Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na felraktam, ki irtam 2 cd-t, de nem lehet elinditani mert kéri az eredeti lemezt 😞

nagykispeter
A www.576.hu oldalrol teljes sávszélben jön a demo

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

rorr
seven warez vip !

gergou
osztan melyikrol? a kreditwebes szar, nincs 500 hufom ra...

`Take a look to the sky just before you die`

rorr
tölthetõ az egyik magyar sms webes oldalról!!!
Diesel verzió!!!alkohol 1.4.8.1222 kell hozzá a kiíráshoz!!!

Hmuda
Jó, a játék árát talán megúszhatná az ember, de a havidíjat ugyanúgy pengetni kell. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mivan van tort full mmorpg rendes szerveren is jatszhatoak?honnan juthatok hozza pl:az ultima online-hoz?

Jimi Hendrix

gergou
bar ebbol csak ketto online, de mind1😊

na vege az offnak

gergou
2004-04-25 PC Game Dox Lords Of Everquest 1.4.4 *NOCD* 01x05 MB DRUNK
1.0

2004-02-12 PlayStation2 Champions of Norrath Realms of EverQuest (c) Sony *NTSC* *FULLDVD* *PROPER* 70x50 MB BLACKBOX
7.8

2004-02-11 PlayStation2 Champions Of Norrath Realms Of Everquest (c) Sony *NTSC* *FULLDVD* *REPACK* 84x50 MB INSOMNIA
1.5

2004-02-11 PlayStation2 Champions Of Norrath: Realms Of Everquest (c) Sony *NTSC* *FULLDVD* 70x50 MB INSOMNIA
3.2

2003-12-22 PC Game Rip Patches Lords of Everquest Plus 6 Trainer 01x2.88 MB VACE
7.0

2003-11-30 PC Game Dox Lords Of Everquest *NOCD* 01x05 MB DRUNK
7.0

2003-11-29 PC Game Addons Lords Of EverQuest *Music Addon* 35x2.88 MB FAS
-

2003-11-25 PC Game Rip Patches Lords Of Everquest *CHEATS* 01x2.88 MB PIZZA
10.0

2003-11-25 PC Game ISOs Lords of EverQuest (c) SONY Online Entertainment 55x15 MB FAIRLIGHT
5.5

2003-02-14 PlayStation2 EverQuest Online Adventures (c) SCEA *NTSC FULLDVD READNFO*

gergou
remelem ez megfelel😊

gergou
2003-02-24 PC Game ISOs ULTIMA ONLINE: Age Of Shadows 49x15 MB STYISO
5.5

2002-02-24 PC Game ISOs Ultima Online Lord Blackthorns Revenge *No.Key* 48x15 WAREZISO
10.0

2001-03-25 PC Game ISOs Ultima Online: The Third Dawn *No.Key* 45x15.0 TSZISO
10.0

Hmuda
Márcsak azért mert nem hiszem, hogy a késztõknek nem tünik fel, hogy ha vki tört gaméval játszik és nem fizeti a havidíjat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Bõvebben?

gergou
basszer, nincs 500 huf a kartyamon😞

gergou
ultima online, hogy csak egyet emlitsek😛

Hmuda
City of Heroes és a Linage nem is lesz. Mikor láttál te tört MMORPG-t? 😛PP

gergou
City of Heroes $49.99
Beyond Divinity $39.99
Lineage II $49.99
Rise of Nation T&P $29.99
Hitman: Contracts $49.99
Manhunt $39.99
ToCA Race Driver 2

Ebbol a manhunton kivul semmi nincs crackelt formaban meg... Halott a gamez warez scene....😞

Köszi.

www.kreditweb.hu, ingyen regisztrálsz nevet és különbözõ modokon vásárolsz kreditetet amit a kreditweb lapokon pl. http://wareport.kreditweb.hu/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
felhasználhatsz.

Akkor osszal mar egy kiss észt pls..Hol van ez pontosan ??

Shep
A diesel verzió akkor jó vagy most akkor mi is a tényállás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Majd reggel megnézem.

Kreditwebre.

Nekem onnan van de sajna mint alább irtam,nem lehet elinditani a játékot.Alább leirtam a jelenséget...
SMS webre gondolsz?

hát eidos, faszán megjelentetted ezt a demót is.. sehol semmi, egyedül a saját kis xar ftp-re pakolta ki, ami max 250 fõs és mellesleg 10k alatt szed

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Miért nem probáljátok meg a kreditwebet, ahelyett hogy állandóan nyavalyognátok. Teljes sávszéllel lehet tölteni.

grebber
Na elkezdtem az elkezdhetetlent szedem bittorenttel a fullt.Kemény 0-3 kb 108óra 😞 de kivárom 1 hónap és lenn lesz .

Next PC upgrade: 2022

Játszik vele valaki pc-n?
Smuggler
Lol elindult 😊 kemény 4k-val szed, varhato volt

gyorsabb voltam😉 amugy tele van szerverük valsz

ubi
demó itt található elvileg

Normális verzióba nem is lesz neten csak klónszarban?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Az odáig rendben van. Csakhogy az általad említett gamék PC-s játékok (gamespot-on csekkeltem), ahol lehet peccsel pöcsölni, viszon olyan játéknál, ahol minden platformon egyszerre jelenik meg a game (és ugyanaz a gameplay), szóba se jöhet ilyenféle bug, mert nincs patch. (És a HMC ebbe kategóriába esik) Errõl meg ennyit. 😊)

Black and White utolsó pályája az kiadott verzióban jáchatatlan volt. Az Independence War II egyik küldetésén nem lehetett túljutni a kiadott verzióban, mert egy csekpointot nem észlelt a game. mind2-t peccsel orvosolták ennyit errõl😊

Légy nyugodt. A Contracts esetében ugyanazok fejlesztik a PC-s és konzolos változatot. Persze PC-re jön patch (asszem már be is jelentették) de az vmi grafikai bug miatt van, ami pár videokátyán jelentkezik. Súlyos gameplay buggal (egy pálya hiányzik, vagy nem lehet végigvinni) nem adnak ki játékot, pláne olyat nem, ami egyszerre jelenik meg minden platformon

INSTALL DIRECTIONS:

Install game using Alcohol 120%

** IMPORTANT **
Burn CD2 with Alcohol using SecuROM *new*(4.x/5.x)(doesn't matter what speed), be sure RMPS checked, Write method RAW DAO... Run game with CD 2 in CD ROM drive, then open alcohol activate RMPS emulation. CD 2 MUST be burned in order for the game to run..

I used Alcohol version 1.4.8.222 any version that supports the above SecuROM version should work

Enjoy this top game..

Crack, What Crack??

Ha ezt valaki elmagyarázná....
gergou
Egyebkent most tobben vesznek original hitmant, es talan ennek kovetkezteben jobban odafigyelnek a pcs gamekre... Inkabb varok 1 hetet a kaloz verziora, de ne holmi shit konzol atiratokkal jatszak😊 ugyhogy oruljunk, a pc nemsoka regi fenyeben fog tundokolni😊

nagykispeter
Hát ez igaz

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

gergou
aztan jott a patch, es mindenki orult😊

gergou
hozzateszem teljesen masok fejlesztik a pcs es a konzolos valtozatot, ezert volt pl, hogy a The Thing nevu gamet pcn patcsh nelkul nem lehetett vegigtolni, mert mikor a foszornyet elkezdted loni, illegal operation tortent, aztan konzolon megis mukodot...

gergou
Teljesen mind1, mert a bolti verzio is build 166, a hivatalos eidos forumon mindenki megnezheti!

Ha van valakinek Magik verziója ,help pliz,mert nem tudom inditani.Alcoholból felrakom de semmi cracket vagy ilyesmit nem találok a lemezeken.És kiirni nem lehet mert azt irja ki az alcohol hogy unrecognised format,pedig mds kiterjesztés.Köszi elõre is
na ez megnagyobb baromsag

miért ? már majdnem olyan jó mint amit én irtam 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ezt a baromsagot

bodesz
na én várok még 1 hetet utána letöltöm gyorsabban

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Látszik,hogy most néztem SW-t.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ááááá...majd Darth Vaderék a halálcsillagról.😊))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!