Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor vki árulja el légyszives a DIESEL verzió megy vkinek, persze, úgy hogy az ajtón még nem kopogtattak jóakarók😊
Ahhoz képest tényleg kúrva nagy a gépigénye!!!
Kiírás normál lemezre copy-val?
(mert mosz ugye CD-RW-n van..)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szal a fullt is megnezem, de nekem kicsit csalodas az egesz... ja es hol a faszban van vizualis sebzodes??? Nem ertem, az 1 ben volt, 2 ben nem, most sincs!? Mi a rak, tul brutalis lenne? rohadjanak meg...
Next PC upgrade: 2022
Maradjunk annyiban: "Utólag minden megszépül..." 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem a TPS nézet célkeresztje valahogy igencsak konzolosnak tûnik...
datatype: Securom NEW v4x write speed 4x start.
Ja az extra emulationnál allítsd kapcsolj be mindent és akkor próbálkozhatsz ujraírható lemezzel is az legalább nem száll el.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Valaki leírná lámaságomnak pontosan-lépésrõl lépésre- a kiírás menetét?
Már egy TDK-m bánja eddig.
Köszönöm.
Nagyon kicsiben változott az elödjeitõl
Meg a grafikus motor se olyan jo, mert full grafikán 9600xt nem ugy fut ahogy kéne, nem azt mondom hogy akad de nem annyira élvezhetõen fut.
De azért majd ezt is végignyomom egy párszor

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Alcohol 120%-1.4.8.Build 1222
Ez kell, mert ezt írja.
Akkor mi a gáz??
Mi a manó a gond???
Köszönöm.
TÖbb mint 300 free szerver fut.
HAverokkal itt toljuk több mint egy éve:
http://thealterrealm.com/
A szerver töb mint 5 éve él !!!!
Itt néhány másik szerver:
Ultima Online Top 200
Letöltésre ott a Direct Connect, vagy ha az nem tetszik akkor létezik egy trial verzio, ami free szerereken nem trial 😛 itt a link hozzá:
Letöltési link itt.
http://deathfellows.hu/
Most szedem a DIESEL verziót az elindul?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!