Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jólvan ki hiszi én még le sem szedtem a gamet.
Amugy semmiféle komoly tûzfalam sincs csak alap XP-s (mint tudjuk szart sem ér) service pack nélkül.

Next PC upgrade: 2022

Lacc
Grebber a tûzfal ide most hogy jön? 😊

Egyébként szerintem is marhaság. pf
eleve az aki tüzfal nélkül megy már fel a netre az mrá nem teljesen normális szal... 😊
amugy az a bepánikolás tökéletes példálya a csordaszelemnek és az emberi hülyeségnek..., nem kell midnent elhinni amit mondanak...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Pedig sokan védekeznek ellene tûzfallal és sok más progival!

hizd ki és égesed el..., komolyan röhögnöm kell az ilyen rémhireken 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gergou
ti kihuztatok a netkabelt, mielott barmit is csinaltatok vele?
Kicsit paras vagyok😊 sose lehet tudni...

`Take a look to the sky just before you die`

google a legjobb barátod 😊

gergou
na figy, azert van a proper, hogy ne kelljen semmi progival semmit emulalni, hogy a clone cd mukodjonnn.

Valaki tudna linket nyomni alcohol 120%hoz?

Meg hogy a HTML-sem müxik😊
<b>
VAZZEEEEE!!!!!
Mekkora egy lúzer vagyok!!!!!!!!!
Egészen egyszerûen nem volt bekapcsolva az RPMS emulálás engedélyezése az Alcohol 120%-ban!!!!

Magyarán szólva ha berakom a megírt lemezt, akkor nem kell kikapcsolni az Alcoholt és engedélyezni kell az emulálást!!!!
Mekkora egy f*sz vagyok!😊)))))))</b>
azt nekem is csinalja es nem ati hibaja hanem fos ez az 1.4es patch

pániikkeltés rulz..., azért mert neked sikerült magad bespywarelni nem kell hitmanre fogni 😊))

Hát ez jó. A Diesel -féle 2.CD meg ezt írja:
Burn using Alcohol 120% Version 1.4.8.Start alcohol’s image burning wizard

and burn ccd' using the securom new (not securom new 4.x) datatype setting.

Burn at 8-12x for best results though it has been tested at 52x.

Liteon Cd Rewriters are the recommended hardware.

the lead-out specified in the toc and you'll be given three burning options.

The first option is correct: "Keep TOC as on source cd, write until end

of image file".>

the lead-out specified in the toc and you'll be given three burning options.

The first option is correct: "Keep TOC as on source cd, write until end

of image file".>
GAthersw
Igen, 2.cd és 1.4.8 (build 1222)

01110000 01110010 00110000

2. CD-t próbálod? és 1.4.8 -al?

steam, origin: ACE_hun

GAthersw
Valaki segítsen, játszani szeretnék...

Nem értem ezt a jelentés dolgot. Én alapból letiltom a Zone Alarm - ban az ilyen gamékat. Aztán meg küldheti a jelentéseit ha akarja😊
GAthersw
Amikor kijelölöm azt a cesurom 4x 5x-et, akkor azt írja, hogy nincs RPMS információ a forrásban.

grebber
Hitman.Contracts.CD2.PROPER-CXZiSO ----> ez mire jó mert én láma vagyok.

És az eddigivel mi volt a gon hogy ki kellett irni cd-er alapból nem lehet játszani anélkül vagy mi.
Röhögjetek ki de válaszoljatok is mert fingom sincs róla csak sejtésem.

jó bazz, de pl. az is idegesít, hogy a Call of Duty pl. 10 percenként lefagy...

hykao
*hemzseged
hykao
Hagyjad már azokat a szarokat! Bazz. neked ez a mániád!!! Ez már nem az elsõ topik, ahol ezt a faszságot hemzseget, hogy: így, meg úgy, hogy megbántad, hogy ATI-t vettél!
Szerintem meg végre rátértél a helyes útra! LOL!
Tessék: Egy újabb nVidia okosság. LOL
Tényleg valaki, aki Nvidia-s, mondja már meg nála hány fps-el "hasít" mindent bekapcsolva, maxra állítva... Mondjuk olyan FX 5700-5900 körüli tulaj érdekelne

hykao
Ne izgulj az nVidia még szarabb, ráadásul azokban a játékokban is, amiket elméletileg nVidiára optimalizáltak.
Kicsit off, de jó példa: Csodálatos nVidia optimalizáció egy újabb példája...avagy a csalásért semmi sem drága
hykao
Ott gyorsít, viszont egyben csúnyít is sztem.
No mindegy, egyszóval lenne még mit optimalizálni ebben...
Még csak most próbáltam ki, nem kell rögtön bekapni, csak kérdeztem hogy mennyire lassú. Na ezért óvakodtam a Radeon vásárlástól... Gondolom Nvidia-val nincsenek ilyen gondok. Nálam is max. ilyen 25-30 fps-t produkál, szar az egész... és érdekes módon ha leveszem a textúrát high-ról medium-ra (low nincs is) akkor is ugyanaz lesz az fps, sza'l gáz van. Asszem ez volt az elsõ meg az utolsó radeon, amit vettem, már megbántam ezerszer...

Egyetértek, Deus Ex 2 Bloom-ja istenebb ennél, és fikarcnyit sem lassít rajta.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hykao
Mihez képest lassú???
Ahhoz képest, hogy a grafika nem a legszuperebb, (legalábbis egyelõre) nincs FSAA, a homályosítás után még sokkal lassabb, és hogy mindezt egy 9800pro-n.
Na ehhez képest lassú.

Persze ha te leveszel mindent minimumra, akkor nem lassú...
Nekem is ez van, R9000-el.

Srácok. Azt szeretném kérdezni, hogy most mi a végleges álláspont azzal kapcsolatban, hogy a game valamiféle jelentést küld arról, hogy használjuk? Ugye kamu a egész?

Másik: nekem Radeon9200-vel a kezdeti muvik után csak fekete képernyõ van, meg szól a zene. Ezzel mi lehet?
És mihez képest lassú? Lehet nem Ati 9000-el kéne próbálkozni?

FREAK
ahogy a képeket elnézem, nyugodtan kiadhatnák RAMBO 3 címmel is... komolyan még a Mafia bérgyilkos missionjei is korrektebbek voltak ennél a vérfürdõnél

a 2-t is ott hagytam abba, amikor rá lettem kényszerítve a kaszálásra

Riszpekk

Rotterdami Deadly Cargo küldetés után jön a Budapesti pálya. Traditions of the Trade néven fut, ha jól emlékszem

[Rush]
nekem elkezdi chekkolni a cd-t amikor berakom, és kiírja, hogy nem az eredeti lemez van benne(daemon tools-ra meg azt írja ki, hogy emulálva van és nem indul így)

hTTp://ror.hu/

FREAK
úgy kábéra... felismerhetõ, semmi több

Riszpekk

FREAK
nesztek, az igazi HIT-man 😊

Riszpekk

hykao
A harmadik részben is a Gallard (vagy milyen kamu néven emlegetik a Gellért Szállót) Hotelbe megyünk.

Ha jól tudom ez az egész játék egyfajta visszaemlékezés.

De azt mondjátok már, hogy a budapesti helyszín (az elsõ részben) mennyire volt hiteles!!!
Sephi
z elso reszben volt a Gellert szalo nemde? Emlekszem hogy meg az utca tablak is jok voltak. A kuldetes is tok fasza volt 😊

De kivancsi vagyok hogy a harmadik reszben is oda kell menni? mert egyenlore ismeros kornyek csak romania szanatoriuma es rotterdam kikotoje volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
az volt a kedvencem, nagyon kool hangulata volt😊 Meg ugy az egesz kuldetes felepitese nagyon tetszett...

hykao
Kiváncsi vagyok, hogy Budapest, és a Gellért Szálló mennyire hasonlít a játékban az "eredetire"...
Van valaki aki az elsõ részben emlékszik a budapesti helyszínre?
Sephi
Bazz en meg nem is jutottam el Budapestre. Azt a rohadt Rotterdami kikotospalyat kell megcsinajam es sehogyan sem sikerul egy ipset nem kinyirni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
a propert szedjetek le, most olvastam, ahhoz nem kell semmifele emulacio, kiirod, es mar muxik is...

gergou
nem, nem az az uccso, de telleg a cd2 proper mi a fasz?

Boroskóla:

Mindent úgy csináltam. Kiírtam. RMPS írómotor be. Securom "new"4.*/5.* be. 4-szeresen írtam. És mégsem megy.
Az nfo.-t még én is el tudom olvasni. Azért kérdeztelek meg benneteket hogy van-e valami trükk.
zoli80
Hitman Contracts *CLONECD CD2* *PROPER* 28x15 MB CXZISO 7.8

ezmiez?

hykao
Na basszus, ha tényleg ezekben a "feltört" verziókban hiányos az uccsó pálya, akkor pont Budapestrõl maradunk le, mert asszem az az uccsó!
DONGUBA
van dieseles is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magik

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

hykao
Meglátjuk a peccs után, hogy mi volt a baj...
Mondjuk elég lassú, nincs FSAA, és az a homályosítás effekt kétvállra fekteti, ahelyett, hogy gyorsabb lenne!!!
Más játékoknál ált. gyorsabb, ilyen homályosítással (még a sokat szidott Deus Ex 2 esetében is)
[Rush]
neked melyik verzio van meg?

hTTp://ror.hu/