Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#1080. énsem tom, pedig azelõtt még minden rendbe volt

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Én temtom mé van, nekem megy, ki is írtam CD-R-re.

érdekes, nekem egy idõ után beszart a Diesel 2-es CD-m, és nem engedi elinditani game-t, mint ahogy lejjebb irtam valahol tegnap vagy tegnapelõtt..

Ha meg nem tudja vki kiírni, akkor megvárja az krekket.De szerintem ez a legjobb megoldás, én így használom.

Megoldás CD1 : Diesel v . Razor
CD2 : Diesel (ahogy az nfo-jában van, úgy kell kiírni.
Erre fel megy akármilyen pecs.

nincs hát, én is arra várok épp.. nem tudom mentéseimtõl folytatni

Akármelyik játékoldalról.Crack még nincs a razor-os verzióhoz -tudtommal.

ricsi1
pach-et honnét lehet leszedni?(+ hozzá a crack-et)

Ezt pedig a 3. emeleten kell megtenni a security szobában.Elõb ki kell a yardokat valahogy csalogatni belelõsz az ékszerekkel teli üvegszarba.

Ki kell kapcsolni a fém-érzékelõt.

Sulthal
Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan lehet bevinni a sniper puskát a budapesti hotelba, annélkül, hogy a fél BRFK-t le kelljen mészárolnom??

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Smuggler
Asszem liftel kellett felmenni, de visszajutni mar nemtudok mert betesz egy falat vagy micsodat

Smuggler
Ja télleg jobb igy! AZ elso pályánál viszont elakadtam. Nemtudok visszajutni a Basement szintre, és az elsõ, második emeleten se tudok merre átjutni! Merre kéne tovabbmenni? HELP! 😊

magus755
szevasztok valaki tudna nekem segiteni egy olyan dologban,hogy nálam a 1700+ ati9600 pro megy a game de a 1800+ és a ati9600-on meg baszik elindulni ez mitöl lehet tudnátok nekem tippet adni!!!!!!!!!!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Kami
Mégegyszer és utoljára:
A DIESEL-es és RAZOR-os verziók mind véglegesek. A Razoros-ban van rendes crack amit telepítés után be kell másolni a játékba, felülírva az eredeti .exe-t. Ha telepíted rá a patch-et akkor másik crack kell hozzá. Nem fog indulni az eredeti töréssel.
A Dieseles verzió azért jobb (szerintem) mert ha a megadottak alapján kiírod akkor nem kell hozzá törés és bármikor, bármelyik patch-et lehet telepíteni, ugyanúgy mûködik a játék. Ergo olyan mintha eredeti lenne a game.
Remélem most már tisztább a kép.

hykao
Egy kérdés: másnál sincs Teljes Képernyõs Élsimítás a játék alatt?
Az elsõ-második részben volt, és a menübõl (is) lehetett állítani, ebben meg sehol semmi...
lwb
ja. én is levettem. szebb is és gyorsabb is.

hykao
de százas! az lesz az...
má' csak azt nem értem: mi értelme homályosítani, ha még lassabb is vele (némely nagy területû pályán jócskán!)
lwb
asszem a post filtert kell ehhez állítgatni. de ez nem százas.

post filter

bazza
Lesz végigjátszás?
Kéne a segítség!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Smuggler
Nemtudjátok hogy melyik az a grafikai beállitás, ami kicsit elhomályosítja, elmosódottá teszi a képet? Legelso pálya nagy részén ezt tapasztalom, azonban van egy szoba rész amikor teljesen jo minden, és érezhetõ a gyorsulás is?! Amugy a razoros verzio van meg nekem, ha ez jelent valamit!

Elvileg van benne rendes krekk, de ha radeon 8500, 9000, 9200-õd van, kell hozzá peccs is, ami ugye elkúrja a krekket.Ezután meg ott vagy, ahol a diesel-es verziónál.Megoldás : meg kell várni az új krekket, amiben van peccs is.

Üdv!
Látom van itt azért kisebb kavarodás.
Azt árulja el nekem valaki /már ha tudja/,hogy ha a Razor-os verziót leszdem,az normálissan fog mûködni,vagy ahhoz is kell valami variálás?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hi

Most akkor a diesel verzio ami 166 os alapbol,
+ arra a 174 es patch nem jo?
Vagy mar nem tudom mi van.
a 174 -el megy egyebkent.
hykao
...a tájékozatlanságod.
Mellesleg: nem megint, nekem ez volt az elsõ LOL! Ne tévessz össze Peet barátoddal!

Ja, amúgy parizer vár a fényképes topikban...
PAYNE
mi lol már megint!? 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Szar neked. Gondolj bele, ha egy bérgyilkos úgy ölne, ahogy te a játékban.

GAthersw
Éppen az a lényeg hogy csak menj és öldd az embereket, hanem hogy hogyan tudsz minimális emberáldozattal végigcsinálni egy missiont.

01110000 01110010 00110000

hykao
Még csak ma fogom belevetni magam a játékba!
Hát ez a játék valami szégyen. Csak megyek ölöm az embereket, nincs értelme!!!
GAthersw
Hykao, hogy tudok menni kettes pályára???

hykao
LOL
PAYNE
Hé hé hé!
most akkor mi van kész a játék v.mi mert azt olvasgattam hogy 1esek már játszanak vele???????

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

GAthersw
Kész a bombás pálya, de nemtudok belépni a kettesre...

Kami
Ja és olvasd el az NFO fájlt. Nem azért van ott minden game könyvtárában hogy egyel több fájlt kelljen letölteni. Mindíg ott van benne minden info! Pl.: mi a serial, hogy kell kiírni, mivel kell kiírni, cracket hová kell másolni stb.

Kami
A 995-ös hozzászólásban le van írva hogy mit tudsz kezdeni az általad birtokolt képfájllal! :-) Ovass vissza!

Csak simán leszedtem, mdf formátumban. Mondjuk errõl még nem halottam lehet ezzel van baj.
A crack-et kipróbálom!
Köszi!
rakd fel a razoros crack-et No-CD Crack 166-os ha 174-es verziót akarsz próbáld kiírni, ahhoz még nincs crack

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Az imagéval lehet valami, baj nem konvrtáltad át pl iso-ba ilyesmi nekem akkor szokott ilyet kiírni...

Hi!
Valaki tudna abban segíteni ilyenkor mit kell csinálni, mert ezt írja ki!

Conflict with disc emulator softwer detected!

vagy

Unable to authenticate original disc within time limit!

Ki kellene írni cd-re?
Valaki írja már meg ha tudja mi kell tenni!!!
grebber
Na már szedem is onnan feltették a HDC-re.THANKS HDC TEAM!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Kami
Nem, nem kell crack. Nekem a Diesel-es van kiírva, felpatcheltem és mûködik rendesen.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Bazz ez mar kezd faraszto lenne hogy minden masodik napon uj csapat tor fel valamit.

tudjatok mi kene ide?

2004-05-01 Hitman Contracts (c) Eidos 74x15 MB RAZOR1911 9.1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BlackShadow
amúgy ha nekem alap veriohoz nem kellett krekk akkro peccselés után se kell ?😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hmuda
Leszedtem a czy féle "propernek" titulált CD2-t, de I/o hibával mindig megszakad az insall. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nah nekem 1 174es krekk kéne, de akkor ezexerint még nincs.. mivel ha 166od van akkor nem mennek vele a 174es peccsek, vagy forditva.

megvan a peccs de nincs hozzá crack, persze ha alkohollal kiírtad akkor mindegy de mi van vele?

Én is abba reménykedek hogy hozza, nekem csak hétfõ délután lesz meg melóhelyen most csurog lefele...