2828
-
#1029 de ezek nem teljesek,v. igen? -
antijedi #1028 kezd? már rég átcsapott... :P -
#1027 ...kezd átcsapni faszságba a topik... -
davos80 #1026 HDC -
davos80 #1025 A HDC-n még ma biztos fennt lesz. -
davos80 #1024 link -
#1023 2004-05-01 PC Game ISOs Hitman Contracts (c) Eidos 74x15 MB RAZOR1911 8.9 jájájájá^.^ Léci léci linket ha tud valaki Thx -
antijedi #1022 ez már a 3. asszem... :P -
#1021 jóva nah annyira nem néztem vissza a hozzászólásokat^.^ inkább 2x mint 1xse -
antijedi #1020 gyors reagálás rulz :) -
#1019 2004-05-01 PC Game ISOs Hitman Contracts (c) Eidos 74x15 MB RAZOR1911 8.9 jájájájá^.^ -
#1018 én nem tudom ,milyen verzió van meg de miokr kicsomagoltam kaptam egy *.mds fájt-vagyis 2-t)
fel is rakta,de játszani nem tudok,mert bejön eg yforgó CD ,és egy idő után kiírja,h időtúllépés!
mit kell csinálni,vayg a full verzió honnan szerezhető be? -
spR #1017 SPOILER!
Hangtompítóssal lőj bele abba az üveges szekrénybe (lődd ki az üveget) de vigyázz, hogy a kirohanó őrök ne vegyenek észre fegyverrel a kezedben -
antijedi #1016 bár végülis jöhetne már nocd inkább a patchhez :P -
antijedi #1015 mongyuk aki már leszdte valamelyik veziot szvsz elég lesz nocd cracket is leszedni, márha a razoros és az előzőek verzioszáma télleg ua... -
#1014 Jah, de azért valósághű egyenruhák, meg környezet lehetett volna, főleg, ha már ennyi magyar van a fejlesztők között. -
davos80 #1013 Még nem. -
#1012 gondolom létező hotel (Gellért Szálló vagy valami) nem lehet, mert az már reklám lenne. szal érthető. -
#1011 Letöltötted már a razort? -
antijedi #1010 már az egyben is igy volt...
mármint a galár hotel emg iylenek -
davos80 #1009 Itt a pesti pálya, tök jó magyarol beszélnek benne.Viszont a Gallár-hotel az gáz...
-
#1008 Köszi az infót! -
#1007 Nyomd meg a B-t játék közben. -
#1006 Hát valszeg azt kell....De milyen feladatokat? Mert nem nagyon értem...Segítenél? -
#1005 A feladatokat megcsinálni. -
#1004 Na végre megy!!!!!
Csak az a szar, hogy nem olyan jó, mint a kettő...
Az első pályán mit kell csinálni? -
davos80 #1003 Akkor jó, csak pletyka vót a béta.De attól még kell az a razor os verzsön. -
#1002 vegelgesek, ugyanaz a buildja a boltinak. -
#1001 Erről jut eszembe! Ha valakinek megvan a bolti verzió, az írja már ide hogy annak mi a build-je. Mert a patch ami kijött annak 174 a verziószáma. Ebből Én azt vonom le hogy ezek a verziók amikről eddig szó volt, véglegesek. -
pinehead #1000 Engem egyenlőre nem fogott meg, a harmadik küldetésnél járok, az első-második rész fényévekkel jobb volt ennél sztem..
Pedig mennyire vártam a stuffot. -
davos80 #999 Viszont ha tényleg béta volt mind2, akkor már nem mindegy. -
#998 ja. ennek örülök én is. nagyon kellett már valami jó release ... -
#997 Lehet hogy fölösleges de ha már valaki letöltötte és nem akar újra töltögetni az megoldhatja így. Ja és az igy működő verzió patch-eihez nem kell újra crack-ekre várni. És patch-ek lesznek! :-) -
davos80 #996 Már fölösleges, itt a razor verzió. -
#995 Aki ki akarja írni a DIESEL verziót a következőt tegye:
-Szerezd be a legújabb Alcohol verziót. Pl.: www.honositomuhely.hu
-Progi indít, Beállítások ->Emulációk opciónál RMPS elé pipa be
-Cd kép kiírása varázsló indít tallóz gombal megadni neki a 2. cd image helyét
-Következő ablakban alul profilnál válaszd a SecuROM *new*(4.x/5.x) opciót
-Állítsd be az írási sebességet 4x-re! CSAK EZ A SEBESSÉG JÓ!!!
-Írd ki, reboot.
-Úgy boot-olj hogy se a D-tools se az Alcohol ne töltődjön be.
-Megírt CD-be és JÁTSZ!
Nekem így megy azóta, így játszom. Remélem segítettem.
-
davos80 #994 Regisztrálod magad, aztán rákattintasz a számokra, amik a szavazatot mutatják. -
#993 most ez egy elég hülye kérdés lesz,de nekik mér éri meg feltörni? -
#992 Hogy kell játokkra szavazni az nforce-on??? -
#991 Mivel azt írják: van hozzá krekkjük is, így nem valószínű. -
#990 Na végre Razor megindult. :-)))