Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a kocka inkább rádillik mert attol még hogy a másiknak van igaza nem kell hogy oylan kis pöcs legyen mint te..., nah személyeskedés off én lépek inkább temeg nézz magadba...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Now, before this turns into a long winded applause session, there are some serious game flaws, the most glaring of which is that the game cannot be saved in mid-scenario. Once the scenario begins, either you complete it successfully, or you start over again once you fail. This can be very frustrating, and thankfully most of the scenarios are short enough that this is not a fatal problem, but it is a gigantic pain. The game took about 15-20 hours to complete, but with a save feature, that time would have been easily cut in half. Maybe this is why they did not include a save feature, though I would hate to think that they are willing to go to those lengths just to make the game longer.ú
a link ahonét a cikk van:
http://www.computergamers.com/Reviews/hitman47.htm
ezt találtam elsõre ahogy beirtam googleba a hitman szót meg a +save -et...
ennyit rólad lámácskám...
steam, origin: ACE_hun
bár azt belátom hogy én könnyü fokozaton nem probáltam ott nemtudom hogy volt
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én azt írtam, hogy elõhúztam a kalapból az elsõ rész demóját, és ehhez képest a contracts fényévekkel jobb (grafikailag mindenképp)!!!
Ne hülyéskedjünk már! Az elsõ részben sokszögformájú macifejû karakterek vannak...és a környezet is kb. a korai 3d-s játékok hangulatát idézi...
Nem mondom, hogy csúcs a grafika a contracts-ben, de ha nem erõltetjük az FPS nézetet, akkor megállja a helyét.
Amúgy meg akkor lenne jó összehasonlítási alap, ha majd a peccsek után hasonlítanád össze, egy monitoron nézett PS2-vel!!!
Mellesleg, ha PC-n homályos volt nektek (a PS2-höz képest), akkor azt a hülye filtert nem vettétek minimumra.
steam, origin: ACE_hun
Az elsõ pálya egy fehár szobával kezdõdik itt pedig egy repülõn vagytok szibériában.
A proper verzió jó én ki irtam és mûxik a disel-es cd1-vel egyetemben.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ezt nem kell kiirni???
Next PC upgrade: 2022
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Budapesti palya meg nem lehet viszaemlekezes mert ott egy daragdt pasitkellet megolni (igaz ugyancsak Wulf a neve itt is) itt meg kettot kell megolni... az a vegyszeres dolog meg egyezik mert itt is azt kell megtalalni ... kivancsi vagyok ha ugyanott van... abba a orvosi szobaba?
Erdekes...
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ha meg igy nem erted akkor bejarattol elore majd fel a lepcson es rohany el a terkepen lathato ... ize... aszem bal felso sarokba levo szobaba?
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Viszont ez valami Build 166...Ez most full bazeg?
arról meg nem tehetek hogy én nem auto legkönyeben jáccok minden gamet 😊
5let?