Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
`Take a look to the sky just before you die`
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Jótanács! Netrõl ne gyertek le amíg nem nézitek
meg a /C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\V2RDTNZG\bot<1>1>.exe infected with Win32.IRC.Bot.based és keresõvel nézzetek rá a gyökérben a C:\canzszed.exe vagy csak
canzszed kiterjesztés nélkül de az bármelyik meghajtón amelyikre a rendszert telepítettétek! Ha megvan akkor /átnevezés/alt-lenyomva+255 a numerikus billentyûn /törlés/utána kapcsolat bontása de csak utána mert különben sima bezárással eltûnik de addigra már infót küld.A kis szemétnek 512bit-es a kódolása tudhat valamit.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Csak egy kérdés: (hiába olvastam vissza, nem értem):
A második lemezt kiírtam (RMPS írómotor bekapcs, Securom "new" 4***-5*** szintúgy, 4 szeres sebességgel - el is írogatott vagy 11 percig), viszont ha a lemezrõl indítok, akkor ugyanúgy az eredetei lemezt kéri, mintha felmountoltam volna csak a letöltött képfájlt.
Mitõl van ez, vagy mit csinálhattam rosszul?
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Például a zene nagybetükkel elõzõkben HUngarian Symphonic stb😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
sazl : c
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
mindegy most kezdtem el feltölteni a DIESEL versio 22 es file-ját.. ha kész adom a linket.. már ha a diesel kell
amúgy multiplayer van benne?
irtam msg-t.... lécci válasolj majd
thx
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mountolni max daemontoolsal lehet probalkozni de az nem tuti hogy megy
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me