2828
-
Skyline #909 Bakker kijöhetne a teljesverzió mert eddig ez mind szar beta mosmá 100%.... -
#908 pszt -
#907 Hali Srácok.. hogy lehet a propert elinditani,? próbáltam felirni is, és mindig azt irja ki hosszú idő után a játék, hogy unable to authetntication. nem jó a cd neki.. és az autorun sem jön be.. -
antijedi #906 jaj ne kezd megint..., megnézte, rádöbbent, azóta nem ír ide..., inkább örüljünk :D -
#905 milyen verziód volt a hitman1-ből orosz vagy ukrán mert lehet ,hogy abban lehetett..... -
#904 Na jóvan akkó', akkó' hallgassá egy kis smooth operatort, az talán elég smooth lesz...
...vagy hallgasd az Oldfield-et a játék alatt is... -
#903 hi, akkor ez msot hogyan megy?
alcoholal kiirtam (proper cd2), rmps bekapcsolva, bár az irom csak egy LG, szoval nem hiszem hogy tud ilyet, emulálni hiába emulálm nem megy, mert kiir vmi kocsogséget, -
#902 Helyesbites. Sokkal monotonabb a hangulat talan... nem tudom... jobb volt a kettes grafikaja.. felepitese talan... -
#901 Tegnap szerintem utolsó pályán kezdtem.
Ilyen szanatóriumban mindenütt hulla Hitman-ek... -
#900 Nyugi ma'... akkor is szebb volt a masodik resz... Ez is gyonyoru de nem annyira smooth! -
davos80 #899 Intro, outro. Uccsó videó, amiben lezárul a gém. -
#898 mi az az "Outro" ? -
davos80 #897 Olyanokat hallottam, hogy a Diesel féle verzsön nem is teljes, csak béta. Állítólag nagyon bugos hiányzik az Outro, meg ilyenek. Igaz ez? -
#896 Vazzeg pedig már kezdtem azt hinni hogy nem kell görcsölni a kiirással de CD2 CXZiSO ennél is ugyanugy kell :( -
#895 Installation Notes alatti -
#894 nem tudnál válaszolni mert még nem szedtem le azért kérdem? -
#893 levan irva az nfoban, olvasd el. -
#892 CD2 CXZiSO-release most ez akkor nem kell kirni vagy mi??? -
Skyline #891 Hitman 3 CXziso 2 cd-s változata is build 166? Vagy teljes verzió? Mert se a magik se a diesel álítólag bár teljes bugos szar mert csak vmi beta vagymi... -
Rusy #890 Nem a különlegességről van szó, nekem mondjuk még nincs meg, de ha az íród nem tudja kiírni akkor mindegy, amúgy milyen íróval írtátok ki? -
ACE #889 Na látod ez a baj, miért nem csinálod úgy, ahogy az nfo-ba le van írva? Talán elsőre sikerülne... nekem is sikerült, én sem vagyok különleges. -
#888 LOL, tegnap minden faszán ment, ma mepróbálok belépni, mentés damaged...
Start, pályát nem tölti be. még a traininget sem... -
antijedi #887 ugyse hiszi el :) -
spR #886 Baze. Hitman 1-ben NEM lehetett menteni játék közben. Hitman 2-ben meg a Contracts-ban nehézségi foktól függően változó véges számú mentési lehetőség van. Kész, pont. -
antijedi #885 pls legyen már elég az offbol, valami moderátor tegyen már rendet, az eddigi szvsz maradhat de inétől kezdve törölje már ki a személyeskedéseket pls... -
#884 nem nyugszanak a gyíkok -
antijedi #883 ott a pont :P -
ShaiHulud #882 nyugi teged is hulyenek fog nezni ez a tirpak mert azt hiszi csak neki lehet igaza...de nagyot fog egni... -
#881 A CD2-t mind a két esetben ki kell irni, mert érzékelia virtuális meghajtót. -
Rusy #880 Na akkor az 1-et 5-ször nyomtam végig a kettőt 3-szor
az egyben csak a pálya végén volt mentés, a 2-ben a nehézségi szinttől fuggően végtelen, 5, 3 0 mentés, és zárjuk le a témát
nem lehet hogy csíteltél? hogy végtelen a mentésed?
akkor a cd2 proper-t nem kell kiirni hanem mountolni alcoholba vagy a démon is jó? -
#879 lol :) -
#878 csodaszép vagy -
Sharinghan #877 -
#876 na, egy újabb iq bajnok -
Sharinghan #875 Srác! Nem lehetett menteni! Szerintem stílusodból itélve te még nem is éltél, mikor az a játék kijött! Ennyit rólad! -
#874 Te kezdtél személyeskedni és még mindig nem nyugodtál le, szar életed lehet. -
antijedi #873 inkább te tezsed ezt..., én beidéztem még egy cikket is azóta te csak személyeskedsz és nem tudsz mit mondani..., szar lehet igy élni sjanállak..., részemröl tényleg lezárva... (azért várom majd hogy mitmondasz ha megnézted az egyet :P) -
#872 mindjárt letöltöm az 1-t és kiderül -
#871 ok :) -
ShaiHulud #870 inkabb beismerned hogy tenyleg Te emlekeztel rosszul...