2828
-
Drex #589 de viccen kivül kéne nekem ez az 1 file.....
hmc-cd1-diesel.part04.rar
nincs most kedvem ezért a 15M-ért 600 pizt kidobni egy SMSregisztrációért :((((
pls HELP -
antijedi #588 a neten :) meg a botl polcán is... :P -
#587 -
#586 MElyik???Hol?? -
Drex #585 egyébként van.... -
Drex #584 csa all
pls help
hmc-cd1-diesel.part04.rar ez kéne nekem mert az ftp-n crc- s :((((
Feltudja vki tenni valahova ??? -
#583 :))) -
#582 -
#581 Hogyne lenne! A bótban! -
#580 Van már normális verzió??? -
#579 basszer, a demo menujeben build 171 van, apr 26 os datummal, persze ez a demora vonatkozik, mar az april 26, de a 171 es build az lehet a fullra, es akkor a diesel/magik megis beta... -
#578 akkor 800x600 mint a haloban? Az is mekkora egy égés volt és ráadásul 15e a cdgalaxisnál, mondjuk annál nem izgatott a dolog mert nem egy nagy játék a 2+1 textúrával. -
#577 Engem a grafikánál jobban zavar a kissé "fura" horizontális-vertikális mozgáskultúra... -
Caponee #576 Nekem gond volt 9600 pro P4 HT 2400@3200 1 giga ram.Nem futott simán szvsz 1 ó mulva kifolyna a szemem.Ugyhogy del.Ha nem képesek kilépni a konzol árnyékábol akkor dugják fel maguknak a játékukat. -
#575 azt tudom, csak én a disel verziót tudnám megszerezni és érdekelne, hogy az megy e vkinek. -
#574 Ezek a képek a demóból vannak. -
#573 Én 1 hónapja játszottam az 1-el újra, és teljesen korrekt volt a grafika mai szemmel nézve is, hiába játszottam a FarCryal is mellette. -
#572 remélem akkor 9700pro 2500+@3200+ 1 giga rammal nem lesz gond.
Akkor vki árulja el légyszives a DIESEL verzió megy vkinek, persze, úgy hogy az ajtón még nem kopogtattak jóakarók:) -
#571 Na jó, de azért ettől a játéktól szerintem senki nem grafikai forradalmat várt! -
#570 so so, eleg gyengus, ennel en tobbet vartam, foleg, hogy kevesebb mint egy honap, es kint a doom 3 .... ez most kurva keves:) -
#569 XP 2000+ 512DDR -
#568 hát a képek alpján olyan 2 szintű a grafika, egyébként milyen a configod? a videokárty már ismert belőle -
#567 No kérem, így néz ki a játék egy 9800pro-n (minden fullon, kivéve homályosítás...)
-
#566 Bazz, ahogy elnézem ez sem támogatja az FSAA-t, hihetetlen!
Ahhoz képest tényleg kúrva nagy a gépigénye!!! -
#565 már amikor..... -
pinehead #564 Megvan, köszi.
Kiírás normál lemezre copy-val?
(mert mosz ugye CD-RW-n van..) -
#563 Talan ez az egyetlen elonyom a Ps2-nel hogy semmi sem szaggat :) -
#562 Húúú, már előre látom mennyi hozzászólással fogod gazdagítani a topikot...amíg eljutsz a játék elindításáig... -
#561 hát van egy gépigénye a játéknak az tuti, nálam is erősen szaggat :( -
#560 hasonlo az en erzesem is... Nem lenne rossz a gamez, de ilyen fosul fusson, ez mar gaz, a freedom fighters engineet hasznalja, ahhoz kepest kurvaszarul fut... a post filter nelkul gyorsabb, de akkor ratyibban nez ki, mint a hitman 1...
Szal a fullt is megnezem, de nekem kicsit csalodas az egesz... ja es hol a faszban van vizualis sebzodes??? Nem ertem, az 1 ben volt, 2 ben nem, most sincs!? Mi a rak, tul brutalis lenne? rohadjanak meg... -
#559 Na majd nemsokára elkezdem szedni a 7wrz-ről a Diesel verziót mert a bittorent lassu mint áéllat. -
YencY #558 Nekem a demobol elég lett, törölöm is a játékot. -
#557 Igen, én is mindig ezt hiszem...amíg elő nem veszem a polcról a "régiségeket", és fel nem installálom...
Maradjunk annyiban: "Utólag minden megszépül..." :) -
#556 Hat igaz hogy en Ps2-on tolom es hat szebb volt a Hitman 2.... -
pinehead #555 Köszi, tesztelem. -
#554 Mindjárt belevetem magam egy kicist jobban!
Azt egy potméteren lehet állítani az OPTIONS-ben. -
spR #553 Valahol olvastam, hogy ki lehet kapcsolni a Postfilter effekteket. Az állítólag megnyomja az FPS-t. -
#552 Már a második részben is volt FPS nézet???
Nekem a TPS nézet célkeresztje valahogy igencsak konzolosnak tűnik... -
Boroskóla #551 Alcohol indít ,image burning wizard,image file browse, megyit,alul next gomb,
datatype: Securom NEW v4x write speed 4x start.
Ja az extra emulationnál allítsd kapcsolj be mindent és akkor próbálkozhatsz ujraírható lemezzel is az legalább nem száll el. -
#550 Én is felraktam a demót. Nem hinném, hogy a grafika romlott volna a 2-höz képest! Bár az biztos, hogy így elsőre a gépigény nem semmi! 9800pro-n bizony nem fut eszeveszett gyorsasággal.