Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
MEgy a gém meg minden, most meg nem indul mert az eredeti CD-t kéri!!!!
Eddig el indult!!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mikor belenézek csak feketeséget látok.
9800pro, ATI 4.4 catalyst. volt már vkinek ilyen problémája?
VAN CRACK!!!!
akinek ugyan ez volt a hibája az a gamecopyworld-ön talál a hitman crackeknél van 1.74-es FIXED exe....
Pl: Te Hykao irj már please egy jatek leírást.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Ezután felmész a 3. emeletre, ahol kikapcsolod a detektorrendszert. Innentõl már szabadon járhatsz-kelhetsz lõfegyverrel is (persze nem a kézben...).
A másodikon (az idõsebbik Fuchs véget nem érõ zuhanyzása közepette) megvárod, amíg jön a boy a porszívóval, és amikor kinyitja a Fuchs-éval szomszédos szobát, a kulcsot elcsened a zárból. Ezután irány a másik Fuchs-éval szomszédos szoba, erkélyen átugrassz, belopakodsz, a kopasz testõrt ártalmatlanná teszed (nem megölöd), átöltözöl, Fuchs-t fejbelövöd pl. a kisasztalon lévõ hangtompítóssal, de még azelõtt, hogy elkezdene óbégatni. Az asztalról a maradék cuccokat magadhoz veszed, majd a koffert magadhoz véve, vissza az erkélyen át.
Ezek után a fogorvosi helyiségekben a testõrök kicselezése már gyerekjáték lesz.
Bomba be a táskába, majd ki a hotelbõl...SILENT ASSASSIN...
A budapestit hogy kell megcsinálni SA módba , nem nyírtam ki senkit, átugrottam az erkélyen injekció a csávóba, hangtompítóssal lelõttem a faszit (azt szabad?), viszont mikor megmérgeztem a fogorvost, guards alerted, már nem jó nem vettek észre egy lövés se dördült el de így is csak professional, hogy kell a bathroom-ba kinyírni a fogorvost, hogy senki ne vegye észre?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Na a lényeg, hogy te egy klón vagy a sok közül, de elvileg te vagy a legjobb akit csak azért csináltak, hogy tökéletes legyen a gyilkolásban, és az egyben a végén megölöd az alkotódat, a 3-ban meg onnan folytatod /álmodod/ tovább.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki le tudná irni röviden, hogy az eleje mirõl szól, mert nem értek semmit 😉 Nem tudom miért
van tele ugyanolyan emberekkel a pálya, mint én. Az elsõ részt nem ismerem és szerintem ahhoz van köze...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Te egy isten vagy baze!!!

Köszi köszi köszi
ilyen válaszra vártam

Hogyan tovább? Mit ajánlassz? Az elõzõ a Far Cry volt,de valami agyalósra vágyom.Lehet régi is, hátha nekem kimaradt
Azt hiszem Te érted mire gondolok.
Tényleg nem tudjátok,honnan lehet letõlteni a 2.zenéjét???
Ha le lehet egyáltalán😊)
Ha valaki tud jobbat szóljon.
de a Beldingford Manor pályát hogy kell megcsinálni??
Nem kell senkihez hozzányúlni, Fuchs-on, és a kapitányon kívül!!! Én az öltönyömbõl a WC-n egybõl Fuchs ruhájába bújtam, kicselezve az õröket.
A csaj meg a melós mérgezése+a jeladó itt nem szükségesek, az 1-ben viszont a jeladó nélkül kapásból buktad a küldetést.
Eszméletlen, hogy a táskabug még mindig megvan, azt hittem, hogy kijavították az elsõ rész óta, így viszont elég egyszerû a hoteles. Ha jól emlékszem, az 1-ben a konyhában is lehetett kavarni, meg egyéb jó kis dolgok voltak.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Egyébként az ok, hogy megnyerem ezeket a cuccokat, de hol tudom ezeket kiélvezni?
futás mint állat a rendõrõrsig, tv antenna ki, rendõr injekció ruha fel, futás mint egy félõrült a bódéig, munkásruha fel-kézbe szerszámosdoboz, õrõk átengednek ha nincs fegyvered, futás a kikötõ végében található csatorna lejárathoz, ill inkább szervízalagút, lemászol a középsõ raktárban kimászol felmész az emeletre,halászruhát magadra öltöd, hajóra vissza az alagútba kimászol hajóra felmész rohansz és gyorsan még a szobájában meghúrozod a "jóembert", utánna elsétálsz a kijárathoz és kész is vagy, arra azonban vigyázz, hogy gyorsan csináldd, mert ha valahol tökölsz a célpont kimegy a szobából és utánna egyszerûen lehetetlen a hátába kerülni és elintézni. Ja és visszafele ne vedd vissza a rendõrruhát, mert akkor kiszúrnak visszafele menet, én is így jártam, szóval újra kell majd azt a kicsit a végén csinálnom.
Kinyírlak te rohadék! Tûnjön innen uram! Ezek milyen jók, sokat dobnak a hangulaton.
Kínai elsõ pályán...
-Kinyírom mesterlövésszel, utána bármit csinálok észrevesznek!
Ti hogy csináltátok meg??
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"