11769
-
#7605 Na dobozra már van mafia 2. -
Zokni #7604 -
xido #7603 Akkor csak én vagyok olyan,hogy oda tűznék át rögtön 1 óra kóválygás alatt..a csávónak meg eszébe se jutott?:)
vagy demóhoz kötött..mivel első küldetés van..még nem nyílt meg a híd? -
#7602 Szerintem a toronyházas rész is bejárható, elég ha csak rápillantasz a térképre. A nagy híd túloldalán helyezkedik el és ha megnézed a térképet tisztán láthatod, hogy ott is lehet mászkálni! -
Ferrari23 #7601 Mafia II in Slow Motion
http://www.youtube.com/watch?v=1XmHZWe9Xk4&feature=related
-
xido #7600 Szóval a toronyházas nagyváros csak háttér,nem bejárható..francba:( -
#7599 Erre én is gondoltam már, hogy működőképes alternatíva lehet, csak nem vagyok olyan ügyes.
Bár most már ez a két nap annyira mindegy (: -
vato loco #7598 Vagy megjelennének a mokkák és 10 perc múlva csavar sincs. :) -
#7597 Aki már előtöltötte a Mafia II-t ajánlom figyelmébe
ezt a hozzászólást a facepunch-ról!
Képek az egész városról! Ergo vmely fájlok átmásolásával az előtöltött verzióból megoldható, hogy az egész város bejárható legyen! Később gondolom lesz erről konkrét leírás is. -
xido #7596 na ez úgy lenne szép,ha odavinnéd a kocsikat,ott hagynád..és jó idő elteltével elkezdenének rozsdásodni az idő hatására..:) -
#7595 Hát a DotT-től jobb kalandjáték nem létezik csak szebb, de hát az meg nem nagy valami :) -
#7594 Itt az autóhulladék ,,szemetes". :DDD
-
#7593 az a sony csinálta...naugye. csak ps3 játék naugye... -
#7592 jah csak poén volt, a fényerőt arra irtam hogy loszar eltérés van...:) -
#7591 nem tom azt nem próbáltam csak amiket jónak láttam mint pl a hot-rodok :P -
#7590 S:AD?AS:D?AS -
xido #7589 god of war-ban volt fű?..na ugye:) -
#7588 szerintem ha a subway_s.sds file-t nevezném át lassiter_69re, akkor game kifagy.:D -
#7587 A vicces az, hogy képtelenek a multiplatform címeket cellre fejleszteni... 21. században nincs fű... Szégyen, nem tudom minek erőltetik ezeket a játékokat PSre. Bezzeg az ex címeket úgy megtudják írni, hogy a faszodon pörögsz gyönyörödben, lásd God of War 3. -
doggy90 #7586 az komoly : D -
xido #7585 a bal alsó szikla?..az egy ember feje:D -
#7584 Újraindítottam a demot hogy érvénybe lépjen minden frankón ezért ,máshogy készült a kép!Semmit nem állítottam más csak maxról letettem mindent min-re. -
#7583 min grafikán a Brighness feljebb van állítva, van +1 szikla a képen meg +4-5 ember...:) -
#7582 jah és ez is csak a fejlesztők hibája, nem a gép telesitménye kicsi. -
Neoncsoves #7581 talán ez az egyetlen játék ami ennyivel szarabb mint az XBOX grafikája... szóval ezt se felejtsük el -
#7580 -
#7579 Tévedés szinte alig van különbség max és min grafika között:
Max graf
Min graf
-
doggy90 #7578 igy van, ps-en nincs fu, ver es ruha fizika a teljesitmeny novelese erdekeben. a vicces az, hogy meg igy is alacsony az fps. -
#7577 A középső PSP-s változat?:D... -
#7576 nem
olvastam valahol, hogy ps-en ki kellett venni a fű effektet valamiért :DDD
mellesleg annál a pc is szebb minimumin -
#7575 Nem kamu, panaszkodnak a ps3 tulajok, hogy nincs rendes fű, vér, motion blur... -
Suttyó20 #7574 szerintem ez egy kamu kép...
A középső is pc-s kép lenne, csak alacsonyabb beállítással... -
#7573 ps fail -
#7572 nincs is fű, csak textúra a dombon. -
xido #7571 Pont egy PS3-on van ekkora textúra hiányosság?..mintha eggyel kisebb dx-en futna a kelleténél... -
Szabi020 #7570 Nem is kicsi! Pc elver mindenkit nagyon! -
balika16 #7569
Van különbség! -
#7568 Mafia_2_Radio_Soundtrack -
xxxpaulxxx #7567 Jaja, ami olyan volt, mint egy vonat:D -
Van hangjuk is és tuningolhatók.