Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(ugyan a dagi szobájában is van egy, de ha azt elemeltem, akkor néha észrevette az egyik õr, hogy hiányzik az asztalról)
A bombát meg, úgy tudom táska nélkül nem lehet észrevétlenül kivinni.
Cifu:
Párizsi pálya végigvitele Silent Assasin módban (jutalmunk egy profi távcsöves mesterlövészpuska)
Egybõl fuss ki a folyosóra, és vagy jobbra fordulva az elsõ szoba balra, vagy egyenesen, az elsõ szoba balra...
Átugrassz az erkélyen, majd amikor a lent sörétessel járõrõzõ két rendõr pont elhalad a boltívek alatt (tehát amikor már nem látnak), gyorsan beleugrassz az alant lévõ szemetes konténerbe (ez életerõ veszteséggel jár, de mindegy).
Gyorsan az egyik rendõr után iramodva (de persze ne vegyen észre) el lehet slisszolni a tûzoltóig.
Õt lopakodva minél jobban meg kell közelíteni, majd injekcióstût elõvéve, amikor elkezdene menekülni, és hátatfordít, abban a pillanatban belszúrni! (talán ezzel szívtam a legtöbbet, mert elég gyorsan kell cselekedni)
Tûzoltót a sikátorba bevonszolod, átöltözöl, kocsikulcsokat magadhoz veszed.
Ezután már akármennyit, akármerre szaladhatsz is akár, mert a tûzoltóruhában nem ismernek fel sehogyan sem!!!
Irány a rendõrfõnök felé, hátulról, úgy, hogy ne lásson senki, belelõsz a rendörfõnök mögötti sikátor falába (nem a hangtompítóssal), majd azonnal elrakod a fegyvert. (a kommandósok továbbra sem foglalkoznak veled!)
Ekkor a kommandósok (az a kettõ is, amelyik a rendõrfõnök mögött van) odasereglenek szétnézni, és két eset lehet:
1. vagy mind ottmaradnak a sikátorban
2. vagy visszamennek egy idõ után az eredeti posztjukra, de immáron a rendõrfõnöknek háttal fognak állni.
Eljött a te idõd -> rendõrfõnököt lelövöd hátulról a hangtompítóssal, úgy hogy pont ne lásson senki.
Ezután kényelmesen odasétálsz a piros ambulanciás kocsihoz, beülsz, és az õr bár csodálkozva, de átenged...
Ezután már meg sem állsz a Charles de Gaulle repülõtérig...
PSN ID.: Beegabor
Mert nekem egy régebbi fajta volt(van-csak inaktív a szentem)) Avanche AC'97, ehhez sehol se találtam normális drivert. Ha neked nem ez a típus van akkor biztos könnyen találsz.
Na akkor majd újra próbálom, hátha meglesz az SA... 😊
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Persze elõtte próbáltam 1000 féle drivert de semmi eredménye nem volt.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Ez a harmadik emeleten van, és úgy a legkönnyebb, ha rendõrruhában besétálsz, és egyszerûen lekapcsolod a detektorrendszert.
Ez után már fegyverestül is át lehet masírozni az összes detektoros kapun.
...és ha angol dumákat akarsz beleszõni a feneketlen mondókádba, akkor tanuld meg helyesen leírni õket!
2.: A bombát simán kézbe kell venned. Bármilyen hülyén hangzik, a kutya se bagózik rád, ha egy bombával sétálgatsz 😊
Amúgy nekem sem sikerült csont nélkül bejutnom a bombához, le kellett lõnöm a testõröket, aztán felkaptam a bombát, és rohantam ki, mint állatt (rendõrruhában)...
Nnnna most csak kis idelyig vagyok neten úgyhogy ha lehet gyorsan segítsen valaki!
Mért van az hogy a videók alatt szaggat a hang meg a kép is de csak azoknál a videóknál mint a legelsõ! (miko kitöri a fickó nyakát!)
Segítsen már valaki ha tud!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Hogy viszem be az aktatáskát a szállodába
2. Hogy jutok be oda, ahol a cuccost õrzik, amit az aktatáskába kellen raknom...Mert rendõr ruhába nem megy...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Meg kell valljam, hogy leginkább csak a kissé megmagyarázhatattlan dolgok zavartak (utolsó pályán a felügyelõ mögött van két SWAT, mögéjük megyek (rendõrhacukában vagyok), az egyiket lekapom hangtompítóssal, mire az összes rendõr megfordul azonnal, és elkezd lõni rám...), a feeling szuper, a zenék überkúlak. De a következõ részre egy kicsit jobb sérülésábrázolást elvárnék, no meg kicsivel nagyobb pályákat... 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ha várok, rámtörnek. Ha kimegyek az ajtón kb. 2 másodpercig élek. Ha pedig az erkélyen bohóckodok, megint nem jutok sehova... 😞
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!