2828
-
#1309 Tudod te azt... -
#1308 ??? -
#1307 Mé'nem mész a halál f.szára? -
spR #1306 Asszem igen. -
#1305 jovanakkor :D -
antijedi #1304 az a tutorial volt :DDD -
#1303 Muszáj felvenni a kezét? -
#1302 izémizé, nekem volt egyszer hintben h kövessek vmi zöld utat térképen és ugy pro. nos nekem nincs oyan zöld út :) -
spR #1301 Akkor passz. Lehet, vmi bug. Elvileg a ruha nem számíthat (én hentesruhában voltam). Nem változik a küldetés státusza ha csak símán felveszed a kezet a földön? -
#1300 Még úgyis visszatérek -
#1299 bye:D -
#1298 mi az a SPOLIER? -
#1297 Ja!
Elnézést a töketlenkedésért,ilyet még tényleg nem csináltam.
Szóval THX a segitséget.Bye -
#1296 áá én se gondoltam komolyan,csa ez jutott eszembe arról a sok kis zarrós abban az üvegben na:D -
antijedi #1295 akkor majd ha már jáccotál az előző két résszel is :D -
#1294 én nem játszottam eddig hitmanekkel.
miokr kapok olyan minősítést? -
#1293 Hát ezt nemértem! Én is kinyirom de semmi! -
spR #1292 Volt abban a szobában egy alsógatyás nagydarab fazon, az oltár előtt téblábolt. Azt kinyírtam, és utána jött a múvi. -
#1291 bármit csinalok, semmi! Milyen ruhába kell odamenni? Most egy állarcosba vagyok -
#1290 Na ez volt a kulcsszó!!!
Köszönöm a segitséget müködik.Megtanultam egy életre az tuti.
-
#1289 De lol azért! Nekem semmiféle endzsimuvi nem történik! -
#1288 Még annyi, hogy vedd magadhoz a kezét. -
#1287 SPOILER
ott. az a lógó hulla a spiné. menj közel hozzá, jön egy kis endzsinmúvi, aztán vedd fel a kezét a földről. -
spR #1286 SPOILER!
A hulla a csaj. -
#1285 Segitsél akkor!! Nem találom a nőt! Van egy rész amikor egy szobába szol a zene és egy hulla fel van akasztva! Ottvan egy felkialtojel! De hol a csaj??!!! HeLP! :) -
antijedi #1284 WINRAR -
#1283 De megtalálta, mert a bin-t meg a cue-t kéne már csak áthúzni azt meg bemountolni... -
spR #1282 Ezt ugatom már én is régóta. -
spR #1281 Nincsmit. Végre egy játékról szóló kérdés. -
#1280 Azokat áthúzod egy mappába oszt kész... -
Coolfire #1279 köcce. -
spR #1278 BAZZZZZ. Nyisd már meg azt a rohadt .001-es filet egy WinRar-ral. A napnál is világosabb hogy az a kurva Totál COmmander egy külső tömörítőt keres. -
#1277 figyu, ziher hogy az rar. szeggyé le új winrart és azzal próbáld kicsomagolni. -
#1276 Szerintem amúgy a játék nem túl nehéz (amennyiben nem ragaszkodunk az inkognitóhoz...).
Dél körül kezdtem, és mostanra teljesítettem Rotterdamot.
Mennyi van még hátra? -
#1275 Ámbár ha 001-be lévő bin-re kattintok azt kiakarja tömöriteni de azt mondja nem talál külső kicsomagolo programot -
spR #1274 Rögtön a kezdésnél a dokinál. Akit kinyírsz az intro-ban. -
#1273 A diszkórésznél?? Vagy melyik lépcső? Melyik részen? -
spR #1272 Akkor ez rar file lesz. Próbáld már meg WinRar-ral kicsomagolni. -
#1271 Legend-re nyomva megkapod a jelmagyarázatot, egérgörgővel pedig végignézheted az összes helyszín térképét... -
Coolfire #1270 Emberek az első pályán hol a kocsikulcs?Szépen kisétáltam a szanatóriumból rendőrruciban,de nincs meg.Azért nem is fáradok a visszaolvasással,mert mint ahogy a tanult kollegák megjegyezték sok a salak a topkiban.:)