Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
CD2 : Diesel (ahogy az nfo-jában van, úgy kell kiírni.
Erre fel megy akármilyen pecs.
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
A DIESEL-es és RAZOR-os verziók mind véglegesek. A Razoros-ban van rendes crack amit telepítés után be kell másolni a játékba, felülírva az eredeti .exe-t. Ha telepíted rá a patch-et akkor másik crack kell hozzá. Nem fog indulni az eredeti töréssel.
A Dieseles verzió azért jobb (szerintem) mert ha a megadottak alapján kiírod akkor nem kell hozzá törés és bármikor, bármelyik patch-et lehet telepíteni, ugyanúgy mûködik a játék. Ergo olyan mintha eredeti lenne a game.
Remélem most már tisztább a kép.
Az elsõ-második részben volt, és a menübõl (is) lehetett állítani, ebben meg sehol semmi...
má' csak azt nem értem: mi értelme homályosítani, ha még lassabb is vele (némely nagy területû pályán jócskán!)
Amugy a razoros verzio van meg nekem, ha ez jelent valamit!
Látom van itt azért kisebb kavarodás.
Azt árulja el nekem valaki /már ha tudja/,hogy ha a Razor-os verziót leszdem,az normálissan fog mûködni,vagy ahhoz is kell valami variálás?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most akkor a diesel verzio ami 166 os alapbol,
+ arra a 174 es patch nem jo?
Vagy mar nem tudom mi van.
a 174 -el megy egyebkent.
Mellesleg: nem megint, nekem ez volt az elsõ LOL! Ne tévessz össze Peet barátoddal!
Ja, amúgy parizer vár a fényképes topikban...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
01110000 01110010 00110000
most akkor mi van kész a játék v.mi mert azt olvasgattam hogy 1esek már játszanak vele???????
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
A crack-et kipróbálom!
Köszi!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valaki tudna abban segíteni ilyenkor mit kell csinálni, mert ezt írja ki!
Conflict with disc emulator softwer detected!
vagy
Unable to authenticate original disc within time limit!
Ki kellene írni cd-re?
Valaki írja már meg ha tudja mi kell tenni!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tudjatok mi kene ide?
2004-05-01 Hitman Contracts (c) Eidos 74x15 MB RAZOR1911 9.1
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun