Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

óó azt nem is vettem észre! Most az M60ast próbálom megszerezni. Meg kéne az MP-5 is azt hol lehet megtalálni, azaz melyik pályán van olyan az öröknek?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

hykao
Nem muszáj sarkozni! Le kell ereszteni a redõnyt (vagy mi fenét...lényeg, hogy utána nem lehet belátni)
hykao
Táskával egyszerûbb...úgyis be kell menni abba a szobába, ahol van.
kell a bombatáska hogy kividd a bombát!

[NST]Cifu
Amikor bombával rohangáltam, ugyan utánamlõttek, de warning üzi nem volt... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

pedig meg lehet 😊 az egyik sarokból ki lehet simán nyirni hangtompitóssal.

hykao
Mondjuk én nem használtam távcsövest a köldetés teljesítéséhez, elég volt a hangtompítós pisztoly...
(ugyan a dagi szobájában is van egy, de ha azt elemeltem, akkor néha észrevette az egyik õr, hogy hiányzik az asztalról)
A bombát meg, úgy tudom táska nélkül nem lehet észrevétlenül kivinni.
[NST]Cifu

hykao
*assassin
hykao
A további hozzászólásokban feltünõ angol szövegre gondoltam természetesen...
hykao
SPOILER!!!

Cifu:
Párizsi pálya végigvitele Silent Assasin módban (jutalmunk egy profi távcsöves mesterlövészpuska)

Egybõl fuss ki a folyosóra, és vagy jobbra fordulva az elsõ szoba balra, vagy egyenesen, az elsõ szoba balra...
Átugrassz az erkélyen, majd amikor a lent sörétessel járõrõzõ két rendõr pont elhalad a boltívek alatt (tehát amikor már nem látnak), gyorsan beleugrassz az alant lévõ szemetes konténerbe (ez életerõ veszteséggel jár, de mindegy).
Gyorsan az egyik rendõr után iramodva (de persze ne vegyen észre) el lehet slisszolni a tûzoltóig.
Õt lopakodva minél jobban meg kell közelíteni, majd injekcióstût elõvéve, amikor elkezdene menekülni, és hátatfordít, abban a pillanatban belszúrni! (talán ezzel szívtam a legtöbbet, mert elég gyorsan kell cselekedni)
Tûzoltót a sikátorba bevonszolod, átöltözöl, kocsikulcsokat magadhoz veszed.
Ezután már akármennyit, akármerre szaladhatsz is akár, mert a tûzoltóruhában nem ismernek fel sehogyan sem!!!
Irány a rendõrfõnök felé, hátulról, úgy, hogy ne lásson senki, belelõsz a rendörfõnök mögötti sikátor falába (nem a hangtompítóssal), majd azonnal elrakod a fegyvert. (a kommandósok továbbra sem foglalkoznak veled!)
Ekkor a kommandósok (az a kettõ is, amelyik a rendõrfõnök mögött van) odasereglenek szétnézni, és két eset lehet:
1. vagy mind ottmaradnak a sikátorban
2. vagy visszamennek egy idõ után az eredeti posztjukra, de immáron a rendõrfõnöknek háttal fognak állni.
Eljött a te idõd -> rendõrfõnököt lelövöd hátulról a hangtompítóssal, úgy hogy pont ne lásson senki.
Ezután kényelmesen odasétálsz a piros ambulanciás kocsihoz, beülsz, és az õr bár csodálkozva, de átenged...
Ezután már meg sem állsz a Charles de Gaulle repülõtérig...
Seth
Meg néhány játékba az is segített, ha a directX-ben levettem a hardware-es gyorsítást,próbáld ki hátha..

PSN ID.: Beegabor

Seth
Keress valami drivert hozzá,talán neked sikerül.
Mert nekem egy régebbi fajta volt(van-csak inaktív a szentem)) Avanche AC'97, ehhez sehol se találtam normális drivert. Ha neked nem ez a típus van akkor biztos könnyen találsz.

[NST]Cifu
És akkor lehet aktatáskázni? Vazzeg, én lekapcsoltam a kapukat, de a táskára nem is gondoltam 😊))
Na akkor majd újra próbálom, hátha meglesz az SA... 😊

PAYNE
az hát! akkor õ a ludas! de most akkor mit tok csinálni vele hogy végre menjen rendesen a hang?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

[NST]Cifu
Én úgy csináltam, hogy õrruhában szépen felmentem az emeletre, és hangtompítós pisztolyal az oldalt lévõ ablakon keresztûl lelõttem, majd elrohantam a tetõ túloldalán lévõ ajtó felé (egy testõr van erre, de korábban lelõttem hátulról), át a tetõn, le a lépcsõn, és szépen kisétáltam.

bazza
angol? Inkább olasz...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Seth
AC'97-ed van? Mert akkor ott lesz a probléma.Nálam is ez volt, aztán vettem egy normális kártyát és megszûnt a dolog.
Persze elõtte próbáltam 1000 féle drivert de semmi eredménye nem volt.

PAYNE
akkor nincs semmi tippetek se a hang javítására?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

hykao
De be lehet ám jutni az aktatáskával, meg a fegyverekkel, csak elõtte ki kell kapcsolni a detektorokat.
Ez a harmadik emeleten van, és úgy a legkönnyebb, ha rendõrruhában besétálsz, és egyszerûen lekapcsolod a detektorrendszert.
Ez után már fegyverestül is át lehet masírozni az összes detektoros kapun.
[NST]Cifu
A videók BINK videókóderesek, valószinüleg azok lejátszával van valami gubanc, de innentõl kismillió okot lehet találni (rossz videó- vagy hankártyadriver, IDE-problémák, stb.).

hykao
Ne fárassz, és ne röhögtess...
...és ha angol dumákat akarsz beleszõni a feneketlen mondókádba, akkor tanuld meg helyesen leírni õket!
[NST]Cifu
1.: Sehogy. Elveszik tõled, a fegyvereid vannak benne.
2.: A bombát simán kézbe kell venned. Bármilyen hülyén hangzik, a kutya se bagózik rád, ha egy bombával sétálgatsz 😊
Amúgy nekem sem sikerült csont nélkül bejutnom a bombához, le kellett lõnöm a testõröket, aztán felkaptam a bombát, és rohantam ki, mint állatt (rendõrruhában)...

PAYNE
Sziasztok!
Nnnna most csak kis idelyig vagyok neten úgyhogy ha lehet gyorsan segítsen valaki!
Mért van az hogy a videók alatt szaggat a hang meg a kép is de csak azoknál a videóknál mint a legelsõ! (miko kitöri a fickó nyakát!)
Segítsen már valaki ha tud!!!!

Shep
A második pályán, ahol a dagadékot meg a bandáját kell megölni, hogy tudom úgy megölni a dagit, hogy ne ugorjon rám mindenki, vittem neki csirkét benne fegyvert rejtettem el, de ha ott megölöm vki mindíg észreveszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bazza
2 dolgot mondjon meg valaki:

1. Hogy viszem be az aktatáskát a szállodába
2. Hogy jutok be oda, ahol a cuccost õrzik, amit az aktatáskába kellen raknom...Mert rendõr ruhába nem megy...

szerintem nem hozott sok ujjat....fõleg aki 1-2 részt végigzúzta annak szerintem nem volt akkora arcon csapás
85% értettem a törénetet maradék 15% homályos.....de azt is kb. tom
mostmár akkor cifu elkezdheted összegyüjteni a fegyvereket 😊

[NST]Cifu
Na, végignyomtam én is - hála a segítségnek 😊))

Meg kell valljam, hogy leginkább csak a kissé megmagyarázhatattlan dolgok zavartak (utolsó pályán a felügyelõ mögött van két SWAT, mögéjük megyek (rendõrhacukában vagyok), az egyiket lekapom hangtompítóssal, mire az összes rendõr megfordul azonnal, és elkezd lõni rám...), a feeling szuper, a zenék überkúlak. De a következõ részre egy kicsit jobb sérülésábrázolást elvárnék, no meg kicsivel nagyobb pályákat... 😊

traXion
A többi duma is biztos jó volt, csak nem értettük. 😄

nagyyon jó volt a game...feelinges , nem hozott sok ujjat és rövid volt...talán ennyi a rossz tulajdonsága....egyébként nagyon lehet élvezni...graffikája az introkon kívül keveset változott ( de szebb lett) hangok ugyanazok (bp pálya magyar beszéd legjobb volt), ,,, nagyon tuti kis game
itt az utolsó pályáról van szó black! 😊 😄

[NST]Cifu
TraXion és Madmaxx: THX!

BlackShadow
én ugycsináltam h dilis ruhában bementem a labor részbe az ajtónál ahova a rendõrök tereltek, és a fennti emeleten van egy zsaru, azt elintéztem a zongorahúrral, ruciját elõ azt csak simán lemásztam a létrán beszálltam a kocsiba és byebye 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

mindent otthagyva kilépsz a folyósóra és rögtön jobbra fordulsz, azt az elsõ szobába be balra. Majd ott kimész az erkélyre és átugrasz a szemközti házhoz, és ott a második ablakhoz újra............

BlackShadow
eheh nem volt túl hosszú ez az 1. kínai pálya 😄 beoltottam egy õrt bedobtam a csatornába felmásztam létrán céloztam lõttem lemásztam elfutottam 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

traXion
Kimész a szobából, szembe a kommandosokkal, elöttük jobbra van egy ajtó, ott bemész, átugrasz a tetõre, tetõn mész tovább, ilyen rácsos résznél lesz egy szemetes, oda leugorhatsz. És a déli kijárat a nyerõ. 😊

[NST]Cifu
Apropó, a játék zenéjét ki lehet valahogy rippelni? Nagyon tetszik, de nem tudom ezt a böszme .WAV file-t kitömöríteni... 😞((

[NST]Cifu
Akkor adhatnál tippeket, mert nekem nem jön össze... 😊
Ha várok, rámtörnek. Ha kimegyek az ajtón kb. 2 másodpercig élek. Ha pedig az erkélyen bohóckodok, megint nem jutok sehova... 😞

traXion
Túl rövid....

BlackShadow
bemész a mellette lévõ üres szobába (elõször a takarítóstól lenyulod a MASTER KEY t 😊) utánna ki az erkéyre és átugrassz a csávó erkéyére 😊

lehet hogy már volt, de megkérdezem! mitõl van az, hogy akad az egerem? menüben is tök darabosan vánszorog és a játék alatt se egy leányálom!!! magyarítás lesz hozzá??? 😊

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

bazza
miki=muki

bazza
A budapesti pályán hogy juthatok be a miki szobályába? A biztonsági õr nem enged be! Mi kell, hogy bemehessek?

tomasz
Egyépként mivan nem aludtál az éjjel??Vagy 2 ball lábbal keltél hogy kötekszel???Hmmm???De felõlem lehet war!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

hát ha ki akarod vinni a mingunt akkor igen 😊

amikor az introban hitman felszáll a repcsire ott van vége? nemtom mert nekem utána full sötétség van....
tomasz
ja meg ártatlan egyáltalán nem civileket öltem nem én lõttem elõször hanem õk!!Úgy hogy shat up!

tomasz
Figyi én így pörgettem te meg amúgy!!Ha valai bajod van akkor tartsd meg magadnak én így nyomtam végig te meg úgy ahogy!Én nem kérdeztelek te se szój bele!!OKSI??Kapisi??