2828
-
Ben C #1349 jajj, bocs...
hirtelem Splinter Cell 2-re gondoltam...:) -
ceas #1348 Nekem a Dragunov látcsöve valahogy nem működik. Csak a célkeresztet adja be, mögötte meg nagy feketeség, mintha lencsevédő lenne a távcsövön. Ezzel most mi a szart kell csinálni, másnak is ilyen? A tengeralattjárós pályán vagyok -
#1347 Csősztök én letöltöttem a RAZOROS verzuszt és nem megy de leszedtem a patchet és úgy se minndig megáll a háromnegyed töltésnél áztán csak a zene megy mi a baj?????Talán a DEASELES verzuszt kell letölteni??Kinek van az?? -
#1346 Nem a bőrszerkóra gondolok, hanem a világoskékes-szürkés felsős őrruhára LOL. -
#1345 Az a vendégek ruhája és úgy is átnézett egyzser, szóval gondoltam az se jelent kifogást a motozás alól. -
#1344 Olyan hülye álarcos őrruhába menjél oda eleve.
Ha kicsit vársz, az egyik őr elcsalingázik feléd, akkor megszerezheted a ruháját. -
#1343 Hogyan kerülhetem el, hogy a mészárszéken átkutasson az őr a bejáratnál? Egyszer sikeült valahogy átslisszannom, de másodjára már folyton kutakodik, azmeg ugye nem tesz jót az egészségemnek. -
#1342 Engem viszont a Galárd Hoteles rész kevésbé emlékeztet Budapestre...
A szövegek is elég LOL-ok..."menjen már messzebb uram"
Érdekes, hogy a magyar szöveget nem feliratozták, a recepciós angol beszédét viszont igen...LOL -
#1341 Na most akkó a széf kombináció + széf akkó' tökmindegy? -
#1340 Nekem sem volt, gondolom azért mert mindkettő rotterdami. -
Corey #1339 hm ez a deadly cargo engem erősen emlékeztet egy bizonyos Hitman1-beli küldetésre:) Látszik már 47 emlékei sem tiszták:) Szelektívek:P -
Corey #1338 Igen, az következik. de előtte nincs animáció? nekem nemvolt -
Corey #1337 a két rotterdami küldetés között van átvezető? tehát az amikor a fotókat kell ellopnunk és az amikor 1 hapit kell megölnünk mielőtt a rendőrésg letartóztatná. -
#1336 bár az lehet, hogy csak az idő szépíti az emlékeket a 2-vel kapcsolatban. az viszonr tuti, hogy amikor a 2 kijött, az sokkal szebb volt az akkori átlaghoz képest, mint a contracts a mostanihoz. hiányoznak a forradalmi újítások. -
#1335 lol. fullmaxon nyomom, csak a post filter kapcsoltam le, mert nem teccett. -
#1334 SPOILER még...
Szóval Rotterdam után a (még szintén rotterdami) Deadly Cargo pálya következik mindenkinél??? -
#1333 ...lassan elkélne ebben a topikban is egy házigazda... -
#1332 a következő:) -
#1331 Örülök, hogy talán lassan-lassan visszatér a topik az 50%-os Hitmannel foglalkozáshoz...
Grafikához: jobb, mint a 2-é! Én eddig még nem Hitmaneztem, úgyhogy mielőtt belevetettem volna magam a 3. részbe, leszedtem az 1. és a 2. rész demóját.
Ezek után bizton állíthatom, hogy ennek jobb a grafikája, mint a 2-é volt (mind a környezet, mind a karakterek kidolgozása, részletessége), egy dolgot kivéve: FSAA!!! Engem eléggé zavar ez a rohadt konzolos rákfene...
SPOILER
Akkor egy kérdés - ha szabad még ebben a topikban a játékról is beszélni...
Van a történetnek alternatív elágazása? Pl. a rotterdami pályán számít, hogy magamhoz vettem a széf kombinációját, majd megkerestem, és a tartalmát magamhoz vettem???
A rotterdami pálya után kinek milyen rész jött??? -
#1330 Fullextrás grafikán kilométerekkel szebb a 2-nél. (Majd linkelek képeket) A szimfonikusok nekem is hiányoznak... -
Atiii #1329 thx megvan -
#1328 mondjuk én tolom már egy ideje, de szerintem sem szebb a 2-nél. zeneileg meg még rosszabb is (hiába jesper kyd, hiányzik a magyar zenekar). de hitman, szóval megéri leszedni ennek ellenére is. -
peat0 #1327 visszaolvastam csak nagyon vissza kellett:) , a válasz 995-ösben diesel ütemű játéktársaknak! kösz -
Ben C #1326 marmint mint az 1-be volt? -
Ben C #1325
ugye ez nemkomoly volt? :) -
BlackWolf #1324 oszinten ? en csak demot toltam de ez kiabrandito szaggat azonkivul semmivel se jobb a grafika mint a 2be volt -
antijedi #1323 nem... :) -
Ben C #1322 Most szedem a gámát...
megéri lehuzni? -
antijedi #1321 talán olvass kicsit vissza... -
spR #1320 Kívül, a tengeralttjáró oldala mentén van 3 hely (kicsit világosabb a hó, meg a PLACE BOMB action aktívvá válik), ahova a bombákat le kell rakni. Aztán csak tűzz el a tengeralattjárótól jó messzire, és a távirányítóval robbantsd fel a bombákat. -
Atiii #1319 ott akadtam el hogy a nagy hóviharban vagyok...kinyírtam akiket kellett és valami tengeralattjárorol beszél amihez bombát kell rögzítenem...valakitől infot kell kérnem..vag yvalami ilyesmi....van bombám...bementem a tengeralattjároba..felvettem a védőöltözetet...de nemtok tovább jutni? mit kell csinálni? -
peat0 #1318 Ja és DIESEL verzióm van meg, de nem sikerült megértenem az nfo-ban mit írnak. Valaki elmondaná? Azt értem hogy kéne mennie crack nélkül is de hogy? Damen tools és alcohol "fekete lstán" van de akkor mivel nyissam meg a képfájlt? Vagy ki kell írni és utána gond nélkül megy is? Ha igen mivel írjam ki, Nero? (mivel alcohol feket listán van bár nem vágom nagyon a dolgot)
Bocs hogy ilyet kérdezek, előre is köszönöm a segítségeteket!
A játék remek a 2-hőz képest rengeteget javult szerintem, de az 1 hangulatától ez is nagyon messze van. Az egyben úgy éreztem hogy tényleg részese vagyok az egész történetnek, király hangulata van máig! -
peat0 #1317 Hali nekem is megvan a játék nagyon tetszik király hogy hazai srácok is dolgoztak benne. Lenne egy nagy problémám: letöltöttem a 2cd-t (1. full 2. 450mb körüli asszem, matuska izéről ha mond valakinek valamit:) ) Felraktam daemon toolsal fel is ment de játszani nem tudtam vele. OK, vártam majd megjelent a gamecopyworld.com-on az első crack hozzá leszed bemásol MEGY! Első pálya nagyon király az első célpontot jól ki is küldtem a vc-re:) végigmegyek majd a 2. pályára nem tudott átlépni:( .Simán kilép amikor be kellene töltenie:( Kipróbáltam és a trainingnél is kilép, csak az új játékkezdéskor megy az első pálya:( Valami ötlet? Bocs hogy hosszú lett de a játék ott van a toppon és szívesen játszanék vele... -
#1316 :DD -
antijedi #1315 tényleg? -
#1314 Rendben van -
#1313 Na mostmár HITMAN van!
EZ A HITMAN: CONTRACTS TOPIC! -
#1312 OK...bocs -
#1311 Szerinted? -
#1310 Jahh...beugrott...
MÉ', nincs igazam?