Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
azt én még nemtom. most ért csak le. majd meglátom, de nagyon remélem, hogy hozza.

hm látom senkit sem érdekel akkor a peccs, csak engem..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Engem nem nagyon érdekel a grafika, inkább azt mondjátok meg hozza e a hitan feelinget?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

lwb
hááát. nem vagyok elájulva tõle. ez a "maszatolt" grafika már a deus ex 2-ben sem teccett. darabnak jó, de azt már most látom, hogy grafikailag semmivel nem jobb a 2-nél. 😞

Hmuda
Ok, kösz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

egyáltalán nektek van build174es peccsetek?

Tökéletesen, nekem diesel cd1 van czxiso cd2 és razor crack LOL

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hmuda
Ha leszedem a czx féle cuccot és mellé a razor törést azzal megelégszik?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem egészen. Még semmilyen változat nincs lent, csak eleve a Razor-os cuccot akarom leszedni.

BlackShadow
ahham, de akkor alig lesz idõm még megmérgezni a piát 😊 fuss forest 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

[HUN]PAStheLoD
Hitmen demóval van 1 kis gondom , elkezdem írtani az embereket 1x csak missön féld .. szal talán nem kéne kinyítrni midnenkit mint egy rambo? :o

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sulthal
A villán kívül van valahol egy létra ami az elsõ emelet egyik ablakához vezet (térkép jelzi). Ha az ablakon bemásztál egybõl ott lesz a méreg elõtted.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Solid Snake
© Dunpeal köszi! Nemdolgoztam hiába
Dunpeal
Nálam mûködik

Solid Snake
Aki próbálta irja le léci igy megy-e a mentés /Razor/
a razor krekk is 166os, szal peccsel nem megy, elmentések kárbavesznek.. legalábbis krekk kipróbálása után 166ot próbáltam 174 helyett.. szívás

ricsi1
igen?!
hol?

BlackShadow
#1107 még lényeges 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
amúgy hol van egyáltalán peccs? 😊

Solid Snake
Biztam Bennetek hátha leszedi valaki és referál a tapasztalatokról
Solid Snake
Az a gáz hogy nemtudom kiprobálni, a melóhelyemen vagyok a gém meg otthon
BlackShadow
snake az a rar az az alaphoz van v már a felpeccselt gémhez? 😊

BlackShadow
Kéne egy kis help a Beldingford Manor c. páyán 😊
bejutok a villába az alsó alagút segítségével és az egyik célpontocska leküldi a szolgáját whiskey-ért, meg is találtam a viszkis hordót aszongyahogy lehet mérgezni, de nem találom a mérget, vki tudja? nem akarom mészárszék módján megcsinálni ezt a pályát 😊

Solid Snake
Felesleges szenvedés ujra letöltögetni csak a Razor crack kell neki imhol a link :http://www.thamp3dude.co.uk/hitmancontracts.rar Virágot az öltözöbe kérném Jó gamelést sorstársak!
grebber
A RAZOR1911-es az normális verzió és már lentebb megadták honnan lehet szedni.

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Van nálam mindjárt beírom a linket a crackhoz,csak ha kell valakinek
Hmuda
Van valahol normál verzió végre? Márcsak azért mert a HDC-n nem nagyon találom a razor törést.

toMpEr
tegnap?

ricsi1
és egí normál full mikor lesz? amit csak felnyomok és megy?

grebber
Özönlenek a verziok: 2004-05-01 Hitman Contracts CD2 *BWClone* *READNFO* 28x15 MB OBIT

megjelent már egyáltalán build174 -hez a krekk? vagy csak 166hoz van?

Solid Snake
Skacok töltöm a Razoros krekket!! Megvan a drágaszág
ricsi1
eg yNFO- tud vki küldeni mailban?

hm.. ez a razoros krekk akkor most 166-os? 174-es, peccs krekk nincs? mert nekem ez a suprnova-ról tölthetõ krekk nem megy..

Solid Snake
© Dunpeal Thx. csak az a gáz hogy melóhelyemen nem telepithetek semmit,igy a torrentes link ugrott
grebber
Nekem tölti igaz lassan mint állat de szedi 😊

Dunpeal
suprNova.org -> nocd crack!

Solid Snake
Na bazz beszart a "g-box " letöltés ONE!
hm.. simán csak a Razoros krekk nem lenne jó a Diesel-es változathoz? Elvileg a Razor-or az már alapban build174, tehát csak a peccs kéne a Dieseles-hez. Próbálta már valaki? Akinek esetleg van Razor-os krekkje, az át tudná adni?

Solid Snake
oké oké nekem kellemetlen
nem, nem rutionabb, nem tünt még fel? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Solid Snake
Ricsi Te rutinosabb vagy ennél az amatõr kérdésnél?! Tudod a varázsszót:NO CD CRACK rulez
gondoltam hogy valaki ezzel fpg jönni..😛

senki, amugy ovlass vissza meg ovasgasd nfo-t és rájössz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ricsi1
senki nem tudja mit kell tenni,ha:feltelepítettem,de ha a PLAYre megyek

akkor bejön egy forgó CD-s ikon és egy idõ után kiírja:idõtúllépés

grebber
Töltsd le az új RAZOR verziót.

Ha lejön felteszem.

egy ujrairhatóra irt cd-m nekem is ezt cisnálta hogy nem ismerte fel a gép a lemezt de ezt nekem közvetlen kb . inditásnál 😛

hykao
Mondom, már sikerült elindítani!
Emberek, hirtelen beszart az alcohollal kiírt Diesel változatos 2. cd-m, pedig tegnap még peccs felrakása után is ment ezerrel, ma meg inditáskor bent a cd a meghajtóban és nem fogadja el.. mi történt?