Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszi segítsen má valaki a ......!
AMD Norbee
A 2. Kinai pályán azt a 2 csávót akik az étteremben vannak azokat, hogy kell megölni?????

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

bazza
Mi a franc van???
MEgy a gém meg minden, most meg nem indul mert az eredeti CD-t kéri!!!!
Eddig el indult!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Van egy problémám feltettem a játékot minden megy grafika tökéletes a menüben az intrókkal sincs semmi baj csak amikor belépek a játékba akkor hatalmas fehérség és a bal alsó sarokban van valami szürkeség tehát nincs képem.Fegyver választásnál például tökéletes a kép csak amikor a játékban vagyok egy sima fehér háttér.Ha valaki tud segíteni legyenszives!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Állítsd a post filtert Disabled-re.

gyorsfelfogás rulz és visszaolvasni luxus 😛 csaka ko tudnám minek kérdezgeted...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nemtom, hogy vmi bug-e, de a távcsöves puska nem tökéletes.
mikor belenézek csak feketeséget látok.
9800pro, ATI 4.4 catalyst. volt már vkinek ilyen problémája?
hykao
Jah...de nézd csak: #1830
nem tom ki emlékszik rá de kb 3x írtam hogy crack kéne mert Ati 8500am van,
VAN CRACK!!!!
akinek ugyan ez volt a hibája az a gamecopyworld-ön talál a hitman crackeknél van 1.74-es FIXED exe....
Rage47
Akkor ez az 1. folytatása?
Akkor a 2. az mi?😊
Rage47
ÁÁ de jóó. Köszike!!
hykao
Nem! A legelsõrõl.
AMD Norbee
Nem adna valaki egy SILENT ASSASSIN-os játék leírást???
Pl: Te Hykao irj már please egy jatek leírást.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

hykao
Bemész fegyver nélkül, egybõl a recepció után jobbra, mész addig, amíg egy olyan szobához nem érsz, ahol egy rendõr alsógatyában a tükör elõtt játssza az eszét, a kulcslyukon belesve megvárod, amíg beáll a zuhany alá, majd bemész, és átöltözöl a ruhájába. Ezután visszamész a bejáratig, ahol a lépcsõ után jobbra bemész a fürdõbe. Megvárod amíg a fiatalabbik Fuchs bemegy a szaunába, majd ráereszted a gõzt a piros csap segítségével. A fogorvosi rendelõ röntgenhelyiségének kulcsát magadhoz veszet, amit az elhúnyt az alsógatyájában rejteget (itt lesz a bomba...).
Ezután felmész a 3. emeletre, ahol kikapcsolod a detektorrendszert. Innentõl már szabadon járhatsz-kelhetsz lõfegyverrel is (persze nem a kézben...).
A másodikon (az idõsebbik Fuchs véget nem érõ zuhanyzása közepette) megvárod, amíg jön a boy a porszívóval, és amikor kinyitja a Fuchs-éval szomszédos szobát, a kulcsot elcsened a zárból. Ezután irány a másik Fuchs-éval szomszédos szoba, erkélyen átugrassz, belopakodsz, a kopasz testõrt ártalmatlanná teszed (nem megölöd), átöltözöl, Fuchs-t fejbelövöd pl. a kisasztalon lévõ hangtompítóssal, de még azelõtt, hogy elkezdene óbégatni. Az asztalról a maradék cuccokat magadhoz veszed, majd a koffert magadhoz véve, vissza az erkélyen át.
Ezek után a fogorvosi helyiségekben a testõrök kicselezése már gyerekjáték lesz.
Bomba be a táskába, majd ki a hotelbõl...SILENT ASSASSIN...
1882

A budapestit hogy kell megcsinálni SA módba , nem nyírtam ki senkit, átugrottam az erkélyen injekció a csávóba, hangtompítóssal lelõttem a faszit (azt szabad?), viszont mikor megmérgeztem a fogorvost, guards alerted, már nem jó nem vettek észre egy lövés se dördült el de így is csak professional, hogy kell a bathroom-ba kinyírni a fogorvost, hogy senki ne vegye észre?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Glpetyus

AMD Norbee
A Rendezvous in Rotterdam pályát hogy kell megycsinálni Silent Assassin-ben??

Shep
Játszd végig az elsõ részt 😊
Na a lényeg, hogy te egy klón vagy a sok közül, de elvileg te vagy a legjobb akit csak azért csináltak, hogy tökéletes legyen a gyilkolásban, és az egyben a végén megölöd az alkotódat, a 3-ban meg onnan folytatod /álmodod/ tovább.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
Sziasztok!
Valaki le tudná irni röviden, hogy az eleje mirõl szól, mert nem értek semmit 😉 Nem tudom miért
van tele ugyanolyan emberekkel a pálya, mint én. Az elsõ részt nem ismerem és szerintem ahhoz van köze...
Shep
szerintem az elsõ kínaisról, nekem az 5 valamennyi alatt sikerült

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ricsi1
elsõrõl?

Shep
Syberia 1-2, Day of the Tentacle és társai, bár ezek kalandjátékok

Glpetyus
A Far Cry-t mégegyszer😊)))
Legalábbis nekem az lesz,ha végre lesz idõm😞((

hykao
Odafelé a kocsit, visszafelé már mindegy, hogy mész.
AMD Norbee
ÁÁÁÁÁ
Te egy isten vagy baze!!!
Köszi köszi köszi
ilyen válaszra vártam

Egyetértek !!!
Hogyan tovább? Mit ajánlassz? Az elõzõ a Far Cry volt,de valami agyalósra vágyom.Lehet régi is, hátha nekem kimaradt
Azt hiszem Te érted mire gondolok.
Shep
De te a vonatot ill elektromos kocsit használtad vagy végigfutottál a sinen?

Shep
Megvárod míg a két õr befejezi a mondandóját, átrohansz a labirintushoz, csapóajtó nyit, leesel, a bent császkáló figurát beinjektálod, ruha felvesz, elhúzol a konyhába, kikapcsolod a vízmelegítõt, gyorsan fel a konyhában található lépcsõn, jobb oldali hátsó szobából méreg felvesz, bal oldali szobába/fürdõ/ beszalad, tükrön átmegy fel a lépcsõn az öreg szobájába megvárod míg visszajön a WC-bõl és megfolytod a párnával, vagy még mielõtt visszaérne megmérgezed a tejét, aztán szobából nagy ajtón ki vissza az elsõ szintre, le a csigalépcsõn a hordót megszórod méreggel, csigalépcsõn vissza a felsõ szintre itt kimész vmelyik alvó figura szobályából felveszed a vadászruhát+puskát, aztán elindulsz a sz istállóhoz, istálló végében kilövöd a TV-t, visszasétálsz felveszed a TV szobából a kulcsot, elmész kiszabadítod a figurát a lovak mellõl, és aztán még egy kis séta és kész is vagy.

Glpetyus
A kettõ klasszisokkal jobb volt(szvsz).

Tényleg nem tudjátok,honnan lehet letõlteni a 2.zenéjét???
Ha le lehet egyáltalán😊)

Nem rossz a Contracts,de a 2.érdekesebb volt.Lehet ,hogy azért mert a 2. után játszottam az 1.,és a 3. ban egy csomó pálya,és nagyjából a játék is ugyanaz.Kapásból tudtam hova, és hogyan kell menni.Pl. hotel,hajó,kínai..stb.Nem erõltették meg magukat.
Ha valaki tud jobbat szóljon.
Glpetyus
Legalábbis én igy csináltam (silent assassin mester)

Glpetyus
Röviden:a két célpontot meg kell mérgezned.Méreg az épület hátsó részében van valahol,a pia a pinyóban.Aztán a "kert" végében lévõ csávót kiszabadítod...

AMD Norbee
Nem kérdeztem semmit priviben

de a Beldingford Manor pályát hogy kell megcsinálni??

AMD Norbee
ja, az sikerült!!!! köszi

Glpetyus
Nem te kérdezted ezt priviben???

hykao
No akkor a 3. már sikerült Silent Assassin-ban???
Glpetyus
😊)

AMD Norbee
PLS valaki irja le hogy a Beldingford Manor pályát hogy kell megcsinálni?

hykao
...illetve, így lenne tökéletes...mert ez egy másik pályáról van.
hykao
...de persze így igazán tökéletes a dolog:

hykao
Nem jó úgy! Természetesen ezerszer megpróbáltam úgy is, de a delikvens túl hamar felébred!!! (még mielõtt végigvittem volna a pályát)
Nem kell senkihez hozzányúlni, Fuchs-on, és a kapitányon kívül!!! Én az öltönyömbõl a WC-n egybõl Fuchs ruhájába bújtam, kicselezve az õröket.

Shep
hát igen az elsõben is utáltam ezt a pályát, de itt egy kicsit könyebb lett így itt már nem annyira 😊

A csaj meg a melós mérgezése+a jeladó itt nem szükségesek, az 1-ben viszont a jeladó nélkül kapásból buktad a küldetést.

Eszméletlen, hogy a táskabug még mindig megvan, azt hittem, hogy kijavították az elsõ rész óta, így viszont elég egyszerû a hoteles. Ha jól emlékszem, az 1-ben a konyhában is lehetett kavarni, meg egyéb jó kis dolgok voltak.

ricsi1
az se mindegy ,h menniyt érsz eel?!

Köszi, király, bár én tököltem az elején felvettem a mérget, a kurvának szóltam csalja el a csávót, transmitter felrak, ezek akkor egy másik megoldás kellékei gondolom, mer nem is kellenek....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ha végigviszed a gamét, akkor utána tetszõlegesen választhatsz pályát + bonuszfegyvert

Shep
Ja igen majd el felejtettem, m4 es rohamkarabély lesz a jutalmad persze hangtompító is jár hozzá.

Egyébként az ok, hogy megnyerem ezeket a cuccokat, de hol tudom ezeket kiélvezni?

Shep
Kiinduló ponttól kezdve:
futás mint állat a rendõrõrsig, tv antenna ki, rendõr injekció ruha fel, futás mint egy félõrült a bódéig, munkásruha fel-kézbe szerszámosdoboz, õrõk átengednek ha nincs fegyvered, futás a kikötõ végében található csatorna lejárathoz, ill inkább szervízalagút, lemászol a középsõ raktárban kimászol felmész az emeletre,halászruhát magadra öltöd, hajóra vissza az alagútba kimászol hajóra felmész rohansz és gyorsan még a szobájában meghúrozod a "jóembert", utánna elsétálsz a kijárathoz és kész is vagy, arra azonban vigyázz, hogy gyorsan csináldd, mert ha valahol tökölsz a célpont kimegy a szobából és utánna egyszerûen lehetetlen a hátába kerülni és elintézni. Ja és visszafele ne vedd vissza a rendõrruhát, mert akkor kiszúrnak visszafele menet, én is így jártam, szóval újra kell majd azt a kicsit a végén csinálnom.

Shep
Roppant egyszerû a dolog, az elején a figurát akitõl a ruhát szerzed, ne húrozdd, hanem injektáld, és kész is vagy.

Kinyírlak te rohadék! Tûnjön innen uram! Ezek milyen jók, sokat dobnak a hangulaton.

bazza
Help??

Kínai elsõ pályán...
-Kinyírom mesterlövésszel, utána bármit csinálok észrevesznek!

Ti hogy csináltátok meg??

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
Azt a pályát még nem vettem górcsõ alá, de arra emlékszem, hogy én nem a hajón nyírtam ki a csókát, hanem a raktárban.