11769
-
Wanille #7565 Igen, az extremre gondoltam :P
Meg ne felejtsük a páncélozott ótót, amivel lehetett szivatni a fakabátokat -
xxxpaulxxx #7564 Jááj... ne is mondd... miután végigvittem az Odysee-t és kihullott a hajam, azután nem mertem elindítani az exodus-t... ez azóta sem változott:D -
#7563 Sajnos nem, csak cserélgetni tudod őket én mindig a lassiter_69-re cseréltem őket így próbálgattam ki milyenek vannak, kiválasztod amelyiket akarod bemásolod azt a fáljt a demó cars mappájába és átnevezed lassiter_69re és persze felülírod -
xxxpaulxxx #7562 Jah az 1ben aztán nagyon lehetett ámokfutni... kemény 60al:D
De mondjuk ott volt az a verda free ride extremeben, ami olyan gyors volt, hogy 2 kerékre állt mindig:D imádtam:) -
xido #7561 az rohadjon meg..mikor a beszopkodós kukacos két emeletes futós pályát napokig próbáltam..:)))) -
Gibor #7560 Mutasd kérlek azt az évi 10000000000 játékot amiből ki kell tűnni.
#7548: Lol, nem ismertem, de korához képest ez tetszik :)
#7550: Azt egy ingyenes programmal csinálták még, és volt nagyon nagyon sok fajta ilyen játék és voltak nagyon jók. Mondjuk körülbelül 3éve hogy játszottam vele. -
Wanille #7559 Remélem a fullban jóval többféle verda lesz mint a demóban.
Az 1ben is az fogott meg főleg h kipróbáljam mindet.
Ill ámokfussak velük :D -
xxxpaulxxx #7558 Az Oddworld-öt kifelejtettük^^ Bár ezeket nem is nevezném annyira "platformereknek"... inkább az a billentyűzetszétcseszős qvaanyázós gyerekjátékok:D -
#7557 Én is letöltöttem az autókat, de hogy kell őket beraknom?
A cars mappába rakjam, és benne lesz a forgalomban?
Van egy subway_s.sds fájl(meg a hasonló) is, de a demo nem lehet utazni a metróval, be tudom rakni a metrót hogy lehessen látni a magasvasúton? Nem fogja furcsállni a játék?
segítséget előre is köszi! -
vato loco #7556 Dehogy, az a Myth meg a Kickstart. :P -
vato loco #7555 Ritkán vállalnak be a kiadók vmi egyedit, ez tény, meg az is hogy ma naponta 100 játékot piacra dobnak, régen meg minden egyes darab esemény volt. Azért több hulladék közt több jó is készül, csakhát 10000000000 közül nehezebb kitűnni mint 3-ból. -
#7554 Another World, Flashback a platformjátékok királyai a mai napig:) -
#7553 Ha annyira nem is akarunk "lemenni", ott a Baldur's Gate. De ha RPG, történet és valódi játékélmény, akkor a 91-94-es Elvira, Eye of The Beholder, Lands of Lore, stb:) -
xxxpaulxxx #7552 Ez a heart of darkness-t sem vittem végig... pedig úgy 1 éve elkezdtem:D Jó játék, csak félbehagytam:)
Én kiskoromban a Flashbacket imádtam... bár ott féltem a főmenüben levő háttértől:D -
vato loco #7551 Elég jól álcázzák, de ha csak az álcájuk tud többet, az is ugyanolyan jó. :) -
xxxpaulxxx #7550 Ott van az Amnézia... ingyenes rpg makerrel készült játék, 0 grafika, viszont annál jobb történetet sem láttam még nagyon játékban.:) -
#7549 "az új programok egyre többet tudnak"
az új programok egyre kevesebbet tudnak, csak ezt kompenzálják az egyre jobban csillogó cukormázzal:) -
#7548 Most vettem meg júliusban Deus Ex 1-2-őt Steam-en 1700ft-ért:)
Heart of Darkness (1998) ?:) -
Gibor #7547 Nem bírom ki :D
Tudod a régi és a mai játékok között két különbség van.
A mostani játékoknak nagyon ritkán van fantáziája, egyedisége
A mostani játékoknak jobb a grafikája, kidolgozottabb, szebb...
De szerintem egy hatalmas story, játékélmény mindennél többet ér. -
vato loco #7546 Commando, Iron Lord, Oil Imperium, Saboteur, Myth, Where in Time is Carmen Sanfiego, Vendetta, Who Dares Wins, stb. :) -
xxxpaulxxx #7545 Én 19 éves éves vagyok, de mai napig a kedvenc játékom a Fury of the Furries 1993-ból...
De amiket imádtam még az a Duke nukem 3d, Doom, Pop, Lost Vikings, Rayman, meg rengeteg hasonló móka... és még a mai napig ismerkedem régi 90-es évekbeli játékokkal:) Ráadásul most is csücsül 10 gigányi dos;amiga;nes;snes játék a gépemen... örök klasszikusok:) -
Gibor #7544 Ú most eszembe juttattad a Deus Ex-et :D Anno csodáltam hogy milyen szép a grafikája :D Najó de én befejezem mert nem ide való :) -
vato loco #7543 Én a szórakozásért játszom, a játék csak eszköz. Vegyük pl. a DOC-ot, a legjobb 64-es játékot. Csatairányítás, gazdasági rész, várépítés, gyakorlatilag semmi nem volt benne (a vívás meg lovagitorna mondjuk király) amit azért akkor is szeretettt volna csinálni az ember, csak nem volt rá lehetőség. Most viszont van, az új programok egyre többet tudnak, ezért nem bajlódik az ember a régivel. Szép volt, jó volt, elmúlt. -
#7542 A TE elvárásaidnak nem felelnek meg. Mert a szavaidból ítélve, te sem a játékért játszol, hanem a sok-sok és vastag pixel shader réteg miatt. Váljék egészségedre:) -
#7541 Ezaz, ezért írtam a #7535-öst:) De írhattam volna Deus Ex-et, Dune-t, Half Life-ot, Doom 1-2-őt, Another World-öt, Hearth of Darkness-t és még kismillió valóban jó cuccot:) -
vato loco #7540 Kb. mindegyiktől. A DOC is nagy királyság volt 64-en, emiatt akartam elcserélni a +4-emet 64-re, de már 10-15 éve, a pc-s verziója is ilyesztően tré volt, hát még ma. Ezek az akkori mérce szerint királyok voltak, a mai elvárásoknak már nem felelnek meg. -
Gibor #7539 Nem tudom hogy vagy vele de én például Half Life első része.... Hát azt az élményt nem lehet mégegyszer átélni mint amit az nyújtott nekem... Még az Apprehension fejezetnél féltem a legjobban, :) Körülbelül 12 évesen :D De ha nem játszottam már végig 20x akkor egyszerse... -
#7538 Melyiktől? Felsoroltam a történelem legjobb játékai közül hármat:) Egyiknek sincs párja a mai napig:) Én a mai napig játszom velük. -
vato loco #7537 Sztem ettől már azok is megijednének akik anno játszottak vele. :) -
#7536 óóó System Shock! imádom! -
#7535 Kíváncsi lennék a reakciójára egy-két 15-20 éves "krájzisz és a dájrektiksz tizenegy az isten" emberkének, ha elé tennék egy Day of the Tentacle, System Shock vagy Anachronox-ot:) -
xido #7534 najó...megfogtatok ezekkel:) -
Wanille #7533 Maga a testtartás erre utal, ilyen szempontból nézve ez orbitális nagy durranás lesz!!!
Szegény autósok ott mögötte... -
xxxpaulxxx #7532 Gta IV után szívesen San Andreasozok
Counter Strike Source után szívesen 1.6-ozok
Egyébként a Mafia 1et a storyjáért bármikor végigvinném:) -
vato loco #7531 fingáshoz készülődik? :D -
#7530 Én a mai napig többnyire a '90-es (és 2000 eleje) évek játékaival játszom. A grafika semmit sem számít.. Viszont olyan játékélményt nyújtanak mint egy játék sem az elmúlt 10 évben. -
#7529 Annyi pénzért még szép hogy adnak is mellé valamit! -
xido #7528 istenemre mondom,imádtam az elsőt,de aki a 2.után/mellett elindítja az elsőt,hamar ki fog lépni,nagyon kell szeretni,hogy a pár éves grafikai különbséget lenyelje:) -
xido #7527 az a fizix fícsör te:)..lobog a zakója:) -
#7526 Azt ne felejtsük, hogy aki Steam-en előrendelte, az megkapja ajándékba az első részt is.