Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy semmiféle komoly tûzfalam sincs csak alap XP-s (mint tudjuk szart sem ér) service pack nélkül.
Next PC upgrade: 2022
amugy az a bepánikolás tökéletes példálya a csordaszelemnek és az emberi hülyeségnek..., nem kell midnent elhinni amit mondanak...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Kicsit paras vagyok😊 sose lehet tudni...
`Take a look to the sky just before you die`
Valaki tudna linket nyomni alcohol 120%hoz?
VAZZEEEEE!!!!!
Mekkora egy lúzer vagyok!!!!!!!!!
Egészen egyszerûen nem volt bekapcsolva az RPMS emulálás engedélyezése az Alcohol 120%-ban!!!!
Magyarán szólva ha berakom a megírt lemezt, akkor nem kell kikapcsolni az Alcoholt és engedélyezni kell az emulálást!!!!
Mekkora egy f*sz vagyok!😊)))))))</b>
Burn using Alcohol 120% Version 1.4.8.Start alcohol’s image burning wizard
and burn ccd' using the securom new (not securom new 4.x) datatype setting.
Burn at 8-12x for best results though it has been tested at 52x.
Liteon Cd Rewriters are the recommended hardware.
the lead-out specified in the toc and you'll be given three burning options.
The first option is correct: "Keep TOC as on source cd, write until end
of image file".>
the lead-out specified in the toc and you'll be given three burning options.
The first option is correct: "Keep TOC as on source cd, write until end
of image file".>
steam, origin: ACE_hun
01110000 01110010 00110000
És az eddigivel mi volt a gon hogy ki kellett irni cd-er alapból nem lehet játszani anélkül vagy mi.
Röhögjetek ki de válaszoljatok is mert fingom sincs róla csak sejtésem.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem meg végre rátértél a helyes útra! LOL!
Tessék: Egy újabb nVidia okosság. LOL
Kicsit off, de jó példa: Csodálatos nVidia optimalizáció egy újabb példája...avagy a csalásért semmi sem drága
No mindegy, egyszóval lenne még mit optimalizálni ebben...
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Ahhoz képest, hogy a grafika nem a legszuperebb, (legalábbis egyelõre) nincs FSAA, a homályosítás után még sokkal lassabb, és hogy mindezt egy 9800pro-n.
Na ehhez képest lassú.
Persze ha te leveszel mindent minimumra, akkor nem lassú...
Másik: nekem Radeon9200-vel a kezdeti muvik után csak fekete képernyõ van, meg szól a zene. Ezzel mi lehet?

a 2-t is ott hagytam abba, amikor rá lettem kényszerítve a kaszálásra
Riszpekk
hTTp://ror.hu/
Ha jól tudom ez az egész játék egyfajta visszaemlékezés.
De azt mondjátok már, hogy a budapesti helyszín (az elsõ részben) mennyire volt hiteles!!!
De kivancsi vagyok hogy a harmadik reszben is oda kell menni? mert egyenlore ismeros kornyek csak romania szanatoriuma es rotterdam kikotoje volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van valaki aki az elsõ részben emlékszik a budapesti helyszínre?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindent úgy csináltam. Kiírtam. RMPS írómotor be. Securom "new"4.*/5.* be. 4-szeresen írtam. És mégsem megy.
Az nfo.-t még én is el tudom olvasni. Azért kérdeztelek meg benneteket hogy van-e valami trükk.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Mondjuk elég lassú, nincs FSAA, és az a homályosítás effekt kétvállra fekteti, ahelyett, hogy gyorsabb lenne!!!
Más játékoknál ált. gyorsabb, ilyen homályosítással (még a sokat szidott Deus Ex 2 esetében is)