Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez midn semmi! a következõ hitman már oylan védelmeel lesz ellátva hogy ahogy megtudta a chip a lacimedet egy titkos amerikai ûrágyúbol azonnal csapástmérnek a lakásodra! 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ja,hogy ez már ilyan fejlett progi?Elõször ip és macszám,majd lakcímnyilvántaró,anyakönyvi hivatal,adóhatóság,tb és megy a cia-nak és az fbi-nakaz adat?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Már biztos piszkálják azért.😊Legalábbis remélem.Feltörhetelen védelem nincs,amit ember talált ki,azt fel is lehet törni.Pölö hogy verték magukat a direkthibás védelemre(tages).Igaz szipkázott vele az FLT lsd. XIII,de megoldották.😊Ilyen jelentgetõ progicska az elsõ széria WinXp-ben is volt,de el lett abból is tüntetve.Elég röhejesen hangzik,gondoljátok csak el,megveszitek véletlenül a boltban akkor is küldi majd az infót?Vagy csak a biztonsági másolat?

toMpEr
ez biztosan igyvan. azt hallottam egy titkos csippet epitettek a cdlemezbe es amikor berakja valaki a gepebe elkuldi a lakcimet egy szupertitkos amerikai kemmuholdra!

nagykispeter
Lehet hogy maguk a fejlesztõk építettek be valamit a játékba és azért bukott meg az FLT is mert mikor felakarták tõlteni akkor csaptak le rájuk!Lehet hogy a többiek is azért nem mernek hozzányúlni(legalábbis addig míg jól át nem vizsgálják)!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Thx a linket,de ez sem muzsikál..😞

Hmuda
Ahham. Köcc, télleg jó lenne már túltenniük magukat a "tragédián" és elkezdeni mûködni, mert a közönség éhes. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

toMpEr
Hát a listboxon egy szerveren van(ps2),cseh hubon is láttam(amigo)és van egy bittorrent link,ami nem akar mûxeni.Szvsz még minden oldal,szerver vár vmi nevesebb release-re.😊

Hmuda
Az Nforceon látom, hogy az alcoholclone törés nincs nuke-olva de sehol nincs fent. Merre található?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bittos hogy jo a diesel változat azt hallottam hogy átvágás?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Sephi
Pontosan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"patchben jon majd az uccso palya korrektul, allittolag 5 perc alatt rakta ossze az utolso palyat az io interactive... szegyeljek magukat😊"

Ez nagyon vicces infó, nem tom honnan szednek az emberek ekkora marhaságokat. Mondom ezt annak tudtában, hogy a Hitman Contracts EGYSZERRE jelenik meg minden platformon (konzolok, PC), szal ha a PC retail verzióbol kimaradt vagy szar az uccsó pálya, akkor konzolra ki se jöhetne a gamma, mert ott nincs patch, a Sony meg a Microsoft nem engedné kiadni.

gergou
ez mar lefutottlemez, nforceon kideritettek, hogy q bolti menujeben is ez van: build 166 april 7th

Hozzateszem, patchben jon majd az uccso palya korrektul, allittolag 5 perc alatt rakta ossze az utolso palyat az io interactive... szegyeljek magukat😊

`Take a look to the sky just before you die`

Sephi
Hat azt soha el nem lehet felejeni szal szerintem is inkabb varjatok meg a jobb megjelenest.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mind a kettõ BÉTA!!! Build 166 , emlékeztek még hogy a Hitman 2- vel mennyi kavarás volt? Azt is kiadták bétában és a bolti megjelenés után ,majd egy hónappal jött ki az 1.0 ! Szal én inkább várok még, míg egy ismertebb csapat feltöri a retailt, annál is inkább mert ez a verzió szarakszik a radeonokkal, sok a bug, nincs rendes AI és igen, nincs utsó pálya ,meg outro!!!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Aztírták hogy az egyik nemfull nincs outro és nincs az uccsó pálya kidolgozva vaz...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

toMpEr
Mind a ketto full a Magik azert van nukolva az nforceon, mert 14 megas darabokra tordeltek, nem pedig 15-re

Knox
alarm! a nagyobbik a nuke-os!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

mert a méret a lényeg, mi?
Ja, amúgy csak a gázszámla volt...

ÕÕÕ ha figyeltél: Magic a nuke-os valszeg,és lejebb aztírják hogy a diesel féle a jó.

Sztem a nagyobbik, Én azt szedem.

Hüle...

Namostakkor melyik változat a fullverzió???

Sephi
Na vegre! Jaccatok ma' es segitsunk egymason mert nekem nehezen megy a Anglijai palya 😞

Így van! nincs itt semmi geb@sz! már leszedtem és játszok és semmi gon.............. ki kopog?.....................engem keresnek?..................de miért?..................NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......................

gergou
GLOBAL MESSAGE: HITMAN 3 RELEASES ARE CLEAR/TESTED! MAGIK/DIESEL BOTH ARE FREE OF SPY/TRAP/IP-TRACKING SOFTWARE, MAGIK RELEASE SHOULD BE NUKED DUE TO LACK OF COMPRESSION AND NOT FOLLOWING SCENE RULES

Ez a lenyeg, amint tudom, mar szedem is...

melyik fele?

toMpEr
a diesel fele jo

Sephi
Nem nem szerintem eppen ellenkezoleg nagyon is fresh vagyok! Neked van valami a seggedben mert nem birsz beken hagyni!

Ok, akkó' hagyom.

mind2 nuke!
Szedhetõ vmelyik verzió, vagy várjak a "nagyokra" ???
Köszönöm.

Lacc
Csak örül hogy játszhat 😛
hmm, viszont kezd emgerõsödni azon hiedelmem hogy ma este be vagy rugva, vagy nemtom ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Szavaid legyenek aldottak!

most minek vitatkozak? mindenki azt hisz amit akar... 😛
többek között énis... 😛

Sephi
Persze persze , majd el is hiszem.

akkor csináljál 😊
irigykedni meg már cask azért sem mert elöbb hulljon ki összes fogam minthogy konzolhoz nyuljak 😛

Sephi
Csak milyen kar hogy ott nincs is Hitman forum 😊

Mivan tappancs? Csak nem irigykedel ? 😊

mivela többi konzolos inkább a konzolosok forumába ir..., nem véletlen 😊

Sephi
Tenyleg csak en vaok az egyetlen aki mar jacca?

Knox
Ne bombázzuk egymást negatív hullámokkal! KELL hogy jöjjön!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Én nem látom ott pedig már véresre bambultam a szemem 😊

nagykispeter
Lehet!Bár igazából nem tudom mi van ez mögött de szerintem ha FBI-os szívatás lenne mögötte akkor kiadták volna valami normális banda nevében és akkor nem gyanakodnának így az emberkék!

Smuggler
Én már nagyon gondolkodok ezen. CDGALAXIS-ban 9990

Shep
hát akkor marad a bolt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gergou
csak nekunk nem clonecds kell am😊 Valmi olyasmi, ami mogott ez all: deviance/razor1911/immersion .... Nos ilyen meg nincs, es mar kezdem elveszteni a hitet, hogy valha is lesz😊

nagykispeter
Hát az szerint már rég