2828
-
#1828 Ja hogy palnt the bomb, az persze, hogy felvillan, de a térképen semmi nem jelöli. -
#1827 Na visszatöltöm azt a pályát és megnézem. -
#1826 Hehe, egyik sem nyert... (de nem is ez a lényeg...) -
#1825 ...de ha elkezded körüljárni a sérült atomtengeralattjárót, akkor fel fog villanni a szöveg, a megfelelő helyeken... -
#1824 Tök mindegy Yuki mint a Syberiában, de tőlem Yuka is lehet :) -
#1823 Csak nem a rendőrautókkal próbálkozol??? -
#1822 Ja pl ezeket se jelzi nekem. -
#1821 Pl. bent a tengeralattjáróban.
"Yuko..." (LLLOOOLLL) azt mondja, hogy védőruhát találsz a raktárépületben (az egyik fallal elkerített rész mögött persze) -
#1820 Ja és ezt sem jelölte semmi a térképen -
#1819 Megtaláltam a cuccot, mellesleg ha legnehezebben játszol nem jelöl a térképen egy csomó dolgot. -
#1818 jóvan ,de akkor se köti el!!! -
#1817 Ehh, akkor jön a szájbarágás...
A tengeralattjáró körül kell elhelyezni a három bombát (de már tényleg nyomd le azt a kibaszott "M"-et, és a térképen látni fogod a három pulzáló felkiáltójelet, hogy hová rakjad őket...) -
Rusy #1816 ember küzdj,és bízva bízzál! :))))))))))))))))) -
#1815 pff -
Rusy #1814 én őrült hitman rajongó voltam, nagyon bejött a gém, a 2 már nem annyira, de a 3 szerintem hozza a hitman hangulatot, nagyon jók a pályák, imádok csak mászkálni csendben és nézelődni, és 4-es pályán vagyok, de még egyet nem lőttem, szerintem nem is fogok, nagyon jó ez a lopakodás, tényleg csak 12 pálya pf nem erőltették meg magukat, mindegy eddig nagyon jó... -
antijedi #1813 sokan, hykao irta asszem elgtöbbször :) -
Rusy #1812 Egy jó tanács, mi lenne ha használnátok a térképet jé olyan is van ám, most nem olvasok vissza de kíváncsi lennék hányan írták már ezt le.... -
antijedi #1811 szerintem hanyagold inkább a gamet, maradj a codnál :) -
Rusy #1810 :)))))) -
#1809 a legelején..de nekem nem száll be agyik kocsiba se!
-
#1808 az első pályán hol a kulcs, én a nélkül csináltam meg, simán kisétáltam. -
#1807 3. pályán hol van a dinamit, mert a Yuko... nevű figura azt mondta, hogy a raktárban van, na de én ott nem találtam semmitt, vmint a sugárvédő ruha merre van, mert a 2 figura már kiiktatva, persze csak csendesen senki nem is tudja, de hát ugye dróttal nem igen tudom felrobbantani a tajárót. -
Atiii #1806 nálam működött az egész game alatt -
#1805 én még mindig az 1. pályán vok..
megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lőnek rám...
-
olasz #1804 Megnéztem de semmi.bementem a tengeralatjáróba kinyírtam azt a három muksót felvettem a bombákat aztán semmi!De mondjuk én mindenkit kinyirtam a pályán! -
galocza #1803 hi,
találtam egy 1.74 paccsot hozzája. a razor-féle exe-vel felülírva az eredményt, úgy tűnik működik a dolog.
fog is végig? próbálkozott valaki hasonlóval? -
CUCLI #1802 má megvan -
CUCLI #1801 lee hongos küldetésben hol van a figura? -
#1800 Miért a deusex2 szerintem jó játék, bár kicsit hiányoltam a nagy tereket, amik az első részben igen jók voltak, de összességében jól összepekolt játék, és én élveztem azt a pár órát amit vele töltöttem, mert hát sajnos elég rövidke lett.
-
#1799 elrejteni -
CUCLI #1798 hi! mit jenet az hogy conceal?
mert a kajás missionba az kell csinálni a red dragonos faszival. meg valamit aza amulettel. de nem tom mit. pls help -
#1797 Hogyne villogna! Illetve, bocsánat inkább pulzál!
3 db. felkiáltójel. Lapozz a térkép megfelelő oldalára! (tengeralattjáró...) -
olasz #1796 Hali!Én is elakadtam a 3. pályán,mert nem tom hova kell lerakni a bombákat,és a térképen nem villog semmilyen felkiáltó jel!Körülbelül melyik részre kell a bombákat rakni? -
#1795 Ja, az élsimítás hiánya rohadtul idegesítő!
A Deus Ex2-nél a Bloom-mal gyorsabb volt.
Nem hittem volna, hogy lesz eset, amikor a DE2-t pozitív példaként fogjuk említeni...de sajnos ezt is megértük...mi jöhet még???
Azért remélem nem ez lesz a módi, hogy az FSAA egyszerűen kimarad a multiplatformos játékok PC változatából... -
#1794 Hát szerencsére nekem ilyen dilemmám nincsen, mert a post efekttel nekem marhára nem tetszik, utálom, ha vmi homályos, szóval ki is kapcsoltam egyből, mint ahogy anno a deusex2 ben a bloomot, bár nekem bekapcsolva is 30+ fpsem volt, de az élsimítás nem megy hogy a fene vigye el -
Koala #1793 Köszönöm a post filterrel kapcsolatos infót! Végül is nekem sem volt egyértelmű, hogy jobban néz ki tőle, de mindenesetre is látványosan különböző a kép, szóval gondoltam a készítők így álmodták meg... Azért lehet, hogy csak nekiállok így. -
#1792 SPOILER
A kulcs a fiatalabbik Fuchs-nál (remélem jól írtam a nevét...) van, miután megölted, magadhoz kell venni...
A gyilkosság helyszínén három érdekes dolog is van (a halott szellemét most kihagyom...): egy könnyen - gyilkosság nélkül megszerezhető rendőrruha, egy jó nagy kés, és egy lefűrészelt csövű sörétes. -
#1791 A post filter nem "minőségjavító eljárás".
Inkább olyasmi, mint amit pl. a Silent Hill-ben alkalmazhatunk (ha erre gerjedünk)...
Szemcsésít, homályosít...ill. bizonyos helyeken (pl. a budapesti hotel gyilkossági helyszín) fakítja a színeket, már-már fekete-fehérbe váltva...
Ezzel akarják érzékeltetni, hogy az egész valamiféle álom...
Szerintem nem kellett volna erőltetniük ezt a horrorba hajlás témát...baromság...
Inkább a teljesképernyős élsimítást kellett volna meghagyni, ha már az 1-2-ben volt...
Szal, nyugodtan vedd 0-ra, a kép max. élesebb lesz... -
#1790 Térkép...
(amúgy három baszottnagy villogó felkiáltójel jelzi a helyét, ahová tenned kell...) -
#1789 ez nemigaz.. én még mindig az 1. pályán vok..
megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lőnek rám...
PLS HELP!