2828
  • Shep
    Ja hogy palnt the bomb, az persze, hogy felvillan, de a térképen semmi nem jelöli.
  • Shep
    Na visszatöltöm azt a pályát és megnézem.
  • hykao #1826
    Hehe, egyik sem nyert... (de nem is ez a lényeg...)
  • hykao #1825
    ...de ha elkezded körüljárni a sérült atomtengeralattjárót, akkor fel fog villanni a szöveg, a megfelelő helyeken...
  • Shep
    Tök mindegy Yuki mint a Syberiában, de tőlem Yuka is lehet :)
  • hykao #1823
    Csak nem a rendőrautókkal próbálkozol???
  • Shep
    Ja pl ezeket se jelzi nekem.
  • hykao #1821
    Pl. bent a tengeralattjáróban.
    "Yuko..." (LLLOOOLLL) azt mondja, hogy védőruhát találsz a raktárépületben (az egyik fallal elkerített rész mögött persze)
  • Shep
    Ja és ezt sem jelölte semmi a térképen
  • Shep
    Megtaláltam a cuccot, mellesleg ha legnehezebben játszol nem jelöl a térképen egy csomó dolgot.
  • ricsi1
    jóvan ,de akkor se köti el!!!
  • hykao #1817
    Ehh, akkor jön a szájbarágás...
    A tengeralattjáró körül kell elhelyezni a három bombát (de már tényleg nyomd le azt a kibaszott "M"-et, és a térképen látni fogod a három pulzáló felkiáltójelet, hogy hová rakjad őket...)
  • Rusy
    ember küzdj,és bízva bízzál! :)))))))))))))))))
  • ricsi1
    pff
  • Rusy
    én őrült hitman rajongó voltam, nagyon bejött a gém, a 2 már nem annyira, de a 3 szerintem hozza a hitman hangulatot, nagyon jók a pályák, imádok csak mászkálni csendben és nézelődni, és 4-es pályán vagyok, de még egyet nem lőttem, szerintem nem is fogok, nagyon jó ez a lopakodás, tényleg csak 12 pálya pf nem erőltették meg magukat, mindegy eddig nagyon jó...
  • antijedi
    sokan, hykao irta asszem elgtöbbször :)
  • Rusy
    Egy jó tanács, mi lenne ha használnátok a térképet jé olyan is van ám, most nem olvasok vissza de kíváncsi lennék hányan írták már ezt le....
  • antijedi
    szerintem hanyagold inkább a gamet, maradj a codnál :)
  • Rusy
    :))))))
  • ricsi1
    a legelején..de nekem nem száll be agyik kocsiba se!
  • Shep
    az első pályán hol a kulcs, én a nélkül csináltam meg, simán kisétáltam.
  • Shep
    3. pályán hol van a dinamit, mert a Yuko... nevű figura azt mondta, hogy a raktárban van, na de én ott nem találtam semmitt, vmint a sugárvédő ruha merre van, mert a 2 figura már kiiktatva, persze csak csendesen senki nem is tudja, de hát ugye dróttal nem igen tudom felrobbantani a tajárót.
  • Atiii
    nálam működött az egész game alatt
  • ricsi1
    én még mindig az 1. pályán vok..

megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lőnek rám...
  • olasz
    Megnéztem de semmi.bementem a tengeralatjáróba kinyírtam azt a három muksót felvettem a bombákat aztán semmi!De mondjuk én mindenkit kinyirtam a pályán!
  • galocza
    hi,
    találtam egy 1.74 paccsot hozzája. a razor-féle exe-vel felülírva az eredményt, úgy tűnik működik a dolog.
    fog is végig? próbálkozott valaki hasonlóval?
  • CUCLI
    má megvan
  • CUCLI
    lee hongos küldetésben hol van a figura?
  • Shep
    Miért a deusex2 szerintem jó játék, bár kicsit hiányoltam a nagy tereket, amik az első részben igen jók voltak, de összességében jól összepekolt játék, és én élveztem azt a pár órát amit vele töltöttem, mert hát sajnos elég rövidke lett.

• lwb
    elrejteni
  • CUCLI
    hi! mit jenet az hogy conceal?
    mert a kajás missionba az kell csinálni a red dragonos faszival. meg valamit aza amulettel. de nem tom mit. pls help
  • hykao #1797
    Hogyne villogna! Illetve, bocsánat inkább pulzál!
    3 db. felkiáltójel. Lapozz a térkép megfelelő oldalára! (tengeralattjáró...)
  • olasz
    Hali!Én is elakadtam a 3. pályán,mert nem tom hova kell lerakni a bombákat,és a térképen nem villog semmilyen felkiáltó jel!Körülbelül melyik részre kell a bombákat rakni?
  • hykao #1795
    Ja, az élsimítás hiánya rohadtul idegesítő!
    A Deus Ex2-nél a Bloom-mal gyorsabb volt.

Nem hittem volna, hogy lesz eset, amikor a DE2-t pozitív példaként fogjuk említeni...de sajnos ezt is megértük...mi jöhet még???

Azért remélem nem ez lesz a módi, hogy az FSAA egyszerűen kimarad a multiplatformos játékok PC változatából...
  • Shep
    Hát szerencsére nekem ilyen dilemmám nincsen, mert a post efekttel nekem marhára nem tetszik, utálom, ha vmi homályos, szóval ki is kapcsoltam egyből, mint ahogy anno a deusex2 ben a bloomot, bár nekem bekapcsolva is 30+ fpsem volt, de az élsimítás nem megy hogy a fene vigye el
  • Koala
    Köszönöm a post filterrel kapcsolatos infót! Végül is nekem sem volt egyértelmű, hogy jobban néz ki tőle, de mindenesetre is látványosan különböző a kép, szóval gondoltam a készítők így álmodták meg... Azért lehet, hogy csak nekiállok így.
  • hykao #1792
    SPOILER

A kulcs a fiatalabbik Fuchs-nál (remélem jól írtam a nevét...) van, miután megölted, magadhoz kell venni...
    A gyilkosság helyszínén három érdekes dolog is van (a halott szellemét most kihagyom...): egy könnyen - gyilkosság nélkül megszerezhető rendőrruha, egy jó nagy kés, és egy lefűrészelt csövű sörétes.
  • hykao #1791
    A post filter nem "minőségjavító eljárás".
    Inkább olyasmi, mint amit pl. a Silent Hill-ben alkalmazhatunk (ha erre gerjedünk)...
    Szemcsésít, homályosít...ill. bizonyos helyeken (pl. a budapesti hotel gyilkossági helyszín) fakítja a színeket, már-már fekete-fehérbe váltva...
    Ezzel akarják érzékeltetni, hogy az egész valamiféle álom...

Szerintem nem kellett volna erőltetniük ezt a horrorba hajlás témát...baromság...
    Inkább a teljesképernyős élsimítást kellett volna meghagyni, ha már az 1-2-ben volt...

Szal, nyugodtan vedd 0-ra, a kép max. élesebb lesz...
  • hykao #1790
    Térkép...

(amúgy három baszottnagy villogó felkiáltójel jelzi a helyét, ahová tenned kell...)
  • ricsi1
    ez nemigaz.. én még mindig az 1. pályán vok..

megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lőnek rám...

PLS HELP!