Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Yuko..." (LLLOOOLLL) azt mondja, hogy védõruhát találsz a raktárépületben (az egyik fallal elkerített rész mögött persze)
A tengeralattjáró körül kell elhelyezni a három bombát (de már tényleg nyomd le azt a kibaszott "M"-et, és a térképen látni fogod a három pulzáló felkiáltójelet, hogy hová rakjad õket...)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lõnek rám...
találtam egy 1.74 paccsot hozzája. a razor-féle exe-vel felülírva az eredményt, úgy tûnik mûködik a dolog.
fog is végig? próbálkozott valaki hasonlóval?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
http://thenamelessphoto.com/
mert a kajás missionba az kell csinálni a red dragonos faszival. meg valamit aza amulettel. de nem tom mit. pls help
3 db. felkiáltójel. Lapozz a térkép megfelelõ oldalára! (tengeralattjáró...)
A Deus Ex2-nél a Bloom-mal gyorsabb volt.
Nem hittem volna, hogy lesz eset, amikor a DE2-t pozitív példaként fogjuk említeni...de sajnos ezt is megértük...mi jöhet még???
Azért remélem nem ez lesz a módi, hogy az FSAA egyszerûen kimarad a multiplatformos játékok PC változatából...
A kulcs a fiatalabbik Fuchs-nál (remélem jól írtam a nevét...) van, miután megölted, magadhoz kell venni...
A gyilkosság helyszínén három érdekes dolog is van (a halott szellemét most kihagyom...): egy könnyen - gyilkosság nélkül megszerezhetõ rendõrruha, egy jó nagy kés, és egy lefûrészelt csövû sörétes.
Inkább olyasmi, mint amit pl. a Silent Hill-ben alkalmazhatunk (ha erre gerjedünk)...
Szemcsésít, homályosít...ill. bizonyos helyeken (pl. a budapesti hotel gyilkossági helyszín) fakítja a színeket, már-már fekete-fehérbe váltva...
Ezzel akarják érzékeltetni, hogy az egész valamiféle álom...
Szerintem nem kellett volna erõltetniük ezt a horrorba hajlás témát...baromság...
Inkább a teljesképernyõs élsimítást kellett volna meghagyni, ha már az 1-2-ben volt...
Szal, nyugodtan vedd 0-ra, a kép max. élesebb lesz...
megvan a kulcs,de nem köti el egyik kocsit sem,és már annyit mászkáltam,h lõnek rám...
PLS HELP!
Ja és a megölt mukinál miért van felkiáltó jel? Ott ahol gyilkosság történt és le van zárva a szálloda...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Pontos nevét nem tom, de atól az effektõl lesz homályos a kép v mi és ez nagyon igénybe veszi a VGA-t.
Nekem a demo és a teljes is elképesztõen lassú, alig vánszorog a képernyõ... Szerintem ezt a gép illetve a grafika nem indokolja. Ha esetleg valaki rájött mi-mivel bugzik össze, megköszönném a tapasztalatait.
Nálam: G4Ti4200 128MB, 2200Mhz Barci, 400MhzDDR, Audigy, WinXP, DX9b, Det56.72, aniso és AA nélkül 1280-ban minden maxon. Túl sok lenne?
Valaki dobjon mar meg egy mentessel a 4. palyara. Thx
Ha jol emlekszem ez a Demo-ban levo palya utan levo.
Megfekudt a vinyom amin rajta volt es nincs kedvem ujra elvinni odaig. (a husos es a teli palya rohadt nyomaszto 😊
Thx meg1x!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock