2828
  • Koala
    Huh, tényleg, a post filter fogja meg ennyire. Már csak azt kellene eldöntenem, lemondok egy minőségjavító eljárásról, vagy inkább a Hitman 2-t telepítem fel, azt ugyanis csak begyüjtöttem, de nem játszottam végül vele anno... Azért a menü háttereként szolgáló üldögélő hitman jelenetben elég nagy különbség van a filteres kép és az alap közt...
  • bazza
    A budapesti pályán nem birok bemenni a bombához, mert be van tárva az ajtó! Hol van a kulcs?
    Ja és a megölt mukinál miért van felkiáltó jel? Ott ahol gyilkosság történt és le van zárva a szálloda...
  • DePreSsZYo
    A grafikai beállításoknál vmit lekell venni disable-re és akkor jó lesz.
    Pontos nevét nem tom, de atól az effektől lesz homályos a kép v mi és ez nagyon igénybe veszi a VGA-t.
  • DePreSsZYo
    A 3. havas pályán már mindent megcsináltam kivéve egy vmit, felrakni a bombákat hova a faxba kell felrakni azokat? ^^
  • Koala
    Arra a dologra megvan a megoldás, hogy bizonyos gépeken diavetítést játszik a game?

Nekem a demo és a teljes is elképesztően lassú, alig vánszorog a képernyő... Szerintem ezt a gép illetve a grafika nem indokolja. Ha esetleg valaki rájött mi-mivel bugzik össze, megköszönném a tapasztalatait.

Nálam: G4Ti4200 128MB, 2200Mhz Barci, 400MhzDDR, Audigy, WinXP, DX9b, Det56.72, aniso és AA nélkül 1280-ban minden maxon. Túl sok lenne?
  • hykao #1783
    Pl. gamecopyworld-ön van összes pálya megnyitó.
  • Nyiri
    Hela!
    Valaki dobjon mar meg egy mentessel a 4. palyara. Thx
    Ha jol emlekszem ez a Demo-ban levo palya utan levo.

Megfekudt a vinyom amin rajta volt es nincs kedvem ujra elvinni odaig. (a husos es a teli palya rohadt nyomaszto :)

Thx meg1x!
  • Shep
    Máshogy csináltam meg, nem öltem meg csak a hülye pipás figurát mert mindig bepofátlankodott mikor éppen a maszkos ürgét akartam volna megölni, így hát kénytelen voltam leszedni, meg jött oda egy csaj is hát őt is lekaptam, de ennyi ezen kívűl senkit nem öltem meg.
  • Madmaxx
    óó :) akkor megismerkednek szegény zsaruk a mingunommal :)
  • hykao #1779
    Pl. uccsó pálya...
  • Madmaxx
    óó azt nem is vettem észre! Most az M60ast próbálom megszerezni. Meg kéne az MP-5 is azt hol lehet megtalálni, azaz melyik pályán van olyan az öröknek?
  • hykao #1777
    Nem muszáj sarkozni! Le kell ereszteni a redőnyt (vagy mi fenét...lényeg, hogy utána nem lehet belátni)
  • hykao #1776
    Táskával egyszerűbb...úgyis be kell menni abba a szobába, ahol van.
  • Madmaxx
    kell a bombatáska hogy kividd a bombát!
  • [NST]Cifu
    Amikor bombával rohangáltam, ugyan utánamlőttek, de warning üzi nem volt... :)
  • Madmaxx
    pedig meg lehet :) az egyik sarokból ki lehet simán nyirni hangtompitóssal.
  • hykao #1772
    Mondjuk én nem használtam távcsövest a köldetés teljesítéséhez, elég volt a hangtompítós pisztoly...
    (ugyan a dagi szobájában is van egy, de ha azt elemeltem, akkor néha észrevette az egyik őr, hogy hiányzik az asztalról)
    A bombát meg, úgy tudom táska nélkül nem lehet észrevétlenül kivinni.
  • [NST]Cifu
  • hykao #1770
    *assassin
  • hykao #1769
    A további hozzászólásokban feltünő angol szövegre gondoltam természetesen...
  • hykao #1768
    SPOILER!!!

Cifu:
    Párizsi pálya végigvitele Silent Assasin módban (jutalmunk egy profi távcsöves mesterlövészpuska)

Egyből fuss ki a folyosóra, és vagy jobbra fordulva az első szoba balra, vagy egyenesen, az első szoba balra...
    Átugrassz az erkélyen, majd amikor a lent sörétessel járőrőző két rendőr pont elhalad a boltívek alatt (tehát amikor már nem látnak), gyorsan beleugrassz az alant lévő szemetes konténerbe (ez életerő veszteséggel jár, de mindegy).
    Gyorsan az egyik rendőr után iramodva (de persze ne vegyen észre) el lehet slisszolni a tűzoltóig.
    Őt lopakodva minél jobban meg kell közelíteni, majd injekcióstűt elővéve, amikor elkezdene menekülni, és hátatfordít, abban a pillanatban belszúrni! (talán ezzel szívtam a legtöbbet, mert elég gyorsan kell cselekedni)
    Tűzoltót a sikátorba bevonszolod, átöltözöl, kocsikulcsokat magadhoz veszed.
    Ezután már akármennyit, akármerre szaladhatsz is akár, mert a tűzoltóruhában nem ismernek fel sehogyan sem!!!
    Irány a rendőrfőnök felé, hátulról, úgy, hogy ne lásson senki, belelősz a rendörfőnök mögötti sikátor falába (nem a hangtompítóssal), majd azonnal elrakod a fegyvert. (a kommandósok továbbra sem foglalkoznak veled!)
    Ekkor a kommandósok (az a kettő is, amelyik a rendőrfőnök mögött van) odasereglenek szétnézni, és két eset lehet:
    1. vagy mind ottmaradnak a sikátorban
    2. vagy visszamennek egy idő után az eredeti posztjukra, de immáron a rendőrfőnöknek háttal fognak állni.
    Eljött a te időd -> rendőrfőnököt lelövöd hátulról a hangtompítóssal, úgy hogy pont ne lásson senki.
    Ezután kényelmesen odasétálsz a piros ambulanciás kocsihoz, beülsz, és az őr bár csodálkozva, de átenged...
    Ezután már meg sem állsz a Charles de Gaulle repülőtérig...
  • Seth
    Meg néhány játékba az is segített, ha a directX-ben levettem a hardware-es gyorsítást,próbáld ki hátha..
  • Seth
    Keress valami drivert hozzá,talán neked sikerül.
    Mert nekem egy régebbi fajta volt(van-csak inaktív a szentem)) Avanche AC'97, ehhez sehol se találtam normális drivert. Ha neked nem ez a típus van akkor biztos könnyen találsz.
  • [NST]Cifu
    És akkor lehet aktatáskázni? Vazzeg, én lekapcsoltam a kapukat, de a táskára nem is gondoltam :)))
    Na akkor majd újra próbálom, hátha meglesz az SA... :)
  • PAYNE
    az hát! akkor ő a ludas! de most akkor mit tok csinálni vele hogy végre menjen rendesen a hang?
  • [NST]Cifu
    Én úgy csináltam, hogy őrruhában szépen felmentem az emeletre, és hangtompítós pisztolyal az oldalt lévő ablakon keresztűl lelőttem, majd elrohantam a tető túloldalán lévő ajtó felé (egy testőr van erre, de korábban lelőttem hátulról), át a tetőn, le a lépcsőn, és szépen kisétáltam.
  • bazza
    angol? Inkább olasz...
  • Seth
    AC'97-ed van? Mert akkor ott lesz a probléma.Nálam is ez volt, aztán vettem egy normális kártyát és megszűnt a dolog.
    Persze előtte próbáltam 1000 féle drivert de semmi eredménye nem volt.
  • PAYNE
    akkor nincs semmi tippetek se a hang javítására?
  • hykao #1759
    De be lehet ám jutni az aktatáskával, meg a fegyverekkel, csak előtte ki kell kapcsolni a detektorokat.
    Ez a harmadik emeleten van, és úgy a legkönnyebb, ha rendőrruhában besétálsz, és egyszerűen lekapcsolod a detektorrendszert.
    Ez után már fegyverestül is át lehet masírozni az összes detektoros kapun.
  • [NST]Cifu
    A videók BINK videókóderesek, valószinüleg azok lejátszával van valami gubanc, de innentől kismillió okot lehet találni (rossz videó- vagy hankártyadriver, IDE-problémák, stb.).
  • hykao #1757
    Ne fárassz, és ne röhögtess...
    ...és ha angol dumákat akarsz beleszőni a feneketlen mondókádba, akkor tanuld meg helyesen leírni őket!
  • [NST]Cifu
    1.: Sehogy. Elveszik tőled, a fegyvereid vannak benne.
    2.: A bombát simán kézbe kell venned. Bármilyen hülyén hangzik, a kutya se bagózik rád, ha egy bombával sétálgatsz :)
    Amúgy nekem sem sikerült csont nélkül bejutnom a bombához, le kellett lőnöm a testőröket, aztán felkaptam a bombát, és rohantam ki, mint állatt (rendőrruhában)...
  • PAYNE
    Sziasztok!
    Nnnna most csak kis idelyig vagyok neten úgyhogy ha lehet gyorsan segítsen valaki!
    Mért van az hogy a videók alatt szaggat a hang meg a kép is de csak azoknál a videóknál mint a legelső! (miko kitöri a fickó nyakát!)
    Segítsen már valaki ha tud!!!!
  • Shep
    A második pályán, ahol a dagadékot meg a bandáját kell megölni, hogy tudom úgy megölni a dagit, hogy ne ugorjon rám mindenki, vittem neki csirkét benne fegyvert rejtettem el, de ha ott megölöm vki mindíg észreveszi.
  • bazza
    2 dolgot mondjon meg valaki:

1. Hogy viszem be az aktatáskát a szállodába
    2. Hogy jutok be oda, ahol a cuccost őrzik, amit az aktatáskába kellen raknom...Mert rendőr ruhába nem megy...
  • Atiii
    szerintem nem hozott sok ujjat....főleg aki 1-2 részt végigzúzta annak szerintem nem volt akkora arcon csapás
  • Atiii
    85% értettem a törénetet maradék 15% homályos.....de azt is kb. tom
  • Madmaxx
    mostmár akkor cifu elkezdheted összegyüjteni a fegyvereket :)
  • [NST]Cifu
    Na, végignyomtam én is - hála a segítségnek :)))

Meg kell valljam, hogy leginkább csak a kissé megmagyarázhatattlan dolgok zavartak (utolsó pályán a felügyelő mögött van két SWAT, mögéjük megyek (rendőrhacukában vagyok), az egyiket lekapom hangtompítóssal, mire az összes rendőr megfordul azonnal, és elkezd lőni rám...), a feeling szuper, a zenék überkúlak. De a következő részre egy kicsit jobb sérülésábrázolást elvárnék, no meg kicsivel nagyobb pályákat... :)