2828
-
#1749 A többi duma is biztos jó volt, csak nem értettük. :D -
Atiii #1748 nagyyon jó volt a game...feelinges , nem hozott sok ujjat és rövid volt...talán ennyi a rossz tulajdonsága....egyébként nagyon lehet élvezni...graffikája az introkon kívül keveset változott ( de szebb lett) hangok ugyanazok (bp pálya magyar beszéd legjobb volt), ,,, nagyon tuti kis game -
Madmaxx #1747 itt az utolsó pályáról van szó black! :) :D -
#1746 TraXion és Madmaxx: THX! -
#1745 én ugycsináltam h dilis ruhában bementem a labor részbe az ajtónál ahova a rendőrök tereltek, és a fennti emeleten van egy zsaru, azt elintéztem a zongorahúrral, ruciját elő azt csak simán lemásztam a létrán beszálltam a kocsiba és byebye :D -
Madmaxx #1744 mindent otthagyva kilépsz a folyósóra és rögtön jobbra fordulsz, azt az első szobába be balra. Majd ott kimész az erkélyre és átugrasz a szemközti házhoz, és ott a második ablakhoz újra............ -
#1743 eheh nem volt túl hosszú ez az 1. kínai pálya :D beoltottam egy őrt bedobtam a csatornába felmásztam létrán céloztam lőttem lemásztam elfutottam :D -
#1742 Kimész a szobából, szembe a kommandosokkal, elöttük jobbra van egy ajtó, ott bemész, átugrasz a tetőre, tetőn mész tovább, ilyen rácsos résznél lesz egy szemetes, oda leugorhatsz. És a déli kijárat a nyerő. :) -
#1741 Apropó, a játék zenéjét ki lehet valahogy rippelni? Nagyon tetszik, de nem tudom ezt a böszme .WAV file-t kitömöríteni... :((( -
#1740 Akkor adhatnál tippeket, mert nekem nem jön össze... :)
Ha várok, rámtörnek. Ha kimegyek az ajtón kb. 2 másodpercig élek. Ha pedig az erkélyen bohóckodok, megint nem jutok sehova... :( -
#1739 Túl rövid.... -
#1738 bemész a mellette lévő üres szobába (először a takarítóstól lenyulod a MASTER KEY t :)) utánna ki az erkéyre és átugrassz a csávó erkéyére :) -
TTomi #1737 lehet hogy már volt, de megkérdezem! mitől van az, hogy akad az egerem? menüben is tök darabosan vánszorog és a játék alatt se egy leányálom!!! magyarítás lesz hozzá??? :)
-
#1736 miki=muki -
#1735 A budapesti pályán hogy juthatok be a miki szobályába? A biztonsági őr nem enged be! Mi kell, hogy bemehessek? -
#1734 Egyépként mivan nem aludtál az éjjel??Vagy 2 ball lábbal keltél hogy kötekszel???Hmmm???De felőlem lehet war! -
Madmaxx #1733 hát ha ki akarod vinni a mingunt akkor igen :) -
Atiii #1732 amikor az introban hitman felszáll a repcsire ott van vége? nemtom mert nekem utána full sötétség van.... -
#1731 ja meg ártatlan egyáltalán nem civileket öltem nem én lőttem először hanem ők!!Úgy hogy shat up! -
#1730 Figyi én így pörgettem te meg amúgy!!Ha valai bajod van akkor tartsd meg magadnak én így nyomtam végig te meg úgy ahogy!Én nem kérdeztelek te se szój bele!!OKSI??Kapisi?? -
Atiii #1729 amikor felszáll a repülőgpre a hitman bácsi...azzal van vége? -
sz4bee #1728 Inkabb azt mondjatok meg hogy milyen sorrendbe csinaljam meg a masodik palyat mert annak a hulye szakacsnak mindig valami baja van. -
#1727 Nem!
Az olyan lámáknak, mint amilyen te is vagy...hogy ők is megtalálják a számításukat a játékkal kapcsolatban.
...de azért még nem kell másnak hülye tanácsot adni. -
#1726 Ja meg a másik akkor mire van a gun??Meg kell fenyegetni a csávókat vagy mi! -
#1725 Hát akkor meg mi a faszért rakták bele dísznek??Vagy mi!! -
#1724 A fegyvereket ezekben a "gamesokban" sem ártatlan emberek gyilkolására kell használni... -
#1723 Figyi én azt bírom ezekben a gamesokban hogy ha már van fegyver akkor használjam is ne csak a helyet foglalja!!!!!Erről ennyit!! -
#1722 Pedig az nem nehéz pálya! -
Madmaxx #1721 én is megcsináltam :) Most a minigunt akarom megszerezni az első pályáról :) De a fránya kommandósok mindig megölnek :) -
#1720 Amúgy sikerült megcsinálnom Silent Assasin módban az uccsó pályát is. (ha az ember már tudja mit kell csinálni -> kb. 2 perc az egész) -
#1719 Na ne má'!
Nem kell megölni senkit bazz!!!
A dilisek ruhájában szabadon járkálhatunk. (ezért sem kell ölni, mert van egy pl. az egyik cellában)
Az egyik emeleten van egy halott kommandós, a ruhájába bújva viszonylag könnyedén kisétálhatunk az épületből. (a játék indulásakor a kocsikulcsot magunkhoz kellett venni persze...)
Mondjuk egy ilyen kérdés kapcsán - miszerint mit kell csinálni az első pályán - felmerül a kérdés: Mi lesz a többi pályán??? -
#1718 GameCopyWorld -
#1717 Húúú wazzz!
A budapesti pálya nagyon ász!
Most még csak a terepet járom, de már tetszik!
Van aki osztja a véleményem? -
sz4bee #1716 kössz -
#1715 Ki kell jutni arról a helyről ahol vagy!Öld meg a kommandósókat de úgy hogy ne ők öljenek meg téged!Nézd meg a térképet és keresd meg a fő bejáratot!kint lessz aszem 2 mesterlövész és ahogy kilépsz jobra egy car abba kell bestálni!! -
sz4bee #1714 Mit kell csinalni az elso palyan? Valaki Mondja Mar meg lecci. kossz -
Yeahhh #1713 honnan lehetne leszedni? -
#1712 Inkább normális krekket érdemes felrakni! Gondolom a demó .exe fájl féle krekket töltötted le.
Másik krekk kell! Amit a razor féléhez is "adnak". -
Yeahhh #1711 letöltöttem a netről egy no-cd exet.Mióta felraktam valóban megy cd nélkül de mentéskor azt irja ki hogy cant save game,save file is damaged.Valaki tudna javasolni valamit?A hivatalos patch-et érdemes felrakni? -
#1710 dxdiag/sound acceleration/ állítsd vissza standardra!