Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
pls pls pls pls pls
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
-Kinyírom mesterlövésszel, utána bármit csinálok észrevesznek!
HELP!
Ja és valami más:
Én egy bérgyilkosos játéktól elvárnék egy olyan pályát ami ebbõl áll:
-fel a tetõre (rendes hitman ruhába)
-lelõni mest. puskával
-aztán hazamenni, nyakkendõben
Nem kell hogy minden pálya ilyen legyen, de egy kettõ el kéne!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a puskákat elraktam,csak a kulcs volt a kezemben ,nyomtam a usegonbot stb. de sehogy
Ha igen, akkor már csak arra lennék kíváncsi, milyen autókkal próbálkoztál???
Az orosz, párizsi, budapesti, román ideggyógy, hong-kongi éttermes pályákat élbõl bevállalom jómagam. (de lehet, hogy még mást is majd)
Szóval az egyes helyszínek teljesítésének minél részletesebb leírása a cél, kitérve az esetleges alternatívákra is.
Ha elkészülne, berakatnánk a linkjét a banner alá...így talán-talán nem kéne teleSPOILEREZNI a topikot!
hykao, thx az infot, tegnap még nem volt sehol...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Mondom, kivülrõl járd körbe a tengeralattjárót, és ahol megjelenik a Place Bomb felirat (3 helyen), oda már rakhatod is...
A konyhában Yurishkával való beszélgetés után látszanak csak, mivel õ mondja el, hogy hová kell elhelyezni a bombákat, és, hogy hol van védõruha (a raktárban egybõl jobbra a fallal elkerített rész mögött...ezt már én mondom...)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.