Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
fel is rakta,de játszani nem tudok,mert bejön eg yforgó CD ,és egy idõ után kiírja,h idõtúllépés!
mit kell csinálni,vayg a full verzió honnan szerezhetõ be?
Hangtompítóssal lõj bele abba az üveges szekrénybe (lõdd ki az üveget) de vigyázz, hogy a kirohanó õrök ne vegyenek észre fegyverrel a kezedben
mármint a galár hotel emg iylenek

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Csak az a szar, hogy nem olyan jó, mint a kettõ...
Az elsõ pályán mit kell csinálni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Pedig mennyire vártam a stuffot.
-Szerezd be a legújabb Alcohol verziót. Pl.: www.honositomuhely.hu
-Progi indít, Beállítások ->Emulációk opciónál RMPS elé pipa be
-Cd kép kiírása varázsló indít tallóz gombal megadni neki a 2. cd image helyét
-Következõ ablakban alul profilnál válaszd a SecuROM *new*(4.x/5.x) opciót
-Állítsd be az írási sebességet 4x-re! CSAK EZ A SEBESSÉG JÓ!!!
-Írd ki, reboot.
-Úgy boot-olj hogy se a D-tools se az Alcohol ne töltõdjön be.
-Megírt CD-be és JÁTSZ!
Nekem így megy azóta, így játszom. Remélem segítettem.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
(én szavztam elõször, tök vicces)