Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
kozbe megtalaltam, szitava lottem azt a pocsot, aki felhentelte:)

`Take a look to the sky just before you die`

Demon Eyes Kyo
én az 1-2-röl beszéltem
a 3. csak krekkel megy

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Demon Eyes Kyo
ez a nocd krekk mondjuk valami házi gyártmány, remélem lesz normális is

hykao
Akkor te már próbáltál a krekkel menteni, és nem lehetett visszatölteni, vagy csupán feltételezel???
hykao
Gondolom a grafika azért változott, mert ma nosztalgiáztam egy kicsit az elsõ rész demójával, magyarítva meg minden...amikor ki kellett nyírni az egyik triád tagot, meg a korrupt rendõrfõnököt...és hát ez után a 3. rész azért fényévekkel jobb grafikailag.
Demon Eyes Kyo
Az 1-2. részben lehetett menteni, aki ezt mondja nem játszott vele. Kiirni nem tudtam, igy nem lehet menteni, ez igy suxxx....

gergou
meseldd el legyszi, hol van a kiscsaj a 2. kuldetesben, mer sehol nem talalom...:)

wihii egy kis nosztalgia nem árt:) bírom ahogy az egész egy visszaemlékezés a múltbeli "szerzõdésekre". kiváncsi vagyok mi lesz a vége fele.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Sephi
SPOILER

A Budapesti palya tok ugyanaz mint az elsoben! En nem ertem... elkezdtem es alig votl par jelenet ami mas lett volna. Aszem a celpont valtozott vagy mi... en nem tudom de eddig ugyanaz kisseb valtozatosagokkal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ezt nemtom, mivel azonnal eltávolitottam krekket, mikor láttam hogy képtlen visszatölteni mentéseimet. de sztem mennie kell annak amit mondasz, de én nem fogom ujrakezdeni emiatt a játékot.

hykao
Nos nekem ATI-m van, és csodák csodája nem fagy a CoD sem, és semelyik játék sem!
nekem 1.3-al is csinálja

steam, origin: ACE_hun

hykao
#814???
de lehet menteni, egész eddig azt csináltam ne viccelj:) Idáig játszottam no cd krekk nélkül, a 4. pályán vagyok, ott van utolsó elmentésem, pálya közben. feltettem nocd krekket, és egyik elmentésemet sem akarta behozni, mert azt irta sérült. igyhát kénytelen voltam eltávolitani a krekket, és ujra ment. amugy ez mondom fõleg azért gaz, mert külön nem választhatod ki a küldetéseket, tehát ha krekkel mész akkor kezdheted elõlröl a gamet, mert mentéseidet nem fogja tudni behozni...

Azt írták nem lehet menteni, az 1,2-ben sem, meg ebbe sem.

hykao
Na, de akkor a krekkelés óta kimentett dolgok sem tölthetõk vissza??? ...vagy csak a krekk elõttiek?
LEHET küldetés közben menteni.. ezért gaz a no-cd krekk, tegyük fel ha pálya végefele vagy, és kifagy mondjuk a game, akkor nem tudja beloadolni cuccod, kezdheted elõlröl.. és ami mégrosszabb, ha jól láttam akkor nem választhatod ki külön a küldetéseket, szal csak a mentésekre támaszkodhacc.. vagy én tudom rosszul?

Nem. Mondom, én ezt használom, nincs a meghajtóban CD, mountolva sincs.

Tikal
vedd le az optika védõ kupakot

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gergou
na figy, mivel kell megtolteni a hust a 2. kuldetesben, opiummal probaltam, de nem ment:)

akkor semmivel sem rosszabb mint ha kiírnám?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

kira hogy lessz megint budapesti pálya!!!

http://thenamelessphoto.com/

Ennyi az elõnye.

Nem kell kiírni, ha van krekkk.

a kettõben nehézségi szinttõl függõen lehetett...
Most akkor a krekkel szarabb a gém vagy nem, bár ha nemtom kiírni akkor mindegy :P

Elvileg pálya közben nem lehet menteni... vagy igen?...

Amúgy jól sikerült a game, a Manor hangulatos pálya, azt hiszem a 4. Ha rájössz mit kell csinálni, fraknón és csendesen el lehet intézni a dolgokat.

amugy kéne nem kéne nem mindenkinek megy kiirva szal... :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hogyhogy? egyben és kettõben sem volt pályaközben mentés ha jólemléxem..., vagy rosszul? :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

no cd krekké.. sztem nem kéne használni, én legalábbis nem fogom

szuper... :/

Demon Eyes Kyo
a mentést pálya közben hogyan lehet elöhozni v. ez csak a nocd krekk büne?

Anélkül is kivág.Bug.

jah és az normális hogy ha traininget nyomok kivág a desktopra? vagy csak nocd-t sikerült megint elbaszni?

amugy nekem igy hirtelen elsõre nagyon nem adta hitman es hangulatot :(
de ne legyen igazam és csak az elsõ map ilyen... :/

mellesleg nekem savelni se engedett edig game közben...
vagy csak pálya végén lehet? bár aszem régi hitmanben is igyvolt :D

mert a game azt hiszi hogy egyel ujabb verzio...

de érdekes.. a nocd krekk felrakása után nem tudom loadolni a save game-jeimet, mert azt irja hogy ki hogy megsérültek.. lol..

hykao
Aha, erre gondoltam! Köszi...eljött az én idõm...
Má' csak a holnapi ATI patch kéne...és felkerülne az i-re a pont...
amugy nem szar egyik se csak azt elfelejteték irni hogy nem minden cd iro tud rmps-es cd-t irni...
gyk ami biztos hogy tud az újabb plextorok és valami liteon neü...

Demon Eyes Kyo
A proper is szar egyébként, szóval tökmind1 melyiket irod ki :-) 5x irtam ki és mindig rossz lett, kurva védelem

jah és a nocd után egyel nagyobb verziot ir ki :P

nem..., mountolva felinstalálod rá a nocd és kész :)

hykao
Na, most akkó' egy kérdés: A NoCD Crack kijövetele után is muszáj kiírni a CD-(ke)t???
Lacc
Huh na végre kijött ez a nocd crack... Már azt hittem le kell szednem újra a proper-t... KÚL! :D
Shep
A újonnan kijött 2-es CD+Disel 1CD akkor már játszható a cucc?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Demon Eyes Kyo
aki bevette ezt a kamut, hogy emiatt elkaphatnak
ha küld is adatot az teljesen törvénytelen és amiatt nem baszhatnak meg, és különben is, Mo.-n ez nem olyan gyors átfutású

Már késõ mindjárt kogoktat az FBI, meg a Microfos... :P

Demon Eyes Kyo
hogyan lehet elöcsalni a mentést??

gergou
akkor sem, mert nalam felismerte parszor rosszul, de azota sincs egyetlen olyan file sem, ami emlitve volt....