2828
-
#1549 a dieseles nekem szar volt, razor1911 bejött az müxik -
#1548 jobb gomb, kiválasztod a távitányítót, BUMMM! -
#1547 sziasztok a 3 pályán leteszem a bombát, hogy kell felrobbantani? -
#1546 Felveszed a rucit, kiballagsz a kocsihoz, hazamész... -
#1545 Igen! -
#1544 és erre: #1516 ?? -
Fishbone #1543 Még valami, nekem a diesel vagy milyen változat van meg! az a teljes játék? -
Fishbone #1542 És patchet tudsz? -
#1541 Nem.
Mármint nem "taliztam" ilyen problémával. -
Fishbone #1540 Áhh, le vagyok sz*rva!!!
Olvassátok már a fórumot!!! Azért van hogy segítsünk egymásnak!!! -
Fishbone #1539 Ya hol találok hozzá patchet? Hátha segítene!!! Valaki! Most már jeleggel írjon!!! -
Fishbone #1538 Help!!! -
Fishbone #1537 Csá!
Valaki talizott olyan problémával, hogy mikor be kellene tölteni az elmentett állást akkor kilép? Ya, Ti tudtok menteni játék közben? Valamint a töltési hiba ott merült fel hogy mikor megcsináltam az első pályát akkor mentett egyet, azt kilépet, és a mentést nem tudom betölteni! -
#1536 Néztétek a TV2-ön a Tények-et???
Volt benne a FBI-os meg stb fellépése a netes csoportok ellen. -
#1535 akkor tudja vki holvannak a kiiktatandók az 5-ös pályán? -
#1534 szeva olvasd el a #1533 beszolást és probáld ki lehet beválik
-
#1533 Hali!!! probáld meg az hangok és multimédia vezérlöknél az audio beállitásnál a speciális tulajdonságoknál a hardvergyorsitást vedd le teljesen nekem tegnap bevált!!!! -
#1532 I don't know.... -
Ben C #1531 ÁÁÁÁÁ
elinditom a játékot végigmegy az eidos, NVidia meg minden, elkezd tölteni, és a töltés végén kifagy! nemtuggyátok mér?
Razoros -
#1530 Hát nemtom...Én csak egy helyről tudok...azpedig nem más mint a kijárat...:)))) -
Madmaxx #1529 Ó az már megvan, felvettem a swatrucit, megvan mindkét kocsikulcs de fogalmam sincs merre a kijárat. Van egy hely ahol 4 swatos örzi de amint elmegyek melettük rögtön kiszurnak. -
#1528 Az 5. pályán hol van a másik muki?
A főnököt kinyírtam, de sehol sincs a következő célpont! -
#1527 SWAT ruhába kell lenni! -
Madmaxx #1526 Hmm biztos én vagyok a lúzer de az első pályán hol a vacak kijárat az elmegyógyintézetből? Mert amit én gyanitok ott 4 SWAT muksi áll akik amint közelebb megyek feldúgják a SPAS-t a seggembe és meghúzzák a ravaszt. -
Ben C #1525 GCw-n van működő krekk a RaZor által tört változathoz? -
antijedi #1524 szerintem töröld le a gamet, ez nem a te játékod... :) -
peat0 #1523 #1462-esre valaki? -
#1522 nemtom, nekem egy pályán úgy találtak egy hullát h még nem is értem senkihez :D -
Corey #1521 Diesel féle változat, miert az olyan mintha eredeti lenne meg neked, tehát krekk sem kell.. Razor-hoz 174es krekk még nincs, és nemtom lesz-e. Arról meg nemtom mit gondoljak, hogy a diesel backdoor.. -
#1520 Ja: kinírtam a kertben egy hapit, meg a pincében egy hapit...Nem kellett volna? -
horbykeee #1519 hi all!!!
Van egy nagyon fontos dolog,nekem ATI 8500 kártyám van és a töltés 3/4énél leéll és kilép a windowsba,na most ezt elvileg kijavitja a patch174uk DE!!!
ehhez kéne crack mert ha bemásolom a cd-n lévő cracket ugyan az hogy leáll és kilép,kéne egy olyan crack ami már a patchel együtt készült tehát nem 1.0-s verzio számú pls help!!!! -
#1518 mótszer=módszer -
#1517 Segíteni kéne a 4. pályával kapcsolatban:
-Megfojtottam a párnával a mukit,
-Felgyújtottam a kandallót,
-utána röktön "találnak egy hullát és keresnek"
Ez csak nálam volt így?
Vagy van jobb mótszer is a küldi teljesítéséhez?
Azért vagyok erre kiváncsi, hogy most újrakezdjem a pályát? -
#1516 NEMIGAZ..
EDDIG AMIKOR FELVETTEM A swat-OS RUCIT NEM LŐTTEK RÁM,MOST MÁR EGYBŐL AMINT JÖNNEK:( mit kell csinálni/hol van a kulcs? -
#1515 én azthittem ez is olyan "menj és ölj"játék,
köszi -
HRaVeN1 #1514 Nekem megvan a DIESEL változat, ami nekem a havas pályán kezdődik. Utánna meglett a Razor féle változat, ez viszont meg már az intézetben kezdődik. Nincs itt semmilyen demo........ -
#1513 Hát igen, aki a demóval akar játszani az igy szokott járni... :-))) -
HRaVeN1 #1512 Azt akarom csak megtudni, hogy melyik az első pálya a játékban, mert nekem két változatban van meg a játék és az egyikben egy havas pályával kezdek, a RAZOR-os változatban viszont valami intézetben ahhol a klónjaim hullái vannak. -
#1511 Majd a fetish partit is újra csinálom, mert ott sajna "kicsit" sokat hasznátam a különböző egészségre ártalmas eszközöket. Magyarán senki nem élte túl. -
#1510 Kerestem...