Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JossBeaumont
Felhagytam a keresgéléssel, és most lehet hogy sokadjára kérdezem, de nem találtam választ a végeláthatatlan fórumban...
Szóval az uccsó pályán lenyomtam az fõdémon várát egyszer. Mindenki elégedett, kisvideo, meg minden, csak éppen nem történik semmi. Ugyanúgy tûzfallal körülvett a fõvár, és semmi mást nem tok csinálni, csak megint megtámadni, de ahhoz hogy végignyomjam mégegyszer, már nincs elegendõ seregem... Tényleg újra meg kell támadni a fõvárat? Volt valakinek ilyen problémája?

Le Professionnel

tegyük ki a csoportokat vagy generáljon valaki újakat. Ma este kb 8-tól ráérek egy kis heroesra. Lehet jelentkezni privátban (ha valaki tudja, hogy egy csoportban van velem...)
SLICK
na mikor lesz már verseny? :|

ezért felkelhettem korán -.-

wesker24
az elfeknél már rögtön az elsõ pályán bead két skillt ez a támadás az attack és a bosszúállás az avenger szint !!! A bosszúállás az jelenti hogy a váradban kiválaszthatod az esküdt ellenségedet amire a lényeid háromszoros sebzést mérnek fõleg mesterijászok és a druidák elönyben !!!! Alap szinten csak egy esküdt ellenséget választhatsz ki és csak normál szinten sebzõdik fejlett szinten már két esküdt ellenség és dupla sebzés expert azaz gyakorlott szinten már 3 esküdt ellenség és tripla sebzés !!! Én esküdt ellenségnek a familiarokat a succubus mistresseket és a cerberusokat választottam !!!
mielött a csata elkezdödne a számitógép kiválaszt egy esküdt ellenséget és arra méri a csapást !!! az esküdt ellenségekre akkor hat ez a skill ha már az adott lénybõl kinyirtál már 2 teljes népességet !!!
j0nNyKa
hat mondjuk sylvannal miert csinalsz varazslot ? meg mondjuk miaza bosszuallo ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wesker24
hello nem tudja valaki hogy lehetne jól megcsinálni a Sylvan kampány 2 küldetését addig egész jó minden amig nem jön egy démon sereg aztán a ki****ott familiarjai kb 250-300 már rögtön a csata elején ellopja a manámat <#falbav><#falbav><#falbav> és innentöl kezdve már eleve veszett az ügy !!!!

Eddig van a Bosszúálló skill expert szinten a támadás Expert szinten a pusztitó mágia expert szinten és a sorcery is expert szinten vam még két szabad hely mit ajánlotok ??? Luck Logistic Leadership ????
j0nNyKa
persze hogy az neki, maskepp hogy jutna fel ubi.com-ra ? :]
sracok ha megjon kandurex, es visszarakja a tablazatot, kezdhettek jatszogatni!

eredeti a játékod ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

SLICK
ok bocsi sajnos megesik velem h elírok ilyeneket :|
htx -.- és sry a hibákért -.-

j0nNyKa
uu legyszi probalj mar meg helyesen irni, nem jo kodfejtot jatszani
ha van routered, pipald ki hamachi setupban a magic port optiont (be lesz melle irva 1 boxba egy szam: 12975)
ezutan ezt a portot forwardold a gepedre
ezen kivul vegulis semmi (sot, meg ez sem kotelezo, csak a bizonsag kedveert)

SLICK
nah felraktam patchet hamachit, csináltam hamachiban Nick nevet is... semmi msát ne mcsináltam azon kívül h felraktam õket... ha vmit be kell állítani msot szóljataok, nem aakrom h miattam csússzunk a versenynel

Cuchulainn
Én azon a pályán már kiirtottam az ellent, minden elképzelhetõ signpostot megnéztem és még sehol semmi, szal abbahagytam. Pedig érdekelne a vége...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

SLICK
na holnap háyn órától kezdjük a gamet??? gyorsan felpakolom az 1.1-et és a hamachit kéne még beállítani :|

SLICK
még midnig nem raktam fel 1.1et és hamachit :|

Dungeon Level 5 eleje nálam:
Spell Power - 36
Emp. Meteor ~ 1400
Artifactot tényleg nem kéne beleszámolni, meg az elemental chaint se, mivel artifact ellen van -damage-es artifact is, az elemental chain + sebzése meg csak az egységek negyedére hat.

j0nNyKa
legyszives hasznald a googlet, es ne kerj itt tobbet cheatet
thx

Na valaki tud adni cheatet?? naom megköszönném
j0nNyKa
eredeti dvd
dieplz

Jqaah még valami a multinál van olyan h ubi.com és ott kér vmi kodot oda mi kell??
HEllo!
Valaki tudna adni hozzá kódokat??
j0nNyKa
kandurex levette, es visszapakolja (remelem hamar)

Hová lettek a h5 versenyhez kiírt csoportok? Az elsõben voltam, de nem emlékszem kik voltak még ott.
Ottto
A jelenlegi tapasztalatok alapján tényleg csak úgy lehetne...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Agamemnon
format c:

Ottto
Le lehet ezt valahogy takarítanom a gépemrõl?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Azon a pályán nincsenek is obeliszkek....én is elkezdtem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az elsõ post sign-t vagy mit eolovasod, akkor az azt mondja, hogy kövesd a jeleket...amiket a post sign-ek adnak "virágnyelven". Akár a régi is lehet mást modt...szal ez egy kicsit érdekes pálya, de nekem tetszik...

na én egy db obeliszket sem látok.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

egyedi játék 😊 és kiválasztottam találomra azt a pályát.

Agamemnon
Még én sem csináltam meg, de ha ásásról van szó, akkor kellene lennie néhány obeliszknek a pályán, amik meglátogatása után megjelöli neked a pontos helyet... szerintem.

j0nNyKa
mondjuk azt furcsallom, hogy nem tudod, hogy kell kiasni a tear of ashat, de mar ott jarsz
hogy jutottal el akkor odaig ?

hát na ezaz , de hol kell kiásni, ert semi ut mutatást én nemtaláltam. nemhiszem el hogy csak én csinálám meg ezt a pályát. 😄

Szia !

Még nem játszottam ezt a " Könnyek Ossirért " pályát, de ki kell ásni az " Asha könnye " artifactot és bevinni a megfelelõ városba, hogy az elf király fel tudja fejleszteni a városát a nagy háborúk után.

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

b-type
szvsz varázstárgyakat ne keverjünk bele, csak pusztán a skill és az alaptulajdonságok, valóban nagyon brutter kombókat ki lehet hozni varázstárgyakkal, de az nincs, illetve esetleges.
szvsz ha összehasonlításokat végzünk mágiaosztályok között akkor ne szerepeljen benne artifact.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

j0nNyKa
ezzel total egyetertek, de a meteor shover earth magic, nem fire :]]

Az empower valóban csak +50%-ot ad. Nem duplázza a sebzést.
Viszont ahogy haladsz elõre a destruction magicban, úgy emelkedik az alapsebzés és a plusz sebzés is. Ami kezdetben (nincs skill) 25+25*Sp, az Experten ennek többszöröse is lehet alapból. Úgy meg nem kunszt elérni a 3000 körüli sebzést. De jöhetnek még tárgyak is amik tovább erõsítik az adott varázslattípusokat. Így viszont már kijön a duplázás. Teszemazt egy tûzmágiát 50%-al erõsítõ varázstárgy + Empower, az már dupla sebzésû tûzvarázslatokat jelent.
Olyan 25-30-as Spellpower megléte esetén az Empower és megfelelõ varázstárgy jelenlétében tényleg gond nélkül összejöhet az ennyire magas sebzés.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A plague tent magától mûködik egy ellenséges lénycsapatra. Nem kell irányítani. Ha megvan a hõsnek ez a képessége és van tentje, akkor nyomatni fogja az minden körben a plague hatást.

hello Az ossian könnyei -i küldetést nemtudom megcsinálni 😞 elfoglaltam az egész mappot, csak egyedül vagyok ,és ezt a könyet kell megkeresni, de nemtudom hogyan,azt irja figyeljem az utmutatot, én nemigazodok ki benne, mert nem mutat semit. léci segitsen valaki 1 teljes napot csesztem el ne vesszen már kárba. a küldetést az egyedi játékba választottam ki. utána olvastam a faq ba is ott nincs semi és a fun oldalon sem. plizz pliz <#rinya>

Ha aktív az imbue arrow és ki van választva a varázslat is, akkor el is lövi a spellt, de csak a kiszemelt célpontra fog hatni és nem lesz külön lehozva a grafika. Kilövi a vesszõt és a becsapódáskor a sebzéshez hozzáadódik a varázslat sebzése is. Meg persze levonódik a mana.

j0nNyKa
sracok verseny reszleteket nezzetek at, ertelmezzetek, aztan ha kerdes/keres van, tegyetek fel
hetfon kezdenenk, mindenki mindenkivel jatszik, tehat hetfotol elozetes megbeszelesek alapjan kezdjetek el a csoporttarsaitokkal jatszani, eredmenyeket pedig lokjetek ide, illetve kulon nekem e-mailben : [email protected]
a bannerba a tablazat reggel kikerul
a visszajelzesekbol ugy neztem, hogy nagyjabol mindenki raer minden nap 4-8-10 ora korul valamikor, tehat szerintem nem lesz gond az ido-egyeztetesekkel
hajra!

hmm.probáltam neten játszani,de egyikbe se tudok belépni..azt írja ki hogy játék adatai mások..ellenõrizzem a verziót és a modokat..a verzió szám stimmel.hisz már mindenkinek 1.1 -es verzió van..akor a modokkal lehet a probléma..mivel nálam csak a treant mod van fent.ezért nemértem hogy 30 szerver közül sehova nemtok belépni..v.mi ötlet?

Cobra.
Constantin, olyan videókártyád van, amin megy a játék? Patchbõl többféle van, a te verziódnak megfelelõt kell megkeresni hozzá. Van külön Collectors Editionos és sima, illetve országonként különbözõek is. Ha CE-s tesztverziód van, akkor valószínûleg az UK CE patch kell.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szassztok!
Légyszi, valaki küldjön e-mailen egy mentést a következõ pályáról:

The Warlock (Dungeon Campaign)
4. The March

E-mail: [email protected]

Köszönettel
Ano Nymus
constantin
Heló.Nem megy a játék.Minden fasza de amikor betölti a mapot akkor kidob.A patch.et nem lehet feltenni mert azt írja hogy a game nincs feltelepítve.A faq-ot olvastam.Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Visszatöltöttem a Dungeon uccsó pályájának az elejét
Nekem ott 1400 Empowered Meteor sebzés volt, neked a végére 3000? Nem piskóta!

ThugEdge
hali
az inferno 4-ben elfoglaltam az inferno várat le is jött egyszercsak a kis zöldike,kipicsáztam,érdeklõdnék,hogy még esélyes,hogy lejöjjön vki?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

3P
Igazad van! 😊 A dungeon elején vagyok, de majd csak fejlõdik az én hõsöm is. Azt nézem, hogy ez az empowered a leírása szerint csak 50%-ot emel. Írtad azt hogy nálad duplázta sebzést. Azt hogy lehet elérni?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

így már értem. köszi

j0nNyKa
jaj varj mar, keveredes van, en dungeonrol beszltem, ott van empowered spell, es ott sebeztem 3k-t :]

Cobra.
10000
bocsánat, nem tudtam kihagyni 😊

Cobra.
Igaz még ne mpróbáltam, de a leírásból arra következtetek, hogy csak akkor mûködik, ha a Rain of Arrows vagy a Deadeye shot skill is megvan és favorite enemyre lõsz valamelyikkel.