Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Majd ha lesz szerkesztõprogi (normális, nem karakterlimites), akkor esetleg nekiállok.
FPS mód szerintem értelmetlen! Nem az igazi a perspektíva, szvsz nehezebb...
Ha van rá 10 rugód vedd meg bátran!
...de rebesgettek valami olyat is, hogy lesz-van valami exkluzív DVD kiadás is + végigjátszás videóval, helyszínek bemutatásával.
ez a bonus fegyverek dolog meg olyan hogy a játék szempontjábol tényleg nicns értelme csak a fanatikusoknak kaik megszerzik mindet már csak azért is hogy elmondhassák hogy õk megszerezték mindet..., szvsz az már régen rossz ah valakit bonusz dolgokkal kell rászoritani valamire..., hitmannek pont az a lényege amugy hogy midnenki ugy csinálja ahogy akarja...
Jobbat is kitalálhattak volna!
Ráadásul új történet helyett végigcsináltatják kicsit másképp az eddigit...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
amugy meg dc ugyanugy a kamu dolgok melegágya mint bármelyik hiroldal a neten szal...
mindenesetre én kezetcsokolok neked ha tényleg elkanak valakit innét a forumrol ezzel a csoda "trojaival" 😊
ha megkeresed nekem mind a 15-öt akkor elnézést kérek, hogy megosztottam veletek ezt az infot, amit bár mindenki tud, és leszar, mert ugysem igaz, de azért mégis fosnak egyesek ha már pl dc-n ezel riogatnak....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mennyi játékidõt igényel a végigjátszás?
egyébként is mindegy hogy elhiszed e vagy sem....
nem ajándék fegyverek miatt kel csendben emgcsinálni a mapokat csak ugy is lehet...
mindenki ugy csinálja ahogy neki tetszik..., szvsz ha igy állsz hozzá hogy "de minek lopakodni ha darálhatok is" akkor nem ez a te játékod javaslom inkbább a quake clonokat 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
felmentem a 2.ra felvettem a swatos rucit (egybõl)lementem 1-re ott kimentem,de semmi
http://thenamelessphoto.com/
Ha észrevétlenül ténykedünk, fegyvereket kapunk ajándékba.
Na de mire használjuk, ha észrevétlenül akarunk ténykedni...LOL
Másrészt engem nem nagyon motivál az ajándék fegyver, hisz bármelyik pályán seperc alatt felfegyverkezhetünk, ha akarunk...
A nemrégiben történt razziák alatt, több FTP szerver és Releaser Csapat bukott le. Erröl gondolom mindenki értesült. Na már most, az FBI kitalált egy új módszert arra, hogy lehetne sikeresebb a fellépésük ellenünk, ezért alkottak kamu csapatot, és kamu releaset. Ebben a releaseben, ami jelen esetben Gamez kategóriába tartozik, elhelyeztek egy olyan programot, amely backdoor/spy programként funkcionál.
Err\x{0151}l a külföldi SITE-k (FTP-k), amint tudomást szereztek küldtek egy felhívást:
GLOBAL MESSAGE: SiTE COURiERS DO NOT SPREAD THE HITMAN 3 RELEASES
FROM DIESEL OR MAGiK, NUKES WILL BE DEALT WITH!
REASON: NON-OFFICIAL RELEASE AND EXPECTED TO BE TRAP-SOFTWARE IN
PACKING!! DO NOT SPREAD!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
a tengeralattjáróba csak akkor kell bemenni, ha máshonnan nem szereztük meg a három bombát.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

magyar mapon miket szövegelnek amúgy?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”