2828
-
#2748 Na akkó' mennyé' ide gyorsan, nagyon gyorsan: http://www.gamecopyworld.com/ -
Moszuke #2747 Csősztök kelene a v1.74 hez crack nekem gyorsan nagyon gyorsan
plzz ha valaki tudja holvan akkor segítsetek! :D ty előreis -
#2746 a cal of duty 2 minimum gépigénye is olyan hogy nem gutna az én gépemen, mégis vígan multiztam amig meg nem untam a pb miatt hogy nincs:@ -
#2745 Ebben nyújt segítséget a dobozon feltűntetett "minimum gépigény"... -
#2744 viszont ha az embernek nincs jó gépe, akkor már nem biztos hogy megéri, főleg ha nem fog futni : \ -
#2743 Egyébként megéri megvenni eredetiben...már nem drága! :) -
#2742 Másodszorra valami miat működik... -
#2741 Helló!
Amikor telepítem a game-t és installláláshoz bemountolom az 1es cd-t akkor feléig elmegy az install és kéri a kettes cd-t, viszont amikor azt mountolom be akkor félbeszakad az install mert kéri az 1-est...
Mit csináljak ???
előre is köszönöm a válaszokat. -
#2740 A gumikacsára visszatérve nemrég látam egy szépkis art-ot a hitman:bloodmoney-ban.
Amiben egy fürdőkádat látunk két kilógó lábot a gumikacsa középen () és valaki elhúzta a függönyt.
Naná hogy 47-es barátunk egy működő pirítósal a kezében .
Azt már mindenkinek a piszkos fantáziájára bízom mit szeretne csinálni vele 47-es. -
#2739 Most nem, mert nemigen van időm rá, illetve nemis olyan rég toltam végig újra végülis. -
sturrock #2738 bocs, nem fabian fichs, hanem fabian fuchs :) -
sturrock #2737 Ma újra feltettem a contractset, és végigtoltam ( eddig már vagy hatszor játszottam ki). De most a legnehezebb fokozaton toltam, és mindegyikre SA minősítést kaptam. csak a bjarkhov bomb és a hunter and hunted pályákra csak professional rátát kaptam. a bjarkhov bombra már két figyelmeztetésre csak professionalt kaptam. nem értem... hiszen csak ez volt ez a két figyelmeztetés :
beware of nuclear radiation - persze radiation suit volt rajtam, úgyhogy nem értem miért számították be ezt a minősítésnél
guards now looking for a suspicious civilian - persze addigra már átöltöztem fabian fichsnak, úgyhogy ezt sem értem, hogy miért számították be a végén.
a hunter and huntedben csak két közeli helyzet volt a probléma, ezt hamarosan ki fogom javítani SA-ra :)
Te is játszol a Contracts-el mostanában, így a BM megjelenése előtt néhány héttel ? -
#2736 Nem tudom, sajna nem én találtam a kacsát, csak valahonnan szereztem a képet. -
sturrock #2735 Találkoztam már ezzel a gumikacsával :). a hitman széria eddigi összes részében szerepelt már. ilyeneket kellett odaadni az elmebetegeknek az első rész utolsó előtti pályáján a romániai elmegyógyintézet folyosóin baktatva, aztán a hitman 2 intrójában, amikor Sergei Zavorotko, és a haverja meglátogatják az elmegyógyintézetet, rálépnek egy földön heverő gumikacsára, mire az egy gumikacsás csippanást hallat... :)
A Contracts-ben is van gumikacsa, csak nem tudom, hogy mire kell. A Contracts első küldetésén (asylum aftermath) fel lehet markolni néhány ilyen gumikacsát? Mert én nem találtam egyet sem az elmegyógyintézetben :( -
Prof William #2734 Gondolom páran majd jól kiélik a sorozatgyilkos hajlamiakat. A játékban feltünő jó nőkön... :) -
#2733 Google??? vagy www.cdcovers.cc -
#2732 valaki nemtud cd borítókat a játékhoz? -
#2731 LOL, ilyennel találkozott valaki a játékban?
-
#2730 Köszi! :) -
#2729 [brutálnagy] BOLDOG SZÜLINAPOT -
#2728 Hát a két kínai témán kívül tudom... :) -
#2727 Te? :) -
#2726 Nos a Contracts OST-n nincsenek rajta - mivel nem Jesper Kyd szerzeményei - , azonban a játékban helyet kapott ez a 6 betétdal is:
Faf Larage: Le souteneur (Mr Claude)
Cecilia Cheung: Brand New Image
Puressence: Walking Dead
Clutch: Immortal
Paul Anka: Put your head on my shoulder
Wewe - Happy Day
Ha valakinek megvan valamelyik esetleg vagy meg tudná szerezni, akkor igazán megoszthatná...(kivéve a Paul Anka félét, mert az mindenfelé fellelhető...)
Na, ki mondja meg, melyik betétdal melyik pályán hallható? :) -
#2725 kár hogy a 4 v a film nem lesz magyar helyszinen...szivesen gyilkolásznék a borsodchembe:DDDD -
#2724 ja:)
én anno a budapesti pályát pörgettem elég sokszor, már mindent ismertem rajta, az egy jó pálya volt nagyon (igaz Hitman 1es). -
#2723 A próféta szóljon belőled :D -
#2722 Tegyétek csak, én is nemrég nyomtam végig újfent...s talán mire kitoljátok szép komótosan, minden eshetőséget végigjátszva pont kijön a BloodMoney... :) -
#2721 bizony én is ezen gondolkodom -
#2720 Köszi,nagyon szeretem a játékot,sokat toltam :)
(Megint fel kéne rakni... ) -
#2719 Rosszul tudod...egyrészt katt a bannerre, másrészt még részletesebben, még bővebben kitárgyaltuk a topikban az esetleges lehetőségeket. Használd alul a keresőt, na meg lapozgass, olvass vissza... :)
(azon a pályán emlékeim szerint nincs patkányméreg csalás nélkül, van viszont sima méreg - cián...de, hogy pontosan hol, azt ne kérdezd...) -
#2718 hm most újrakezdem nosztalgiából..anno az uccsó előttiig jutottam ott nem volt ötletem a szamurájkardos faszihoz...tudom van végigjátszás, de jobban szeretek magam rájönni:) -
#2717 Hát akkor nosza, a cél a FULL SILENT ASSASSIN!!! Kódok, s minden csalás nélkül...
Ha megvagy, akkor már szórakozhatsz az ilyen hentelésekkel...mint a képeken... -
Paul Rosetti #2716 Hát az nem semmi, ha mindet megcsináltad silent assassinra professionalon! ehhez csak gratulálni tudok -
Paul Rosetti #2715 hykao, te megtaláltad a patkánymérget az ötödik pályán? ha meg tudod mondani hol van a méreg, nagyon megköszönném. tudod nekem nagyon kellenek a más megoldások.
( a HitmanHQ honlapon már kb. egy éve abbahagyták a Hitman:Contracts részletes végigjátszásának leírását. - a húskirály partijánál hagyták abba, és most jönne a Bjarkhov Bomb. Én úgy tudom, a HitmanHQ az egyetlen, amelyen más megoldások, ill. érdekes dolgok le vannak írva a Hitman:Contractssel kapcsolatban.) -
A legnehezebben.
Full silent assasin
(a 2 is :D) -
Paul Rosetti #2713
Rendezvous in Rotterdam pálya: ezt a biker presidentet én egyszer kinyírtam patkányméreggel is. abban a szobában, ahol a biker presidentet időnként tetoválja az az izomagyú fickó, az asztalon van egy kis üveg. ebbe a kis üvegbe kell beletenni a mérget Aztán jön a biker president, izomagyú csávó megtetoválja biker presidentet. a méreg belekerül biker president szervezetébe,megdöglik, és lecsusszan a székről.
Ezt én meg is csináltam, de úgy hogy bekapcsoltam a 'giveall' kódot, és akkor kaptam patkánymérget is.
Egyébként az egész pályát körbejártam de sehol nem találom azt a patkánymérget.
Nem tudja valaki hogy hol van az a patkányméreg ezen a Rendezvous in Rotterdam pályán? -
Paul Rosetti #2712 nézzétek meg ezt a képet --- - -fournier felügyelő és a tűzoltó a csatornában -
Paul Rosetti #2711 Ja az utolsó pálya az nagyon király! azt nagyon élvezetes dupla silverballerrel, kóddal végighentelni. De én azért inkább szabályosan szeretek játszani, csak az a baj, hogy a Gellért Szállós küldetés végén csak proffesional rátát kaptam. A Meat King's Party ezidáig az egyetlen pálya, amelyet legnehezebb fokozaton silent assassinra tudtam teljesíteni.
Egyébként tegnap előtt együltömben végigtoltam az egész játékot (persze normal-on, nem vagyok én annyira hardcore játékos, hogy professionalon végignyomjam az egészet). Ti melyik fokozaton játszottátok ki ?
-
#2710 lol :) -
#2709 Hát nehéz különbségeket tenni, mindegyik pálya tetszik a maga módján...