11769
-
#7645 na látom cdgalaxis meg 576 megint összebeszéltek és drágábban adják a gamet mint illene, sok lehetett az előrendelő, bejött az sc2-es taktika
aki teheti ne ezektől a férgektől vegye -
#7644 ha csak ennél a játéknál akkor a játékot nem szereti nem tudom valami codec vagy külső program nem zavar be ? esetleg videókártya frissités?! bocs jobbat nem tudok :( -
barmi #7643 igen. próbáltam printscreen -el is de ugyanolyan lett .( -
#7642 csak ennél a játéknál ? és csak a fraps ? -
barmi #7641 képlopás fail ügyben nem tud valaki megoldást? (a frap furcsa képeket készít valamiért) -
Wanille #7640 Már éppen dícsérni akartam a gémet, hogy ebben nem tűnnek fel a semmiből az autók, erre rendőrös üldözésnél éppen hátrafelé csekkoltam a kb 50 méterre levő zsarut, mikor vagy 25m-re kettőnk között hirtelen manifesztálódott egy rendőrautó, és még jól belém is jött...ehh... -
Wanille #7639 Ezekkel a fekákkal nagyon vigyázni kell, neh elüssön 1et az ember.
Nem is tudom abbahagyják valamikor a lövöldözést?!
Vagy egyszerűen csak kerülni kell inkább a retektanyát? -
#7638 szokás kérdése, én általában sok brithnessel játszok
ecsém, pakolnak ezerrel:
-
#7637 Meg kellene vásárolni ja és megvárni a megjelenését. -
Monder #7636 valaki tudna segiteni a steamos verzió ez is -
Monder #7635 Nekem fel sem engedi tennia játékot mert nicns serial kódom
-
#7634 kül nem zavar hogy kicsit nagy a fényerő? vagy nálad másképp látszik? -
#7633 ha te mondod. -
#7632 hmmm
-
#7631 Kólagyár xD
-
#7630 Nem a PS fail hanem a készítők fail,egyszerűen szartak rá/nem tudnak programozni,ennyi. Ekkora különbség nincs a két konzol között. -
#7629 én csinálnék de még nem ért le a boxos verz :)
egyébként egyik este 2k live volt, ott nyomatták az elsö orát :)
nah de loptam egy autot és kapott egy fulltuningot! :)
-
#7628 Haveromnak nem megy az ablakba mászás a játék elején az mitől van vkinem tudja?
Nekem sikerült neki meg nem reagál semmit:/ -
#7627 Nincs még valami első küldetéses xbox gameplay a fullból? -
#7626 Előttem már linkeltek egy videót, de itt a többi 3 a mafia2.hu-ról. Nagyszerűen összerakott jelenetek, kiváló zenével.
-
Rodman6 #7625 Nyugodtan végigviheted, én is végigvittem vagy 2 hete kb. huszadszorra. Még a grafikája sem idejétmúlt annak sem. A küldetések pedig nagyon jók. -
oregon1987 #7624 Uhh de nagyon várom már! 1 részt anno nem vittem végig sajnos mert GTA3-al voltam el! Bánom is már, de ezt tuti végig viszem! :D -
#7623 jaja jól kezdődik és egy chapter jo hosszu:D
de azt hittem egyből amerikában kezdődik:D ERRŐl nem volt szó xD -
#7622 Hol van ilyenkor a HG? -
#7621 Baromi jó a Chapter I.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tiszta Call of Duty 3. -
#7620 Dehogy léghajó!
Ha nem is lenne rajta a vízen, amit ebből a képből nem jelentenék ki 100%-ra, akkor is a hajó alja, ami most egy vonal és a víz felszíne is egy vízszintes vonal, ráadásul e kettő párhuzamos. Azt meg mindenki tudja, hogy a párhuzamos egyenesek a végtelenben összeérnek, szóval a hajó így is a vízen van. -
xxxpaulxxx #7619 Annyira jó, hogy végre jött megint egy flémer:) -
Wanille #7618 Valószínűleg nem. -
Rodman6 #7617 Ez a béta krekk a demohoz is jó? -
#7616 FERRARI hol vagy? te tolod már a játékot vagy a demot? -
Wanille #7615 Asylum promó!
Titanic 3 (in da air) -
K Ace #7614 Wow egy léghajó :D -
-
#7612 Beta crack már van. elmászkálni felfedezni lehet, ha valaki akarja :)
-
#7611 Most tényleg van. -
#7610 feketecica -
#7609 Ha tudod, hogy törölték akkor minek kérdezed, hogy hol? :) -
#7608 Hol? Törölték. -
alan wake #7607 legyen is,amire kijön pc-re a crack addig végigviszem dobozon,vagy ahogy ti mondjátok. -
#7606 csak az legyen én menjen is xD