2828
-
#1429 most látom a raktárban is van mesterlövész puska...
Na...Hol is van a védő ruha? -
Nyiri #1428 nem kell bemenni a tengeralattjaroba...
Kivulrol is ra lehet rakni a bombakat.
Nekem igy is felrobbant. -
#1427 A + fegyvereken kívül van-e még valami különbség, ha mészárlunk, illetve, ha észrevétlenül ténykedünk? -
#1426 Mesterlövész puska (dragunov) van egy a lövésznél a hajó felső fedélzetén (kint), és azt hiszem valamelyik toronyban is. -
#1425 Köszönöm, nagyon kedves tőled, hogy ilyen részletesen leírtad! -
#1424 Ottvan a védőruha, ahol mondja a faszi! Csakhát át kell fésülni az összes fallal elkerített részt! -
#1423 Mesterlövész puska: passz
SPOILER:
Robbantani kell: ja, a tengeralattjáró oldalán 3 ponton felrakod a robbanóanyagot (robbanóanyag a tengeralattjáróban. Én mondjuk nem találtam ott védőruhát, ahol az informátor mondta, berohantam, elkábítottam a fószert és átöltöztem minimális health veszteség mellett)
Hogyan lehet megcsinálni (Silent Assasin fokozat):
1. Pufajkás fazont a repcsin zongorahúrral kinyiffantod, ládával bemész a raktárba
2. Raktárból lemászol az aknába, átmész rajta, az "irodában" a katonát zongorahúrral kinyiffantod, átöltözöl.
3. Bemész az ebédlőbe (a konyhába), a hashajtót benyomod a levesbe. Beszélsz az informátorral. A németnek irtózatos hasmenése támad... ...Te már várod a zongorahúrral a sloziban. Átöltözöl.
4. Várva várt vendégként átvonatozol az őrrel a hajóhoz, fölmész a kettes számú célponthoz. Üdvözlitek egymást, amikor vodkát tölt, odarohansz az íróasztalhoz, felkapod a hangtompítóst: kettes számú áldozat konyec.
5. Tengeralattjárónál a "robbantani kell" szerint jársz el :)
6. Elmész a "kisvasút bejáratáig, aztán pár méter után "remote bomb"... (addig van térerő)
7. Vissza a repülőhöz - Exit.
-
spR #1422 Nem egyfolytában ordít persze, csak kb 5-6 másodpercig. Utána már nálam is csak nyöszörög fetrengés közben -
#1421 Nálam csak nyöszörög. -
spR #1420 Káromkodik, meg ordít a muksó fájdalmában. -
spR #1419 Igen. Sztem jó megoldás. -
#1418 Én komolyan nem értem, hogy akarod te lefordítani ezt a játékot... -
#1417 Kérdéseim a 3. pályával kapcsolatban:
-Van mesterlövész puska?Hol?
-Most akkor robbantani kell?Vagy mi?
-Ki hogy csinálta meg ezt a pályát?
Köszi a válaszokat! -
#1416 Akkor milyen dumák vannak? -
#1415 Ezt most a szaunába döglesztésre írtad? Akkor te úgy nyírtad ki a fiatalabbikat? -
#1414 Ne legyél már ennyire felületes bazz! Játszd végig! Egy nap alatt végigtolható, ha nem ragaszkodunk az inkognitóhoz.
Ha már nincs türelmed hozzá, akkor mészárolj, válaszd a leggyengébb fokozatot! Így akár percek alatt végigtolhatóak a pályák! -
spR #1413 Azt hallottátok már, amikor a budapesti pályán meglövöd a zsarut, de úgy, hogy nem hal meg? (Valami gyengébb fegyverrel, pl a hangtompítóssal sokszor lábon lövöd.) Sztem nagyon király az a szenvelgés. -
spR #1412 Igen. Jó, poénos, és "tiszta" -
#1411 lécci! most miert jo ez neked? -
#1410 "...menjen már arrébb uram!" :)) -
#1409 Ezt hogy értsem? h nemküldöd? :) -
#1408 Várjad csak... -
#1407 Spoiler képek (Budapest):
távcsöves
mérgezés 1.
mérgezés 2.
mérgezés 3.
mérgezés 4.
mérgezés 5.
vér-fürdő 1.
vér-fürdő 2. -
#1406 Nekem is kéne BP mentés! Nagyonkivancsi vagyok milyen! Amugy sikerult a 2. palyat +csinalni! Na VÁROM A MENTÉSEKET [email protected] ! -
Nyiri #1405 Ez van :( -
#1404 Ehh, te aztán egy igazi ínyenc vagy... :))) -
antijedi #1403 pff -
Nyiri #1402 tudnatok adni egy mentest ami a budapesti palya elejen van.
meg akarom nezni es aztan torolni.
Nincs idom a jatekra es csak a helyet foglalja :D -
antijedi #1401 attól még hogy külföldi ugyanolyan kamu marad... -
#1400 Amúgy a budapesti pályán végighallgattátok a magyar szövegeket? pl. csaj telefonhívásai, meg ilyenek.
Hogyaszongya a bárpultos: "munkába' nem iszom barátom..." LOL. -
#1399 Lényegtelen, hogy szopat-e vagy sem, az FBI nem fog világszerte bekopogtatni mindenkihez LOL!
...vagy gondolod, hogy Bangkoktól Mexikóvárosig végig kopogtatják a warezolókat???
...és persze mindezt csak a Hitman 3-mal, mert az a kedvencük... -
#1398 SPOILER
Én úgy emlékszem 2 csókát kell kinyírni, az istállóba zárt szemüveges madarat pedig ki kell szabadítani. -
#1397 Szopatsz? Szerinted nem nézek körül?
Ezzel azt akartam mondani, hogy a külföldi siteok is megerősítették. -
#1396 SPOILER!
Én például azért mérgeztem meg az egyik (fiatalabbik) homokost, mert akárhányszor felmentem a tetőre, addigra mindig kijött a vízből (egyszer még ott volt, de mire elővettem a táskából a távcsövest, már ki is jött)
Amúgy a szaunába döglesztést csinálta valaki??? (ugyanezzel a fószerrel) -
Atiii #1395 hát....de nem találom....egyszerűen mindehol jártam és sehol sincs
-
#1394 Használd a térképeket! (mellesleg azt nem megmenteni kell véletlenül???) -
antijedi #1393 attól mgé hogy 5 percenként beirod nem fog senki sem válaszolni... -
Atiii #1392 #1377-re megoldás?
-
antijedi #1391 már amióta kijöttek ettől hangos a net ha nem tünt volna fel, erre te most felhozd mint ujdonságot..., hát lol..., és akinek meg kis esze van az tudja hogy ez kamu... -
spR #1390 Mert az egyik célpont (a fazon, aki pancsikol meg szaunázik)néha be szokott ugrani a bárba egy whiskey-re...
Ez egy elég kényelems megoldás, csak a kulcsot nehéz tőle felvenni észrevétlenül. De meg lehet csinálni...