Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amúgy én is nyomom még a játékot, még egyszer, mielõtt kijönne a Blood Money...érdekes, eddig nem is tudtam, hogy a fegyverekkel leütni is lehet az emberkéket mögéjük lopózva, s még hatásosabb is, mint a kábítóinjekció, mert ahogy észrevettem a leütés egész idõre kiiktatja a delikvenst, míg a kábítóinjekció nem mindig...
Mondjuk valószínûleg azért nem vettem észre ezt eddig, mert minden pályát úgy vittem végig, hogy még csak kábítani sem kábítottam el senkit, csak a célpontokat likvidáltam. (kivéve az utolsó pályát, mert ott sehol sem találtam álruhát, így kénytelen voltam a rohammentõst beinjektálni - ruhaszerzés céljából -, s a csatornába hurcolni, hogy ha felébred, akkor se tudjon ricsajozni...)
//És tényleg irnak ide Hyako😉
Nem szánna meg valaki egy olyan elmentéssel, amin játszhatok minden mapon? Még régen játszottam a játékkal, mostmár csak funolni akarok. köszi.
Suzuki Swift GL 1.3
Mondjuk eleve ez a feketeség probléma emlékeim szerint ATI kártyáknál jelentkezett, s ezt javította az 1.74.
De nálam 81.94-es Forceware-el a 6600 csak medium mellett ad képet a scope-ban, ha high-on volt, akkor a feketeség-Mondjuk tök mindegy, sõt, ha a post effect medium vagy off, akkor még rengeteg FPS-t is nyerek vele.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Puressence: Walking Dead
Clutch: Immortal
Faf Larage: Le souteneur (feat. by Mr Claude)
A sniper rifle gondot megoldottam, olvastam a patch readme-jében, hogy ha a post effect high-ra van állítva, akkor fekete a rifle-ben a kép. Medium-ra húztam, és most már jó.
Suzuki Swift GL 1.3
2. kérdés: miért a diliházban kezdõdik, és mért özönlik be az a sok swat-os? A történeti részben vannak nálam fehér foltok, pls homályosítsatok fel!
Suzuki Swift GL 1.3
plzz ha valaki tudja holvan akkor segítsetek! 😄 ty elõreis
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Amikor telepítem a game-t és installláláshoz bemountolom az 1es cd-t akkor feléig elmegy az install és kéri a kettes cd-t, viszont amikor azt mountolom be akkor félbeszakad az install mert kéri az 1-est...
Mit csináljak ???
elõre is köszönöm a válaszokat.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Amiben egy fürdõkádat látunk két kilógó lábot a gumikacsa középen (<#vigyor4>#vigyor4>) és valaki elhúzta a függönyt.
Naná hogy 47-es barátunk egy mûködõ pirítósal a kezében <#vigyor3>#vigyor3>.
Azt már mindenkinek a piszkos fantáziájára bízom mit szeretne csinálni vele 47-es.
beware of nuclear radiation - persze radiation suit volt rajtam, úgyhogy nem értem miért számították be ezt a minõsítésnél
guards now looking for a suspicious civilian - persze addigra már átöltöztem fabian fichsnak, úgyhogy ezt sem értem, hogy miért számították be a végén.
a hunter and huntedben csak két közeli helyzet volt a probléma, ezt hamarosan ki fogom javítani SA-ra 😊
Te is játszol a Contracts-el mostanában, így a BM megjelenése elõtt néhány héttel ?
A Contracts-ben is van gumikacsa, csak nem tudom, hogy mire kell. A Contracts elsõ küldetésén (asylum aftermath) fel lehet markolni néhány ilyen gumikacsát? Mert én nem találtam egyet sem az elmegyógyintézetben 😞