2828
-
antijedi #1229 mert az tömöritet hülyeséget mondanak.., ha out jön ki akkor az szar..
amugy ha csak stb file van azis rar inditsd winrar-t és kezd el vele kibontatni (001re katt és extract) ha ezután si problémzik akkor szedj le ujabb winrart az tuti segit... -
#1228 ne egyesítsd, csak a rar-ra vagy a legfelső filéra (001) és az ottani filékat csomagold ki... -
#1227 honnan lehet a peccset beszerezni?? -
#1226 Olyan nincs is
Elkezdem előlről letőltőttem ahogy máskor is DE.
A 40 valahány filéből egy se rar.Itt mondták,hogy fájlegyesitéssel rakjam őssze.Megtörtént.Kaptam egy ugyanolyan nevü fájlt mint amilyen darabokban volt csak itt már nem 001-stb kiterjesztés hanem OUT...
Bele lehet menni benne van a bin meg a cue deamonal nem tudom bemountolni,mert rögtön az OUT-t nyitja meg...
Ezt már végképp nem értem... -
#1225 hehe. lehet nem is darabolva volt, hanem tömörítve. -
antijedi #1224 az hogy szar az r-s file gondolom... -
#1223 ha kicsomagolni akarom eljut 2%-ig aztán azt írja tedd be az r00-ás lemezt...ha leokézom vmi nem tetszik neki...
most akkor mi van?? -
#1222 arra kétszer kattintassz és az abban lévő filékat kihúzod a filékat. -
#1221 ezt a filet nem lehet véletlenül kitömöríteni? -
#1220 Világosan le van írva minden.
Az első cd-t be kell tudni mountolni, a kettes cd-t meg alcohollal, RPMS-el kell kiírni, azt feltelepíteni, megkrekkelni és mehet a game Cd nélkül. -
#1219 Az első cd-t se tudom berakni,a fájlegyesítésel kaptam egy fájlt,nem mappát.Ha deamonal rámegyek azt nyitja meg nem mutatja a benne lévő fájlokat.
Bocsi a bénázásért!!
visszaolvastam,ilyet nem találtam... -
#1218 Fájlegyesítést akartam írni...:)) -
#1217 Minden Silent Assasin minősítéskor kapsz egy új fegyvert amit már kezdéskor magaddal vihetsz. -
#1216 Kb 80-an megkérdezték már, erőltesd meg magad és olvass vissza. Az első cdt be tudod rakni, a kettest ki kell írni, de nemmondom meg hogy hogyan. Olvass vissza! -
#1215 akkor mégis csak csomagolni kéne,és nem egyesíteni. -
#1214 Hí!
Már megint én vagyok...
Abban segitsetek még,hogy a fájlcsomagolással összeraktam a fájlokat és kaptam vmi OUT nevű fájl-t.
Ebben benne van a BIN+a CUE de sehogy se tudom berakni a deamon toolsba!
PLÍZ HELP! THX!! -
#1213 sztem semiet -
#1212 jah,oks,én alapból mentem az 1-re..
mi az ,hogy "SPOILER"? -
#1211 Pffff.. -
#1210 valami gagyi pisztolyt asszem (cz izét vagy mit). de nem emléxem már. -
#1209 És milyen fegyvert kaptál te pluszba? :$ -
#1208 Persze nemárt a SWATOS egyenruha -
#1207 Első pálya (szanatórium) csak húzz ki az épületből, az elején a dokitól vedd fel a kocsikulcsot és TÉPJ ONNAN :D -
#1206 az első pályát? én így, egy lövés nélkül, silent assassinként
SPOILER
felmentem a lifttel a második emeletre, ott a SWATos hulláról lerángattam a ruháját, majd le az első emeltre és simán kisétáltam a kommandósok mellett a fekete kocsiig. -
#1205 Pincérruciban, tálcával mész és leengeded a redőnyöket, aztán PUFFF -
#1204 Köszönöm szépen!
-
Atiii #1203 első pályán mondja hogy mennyek le az alagsorba...lift nem visz le és nem találom a lejáratot ....merre van? -
#1202 hú bazzeg ez de nehéz...
most vok az 1. pályán (Románia Gyerekgyár?)aztán jönnek a zsaruk..hát..
ti hogy csináltátok meg?mert felém jönnek minden honnét -
#1201 Windows (vagy Total) Commander progiban kijelölöd az első szétdarabolt filet és balra fent a FILE menüben rákattintasz a Fileegyesítés... szövegre. Ennyi. -
#1200 Plíz help!!
(bocs a hozzánemértésért) -
Skyline #1199 Kami ezexerint letöltötted a Razoros változatot és tesztelted?:)
Nekem még 1 óra és lejön..max leszedtem a semmiér....de ha abba nemlesz benne nagybetükkel hogy build 166 akko biza az a real:) -
#1198 Bocsi lehetne bővebben,me' ilyenekben elég láma vagyokTHX -
#1197 Hogy lehet megcsinálni a második pályát? Kinyírtam az ópiumos csávót, felvettem a csirkét, de amint megpróbálok bejutni a hústoronyhoz, felismernek...Tud vki segíteni? -
#1196 WINcmd-ben fájlegyesítés -
#1195 nemértem..pedig vissazolvastam..
de köszi -
#1194 Háj!!
Bocsesz a láma kérdésért,de a NEM rar fájlokat hogy kell összerakni???
Sűrgős help kéne!!
THX -
#1193 #1141 -
#1192 eltudja küldeni nekem valaki a crack-et?(nem akarom megint leszedni) -
Coast #1191 hol van az a weedkiller?? -
#1190 deus exben van élsimítás, csakhát meg is kell fizetni, mert ha bekapcsolod akkor elég bika gép kell neki még 2x -en is