2828
-
horbykeee #1589 hi all!!!
Van egy nagyon fontos dolog,nekem ATI 8500 kártyám van és a töltés 3/4énél leéll és kilép a windowsba,na most ezt elvileg kijavitja a patch174uk DE!!!
ehhez kéne crack mert ha bemásolom a cd-n lévő cracket ugyan az hogy leáll és kilép,kéne egy olyan crack ami már a patchel együtt készült tehát nem 1.0-s verzio számú pls help!!!! -
#1588 Az az egyetlen nem jó pálya...(szvsz) -
#1587 tengeralattjáros pálya=silent asassin
budapest=silent asassin
első "kínai" pálya=silent asassin
többi=professional+egy ninja valami -
Madmaxx #1586 Thanks all már Rotterdamban nyomom, a kőkemény motorosok között :) -
#1585 Ja, még valami! Aki segítséget kér, jó lenne, ha konkrét helyszínt írna, mert ki a fene vágja fejből, melyik pálya hanyadik volt?! -
#1584 Az addigra már megölt német muksó ruháját magadra öltve felengednek a hajóra a katonák! -
#1583 Felejtsd el! Az csak díszlet... -
#1582 202 szoba... -
#1581 Ááááá, milyen kérdések voltak ma megint!!! LOL! -
#1580 Okok mar latok megvan a megoldas :o) erre mondjak hogy elosszor olvass aztan irj :o))) -
#1579 Sziasztok lenne egy kerdesem a hotelban ahol magyarul is beszelnek kinyirom a ket tagot akit kell felszedem az egyik szobajabol a bomba borondot a kulcsot meg minden es nem tudom kinyitni az ajtot ahol a bomba van miert netan mashol van a kulcs????? -
#1578 Atiii: Az egyik pasinál aki uszkált a medencében volt egy kulcs azt felveszed felmész a 3. emeletre az Észak-nyugati sarok felé (ha jól emlékszem) a térképen van egy villogó felkiáltójel ott van a bomba bezárva. ha jól emlékszem egy fogorvosi rendelőhoz hasonlító helység. A bombát csak a bombatásákába tudod kivinni. A bombatáska az egyik megőlt pasi (aki zuhanyzott) szobájába van az ágya mellett. -
#1577 ott még nem járok:) még a 4.el bajlodok -
Atiii #1576 #1568 -ra megoldás? -
#1575 komolyan nem baj hogy halott? -
#1574 nem gáz:) az halott és kész:) odamész lejön az animácio felveszed a kezét és ennyi:) -
#1573 a csaj ahol bemész az épületben ott nemmessze van 1 lépcső:) ott fel 2. szint, iszonyatos nagy felkiálto jel is jelzi:) a dageszt is érdemes a tetőről leszedni:) -
#1572 Heh megtaláltam a csajt de már eléggé rossz állapotban hulla volt ez igy nem jó kezdhetem elölről.
Hogyan lehet azt megoldani hogy ne öljék meg a csajt? -
Light #1571 Ez most komoly?:) -
#1570 Hol van a csaj azon a pályán ahol a dagadékot ki kell nyirni mert nem találom sehol? -
#1569 Kimondottan jó kérdés :) -
Atiii #1568 budapesten vagyok , megöltem a kettő pasit és valami bombát vagy mit kell megtalálnom vagymi.... csak nem találom pedig csak egy hotel van...merre lehet? (lehet hogy nem bomba)... pls a megoldást -
Light #1567 Hülye kérdés, de:
Hogy kell használni a falakon lévő sebládákat? - Use-sal semmi..
köszi!:) -
#1566 legközelebb csendben robbants:) -
#1565 mekkora bugos ez a játék: (((( 3. mapon mindent szépen csöndben megcsináltam, elrohantam kisvasutig, robbantom tengeralattjárót, és mivel meghalt ott katona ezért nem kaptam meg a silent assassint... -
#1564 nekem gef 440 mxem van:) azzal müxik:) -
#1563 az első pályán 2 kijutási lehetőség van. a tetöről kiiktatod a kapunál állokat és arra vagy az autonál lévőt kapod le és kocsival mész:) az autosnál 2vel kevesebbet kell ölni -
Ben C #1562 1552-re senki? -
#1561 Én most vagyok a 6. pályán!
Lehet, hogy csak én érzem így, de szerintem könnyebbek a pályák, mint az elején.
Igaz, eddig minden pálya "professional" minős.
De még egy sincs " silent assasain???." -
#1560 A pálya elején, egy halott manus, fehér szobában, ott a kulcs!
Vagy, asszem az 1. emeleten egy szobába...valami dolgozószoba féle... -
#1559 Nehogy lelődd a SWAT-osokat!
Én elaltattam egy "gyogyóst" és a ruhájában kóricáltam. -
#1558 Jó sok ember jön ellenem a game elején most kezdtem el vele nyomni ezerrel! -
#1557 de kéne egy kulcs is!azt mondják -
#1556 a 4.en még nemtom hogy mit hogy oldok meg de nem lesz könnyű menet igy ránézésre:) kössz a segitséget a bombára -
#1555 nem messze a tengeralattjárotol van 1 épület, ugymond szemben. csak 1 sima rakodomunkás koricál ott. ott belül az lenne az öltöző:) ott fekszik a földön a védőruci azzal bejutsz a tengeri masinára -
#1554 Válasz: #1423 -
Madmaxx #1553 3. pályán nem engednek a kis köcsög katonák fel a hajóra pedig katonai ruhában vagyok. Mi a megoldás? ki akarom nyirni a kapitányt!!! Még a holtestet se találják meg de amint a közelükbe érek (berret sapkások) elkezdenek tüzelni a mocskok. -
Ben C #1552 nekem nem vállt be....
a vidkaresz fagy ki. ATi R. 9200SE (Tudom hogy fos, ne fikázzatok :D) az UT 2k4-et elbirta 1024x768-ban, ezt meg betölteni sem birja? nem hinném. szal ha valaki tud seggíteni szóljon... -
#1551 3. pályán a védőrucit merre találom meg? :) -
#1550 köszi ezt kerestem volna pár orát:)