Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mást is eredményez, a pálya végén jobb "minõsitést" kapsz 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Ezt én elhiszem...de nem csak olyan emberek léteznek mint te...olvasgasd kicsit vissza a topik hozzászólásait...és egyértelmû lesz, hogy sok embernél szükséges lenne a komolyabb motiváció...
hykao
Amúgy akkor most biztos, hogy az ajándék fegyvereken kívül semmi pluszt nem eredményez a "csendes" ténykedés???
lehet midnenesetre nekem nem hiányzik a motiváció , én igyis végig fogom vini töbször szal nekem szvsz igyis jo...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Hülyeséget ne beszéljél! Egyelõre a vacsorámon kívül nem készítgetek semmit...
Majd ha lesz szerkesztõprogi (normális, nem karakterlimites), akkor esetleg nekiállok.
hykao
Ez mind szép és jó, de akkor is kitalálhattak volna valami jobb motivációt is! Pl. lopakodóknak plusz pálya v. valami ilyesmi...így a játékidõ is jócskán megnõtt volna, hisz henteléssel nem lehetett volna kivégezni...
hykao
Nem olyan rövid, mint amit elsõre hittem! A végén megsokasodnak, és nehezednek is a küldetések!

FPS mód szerintem értelmetlen! Nem az igazi a perspektíva, szvsz nehezebb...

Ha van rá 10 rugód vedd meg bátran!
...de rebesgettek valami olyat is, hogy lesz-van valami exkluzív DVD kiadás is + végigjátszás videóval, helyszínek bemutatásával.
én csak arr aprobáltam célozni hogy tök midn1 hogy mi a bonus mert aki meg akarja rendesen is csinálni az anélkül is megcisnálja aki meg nem akarja az meg ugyse fogja szerintem...
ez a bonus fegyverek dolog meg olyan hogy a játék szempontjábol tényleg nicns értelme csak a fanatikusoknak kaik megszerzik mindet már csak azért is hogy elmondhassák hogy õk megszerezték mindet..., szvsz az már régen rossz ah valakit bonusz dolgokkal kell rászoritani valamire..., hitmannek pont az a lényege amugy hogy midnenki ugy csinálja ahogy akarja...

hykao
Mi van veled? Én nem a hozzáállásomról írtam, hanem, hogy hülyeség ajándékokat kapunk a lopakodós-észrevétlenségért cserébe! Ha valaki sunnyogni akar, akkor semmi szüksége az ezért kapott ajándék fegyverekre!
Jobbat is kitalálhattak volna!
Ráadásul új történet helyett végigcsináltatják kicsit másképp az eddigit...
nemtom 😄

Tikal
jo biztos nem az itt forumozokat fogják csesztetni,ha igaz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Emberek, ez a Hunter and Hunted küldetés tényleg olyan hogy alapból 2 célszemély ki van iktatva és egy halomnyi swat ránkjön? furcsállom kissé ezt a rambozást..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Herold
Akkor mennyi is? (#1460 )

az csak egy szófordulat volt 😛
amugy meg dc ugyanugy a kamu dolgok melegágya mint bármelyik hiroldal a neten szal...
mindenesetre én kezetcsokolok neked ha tényleg elkanak valakit innét a forumrol ezzel a csoda "trojaival" 😊

Tikal
most ötvenszer vagy tizenötször?
ha megkeresed nekem mind a 15-öt akkor elnézést kérek, hogy megosztottam veletek ezt az infot, amit bár mindenki tud, és leszar, mert ugysem igaz, de azért mégis fosnak egyesek ha már pl dc-n ezel riogatnak....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
Értelemszerûen nem a hent módban, hanem normálisan, lopakodva.

Ja lent nemtok kimenni mivel észrevesznek(középsõn játszom nem a normálon így felismernek már pár méterrõl hogy nem a haverjuk vagyok) ,tehát a létra marad..
Az elsõ pályán(gyogyóház) megtaláltam a létrát(látom a tetõrõl) megvan a rendõr ruha, kocsikulcs nem gyilkolásztam de hogy a francba menjek a létrához?! A tetõrõl nem lehet, hanem egy szobából nyilik oda egy párkány, de ez a szoba hol van? Már bejártam az emeleteket hol a francba van? köszi!
attól függ hogy játszol... 😊

Herold
Na hogy látjátok, megéri a 10 lepedõt? Hallom, hogy FPS módban órák alatt végig lehet nyomni, de ki az a hülye aki így tesz.
Mennyi játékidõt igényel a végigjátszás?

de ettõl függetlenül már 15ször beirták elötted, nem érted? ha igaz ha nem már 50szer be volt irva elég volt már megértjük ennyibõl is...

Tikal
miért te hallottál már a diesel meg a magik csapatrol ezelõtt?
egyébként is mindegy hogy elhiszed e vagy sem....

szvsz ilyen hozzáálásal hitmant nem neked találták ki 😊
nem ajándék fegyverek miatt kel csendben emgcsinálni a mapokat csak ugy is lehet...
mindenki ugy csinálja ahogy neki tetszik..., szvsz ha igy állsz hozzá hogy "de minek lopakodni ha darálhatok is" akkor nem ez a te játékod javaslom inkbább a quake clonokat 😊

bazza
Megvan a kocsikulcs? Az kell, hogy elmenekülj egy kocsival!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
A mester Hykao már készítgeti... Legalább is nagyon szeretné elkészíteni...én drukkolok neki...de komolyan...HAJRÁ HYKAO!!HAJRÁ HYKAO!!

tud valaki valamit hogy lesz-e magyarítás? vagy készülõben van?
ricsi1
mit kell csinálni az 1.pályán?
felmentem a 2.ra felvettem a swatos rucit (egybõl)lementem 1-re ott kimentem,de semmi

nagyvonalakban valaki mondja el a történetet priviben,hogy a többi player elött ne nyírjuk ki a poént.

http://thenamelessphoto.com/

hykao
Tök jó, hogy együtt izgulhatjuk végig veled a játékot! Tök izgi! Majd mindig írjad, hogy hol tartassz! 😊)))))))))))))
sajna

[HUN]PAStheLoD
épp most akartam berakni ide 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nem

hykao
Az elsõ részben is magyarul beszéltek a budapesti pályán?
bazza
Na joh...jön a 4. pálya...Az Rotterdam?

hykao
Te vagy kb. a 26-ik, aki berakja ezt a... inkább nem mondok semmit...
hykao
Hehe, micsoda paradoxon...
Ha észrevétlenül ténykedünk, fegyvereket kapunk ajándékba.
Na de mire használjuk, ha észrevétlenül akarunk ténykedni...LOL
Másrészt engem nem nagyon motivál az ajándék fegyver, hisz bármelyik pályán seperc alatt felfegyverkezhetünk, ha akarunk...
Seth
Még jó hogy vannak rendes emberek 😊))))))))) és figyelmeztetnek

PSN ID.: Beegabor

Tikal
dc-n jott egy ilyen üzi 😊

A nemrégiben történt razziák alatt, több FTP szerver és Releaser Csapat bukott le. Erröl gondolom mindenki értesült. Na már most, az FBI kitalált egy új módszert arra, hogy lehetne sikeresebb a fellépésük ellenünk, ezért alkottak kamu csapatot, és kamu releaset. Ebben a releaseben, ami jelen esetben Gamez kategóriába tartozik, elhelyeztek egy olyan programot, amely backdoor/spy programként funkcionál.

Err\x{0151}l a külföldi SITE-k (FTP-k), amint tudomást szereztek küldtek egy felhívást:

GLOBAL MESSAGE: SiTE COURiERS DO NOT SPREAD THE HITMAN 3 RELEASES
FROM DIESEL OR MAGiK, NUKES WILL BE DEALT WITH!
REASON: NON-OFFICIAL RELEASE AND EXPECTED TO BE TRAP-SOFTWARE IN
PACKING!! DO NOT SPREAD!

nagykispeter
A RAZOR-os verzióval mit kell csinálni hogy elinduljon az instal?Mikor kiírom vagy nem ismeri fel a cd-t vagy ha látja a cd-t és a setuppal akarom indítani akkor csak tekeri a cd -t és egy idõ után leáll!Ötlet valakinek?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Seth
Igen

hykao
Bomba szoba???
és le is kell jáccani a pályákat kicsit másképp?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hykao
...máshogy nem is robban fel...
a tengeralattjáróba csak akkor kell bemenni, ha máshonnan nem szereztük meg a három bombát.
Seth
Visszaemlékezés kicsit másképp

Na nekem lenne egy kérdésem, még nincs meg a gém, majd holnap, de mi ez a sok ismerõs pálya, ennyi régi pálya van benne? lee hong assassination, budapest stb...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Knox
most akkor kombináld az #1430-at az #1429-el, majd menj be a tengeralattjároval sréhen szemben lévõ raktárépületbe és nézz körül jo alaposan!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

A Lee Hong Assasination pályán található méreg? Ahogy az 1ben, meg lehet itt is csinálni?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

már csak 2részlet is indul a grill party!!!
magyar mapon miket szövegelnek amúgy?

hali!!! az lenne a kérdésem,hogy valakinek akinek a RAZOR1911-es verzioja van és netán nem indult el annak mi lehet a megoldása.Ha tud valaki tippet adni akkor kérem szépen irja meg mert nagyon szeretnék jáccni vele már.elöre is köszönöm!!!!Amugy meg a gépem(1700+ a proci,Ati 9600 a videokártyám. A patch se müködik azzal se indul el.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

bazza
Na ez az utolsó láma kérdés:
Hogy lehet bemenni a bomba szobába?Milyen ruhába? Nem engenek be!

-uccsó láma kérdés vót-