2828
  • GAthersw
    Az invertorydból vedd elő és bal egérgomb.
  • Hmuda
    Hát kerestem, de nem nagyon találtam. Na nem baj, mert most meg fogom nézni a gamefaqs-on a pálya leírását és annyi.
  • N1
    Ceas: Leirnád hogy angolos küldetét,te hogyan csináltad meg..ugy nagy lépésekbe..mert nekem még nem állt ösze hogyan tudnám..SA szinthez hasonlóan lenyomni
  • ceas
    Én az ötödiket csinálom Silent Assassin, de be kell valljam csalódás egy kicsit a játék. Egyrészt grafikailag semmi újat nem hozott, habár ez a kisebbik gond, viszont tele van játékmenetbeli hibákkal, pl. az angolos küldetésnél ahol az apát és fiát kell kinyirni ill. kiszabaditani egy csávót, szóval, akkora hiba van benne, hogy beszarás. Végigmegyek 47-essel az összes célon, a kutya se látott sehol elméletileg, a srác kiszabaditva a két likvidálandó is halott, én pedig fenn vagyok a padláson és az utolsó célra indulnék, azaz exit felé. Egyszercsak a semmiből kapok egy üzenetet, hogy felfedeztek és egy gyanús kopasz csávó garázdálkodik(ez lennék én), ezzel csak az a probléma, ahogy azt fenntebb is írtam, hogy egy árva lélek se vett eddig észre sehol és hiába érek az exitre nem kapok silent assassin minősítést mivel két alert-ot csináltam így(a másik alert az egyik célszemélyt fedezik fel, de ez nem lenne baj, mert egy alert-el, még meglenne a silent assassin).
  • hykao #1505
    Távolodj el a tengeralattjárótól, és vedd elő a nálad lévő detonátort, majd tűzgomb.
  • hykao #1504
    Gamecopyworld
  • hykao #1503
    12, nem 13
  • Sephi
    Kinek sikerult eddig minimum 6 kuldetest Silent Assasin -es fokozaton elerni semmi agreszio nelkul ?:)
  • Hmuda
    Térképet használtam, leraktam bombákat, de nem ez a gondom. Kicsináltam mindkető célpontot, már bombák is le vannak rakva, de semmilyen lehetőséget nem kaptam a bombarobbantásra.
  • Sith
    Valaki segitenene nekem abban hogy honana szerezzek egy megfeleleö cracket? sajna dc nekem nem igazán jó
    szal valami ftp vagy honalp vagy valami...
    elöre is kösz
  • hykao #1499
    ...de térképhasználat sokat segít ám!
  • hykao #1498
  • hykao #1497
    Van homályosítás! Megnéztem a demót én is nemrég.
    Post filtert vedd le teljesen.
  • Hmuda
    A 3. pályán hogyan robbantom a bombát?
  • grebber
    Na feltettem végre elkezdtem vele nyomni.
    Hát nem tom nekem jobban bejön mint a 2. rész.
  • [HUN]PAStheLoD
    nemtudom , de lehet csak a demó ilyen szar , mert ebbe még ilyen "homályosítás" sincsen .. csak 25Fps .. és szaggatós egér..
  • Rusy
    A grafikának mindössze az egy baja van hogy konzolon is megjelent a game
  • hykao #1492
    Nem olyan rossz a grafika, csak azt a hülye homályosítást (amit szerintem a Silent Hill-ből vettek...) iktasd ki, élesebb, gyorsabb lesz.
  • hykao #1491
    Amennyiben a már említett Hunter and Hunted az uccsó, akkor 13.
  • Atiii
    tehát....hány pálya van a gameben?
  • [HUN]PAStheLoD
    demó-ban a rating-em MAss Murderer volt :)
    most csináltam meg , hát ahhoz képest amilyen a grafikája (ronda) szaggat is .. far cry roxx
  • Sephi
    Hya a Budapesti palya kicsit mas... szerintem tul jo otlet nem volt de na :)
  • hykao #1487
    Jó lenne, ha lenne, de attól tartok nincs...
  • antijedi
    de lehet hogy van csak mi nem tudunk róla :)
  • Atiii
    hány pálya van benne?
  • Corey
    hm hát első ránézésre kicsit rövidre sikeredett, de a legérdekesebb rész. Visszavillant egy bérgyilkos sötét és nyomasztó küldetéseire, világára. Lehetett volna kicsit hosszabb is. Plusz pont hogy több küdletés visszatér az 1ből, jelentősen átdolgozva, viszont már-már túlzásba vitték.
  • hykao #1483
    Relatív, hogy kinek mi a szép...
    Valaki lehet azt szereti, ha csendéletet rendez a pályán...szépen kiterítve mindenki...
  • hykao #1482
    Na jóvan :))) ...egyéb akkor nincs, ezek szerint.
  • hykao #1481
    SPOILER!

Az éttermi találkozós hong-kongi pályán (ami az 1-ben is volt...) valaki csinált patkánymérges ölést?
  • bazza
    Engem az motivál, hogy "szépen játszak"...Mert szerintem az ilyen gémben, (mint pl. rally, foci stb...) ez nyújtja az igazi éményt.(szerintem)
    Ugye rallyban se jó, hogy ha valaki faltól falig, oszjóvan.
    Ugye fociban se jó, hogy dúrom az ellent osztjóvan...
    Ugye unreal tournamenben se jó, hogy lopakodik az ember, osztjóvan...Szóval vannak olyan gémek, amit lehet "csúnyán játszni" és "szépen játszani"

Nem?
  • antijedi
    de mást is eredményez, a pálya végén jobb "minősitést" kapsz :)
  • hykao #1478
    Ezt én elhiszem...de nem csak olyan emberek léteznek mint te...olvasgasd kicsit vissza a topik hozzászólásait...és egyértelmű lesz, hogy sok embernél szükséges lenne a komolyabb motiváció...
  • hykao #1477
    Amúgy akkor most biztos, hogy az ajándék fegyvereken kívül semmi pluszt nem eredményez a "csendes" ténykedés???
  • antijedi
    lehet midnenesetre nekem nem hiányzik a motiváció , én igyis végig fogom vini töbször szal nekem szvsz igyis jo...
  • hykao #1475
    Hülyeséget ne beszéljél! Egyelőre a vacsorámon kívül nem készítgetek semmit...
    Majd ha lesz szerkesztőprogi (normális, nem karakterlimites), akkor esetleg nekiállok.
  • hykao #1474
    Ez mind szép és jó, de akkor is kitalálhattak volna valami jobb motivációt is! Pl. lopakodóknak plusz pálya v. valami ilyesmi...így a játékidő is jócskán megnőtt volna, hisz henteléssel nem lehetett volna kivégezni...
  • hykao #1473
    Nem olyan rövid, mint amit elsőre hittem! A végén megsokasodnak, és nehezednek is a küldetések!

FPS mód szerintem értelmetlen! Nem az igazi a perspektíva, szvsz nehezebb...

Ha van rá 10 rugód vedd meg bátran!
    ...de rebesgettek valami olyat is, hogy lesz-van valami exkluzív DVD kiadás is + végigjátszás videóval, helyszínek bemutatásával.
  • antijedi
    én csak arr aprobáltam célozni hogy tök midn1 hogy mi a bonus mert aki meg akarja rendesen is csinálni az anélkül is megcisnálja aki meg nem akarja az meg ugyse fogja szerintem...
    ez a bonus fegyverek dolog meg olyan hogy a játék szempontjábol tényleg nicns értelme csak a fanatikusoknak kaik megszerzik mindet már csak azért is hogy elmondhassák hogy ők megszerezték mindet..., szvsz az már régen rossz ah valakit bonusz dolgokkal kell rászoritani valamire..., hitmannek pont az a lényege amugy hogy midnenki ugy csinálja ahogy akarja...
  • hykao #1471
    Mi van veled? Én nem a hozzáállásomról írtam, hanem, hogy hülyeség ajándékokat kapunk a lopakodós-észrevétlenségért cserébe! Ha valaki sunnyogni akar, akkor semmi szüksége az ezért kapott ajándék fegyverekre!
    Jobbat is kitalálhattak volna!
    Ráadásul új történet helyett végigcsináltatják kicsit másképp az eddigit...
  • antijedi
    nemtom :D