Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lécci-lécci vki segítsen !

9994-re !

3P
Persze. Ezért is írtam, hogy nem ismerem a wizard kampányt (milyen artifactokat, hány sp léptetõ van, stb..) így arról nem is tudok nyilatkozni.

Na mindegy egyszer majd addig is eljutok, most viszont még csak a dungeon rejtelemivel ügyködöm.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

j0nNyKa
artifactek, stb.-k erositik
a kampany vegere 3k-t sebzett nekem, azt tudom
meghat ne felejtsd el, hogy az empowered sebez 3k-t, a sima csak 1,5-et

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

3P
Hát az 5. részben még soha, de ahogy nézem elég extrém azt a 3k-t elérni:
25+25*sp. alapban. Azért ez bonuszok mellet is kb 70-80-as SP mellett adódik, ami nem hinném, hogy mindennapos lenne (Wizard kampányt nem ismerem, lehet, hogy ott szórja a SP-t)...

gyors választ várok. 1.1 peccs fekrakva. hogyan mûködik az imbue arrow?

azt gondoltam hogy elõször aktiválni kell a varázskönyvben, aztán kiválasztani a kívánt támadóvarázst a nyilvesszõhöz, aztán kijelölni az ellenséget akire lövök a nyillal és egyúttal az rásüti a varázst is. de csak a nyilvesszõ találja el. miért?

j0nNyKa
rendben, viszont akkor valaki surgosen jelentkezzen

1000 bocs mindenkitõl, Jonnyka szedd ki a nevem a táblázatól, eddig úgy volt hogy vasárnaptól ráérek de közbejött a munka úgyhogy hétfõtõl dolgozom, vasárnapom szabad csak azalatt meg úgyselehetne semmit meg nemis ilyesmire akarom fordítan. Elnézést mindenkitõl ha nagy galibát okoztam, sorry.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

j0nNyKa
neked sem sebzett meg 3k-t a meteor shovered :]

3P
Már miért lenne "😄", hogy a 4. kampány elejéig nem jöttem rá, arra, hogy fix skillekkel indít (természetesen a faji skill fix-re rájöttem, de azzal, hogy amit még a mellé ad az is fix, arra nem)? Nem szoktam újraindítani a játékot, amiért nem túl kedvezõ az indulási pozicó. Szeretem a kihívásokat, de most kiváncsi voltam, s kiderült. Ennyi, ezen nekem nincs mit szégyellni, ha neked ez "😄", akkor legyen! 😊

Egyébként egyet értek abban, hogy szarok többnyire az ultimate ability-k, csak az alap kampányban az ember még kíváncsi, s gondoltam, hogy ha már ezt kínálja a játék, akkor kipróbálom így, de nem jön be. Fõleg mert van nekem néhány favorit skill-em, amirõl nem szívesen mondok le....

Az igazat megvallva szerintem a sebzõ mágiákat, nem olyan kiugróak, hogy arra feltétlen érdemes legyen menni (heroicon tuti nem), jobban szeretem a harci jellegû(bb) hõsöket némi mágiával (fõleg taktikai, blind, haste, belss, confusion, stb...). Ennek némileg ellentmond, hogy a Defgense-ért nem vagyok oda, de az oka egyszerû kevés a skill, s egyszerûen nem jut rá. Ha már támadás alatt van olyan egységem, amit sajnálok az régen rosz, s akkor már a defense-tõl sem vagyok boldogabb. Jobban kedvelem az Attack-ot tõle, s így az a logistic mellett alap skill. Adott esetben jól jön a Leadership, de messze nincs olyan jó, mint a 3. részben. Érdekes alkalmazása pl. a morál nélküli seregeknél (élõ holt), hogy a diplomacy-val csatlakozó egységek a szintnek megfelelõ nekromantaként jönnek. Kedvelem még a Luck-ot, talán nem is kell írni, hogy miért. Tehát a fajai fõ skill mellett ami nekem bejön a Logistic, Attack, Leadership (még necronál is), Luck, és valamelyik mágia, ajánlottan a fajhoz kötõdõen. Szerencsére a taktikázáshoz hsznált mágiára így még a manpont is mindig elég. Ha még egy mágia kell(ene), akkor talán a Leadership, amit ebbõl beáldoznék, de nem szivesen.

S ha már írtam a mágiûáról, akkor:

Summoning: Ütõsebb lenne, ha Telport nem rendom mûködne magas szinten, bár az Earthquake még mindig jó. A Conjure Phoenix meg csak adott esetben jó, fõleg egy pálya elején, amikor még kcsi a csapatunk (igaz akkor nagyon jó, fõleg magas szintû hõs mellett, tehát inkább kampány spell), utána már nem kiugró...

Destructive: Továbra sem szeretem a támadó mágiát, persze ha nincs más...

Light: Egy harcos jellegû csapat mellet nagyon jó, sõt... 😊

Dark: Talán a kedvenc mágia osztályom, rengeteg jó taktikai mágia van benne. Nekem bejön.

j0nNyKa
*baj

j0nNyKa
nem, amit irsz, teljesen jol hangzik
talan annyiban tudok belekotni, hogy amig a hirod nem lep, addig nem sokat er a taktikad
meg esetleg annyit, hogy altalaban nincs tul sok spellpowerje a rangernek
de egyebkent tetszik a taktikad, semmi ban vele

De hát ez a szép a játékban, nem, 1000féleképpen lehet hatásosnak lenni, mindenki játszik preferenciája alapján!

Inkább lestunnolom a lightninggal, hogy ne kerüljön sorra kb. sose, minthogy sebezzen 100at! 😄

hát amkor 20 spectral dragon kemény 100-at sebez mert akkora a defensed....

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hát én inkább ellövök 4 Imbued Lightningot körönként (1 hero, 3 ballista), minthogy Ilyen Last Stand meg Stand Your Ground Spellekre költsek, mivel a játék általában úgy is egy nagy csata alatt dõl el, ott meg a mágia dönt.
Hiába van nagy attack-defence-ed, ha amíg a ballista él, 4 unitod stunnolódik a folyamatos Imbue Lightning miatt! 😄
Vagy te nagy Attack-Defence-es vagy?

j0nNyKa
jol ertem, hogy azt irtad, hogy rangernek nem jo az attack meg a defense ?

Sylvan-nál maga a skill brutál lenne, ezért van kiegyensúlyozva egy elbaszott elõfeltétel listával 😄
Warlocknál viszont a skill is meg a feltételek is fosok! 😄

Nézzük miért nem kell ultira menni
Knight - Mert szar
Demon - Sorcery + Leadership (Gate Master) jobb az Attack + bárminél
Necro - Sorcery + Summoning jobb az Attack + bárminél
Ranger - Attack + Defence túl sok elkúrt skill, mágiával jobban jársz
Warlock - Kevés bónuszt ad

Wizardnál viszont hihetetlenül jó

Szaruman
Sylvan se rossz(2.x szeres ütés). warlock ulti a hadjáratban felesleges, mer 3-4 pályán még vár sincs

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

1. Minden level 1 hõsnek elõre beállítottak az induló skilljei. Ha erre még nem jöttél rá 3 kampány alatt, heroic ide vagy oda, akkor... 😄
2. Warlockkal ultimate ability? Én amint megláttam, hogy Plague Tent kell hozzá, ami Plague-elni sose fog, mert nincs First Aid Tent, letettem róla, ill. már akkor, amikor elolvastam a leírását. Egy ulti ability éri csak meg sztem, és az a Wizardé
3. Szar a Defense skill? Akkor scenarioban valasztassz egy olyan hõst, akinek nincs. Kampányban ez van, a készítõk kitalálnak egy skillt amivel kezdessz.

A skill sorrendet meg nem kell szidni, így legalább mérlegelni-gondolkozni is kell egy kicsit, hogy pl. alaphelyzetben mi lenne jobb: Pathfinding, vagy egy felturbózott Teleport, amivel a Hydráinkat szépen behozzuk a csatába.
Van pár hiba azért, pl. az említett Plague Tent, meg szintén a Warlocknál az, hogy a Resistance skill elérhetetlen, de ezt leszámítva jó ez így.

3P
Persze ez így rendeben is lenne. A gond ott van, hogy megkötik teljesen az ember kezét.
A Defense-vel meg mint írtam az a gond, hogy ha az ember ki akarja játszani a Warlock spec. abily-ét, akkor meg ugrik a mágia használat, legalább is 3. szinttõl felfelé, ami egy eléggé kiherélt Warlock-ot eredményez. Ez szerintem nem logikus, sõt szerintem ez kampány tervezési hiba, vagy nem tudok valamit. Ezért lenne jó, ha több fõ skill lenne. Így azonban marad az, hogy bukik a spec ability, marad a mágia.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Knight a Necro és a Daemon hõsöknél ezt nem éreztem az elején ilyen súlyosnak, itt bosszantott fel dolog, bár egyik korábbinál sem tudtam elérni eddig a spec ability-t szintkorlát, vagy mint pl. a Necro-nál egyszerûen nem adta be az egyik szükséges Skill-t (Logistic), pedig húztam amig már nem volt más választásom.

Na siránkozás stop 😊, inkább Dungeon kapány folytás...

Shiwo
majd jön a WOG és orvosolja a hibákat <#awink>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szaruman
Abba is gondolj bele, h a "majer" képességgel+ a többi hasznos kis képességgel legyõzhetetlen lenne a hõs. Warlock hadjáratban meg a defense a hõsnek alapból jár.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

3P
Hát mint írtam is pont emiatt nem gyúruk a sepc abilykre. 😊

A Pathfinding-be meg pl. az az érdekes, hogy van ahol benne van a fejlesztési útban a Pathfinding (pl. Knight, Daemon Lord, Necromancer), de van ahol nincs (pl. Warlock, vagy a Ranger), s ezeknél a scouting van helyette. De könyörgöm pont a Ranger-nek nem kell pathfinding?! Hát nem volt egy zseni aki tervezete a dolgokat... :-/. Szóval tényleg kellene nagyobb rugalmasság, legalább a skill-eken belüli 3 alap ability között.

Agamemnon
Hát igen, ez nekem sem teljesen világos, hogy miért van az, hogy a fõ ability-hez kellõ nem alap ability-k többsége jóval kevésbé használható/kevésbé jó, mint az a 3 ability, ami alapból jár egy skill-hez... Ezen még tényleg dolgozhattak volna egy keveset...
pl.: Ranger: logistics -scouting - silent stalker - familiar ground
-pathfinding
-navigation
Szerintem a silent stalker és a familiar ground együtt sem ér annyit, mint a pathfinding, de ha te a fõ ability-re gyúrsz, akkor...

3P
Ja igen a hangulat egyébként remek, a kiegyensúlyozás is eddig jónak tûnik. Sokan szidták, hogy túl gyenge lett a Necro, de szerintem inkább erõs, sõt... A harcokból szaporodó csonti ijjászok, és az hogy a csatlakozó lények átváltoznak a szintjüknek megfelelõ nelcromanta lénnyé és úgy állank be nagyon dúrva, fõleg jó diplomácia mellett. Szerintem a Necro heroicon talán még könnyebb is volt, mint alapon, mert gyorsabban nõt az ijjászok a száma a nagyobb csatákból adódóan... 😉

3P
Elég érdekes tervezték meg a kampányokat a fejlesztõk...
Most kezdtem el Heroic-on a Dungeon kampnyt. A Warlock hõsnek a Warlock alap skillen kivül még beadta a Defense-t. Ebben az a gond, hogy a Special Ability-jéhez (Rage of the Elements) kellenek a következõk: Luck, Logistics, Enlightenment, War Machines. Ez a 4 skill + a direktbe beadott Defense és az alap skill, azaz az Irresistible Magic mellet nincs szabad skill hely. Hát b@... meg! Most vagy nem hajtok a speciális skill-re, vagy nem lesz mágia osztály egy Warlock-nak. Könyörgöm ez nagyon dúrva ostobaság!!! Mágus hõs mágia nélkül... :-/

Akár hányszor kezdem újra mindig beadja ezt a Defense-t, ami eléggé haszontalan skill.
A nekró is érdekes volt, ott a végéig sem adta be a Logistic-ot, és nem is találtam rá sehol. Így ott is ugrot a spec. ability...

Picit kevés ez a 6 skill hely, fõleg, hogy az ultimate az 5 szabadból 4 megköt, s ráadásképp a kampány tervezõk mindig beadnak egy skil-t az 5 szabad helyre, persze nem hasznosat, így azért cseszhetjük a skill tervezést, mert rendesen megkötik a kezünket... 😞

Így 3 kampány után Heroic-on szinten azt mondom, hogy maga játék nem rosz, de a skll rendszerrõl kezd megváltozni a véleményem negatív irányban. Szerintem kellene +2 skill hely, de legalább + 1, azaz a spec skillen kivül is kellene minimum 6 hely, nem csak 5 mint ahogy most van.

Az Enlightenment is eléggé használhatatlan, ha ott is a "csúcs" ability-re törünk, mert akkor pl. az egyik legjeobb ability-rõl az Intelligence-rõl (+50% mana) le kell mondani. Ez általánosságban is igaz lehetne, hogy a fõ skillek al abilityeinél, ahol csak 3 hely van nagyobb rugalmasságot is adhatna, pl. a skillen belül van 3 alap szintû ability és erre jön rá egymás után +2 az alap 3 szerintem jó lenne, ha tetszõlegesen választható volna, s nem ilyen rugalmatlan...
A jelenlegi skill rendszer mellett csak nagyon uniformizált hõsök toborozhatóak, vagy le kell mondani a spec ability-rõl, én most ez utóbbit teszem...

a hösöm utánpotlását hogyan tudom megoldani?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Neten nem tudom h kell <#vigyor3> De nekem mind1 csak ne a gép ellen 😊 Egyébként te játszanál?

Mayday
Egyebkent miert Hamachin? Miert nem neten?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sziasztok. Kár h csak mostantól érek rá, pedig a versenyre szivesen jelentkeztem volna. Ha van esetleg vki aki hamachin keresztül játszana velem jelezze plz! köszi

ok.köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

j0nNyKa
ugy lesz, mindenki mindenkivel
mivel totalisan 2fele oszlott a csapat (vagy ne legyen idolimit, vagy 3 perc legyen), ezert szerintem erdemes lenne azt is az eppen egymas ellen jatszoknak megbeszelni..

Csoportbeosztást levettétek ? Nem látom.
Egyébként az lenne jó, ha a csoportban mindenki játszana mindenkivel, így igazságos! Igen, egy meccs eltarthat egy teljes napig is, sõt ...
Nem úgy kell elképzelni, hogy megvan 1-2 hét alatt, talán 1 hónap is kell.
De sztem mindegy, mennyi idõ! Sürget minket a tatár ? Ja, és az idõlimittel mi a helyzet? Mi lett a szavazás eredménye?
Köszi!

csinálj szobát ! Vagy jelentkezz be pl: heroes5hungary, pass: heroes5hungary

j0nNyKa
hogy erted hogy nem megy ? nekunk megy sima lanon is, hamachin is

sziasztok sracok..van mar vmi megoldas a h5 lan problemara ?😞
seh se akar menni ez a kaki, pedig a halo joh minden jatek muxik a halon at.
hamachival semmegy... mielott azzal kezdenetek oltani... 😞
j0nNyKa
oke, meg tettem 1 probat sheltem hsz-ere hivatkozva.. meglatjuk

Kandurex
hmm... hmm 😞 Na mindegy, a táblázat egyelõre így marad csak kiegésszül még E csoporttal. Egyelõre leveszem innen! Majd a csoport mérkõzések eredményeit tesszük ki!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
Kandurex: nem lesz hazigazdasag, azt mondta az admin ba', hogy sheltem aktiv.

valaki nem jön gémelni? ja és a heroes5hun csati tele van. Ewz lehet azé me csak 16 peer a limit a progiban ha nem premium verzió?

Szassztok!
Légyszi, valaki küldjön e-mailen egy mentést a következõ pályáról:

The Warlock (Dungeon Campaign)
4. The March

E-mail: [email protected]

Köszönettel
Ano Nymus
Mi a búbánat történik az oroszlán hetében ? A hetek leírásában nem találom ...

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

j0nNyKa
nalam is bugolt a script, 1.1-ed van mar fent ?

Írták már itt egy páran, keresni kéne...
Elsõ-Második hónapban jön egy Demon sereg, azt kell kiirtani
Ha nem jött - bug -restart
Skill:
Findannal sose lesz natures luck-od.
En Destructive-War Machines-Sorcery-Light Magic-ot nyomtam, elég jó volt
Tripple Ballista Imbue-val, meg Expert Destr. Magic-kal ÜT!
Logistics azért hiányzott... 😞

valószínûleg bug, mert nálammmár a másdik héten jöttek.
én a luck, logistic, attack, light magic, enlightment skilleket választottam.
wesker24
hello nem tudja valaki mi a francot kell csinálni a Sylvan elsõ küldetésében már mindent elfoglaltam de az ellenség még az istenért se akarja letámadni a határõrségeket csak megy összevissza mint aki megkergült én meg nem mehetek ki mert ha igen you lose !!!

Szerintem kezdhetem elölröl a pályát mert ez igy nem jó biztos egy ***** bug !!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Amugy legyen szives irja le valaki milyen skilleket érdemes fejleszteni az elfeknél !!!! elöre is köszönöm !!!!
Holy75
Na látod, errõl beszéltem le lehet ezt igy is irni nem kell egybõl an...i igy is érti az ember, hogy hova kellene neki menni😊.

j0nNyKa
mar probaltad a faqt, igaz ? igaz ? nem ?

Hogyan lehet megcsinálni a Fall of Kings nevû pályát, mely az elsõ campaignba van? Bármennyi egységet csinálok, az ellenségnek 5* annyi van, kezdõ heroesos vagyok. Ez az elsõ amivel játszok.Please help!