Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus755
hát ez az akkor én hunnan tudjam ! De azért köszi szépen a felvilágisitást!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

hát ako nemtom

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

magus755
conflict with disc emulator software detected ezt irja ki ez mi lehet és hogy lehet sgiteni rajta?Kiirtam alcoholal és letöltöttem a daemon 3.46 verziot és ez sem segitet rajtam PLEASE valaki!!!!!!!

3.46 kell neki aztirta valaki
jah és be kell kapcsolni rmps-t

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ki kell írni 2. CD-t.Azután lehet jáccani vele.

magus755
leszedtem a legujabb alcohol verziot és azzal se,meg a daemon3.44 verzioja van fent és azzal se mükszik!az mitöl lehet??????

olvass vissza..., és/vagy olvasd nfo-t...
alcohol vagy daemon tools legujabb kell neki...

magus755
Hali valaki tudna segiteni nekem leszedtem a gamét(Hitman.Contracts-DiESEL_(Lx))méghozzá ezt a verziot és nem megy miért van ez .Valaki mondja meg miért nem sürgös lenne!!!!!köszönöm elöre is

akkor a hülyeségeidet reklámozhatod akár máshol is ez itt elég offtopic..., bye

uhh emberek ez a post filter nagyot vág a game gépigényén, meglepõdve néztem. hasonló a Deus Ex 2 féle Bloom-hoz, ugyanakkor az szvsz még mindig jobban jácható ennél a gépigény bezavarását tekintve. nemértem miért kellett ennyire felhuzni, ha nem is annyira szép. valami orvosolás remélem várható, mert ez igy nem kóser, nagyot szaggat

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

ez az kuldi az fbi-nak dolog nem tul hiteles, de eleg az ha elkuldi a spyware az IO interactivnak, vagy horn gyulanak 😊

Szarok a konfigodra.

amugy meg szerintem ez egy eleg tragya jatek 😊 nem nagyon lesz kit elkapni

Szarok a konfigodra.

vagy ki tudja , lehet most csinaljak az utvonaltervezo progit, amivel a lehet legkisebb koltseggel autokazhatnak el a legtobb erintetthez 😊
de felre a trefat, az a baj hogy egyre jobban megeri nekik, mert ha biztosra mennek minden koltseget az elkapott delikvens all...
amugy meg egyre nepszerubbek a feljelentgetesek, eleg egy joakaro es mar ott is vannak ha nem is az fbi, de legalabb a bsa a megfelelo karhatalmi szervvel, es ilyen eset mar tortent is kornyezetemben...ott vannak a danok is akiket dc-rol kaptak le, ok is azt gondoltak hogy csak kishalak, de ha osszeszednek 200kishalat az mar lehet megeri 😊
azert jobb az ovatossag...

Szarok a konfigodra.

Knox
Az lehet a gond hogy kaptál egy fülest! Kicsit megzizzent a fejed! (Bocs, nem tudtam kihagyni)!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

grebber
Te hozzád az életbe nem fognak elmenni.
Nekik mi kis "halak" vagyunk még ez a szerencsénk.

Next PC upgrade: 2022

Lacc
Igen rhyme, tudunk róla mivel nemrég ettõl visszhangzott az egész net...
De még ettõl nem kell paranoiásnak lenni.
azert jobb ha tudjatok hogy az fbi nem genyazik, ha neztek hiradot, vagy utannaolvastok, mult 7en jart a bme-n es debrecenben a magyarorszagi kepviselet, fizetos ftp halozatot gongyolitettek fel, 6 ominozus gepbol 5ot meg is talaltak, a penzbirsag meg herce-hurca melle meg jol jott az is hogy egyetemi tanulmanyaikat beszuntettek 😊
ilyen a vilag, fbi nagy troger, most meg csak nagyobb volumenu dolgokra csapnak le ugy tunik, de lehet jonnek a maganfelhasznalok is 😊
szep jovo

Szarok a konfigodra.

Már a hdc-nis fennt vennt

Lacc
Szvsz ez az fbi-os dolog oltári nagy fasság 😊
20adika "helyett"

Nálunk a game április 30án jelenik meg a 20adika, szal addig javitanak rajta egy kicsit, pl rendbehozzák uccsó pályát.

hykao
Nocsak, elõkerültünk a névnapozásból???
hykao
Ne kiabálj! Nem basztalak le, na!
JÓVAN BAZZZ,AZÉ NEM KELL LEBASZNI!!!

hykao
1. Ez kamu
2. Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az FBI pl. Magyarországra rohan, hogy pl. téged nyakonycsípjen???
3. LOL
4. MegaLOL
5. GigaLOL
6. 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dikki*yysw
Vasárnap már volt róla szó, de a lényeg, hogy mindenkihez eljut egyszer.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

nemreg kaptam egy fulest:

NE TERJESSZETEK A HITMAN3 RELEASET, AMIT "DIESEL" VAGY "MAGIK" ADOTT KI,

INDOK: NEM HIVATALOS RELEAS ES VSZONT CSAPDA-PROGI VAN BENNE!!! NE TERJESZD!

Az FBI belerakott egy kodot, es ha letoltod, es kiprobalod, akkor elkuldi az
IP cimedet az FBI-nak es lebuktal, illetve, hogy milyen cuccaid vannak a
gepen.

Hivatalos hirt meg nem olvastam rola, de fo az ovatossag!

Adi
LOL!! 600 ft az elég kemény!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
2.kép: kockásan folyik a vér?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Smuggler
Akad mint a rossebb! Már megakartam venni eredetibe, de mar demo alapjan tuti nem fogom. Majd doom3. Azt eredetibe 😊

hykao
Lehet, hogy azért könnyebb, mert nem lehet menteni benne.
hykao
Demo
nem biztos hogy addigra befogja ha az illetõ lassu felfogású 😊 modemeseknek meg annyi is sok ;P
amugy ezek már a fullból vannakv agy a demobol?

hykao
Hehe, a képek mérete csupán 50kb/db, amúgy meg mire elolvasod, hogy spoiler, addigra már a perifériás látásod be is fogta a látnivalót...
óóó te modemesek kedvence! 😛
amugy elejére legalább egy spiler feliratot biggyesz oda 😛

Dunpeal
Nekem van egy acc-om a seven warez vip-re,ott fenn van a disel-es verzió,szólj ha kell

hykao
...azért a sugárzás még egy profival is kibabrál...
hykao
Na, csini vagyok? 47-esünk arca annyira rezzenéstelen, hogy mégcsak pislogni sem pislog soha... 😊)

hykao
...csak mintha egy kissé túl könnyû lenne...
itt aztán nem kellett lopakodnom, halomra lõttem mindenkit az AK-val.

hykao
Na, az FSAA-t lejjebb állítva 4x-esre (nem mintha támogatná a progi...), az AA-t meg 8X-osra, a többi minden fullon a játékban is, meg a control panelen is, elfogadható a sebesség...9800pro-n.
Engem az a homályosításos filter vagy mifene zavart, azt kikapcsoltam, amúgy nem olyan rossz azért a graf., ha nem erõltetjük az FPS nézetet... (csak az a kúrva FSAA nagyon hiányzik, csakúgy mint a Splinter Celleknél...)

de viccen kivül kéne nekem ez az 1 file.....

hmc-cd1-diesel.part04.rar

nincs most kedvem ezért a 15M-ért 600 pizt kidobni egy SMSregisztrációért 😞(((

pls HELP

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

a neten 😊 meg a botl polcán is... 😛

bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
MElyik???Hol??

egyébként van....

csa all
pls help
hmc-cd1-diesel.part04.rar ez kéne nekem mert az ftp-n crc- s 😞(((

Feltudja vki tenni valahova ???

hykao
😊))
bazza

hykao
Hogyne lenne! A bótban!
bazza
Van már normális verzió???