Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah ako az enm csaj, nah õt nem találtam 😊
viszont ha arra a kis házra gondolsz én oda valamiért nem tudtam bemenni :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
...ember küzdj, és bízva bízzál...
Kössz. Csak egy csávóval kell beszélni, a konyhában, szemben a repcsivel.

Tengeralattjárót.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

robantotál hol? nem is kel csajt megkeresni? 😄

Adj már pontos linket, én nem találtam ott.

Nemtom, én kinyírtam, a hajókapitányt meg a sárga ruhás csávót, robbantottam, és kész.

hmm, elsõ pályán amugy hol van a csaj akivel beszélni kell mert már mindenki meghalt aki kell megvan minden bomba de nem találom sehol 😊

az a demo inditoexe-je? lol, pedig már gamecopyn is kintvan rendes nocdnek feltüntetve 😛

arra gondolsz ami a demo indító exe-je? hát az tényleg érdekesen mûködik...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja, menteni sem lehet, meg kifagy.Újabban (lehet, hogy nem a krekk miatt) nem tudok lõni sem benne, és rám sem tudnak. -fasza. Amúgy nemtom a deviance mért nem ad ki legalább egy krekket hozzá.

crack hiányában? van crack..., csak érdkeesen müködik 😊

Pedig jó lenne tudni, mer krekk hiányában, ugye egyre több lesz az alcoholcolone-os játék...

én nemtudok de ujabb plextorok tuti tudják meg liteon irok is, többit nemtom

Nem tid valaki egy olyan helyet mondani, ahol lehet egy listát találni, melyik írók támogatják az RMPS-t, mer szerintem az enyém nem a pac man world 2-õt se bírtam kiírni úgy hogy mûködjön...

jaj mégis visszajöttél? na puff neki sikerült már megnézned?

Ja, jó lenne már. Nekem csak a NO CD Krekkel megy, viszont nem lehet benne menteni, és ha végigviszem az elsõ pályát, kilép vindózba.

Sephi
Na Oldfield-ba ne kossel mert arra harapok...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ricsi1
hi!!

az lenne a problémám,hoy fel van telepítve,de mikor rákattintok arra,hogy PLAY akkor bejön egy forgó CD-s ikon,és egy idõ után kiírja,hogy idõtúllépés

Bakker kijöhetne a teljesverzió mert eddig ez mind szar beta mosmá 100%....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Demon Eyes Kyo
pszt

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

gregoryan
Hali Srácok.. hogy lehet a propert elinditani,? próbáltam felirni is, és mindig azt irja ki hosszú idõ után a játék, hogy unable to authetntication. nem jó a cd neki.. és az autorun sem jön be..

jaj ne kezd megint..., megnézte, rádöbbent, azóta nem ír ide..., inkább örüljünk 😄

rorr
milyen verziód volt a hitman1-bõl orosz vagy ukrán mert lehet ,hogy abban lehetett.....

hykao
Na jóvan akkó', akkó' hallgassá egy kis smooth operatort, az talán elég smooth lesz...

...vagy hallgasd az Oldfield-et a játék alatt is...
Tikal
hi, akkor ez msot hogyan megy?
alcoholal kiirtam (proper cd2), rmps bekapcsolva, bár az irom csak egy LG, szoval nem hiszem hogy tud ilyet, emulálni hiába emulálm nem megy, mert kiir vmi kocsogséget,

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Helyesbites. Sokkal monotonabb a hangulat talan... nem tudom... jobb volt a kettes grafikaja.. felepitese talan...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GAthersw
Tegnap szerintem utolsó pályán kezdtem.
Ilyen szanatóriumban mindenütt hulla Hitman-ek...

01110000 01110010 00110000

Sephi
Nyugi ma'... akkor is szebb volt a masodik resz... Ez is gyonyoru de nem annyira smooth!

Intro, outro. Uccsó videó, amiben lezárul a gém.

Serpa
mi az az "Outro" ?

Olyanokat hallottam, hogy a Diesel féle verzsön nem is teljes, csak béta. Állítólag nagyon bugos hiányzik az Outro, meg ilyenek. Igaz ez?

grebber
Vazzeg pedig már kezdtem azt hinni hogy nem kell görcsölni a kiirással de CD2 CXZiSO ennél is ugyanugy kell 😞

Next PC upgrade: 2022

toMpEr
grebber
nem tudnál válaszolni mert még nem szedtem le azért kérdem?

toMpEr
levan irva az nfoban, olvasd el.

grebber
CD2 CXZiSO-release most ez akkor nem kell kirni vagy mi???

Hitman 3 CXziso 2 cd-s változata is build 166? Vagy teljes verzió? Mert se a magik se a diesel álítólag bár teljes bugos szar mert csak vmi beta vagymi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem a különlegességrõl van szó, nekem mondjuk még nincs meg, de ha az íród nem tudja kiírni akkor mindegy, amúgy milyen íróval írtátok ki?

Na látod ez a baj, miért nem csinálod úgy, ahogy az nfo-ba le van írva? Talán elsõre sikerülne... nekem is sikerült, én sem vagyok különleges.

steam, origin: ACE_hun

GAthersw
LOL, tegnap minden faszán ment, ma mepróbálok belépni, mentés damaged...
Start, pályát nem tölti be. még a traininget sem...

01110000 01110010 00110000

ugyse hiszi el 😊

Baze. Hitman 1-ben NEM lehetett menteni játék közben. Hitman 2-ben meg a Contracts-ban nehézségi foktól függõen változó véges számú mentési lehetõség van. Kész, pont.

pls legyen már elég az offbol, valami moderátor tegyen már rendet, az eddigi szvsz maradhat de inétõl kezdve törölje már ki a személyeskedéseket pls...

Demon Eyes Kyo
nem nyugszanak a gyíkok

ott a pont 😛

nyugi teged is hulyenek fog nezni ez a tirpak mert azt hiszi csak neki lehet igaza...de nagyot fog egni...

Demon Eyes Kyo
A CD2-t mind a két esetben ki kell irni, mert érzékelia virtuális meghajtót.

Na akkor az 1-et 5-ször nyomtam végig a kettõt 3-szor
az egyben csak a pálya végén volt mentés, a 2-ben a nehézségi szinttõl fuggõen végtelen, 5, 3 0 mentés, és zárjuk le a témát
nem lehet hogy csíteltél? hogy végtelen a mentésed?

akkor a cd2 proper-t nem kell kiirni hanem mountolni alcoholba vagy a démon is jó?