2828
  • horbykeee
    hi all!!!
    Van egy nagyon fontos dolog,nekem ATI 8500 kártyám van és a töltés 3/4énél leéll és kilép a windowsba,na most ezt elvileg kijavitja a patch174uk DE!!!
    ehhez kéne crack mert ha bemásolom a cd-n lévő cracket ugyan az hogy leáll és kilép,kéne egy olyan crack ami már a patchel együtt készült tehát nem 1.0-s verzio számú pls help!!!!
  • Glpetyus
    Az az egyetlen nem jó pálya...(szvsz)
  • Glpetyus
    tengeralattjáros pálya=silent asassin
    budapest=silent asassin
    első "kínai" pálya=silent asassin
    többi=professional+egy ninja valami
  • Madmaxx
    Thanks all már Rotterdamban nyomom, a kőkemény motorosok között :)
  • hykao #1585
    Ja, még valami! Aki segítséget kér, jó lenne, ha konkrét helyszínt írna, mert ki a fene vágja fejből, melyik pálya hanyadik volt?!
  • hykao #1584
    Az addigra már megölt német muksó ruháját magadra öltve felengednek a hajóra a katonák!
  • hykao #1583
    Felejtsd el! Az csak díszlet...
  • hykao #1582
    202 szoba...
  • hykao #1581
    Ááááá, milyen kérdések voltak ma megint!!! LOL!
  • Atika :o)
    Okok mar latok megvan a megoldas :o) erre mondjak hogy elosszor olvass aztan irj :o)))
  • Atika :o)
    Sziasztok lenne egy kerdesem a hotelban ahol magyarul is beszelnek kinyirom a ket tagot akit kell felszedem az egyik szobajabol a bomba borondot a kulcsot meg minden es nem tudom kinyitni az ajtot ahol a bomba van miert netan mashol van a kulcs?????
  • bon
    Atiii: Az egyik pasinál aki uszkált a medencében volt egy kulcs azt felveszed felmész a 3. emeletre az Észak-nyugati sarok felé (ha jól emlékszem) a térképen van egy villogó felkiáltójel ott van a bomba bezárva. ha jól emlékszem egy fogorvosi rendelőhoz hasonlító helység. A bombát csak a bombatásákába tudod kivinni. A bombatáska az egyik megőlt pasi (aki zuhanyzott) szobájába van az ágya mellett.
  • polak
    ott még nem járok:) még a 4.el bajlodok
  • Atiii
    #1568 -ra megoldás?
  • grebber
    komolyan nem baj hogy halott?
  • polak
    nem gáz:) az halott és kész:) odamész lejön az animácio felveszed a kezét és ennyi:)
  • polak
    a csaj ahol bemész az épületben ott nemmessze van 1 lépcső:) ott fel 2. szint, iszonyatos nagy felkiálto jel is jelzi:) a dageszt is érdemes a tetőről leszedni:)
  • grebber
    Heh megtaláltam a csajt de már eléggé rossz állapotban hulla volt ez igy nem jó kezdhetem elölről.

Hogyan lehet azt megoldani hogy ne öljék meg a csajt?
  • Light
    Ez most komoly?:)
  • grebber
    Hol van a csaj azon a pályán ahol a dagadékot ki kell nyirni mert nem találom sehol?
  • Solid Snake
    Kimondottan jó kérdés :)
  • Atiii
    budapesten vagyok , megöltem a kettő pasit és valami bombát vagy mit kell megtalálnom vagymi.... csak nem találom pedig csak egy hotel van...merre lehet? (lehet hogy nem bomba)... pls a megoldást
  • Light
    Hülye kérdés, de:
    Hogy kell használni a falakon lévő sebládákat? - Use-sal semmi..
    köszi!:)
  • polak
    legközelebb csendben robbants:)
  • BlackShadow
    mekkora bugos ez a játék: (((( 3. mapon mindent szépen csöndben megcsináltam, elrohantam kisvasutig, robbantom tengeralattjárót, és mivel meghalt ott katona ezért nem kaptam meg a silent assassint...
  • polak
    nekem gef 440 mxem van:) azzal müxik:)
  • polak
    az első pályán 2 kijutási lehetőség van. a tetöről kiiktatod a kapunál állokat és arra vagy az autonál lévőt kapod le és kocsival mész:) az autosnál 2vel kevesebbet kell ölni
  • Ben C
    1552-re senki?
  • bazza
    Én most vagyok a 6. pályán!
    Lehet, hogy csak én érzem így, de szerintem könnyebbek a pályák, mint az elején.

Igaz, eddig minden pálya "professional" minős.
    De még egy sincs " silent assasain???."
  • bazza
    A pálya elején, egy halott manus, fehér szobában, ott a kulcs!

Vagy, asszem az 1. emeleten egy szobába...valami dolgozószoba féle...
  • bazza
    Nehogy lelődd a SWAT-osokat!
    Én elaltattam egy "gyogyóst" és a ruhájában kóricáltam.
  • grebber
    Jó sok ember jön ellenem a game elején most kezdtem el vele nyomni ezerrel!
  • ricsi1
    de kéne egy kulcs is!azt mondják
  • polak
    a 4.en még nemtom hogy mit hogy oldok meg de nem lesz könnyű menet igy ránézésre:) kössz a segitséget a bombára
  • polak
    nem messze a tengeralattjárotol van 1 épület, ugymond szemben. csak 1 sima rakodomunkás koricál ott. ott belül az lenne az öltöző:) ott fekszik a földön a védőruci azzal bejutsz a tengeri masinára
  • bazza
    Válasz: #1423
  • Madmaxx
    3. pályán nem engednek a kis köcsög katonák fel a hajóra pedig katonai ruhában vagyok. Mi a megoldás? ki akarom nyirni a kapitányt!!! Még a holtestet se találják meg de amint a közelükbe érek (berret sapkások) elkezdenek tüzelni a mocskok.
  • Ben C
    nekem nem vállt be....
    a vidkaresz fagy ki. ATi R. 9200SE (Tudom hogy fos, ne fikázzatok :D) az UT 2k4-et elbirta 1024x768-ban, ezt meg betölteni sem birja? nem hinném. szal ha valaki tud seggíteni szóljon...
  • BlackShadow
    3. pályán a védőrucit merre találom meg? :)
  • polak
    köszi ezt kerestem volna pár orát:)