2828
  • polak
    a dieseles nekem szar volt, razor1911 bejött az müxik
  • bazza
    jobb gomb, kiválasztod a távitányítót, BUMMM!
  • polak
    sziasztok a 3 pályán leteszem a bombát, hogy kell felrobbantani?
  • bazza
    Felveszed a rucit, kiballagsz a kocsihoz, hazamész...
  • bazza
    Igen!
  • ricsi1
    és erre: #1516 ??
  • Fishbone
    Még valami, nekem a diesel vagy milyen változat van meg! az a teljes játék?
  • Fishbone
    És patchet tudsz?
  • bazza
    Nem.
    Mármint nem "taliztam" ilyen problémával.
  • Fishbone
    Áhh, le vagyok sz*rva!!!
    Olvassátok már a fórumot!!! Azért van hogy segítsünk egymásnak!!!
  • Fishbone
    Ya hol találok hozzá patchet? Hátha segítene!!! Valaki! Most már jeleggel írjon!!!
  • Fishbone
    Help!!!
  • Fishbone
    Csá!
    Valaki talizott olyan problémával, hogy mikor be kellene tölteni az elmentett állást akkor kilép? Ya, Ti tudtok menteni játék közben? Valamint a töltési hiba ott merült fel hogy mikor megcsináltam az első pályát akkor mentett egyet, azt kilépet, és a mentést nem tudom betölteni!
  • grebber
    Néztétek a TV2-ön a Tények-et???
    Volt benne a FBI-os meg stb fellépése a netes csoportok ellen.
  • bazza
    akkor tudja vki holvannak a kiiktatandók az 5-ös pályán?
  • magus755
    szeva olvasd el a #1533 beszolást és probáld ki lehet beválik
  • magus755
    Hali!!! probáld meg az hangok és multimédia vezérlöknél az audio beállitásnál a speciális tulajdonságoknál a hardvergyorsitást vedd le teljesen nekem tegnap bevált!!!!
  • bazza
    I don't know....
  • Ben C
    ÁÁÁÁÁ
    elinditom a játékot végigmegy az eidos, NVidia meg minden, elkezd tölteni, és a töltés végén kifagy! nemtuggyátok mér?
    Razoros
  • bazza
    Hát nemtom...Én csak egy helyről tudok...azpedig nem más mint a kijárat...:))))
  • Madmaxx
    Ó az már megvan, felvettem a swatrucit, megvan mindkét kocsikulcs de fogalmam sincs merre a kijárat. Van egy hely ahol 4 swatos örzi de amint elmegyek melettük rögtön kiszurnak.
  • bazza
    Az 5. pályán hol van a másik muki?
    A főnököt kinyírtam, de sehol sincs a következő célpont!
  • bazza
    SWAT ruhába kell lenni!
  • Madmaxx
    Hmm biztos én vagyok a lúzer de az első pályán hol a vacak kijárat az elmegyógyintézetből? Mert amit én gyanitok ott 4 SWAT muksi áll akik amint közelebb megyek feldúgják a SPAS-t a seggembe és meghúzzák a ravaszt.
  • Ben C
    GCw-n van működő krekk a RaZor által tört változathoz?
  • antijedi
    szerintem töröld le a gamet, ez nem a te játékod... :)
  • peat0
    #1462-esre valaki?
  • BlackShadow
    nemtom, nekem egy pályán úgy találtak egy hullát h még nem is értem senkihez :D
  • Corey
    Diesel féle változat, miert az olyan mintha eredeti lenne meg neked, tehát krekk sem kell.. Razor-hoz 174es krekk még nincs, és nemtom lesz-e. Arról meg nemtom mit gondoljak, hogy a diesel backdoor..
  • bazza
    Ja: kinírtam a kertben egy hapit, meg a pincében egy hapit...Nem kellett volna?
  • horbykeee
    hi all!!!
    Van egy nagyon fontos dolog,nekem ATI 8500 kártyám van és a töltés 3/4énél leéll és kilép a windowsba,na most ezt elvileg kijavitja a patch174uk DE!!!
    ehhez kéne crack mert ha bemásolom a cd-n lévő cracket ugyan az hogy leáll és kilép,kéne egy olyan crack ami már a patchel együtt készült tehát nem 1.0-s verzio számú pls help!!!!
  • bazza
    mótszer=módszer
  • bazza
    Segíteni kéne a 4. pályával kapcsolatban:
    -Megfojtottam a párnával a mukit,
    -Felgyújtottam a kandallót,
    -utána röktön "találnak egy hullát és keresnek"
    Ez csak nálam volt így?
    Vagy van jobb mótszer is a küldi teljesítéséhez?
    Azért vagyok erre kiváncsi, hogy most újrakezdjem a pályát?
  • ricsi1
    NEMIGAZ..
    EDDIG AMIKOR FELVETTEM A swat-OS RUCIT NEM LŐTTEK RÁM,MOST MÁR EGYBŐL AMINT JÖNNEK:( mit kell csinálni/hol van a kulcs?
  • ricsi1
    én azthittem ez is olyan "menj és ölj"játék,
    köszi
  • HRaVeN1
    Nekem megvan a DIESEL változat, ami nekem a havas pályán kezdődik. Utánna meglett a Razor féle változat, ez viszont meg már az intézetben kezdődik. Nincs itt semmilyen demo........
  • Hmuda
    Hát igen, aki a demóval akar játszani az igy szokott járni... :-)))
  • HRaVeN1
    Azt akarom csak megtudni, hogy melyik az első pálya a játékban, mert nekem két változatban van meg a játék és az egyikben egy havas pályával kezdek, a RAZOR-os változatban viszont valami intézetben ahhol a klónjaim hullái vannak.
  • Hmuda
    Majd a fetish partit is újra csinálom, mert ott sajna "kicsit" sokat hasznátam a különböző egészségre ártalmas eszközöket. Magyarán senki nem élte túl.
  • Hmuda
    Kerestem...