2828
-
#949 pszt^2 -
Corey #948 na mien az uj peccs? -
antijedi #947 oks :D -
#946 Akkor hanyagolom. -
#945 ja! csak Én most reagáltam a kis hülyeségére!!! -
davos80 #944 Akkor jó.Mondhatnál időpontot is.Persze csak ha tényleg igaz. -
#943 Megvannak nekem a megbizhato forrasaim :) -
davos80 #942 Honnan tudod? -
#941 Szvsz mar csak egy ket nap es meglesz. -
davos80 #940 Mindegyik ugyanolyan kiíros fajta.Én most már biztos megvárok valami krekket, vagy normális relízt.Ezzel nagyon sok gond van. -
#939 fajta (szóval értitek:-) ) -
#938 A hdc-n melyik fajata törést érdemes leszedni? -
antijedi #937 igen ugyanaz zet mondtam énis..., ovlass visza..., azt modntam hogy "az a demo inditoexe-je? lol, pedig már gamecopyn is kintvan rendes nocdnek feltüntetve :P"
... -
davos80 #936 Ja az. Azt könnyű kinyírni. -
Rusy #935 Ez ugyanaz, a demo indító exe-je.. -
antijedi #934 akkor ne hidd... -
antijedi #933 jah ahol fuch vagy ki van? oks, én azt eddig mindig megöltem :P -
#932 Most komoly hogy ezek a kint lévő verziók csak béták???
Mert én nem hinném!!!!!!!!!! -
davos80 #931 Amit őriznek, és katonák járkálnak körbe-körbe.Duplaajtós. -
#930 LOL! Miről beszélsz??? Harapsz te ám!!! ...a fűbe max. ...LOL
Most akkó' má' szmájlik ide-szmájlik oda, mindent komolyan veszünk??? Vagy mi van, mi lesz??? -
antijedi #929 jah ako az enm csaj, nah őt nem találtam :)
viszont ha arra a kis házra gondolsz én oda valamiért nem tudtam bemenni :/ -
#928 ...ember küzdj, és bízva bízzál... -
davos80 #927 Kössz. Csak egy csávóval kell beszélni, a konyhában, szemben a repcsivel. -
davos80 #926 Tengeralattjárót. -
antijedi #925 %20No-CD/Fixed%20EXE]http://m.spacetarget.com/games/pc_hitman_contracts.shtml#Hitman%20Contracts%20v1.0%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20EXE -
antijedi #924 robantotál hol? nem is kel csajt megkeresni? :D -
davos80 #923 Adj már pontos linket, én nem találtam ott. -
davos80 #922 Nemtom, én kinyírtam, a hajókapitányt meg a sárga ruhás csávót, robbantottam, és kész. -
antijedi #921 hmm, első pályán amugy hol van a csaj akivel beszélni kell mert már mindenki meghalt aki kell megvan minden bomba de nem találom sehol :) -
antijedi #920 az a demo inditoexe-je? lol, pedig már gamecopyn is kintvan rendes nocdnek feltüntetve :P -
Rusy #919 arra gondolsz ami a demo indító exe-je? hát az tényleg érdekesen működik... -
davos80 #918 Ja, menteni sem lehet, meg kifagy.Újabban (lehet, hogy nem a krekk miatt) nem tudok lőni sem benne, és rám sem tudnak. -fasza. Amúgy nemtom a deviance mért nem ad ki legalább egy krekket hozzá. -
antijedi #917 crack hiányában? van crack..., csak érdkeesen müködik :) -
Rusy #916 Pedig jó lenne tudni, mer krekk hiányában, ugye egyre több lesz az alcoholcolone-os játék... -
antijedi #915 én nemtudok de ujabb plextorok tuti tudják meg liteon irok is, többit nemtom -
Rusy #914 Nem tid valaki egy olyan helyet mondani, ahol lehet egy listát találni, melyik írók támogatják az RMPS-t, mer szerintem az enyém nem a pac man world 2-őt se bírtam kiírni úgy hogy működjön... -
antijedi #913 jaj mégis visszajöttél? na puff neki sikerült már megnézned? -
davos80 #912 Ja, jó lenne már. Nekem csak a NO CD Krekkel megy, viszont nem lehet benne menteni, és ha végigviszem az első pályát, kilép vindózba. -
#911 Na Oldfield-ba ne kossel mert arra harapok... -
#910 hi!!
az lenne a problémám,hoy fel van telepítve,de mikor rákattintok arra,hogy PLAY akkor bejön egy forgó CD-s ikon,és egy idő után kiírja,hogy időtúllépés