Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ha csak stb file van azis rar inditsd winrar-t és kezd el vele kibontatni (001re katt és extract) ha ezután si problémzik akkor szedj le ujabb winrart az tuti segit...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
01110000 01110010 00110000
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Elkezdem elõlrõl letõltõttem ahogy máskor is DE.
A 40 valahány filébõl egy se rar.Itt mondták,hogy fájlegyesitéssel rakjam õssze.Megtörtént.Kaptam egy ugyanolyan nevü fájlt mint amilyen darabokban volt csak itt már nem 001-stb kiterjesztés hanem OUT...
Bele lehet menni benne van a bin meg a cue deamonal nem tudom bemountolni,mert rögtön az OUT-t nyitja meg...
Ezt már végképp nem értem...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
most akkor mi van??
Az elsõ cd-t be kell tudni mountolni, a kettes cd-t meg alcohollal, RPMS-el kell kiírni, azt feltelepíteni, megkrekkelni és mehet a game Cd nélkül.
Bocsi a bénázásért!!
visszaolvastam,ilyet nem találtam...
Már megint én vagyok...
Abban segitsetek még,hogy a fájlcsomagolással összeraktam a fájlokat és kaptam vmi OUT nevû fájl-t.
Ebben benne van a BIN+a CUE de sehogy se tudom berakni a deamon toolsba!
PLÍZ HELP! THX!!
SPOILER
felmentem a lifttel a második emeletre, ott a SWATos hulláról lerángattam a ruháját, majd le az elsõ emeltre és simán kisétáltam a kommandósok mellett a fekete kocsiig.
most vok az 1. pályán (Románia Gyerekgyár?)aztán jönnek a zsaruk..hát..
ti hogy csináltátok meg?mert felém jönnek minden honnét
Nekem még 1 óra és lejön..max leszedtem a semmiér....de ha abba nemlesz benne nagybetükkel hogy build 166 akko biza az a real😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Bocsesz a láma kérdésért,de a NEM rar fájlokat hogy kell összerakni???
Sûrgõs help kéne!!
THX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Azért engem eléggé zavarnak a recés élek, azokután, hogy az ember manapság már hozzászokott az élsimításhoz...
SPOILER
hátul nyomasd le a biztositékot, majd ahonnan kijönnek az õrök csend el a kulcsot, vedd fel a weedkillert, és öntözd meg a kis kádat vele, a lovakat ezzel elintézted, és mehetsz be a fogolyhoz, map segit.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
kösz a segítséget
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me