Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó az már megvan, felvettem a swatrucit, megvan mindkét kocsikulcs de fogalmam sincs merre a kijárat. Van egy hely ahol 4 swatos örzi de amint elmegyek melettük rögtön kiszurnak.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

bazza
Az 5. pályán hol van a másik muki?
A fõnököt kinyírtam, de sehol sincs a következõ célpont!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
SWAT ruhába kell lenni!

Hmm biztos én vagyok a lúzer de az elsõ pályán hol a vacak kijárat az elmegyógyintézetbõl? Mert amit én gyanitok ott 4 SWAT muksi áll akik amint közelebb megyek feldúgják a SPAS-t a seggembe és meghúzzák a ravaszt.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

GCw-n van mûködõ krekk a RaZor által tört változathoz?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

szerintem töröld le a gamet, ez nem a te játékod... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

#1462-esre valaki?
BlackShadow
nemtom, nekem egy pályán úgy találtak egy hullát h még nem is értem senkihez 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Diesel féle változat, miert az olyan mintha eredeti lenne meg neked, tehát krekk sem kell.. Razor-hoz 174es krekk még nincs, és nemtom lesz-e. Arról meg nemtom mit gondoljak, hogy a diesel backdoor..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

bazza
Ja: kinírtam a kertben egy hapit, meg a pincében egy hapit...Nem kellett volna?

hi all!!!
Van egy nagyon fontos dolog,nekem ATI 8500 kártyám van és a töltés 3/4énél leéll és kilép a windowsba,na most ezt elvileg kijavitja a patch174uk DE!!!
ehhez kéne crack mert ha bemásolom a cd-n lévõ cracket ugyan az hogy leáll és kilép,kéne egy olyan crack ami már a patchel együtt készült tehát nem 1.0-s verzio számú pls help!!!!
bazza
mótszer=módszer

bazza
Segíteni kéne a 4. pályával kapcsolatban:
-Megfojtottam a párnával a mukit,
-Felgyújtottam a kandallót,
-utána röktön "találnak egy hullát és keresnek"
Ez csak nálam volt így?
Vagy van jobb mótszer is a küldi teljesítéséhez?
Azért vagyok erre kiváncsi, hogy most újrakezdjem a pályát?

ricsi1
NEMIGAZ..
EDDIG AMIKOR FELVETTEM A swat-OS RUCIT NEM LÕTTEK RÁM,MOST MÁR EGYBÕL AMINT JÖNNEK😞 mit kell csinálni/hol van a kulcs?

ricsi1
én azthittem ez is olyan "menj és ölj"játék,
köszi

Nekem megvan a DIESEL változat, ami nekem a havas pályán kezdõdik. Utánna meglett a Razor féle változat, ez viszont meg már az intézetben kezdõdik. Nincs itt semmilyen demo........

Hmuda
Hát igen, aki a demóval akar játszani az igy szokott járni... :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azt akarom csak megtudni, hogy melyik az elsõ pálya a játékban, mert nekem két változatban van meg a játék és az egyikben egy havas pályával kezdek, a RAZOR-os változatban viszont valami intézetben ahhol a klónjaim hullái vannak.

Hmuda
Majd a fetish partit is újra csinálom, mert ott sajna "kicsit" sokat hasznátam a különbözõ egészségre ártalmas eszközöket. Magyarán senki nem élte túl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kerestem...

GAthersw
Az invertorydból vedd elõ és bal egérgomb.

01110000 01110010 00110000

Hmuda
Hát kerestem, de nem nagyon találtam. Na nem baj, mert most meg fogom nézni a gamefaqs-on a pálya leírását és annyi.

Ceas: Leirnád hogy angolos küldetét,te hogyan csináltad meg..ugy nagy lépésekbe..mert nekem még nem állt ösze hogyan tudnám..SA szinthez hasonlóan lenyomni
Én az ötödiket csinálom Silent Assassin, de be kell valljam csalódás egy kicsit a játék. Egyrészt grafikailag semmi újat nem hozott, habár ez a kisebbik gond, viszont tele van játékmenetbeli hibákkal, pl. az angolos küldetésnél ahol az apát és fiát kell kinyirni ill. kiszabaditani egy csávót, szóval, akkora hiba van benne, hogy beszarás. Végigmegyek 47-essel az összes célon, a kutya se látott sehol elméletileg, a srác kiszabaditva a két likvidálandó is halott, én pedig fenn vagyok a padláson és az utolsó célra indulnék, azaz exit felé. Egyszercsak a semmibõl kapok egy üzenetet, hogy felfedeztek és egy gyanús kopasz csávó garázdálkodik(ez lennék én), ezzel csak az a probléma, ahogy azt fenntebb is írtam, hogy egy árva lélek se vett eddig észre sehol és hiába érek az exitre nem kapok silent assassin minõsítést mivel két alert-ot csináltam így(a másik alert az egyik célszemélyt fedezik fel, de ez nem lenne baj, mert egy alert-el, még meglenne a silent assassin).
hykao
Távolodj el a tengeralattjárótól, és vedd elõ a nálad lévõ detonátort, majd tûzgomb.
hykao
hykao
12, nem 13
Sephi
Kinek sikerult eddig minimum 6 kuldetest Silent Assasin -es fokozaton elerni semmi agreszio nelkul ?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Térképet használtam, leraktam bombákat, de nem ez a gondom. Kicsináltam mindketõ célpontot, már bombák is le vannak rakva, de semmilyen lehetõséget nem kaptam a bombarobbantásra.

Valaki segitenene nekem abban hogy honana szerezzek egy megfeleleö cracket? sajna dc nekem nem igazán jó
szal valami ftp vagy honalp vagy valami...
elöre is kösz

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hykao
...de térképhasználat sokat segít ám!
hykao
hykao
Van homályosítás! Megnéztem a demót én is nemrég.
Post filtert vedd le teljesen.
Hmuda
A 3. pályán hogyan robbantom a bombát?

grebber
Na feltettem végre elkezdtem vele nyomni.
Hát nem tom nekem jobban bejön mint a 2. rész.

Next PC upgrade: 2022

[HUN]PAStheLoD
nemtudom , de lehet csak a demó ilyen szar , mert ebbe még ilyen "homályosítás" sincsen .. csak 25Fps .. és szaggatós egér..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

A grafikának mindössze az egy baja van hogy konzolon is megjelent a game

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hykao
Nem olyan rossz a grafika, csak azt a hülye homályosítást (amit szerintem a Silent Hill-bõl vettek...) iktasd ki, élesebb, gyorsabb lesz.
hykao
Amennyiben a már említett Hunter and Hunted az uccsó, akkor 13.
tehát....hány pálya van a gameben?
[HUN]PAStheLoD
demó-ban a rating-em MAss Murderer volt 😊
most csináltam meg , hát ahhoz képest amilyen a grafikája (ronda) szaggat is .. far cry roxx

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sephi
Hya a Budapesti palya kicsit mas... szerintem tul jo otlet nem volt de na 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Jó lenne, ha lenne, de attól tartok nincs...
de lehet hogy van csak mi nem tudunk róla 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hány pálya van benne?
hm hát elsõ ránézésre kicsit rövidre sikeredett, de a legérdekesebb rész. Visszavillant egy bérgyilkos sötét és nyomasztó küldetéseire, világára. Lehetett volna kicsit hosszabb is. Plusz pont hogy több küdletés visszatér az 1bõl, jelentõsen átdolgozva, viszont már-már túlzásba vitték.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hykao
Relatív, hogy kinek mi a szép...
Valaki lehet azt szereti, ha csendéletet rendez a pályán...szépen kiterítve mindenki...
hykao
Na jóvan 😊)) ...egyéb akkor nincs, ezek szerint.
hykao
SPOILER!

Az éttermi találkozós hong-kongi pályán (ami az 1-ben is volt...) valaki csinált patkánymérges ölést?
bazza
Engem az motivál, hogy "szépen játszak"...Mert szerintem az ilyen gémben, (mint pl. rally, foci stb...) ez nyújtja az igazi éményt.(szerintem)
Ugye rallyban se jó, hogy ha valaki faltól falig, oszjóvan.
Ugye fociban se jó, hogy dúrom az ellent osztjóvan...
Ugye unreal tournamenben se jó, hogy lopakodik az ember, osztjóvan...Szóval vannak olyan gémek, amit lehet "csúnyán játszni" és "szépen játszani"

Nem?