Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Ezen en is tul vagyok, sztem ez mar leragott csont...😊 <eghogy trapsoft van ebben a hitmanben, eleg pihentagyu volt aki kitalalta, de a hatas nem marad el

`Take a look to the sky just before you die`

Én sem találtam egyiket sem.Lehet, hogy azért, mert már kiíírtuk a 2 CD-t, úgy ahogy kellett.Valszeg csak akkor kûd infót, ha rossz CD-t ismer fel.

Knox
az elõbbi válasz erre

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Knox
érdekesség képpen megnéztem mit ir! nekem ilyen könyvtáram nincs: V2RDTNZG!

és canzszed sem létezik semmilyen formában a gépemen!
(net online volt és elõtte hitmaneztem!)

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Imremagdi
http://users.atw.hu/kutya/1.zip?site=kutya.atw.hu/1.zip ez a link már jön flashget-el is ! modemeseknek jól jön !!!!!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

És mûködik, nem kell kiírni meg semmi, Jó nyugi csak kérdeztem, mer nekem még nincs lenn csak holnap lesz lent...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja, az nem árt, lassítja mint állat.

Tedd be egy külön ablakba, úgy megy.
NEM FAKE. Miért tennék fel féket?
Én is ezt használom.

gergou
koszi😊

próbáld a windowsos letöltõvel, fleshgettel nekem se jön le

Ez a crack mûködik vagy fake

gergou !!! Kapcsold ki az options/graphic/more.. menüpontban a Post Filtert (disabled) és így jó lesz!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Imremagdi
nemtom letölteni

gergou
bocs, a tavcsoves puskanak a nezokejeben fekete kep van, a szamozasok a lencsen ott vannak, csak nem latok at rajt? Nem tudja valki mitol?

gergou
basszus, a tavcsoben csak en nem latok semmit? Egyebkent igy az eleje utan nagyon tetszik a gamez😊

gergou
vegre muxik...

A trapsoftra meg...:

Semmi olyat nem talaltam, amiit irtak...

Nagyon szarul van optimalizálva, kurvára szaggat.

NO CD CRACK

1.

AKINEK NEM MENT RADEON 9000-el, 9200-vel AZ ÁLLÍTSA BE ÍGY A D3D-T!
ÍGY NEKEM MEGY.

Ezt találtam a HDC fórumon. ( a kis programról, hát mégis igaz.)

Jótanács! Netrõl ne gyertek le amíg nen nézitek
meg a /C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\V2RDTNZG\bot<1>.exe infected with Win32.IRC.Bot.based és keresõvel nézzetek rá a gyökérba a C:\canzszed.exe vagy csak
canzszed kiterjesztés nélkül de az bármelyik meghajtón amelyikre a rendszert telepítettétek! Ha megvan akkor /átnevezés/alt-lenyomva+255 a numerikus billentyûn /törlés/utána kapcsolat bontása de csak utána mert különben sima bezárással eltûnik de addigra már ifót küld.A kis szemétnek 512bit-es a kódolása tudhat valamit.

Nem fog menni a diesel sem deamon-nal, de csak van egy újraírható lemezed...nekem azzal gond nélkül fut.
bazza
daemon tools-al fog menni? pl a diesel verzió?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

a 2. pályán a csirkét mivel lehet megtölteni? vmi tipp a pincérkedéshez?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

gergou
akkor ugye gaz van, ha rmpst nem irtam a cdre...😊

Hát szarul ! Néha kilép, sok a bug meg ugya AA meg Anizo nem mükszik! De ne higgye senki, hogy Nvidiá-val jobb a helyzet, mindenkisír hogy szarabb állítólag mint atival, pedig elvileg a gama Nvidiára optimalizált!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Alchohol 120% nak mennie kell alatta! Emulation-nál kapcsold be az RMPS-t

Imremagdi
miért ati kártyával nem megy a játék ?

gergou
meseldd el legyszi, hogy mit csinaltal a cd2 vel, mert megirtam, de 20 masodbperces porgetes utan azt irja, hogy ne backupot rakjak be, rmps bekapcsolva, 4* esen irtam securom new 4*/5* raw /dao val...😞

Amúgy jól megy a game! Minden max és 1280x1024 (high Post filter) ! Azóta megy ilyen jól ,hogy a Control Panelben D3D -nél mindent átállítottam alkalmazás vezéreltre! ( 2500XP 512MB ram 9800Pro Omega 2.5.30 )

Jahh ! Arra várhat mindenki! Ez egy tök normál relase! Az erko is megvan és az is build 166! SZal a Diesel verzio official relase és mivel faszán mükszik ezért nem lesz mésik relase! Jahh Ati -sok örömére végre holnap patch!

Noninnyó
A lepényhal elõször, a reményhal meg utoljára

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

gergou
arra varhattok...😊

Noninnyó
Így van

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grebber
Ja én is igy vagyok vele. DEVIANCE

Next PC upgrade: 2022

Noninnyó
Én azon az állásponton vagyok, hogy megvárom, amíg kiadnak egy normális verziót a játékból. A türelem nagy erény.

GAthersw
Nekem meg sem próbált a netre felmenni...

01110000 01110010 00110000

Akkor is magasan az outpost a legjobb.Az minden szaros futásra engedélyt kér,v. azt írja,hogy a komponensek megváltoztak.És ilyenkor azonnal le lehet tiltani és megnézni mi változott.Namind1.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Na mindegy,részemrõl lezárva az egész,mindenki azt csinál amit akar.Majd egyszer én is letöltöm.

gergou
valaki szoljon mar, mert minnya megirom, es ha nem muxik, ti lesztek a hibasak😊

Ez igaz,szipkáztam már egy pár kedves progival,de megoldottam eddig mindig.F-prot,outpost és ad-aware egyenlõre ennyi elég.

gergou
figy az rmps ra is kell irni a cdre? 1 cdm van, szal jo lenne konkretan tudni mit kell csinalni, mert nincs tobb😊

grebber
EGYÉBKÉNT MEG MÁR rég kimentek volna az emberkékhez (hozzánk) mert mindent látnak mit töltünk meg stb.
Szóval kutyát nem érdekli mit csinálunk.

Next PC upgrade: 2022

Aschil
Én azt hallotam, ez a kémprogi detektálja az illegelis operációs rendszeredet is, és még a Microsftot is értesíti, de csak az Eu-ba lépés napján aktiválódik.
Ha-Ha-Ha
Hüjitsük még egymást egy kicsit!

.:asChil:.

BlackShadow
érdekes ez a hitman ,elõbb aztírja rakjam be az origi cd-t majd újra elinditom és elindul 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nem a game rakta azt fel csak ugy mondom...
melelsleg ha jól van "configolva" a spyware vagy virus vagy akármi baszhatod a tüzfalad... 😛
simán hozzácsatolja magát pl explorerhez vagy hasonlohoz amit meg ugyis kiengedsz... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

BlackShadow
megtaláltam az optionsnál 😊 be is kapcsoltam az rmps emulationt, akkor most írhatom le újra a cd-t? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Megmondom õszintén,nekem még mindig nincs lent a game.Megnéztem a demót,és úgy döntöttem pihentetem egy kicsit.Pánikkeltésrõl szó sincs,én csak idéztem egy másik fórumból.Elég ha tiny,v. outpostot használsz,rögtön megfogja a kimenõ infót(ha jó van konfigolva).Abban egyetértek,hogy a mai rohanó világban tûzfal nélkül nem szabad felkapcsolódni a netre.Azért aki felrakta nézze meg azt amit írtam,hátha nem csak paranoia.😊

BlackShadow
megírtam a 2.cd t azzal az rmps cuccal 4xesen meg azzal az uj moccerrel és utánna a cd neve need emulation, hol kell emulálni a cd-t?

Lacc
De még ha igaz is lenne ez a kémprogramos fasság, akkor szerinted most holnap délután jön hozzád Kovács fõtörzs mer' bejelentés érkezett az FBI-tól, hogy itt Mo.-n a Kistarcsai mûv.házban valaki HITMANEZIK?
mellesleg ha tényleg iylen progi lenne komolyan gondoltátok hogy egy mezei tüzfal elkapná? arról nem is beszélve hogy akkor biztos is hogy a gyökérbe nyomná mi?
jééééézusom...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)