Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja hogy palnt the bomb, az persze, hogy felvillan, de a térképen semmi nem jelöli.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na visszatöltöm azt a pályát és megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Hehe, egyik sem nyert... (de nem is ez a lényeg...)
hykao
...de ha elkezded körüljárni a sérült atomtengeralattjárót, akkor fel fog villanni a szöveg, a megfelelõ helyeken...
Shep
Tök mindegy Yuki mint a Syberiában, de tõlem Yuka is lehet 😊

hykao
Csak nem a rendõrautókkal próbálkozol???
Shep
Ja pl ezeket se jelzi nekem.

hykao
Pl. bent a tengeralattjáróban.
"Yuko..." (LLLOOOLLL) azt mondja, hogy védõruhát találsz a raktárépületben (az egyik fallal elkerített rész mögött persze)
Shep
Ja és ezt sem jelölte semmi a térképen

Shep
Megtaláltam a cuccot, mellesleg ha legnehezebben játszol nem jelöl a térképen egy csomó dolgot.

ricsi1
jóvan ,de akkor se köti el!!!

hykao
Ehh, akkor jön a szájbarágás...
A tengeralattjáró körül kell elhelyezni a három bombát (de már tényleg nyomd le azt a kibaszott "M"-et, és a térképen látni fogod a három pulzáló felkiáltójelet, hogy hová rakjad õket...)
ember küzdj,és bízva bízzál! 😊))))))))))))))))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ricsi1
pff

én õrült hitman rajongó voltam, nagyon bejött a gém, a 2 már nem annyira, de a 3 szerintem hozza a hitman hangulatot, nagyon jók a pályák, imádok csak mászkálni csendben és nézelõdni, és 4-es pályán vagyok, de még egyet nem lõttem, szerintem nem is fogok, nagyon jó ez a lopakodás, tényleg csak 12 pálya pf nem erõltették meg magukat, mindegy eddig nagyon jó...

sokan, hykao irta asszem elgtöbbször 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Egy jó tanács, mi lenne ha használnátok a térképet jé olyan is van ám, most nem olvasok vissza de kíváncsi lennék hányan írták már ezt le....

szerintem hanyagold inkább a gamet, maradj a codnál 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

😊)))))

ricsi1
a legelején..de nekem nem száll be agyik kocsiba se!

Shep
az elsõ pályán hol a kulcs, én a nélkül csináltam meg, simán kisétáltam.

Shep
3. pályán hol van a dinamit, mert a Yuko... nevû figura azt mondta, hogy a raktárban van, na de én ott nem találtam semmitt, vmint a sugárvédõ ruha merre van, mert a 2 figura már kiiktatva, persze csak csendesen senki nem is tudja, de hát ugye dróttal nem igen tudom felrobbantani a tajárót.

nálam mûködött az egész game alatt
ricsi1
én még mindig az 1. pályán vok..

megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lõnek rám...

Megnéztem de semmi.bementem a tengeralatjáróba kinyírtam azt a három muksót felvettem a bombákat aztán semmi!De mondjuk én mindenkit kinyirtam a pályán!
hi,
találtam egy 1.74 paccsot hozzája. a razor-féle exe-vel felülírva az eredményt, úgy tûnik mûködik a dolog.
fog is végig? próbálkozott valaki hasonlóval?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

má megvan

http://thenamelessphoto.com/

lee hongos küldetésben hol van a figura?

Shep
Miért a deusex2 szerintem jó játék, bár kicsit hiányoltam a nagy tereket, amik az elsõ részben igen jók voltak, de összességében jól összepekolt játék, és én élveztem azt a pár órát amit vele töltöttem, mert hát sajnos elég rövidke lett.

lwb
elrejteni

hi! mit jenet az hogy conceal?
mert a kajás missionba az kell csinálni a red dragonos faszival. meg valamit aza amulettel. de nem tom mit. pls help

hykao
Hogyne villogna! Illetve, bocsánat inkább pulzál!
3 db. felkiáltójel. Lapozz a térkép megfelelõ oldalára! (tengeralattjáró...)
Hali!Én is elakadtam a 3. pályán,mert nem tom hova kell lerakni a bombákat,és a térképen nem villog semmilyen felkiáltó jel!Körülbelül melyik részre kell a bombákat rakni?
hykao
Ja, az élsimítás hiánya rohadtul idegesítõ!
A Deus Ex2-nél a Bloom-mal gyorsabb volt.

Nem hittem volna, hogy lesz eset, amikor a DE2-t pozitív példaként fogjuk említeni...de sajnos ezt is megértük...mi jöhet még???

Azért remélem nem ez lesz a módi, hogy az FSAA egyszerûen kimarad a multiplatformos játékok PC változatából...
Shep
Hát szerencsére nekem ilyen dilemmám nincsen, mert a post efekttel nekem marhára nem tetszik, utálom, ha vmi homályos, szóval ki is kapcsoltam egybõl, mint ahogy anno a deusex2 ben a bloomot, bár nekem bekapcsolva is 30+ fpsem volt, de az élsimítás nem megy hogy a fene vigye el

Köszönöm a post filterrel kapcsolatos infót! Végül is nekem sem volt egyértelmû, hogy jobban néz ki tõle, de mindenesetre is látványosan különbözõ a kép, szóval gondoltam a készítõk így álmodták meg... Azért lehet, hogy csak nekiállok így.
hykao
SPOILER

A kulcs a fiatalabbik Fuchs-nál (remélem jól írtam a nevét...) van, miután megölted, magadhoz kell venni...
A gyilkosság helyszínén három érdekes dolog is van (a halott szellemét most kihagyom...): egy könnyen - gyilkosság nélkül megszerezhetõ rendõrruha, egy jó nagy kés, és egy lefûrészelt csövû sörétes.
hykao
A post filter nem "minõségjavító eljárás".
Inkább olyasmi, mint amit pl. a Silent Hill-ben alkalmazhatunk (ha erre gerjedünk)...
Szemcsésít, homályosít...ill. bizonyos helyeken (pl. a budapesti hotel gyilkossági helyszín) fakítja a színeket, már-már fekete-fehérbe váltva...
Ezzel akarják érzékeltetni, hogy az egész valamiféle álom...

Szerintem nem kellett volna erõltetniük ezt a horrorba hajlás témát...baromság...
Inkább a teljesképernyõs élsimítást kellett volna meghagyni, ha már az 1-2-ben volt...

Szal, nyugodtan vedd 0-ra, a kép max. élesebb lesz...
hykao
Térkép...

(amúgy három baszottnagy villogó felkiáltójel jelzi a helyét, ahová tenned kell...)
ricsi1
ez nemigaz.. én még mindig az 1. pályán vok..

megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lõnek rám...

PLS HELP!

Huh, tényleg, a post filter fogja meg ennyire. Már csak azt kellene eldöntenem, lemondok egy minõségjavító eljárásról, vagy inkább a Hitman 2-t telepítem fel, azt ugyanis csak begyüjtöttem, de nem játszottam végül vele anno... Azért a menü háttereként szolgáló üldögélõ hitman jelenetben elég nagy különbség van a filteres kép és az alap közt...
bazza
A budapesti pályán nem birok bemenni a bombához, mert be van tárva az ajtó! Hol van a kulcs?
Ja és a megölt mukinál miért van felkiáltó jel? Ott ahol gyilkosság történt és le van zárva a szálloda...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A grafikai beállításoknál vmit lekell venni disable-re és akkor jó lesz.
Pontos nevét nem tom, de atól az effektõl lesz homályos a kép v mi és ez nagyon igénybe veszi a VGA-t.

A 3. havas pályán már mindent megcsináltam kivéve egy vmit, felrakni a bombákat hova a faxba kell felrakni azokat? ^^

Arra a dologra megvan a megoldás, hogy bizonyos gépeken diavetítést játszik a game?

Nekem a demo és a teljes is elképesztõen lassú, alig vánszorog a képernyõ... Szerintem ezt a gép illetve a grafika nem indokolja. Ha esetleg valaki rájött mi-mivel bugzik össze, megköszönném a tapasztalatait.

Nálam: G4Ti4200 128MB, 2200Mhz Barci, 400MhzDDR, Audigy, WinXP, DX9b, Det56.72, aniso és AA nélkül 1280-ban minden maxon. Túl sok lenne?
hykao
Pl. gamecopyworld-ön van összes pálya megnyitó.
Hela!
Valaki dobjon mar meg egy mentessel a 4. palyara. Thx
Ha jol emlekszem ez a Demo-ban levo palya utan levo.

Megfekudt a vinyom amin rajta volt es nincs kedvem ujra elvinni odaig. (a husos es a teli palya rohadt nyomaszto 😊

Thx meg1x!

Shep
Máshogy csináltam meg, nem öltem meg csak a hülye pipás figurát mert mindig bepofátlankodott mikor éppen a maszkos ürgét akartam volna megölni, így hát kénytelen voltam leszedni, meg jött oda egy csaj is hát õt is lekaptam, de ennyi ezen kívûl senkit nem öltem meg.

óó 😊 akkor megismerkednek szegény zsaruk a mingunommal 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

hykao
Pl. uccsó pálya...