14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Carmang
    Elég nehéz volt az a pálya. A lényeg, hogy derítsd fel a terepet, így látod, hogy az ellenséges hősök merre járnak. Az egyik hősödnél legyenek az összes kivehető lényeid, az elég nagy sereg ahhoz, hogy útközben (tehát nem vár ostromkor) lezúzd az arcukat. Aztán egy idő után elég gyengék lesznek ahhoz, hogy bármikor megütközz velük.
    A váraidból lehetőség szerint vedd ki a lényeket, hogy ha elfoglalja az ellenség, akkor annyival kevesebbet tud ő kivenni. A várakat védeni nem is tudod nagyon (mivel az erős sereggel portyázol), inkább arra törekedj, hogy a bányákat rendre foglald vissza, így az ellenfél nem jut hozzá a teljes utánpótláshoz.
    Asszem én így csináltam.
    Igazából az első 3-4 csata a döntő, mert ott még csak 1 váradból jön a sereg, az egyik ellenséges hős pedig valami űberbrutál mass varázslatot nyom rád, ami alaposan megtizedeli a sereged.
  • Crome
    Helló!

Nekem az alapjáték egyik küldetéséhez kéne stratégiai segítség. Ez konkrétan a Dungeon kampány 3. küldetése, a Cultists. Itt ugye a feladat, hogy elfoglaljam az ellenséges klán 7 várát meg megküzdjek az inferno-s seregekkel. Próbáltam már mindenféle variációban, de csak addig jutok, hogy az elején elfoglalok 2-3 várat. Onnantól kezdve képtelen vagyok olyan ütemben sereget toborozni, hogy ne nyírjon ki a gép. Aki esetleg emlékszik, hogy hogyan vitte végig és tudna tanácsot adni a győzelemhez, azt megköszönném.
  • wolf magic
    Sziasztok
    azt akarom kérdezni multiba hol lehet be álitani hogy lehessen kampűny hösökkel is játszani

elöre is köszi
  • Kandurex
    Shift nyomva tartva és pakol, asszem,
  • Varikova
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan/mivel lehet szétosztani a sereget? arra gondolok, hogy van pl 200 íjászom, és 100-100 as csoportba szeretném rakni.
  • Alphin24
    jól van, megoldottam
  • Alphin24
    Hello mindenkinek! A Tribes of the east ork kampány utolsó pályája borzalmasan nehéz, és ezért túl akartam volna ugrani a küldit egy kis csíttel, de akárhogy próbálkozok nem hozza elő a konzolt. Általában nem csitelek, csak ha nagyon muszáj. LÉgyszi segítsetek! Előre is köszi!

Alphin24
  • nagy1miklos

Valaki árulja el nekem, hogy ha felpatcheltem 1.6-ra az alapjátékomat miért csak 1.5-nek írja mikor elindítottam a játékot? Valamint arra is kíváncsi lennék hogyan tudom előcsalogatni a cheat konzolt mert 1.0-nál még ment de most nem jön elő viszont szeretnék megnézni valamit az egyik egyszemélyes pályán amihez kellene.
  • Euthanatos
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal, és bár nem könnyen, de azért valahogy elevickéltem a ToE utolsó kampányig.
    Itt azonban megakadtam, ezért a segítségeteket kérem.

A Tearing the Veil c. pályán fogalmam sincs hogy lehet nyerni. A pálya első fele Zehirrel még lemegy, viszont a második, ahol Freaydával kéne alkotni valamit, totál esélytelen. A gép akkora sereget hoz ki ellenem viszonylag gyorsan, hogy egyszerűen képtelenség nyerni.

Mi a rákot kell itt csinálni? Egyszerűen nincs idő, hogy komolyabb sereget építsek? Valaki tudna javasolni valamilyen épkézláb stratégiát?
  • littleNorbi
    ty
  • Lolozan
    LittleNorbi Itt megtalálod: http://heroes5faq.extra.hu/magyaritasok.html
  • littleNorbi
    Hammers of Fate-hez tud vki magyarítást?
  • Narxis
    lol
  • odex
    az én nyilásom be bújt a bokor mögí ozt nyilazás helyett szedte a csiperkét
  • Perszepeta
    a Hammers of fate-ben hogyan lehet előhozni a csalásokat? a map editor/cheats-ben levő utasításokat pontosan végrehajtottam, de így sem működik. Tud vki segíteni? Köszi!!!
  • JackSparrow88
    ok már sikerült azóta...
  • JackSparrow88
    csá, a tribes of the east kampányában az 1. fejezet 5-ös pályáján az elfogalt várak közelében vannak ilyen oszlopos világítós izék. A küldetés szerint el kéne helyeznem oda vmi nekromantákat.(ez pontosan nemtom mit takarhat, hőst v. lényt...) Na jó de hogyan? Mer így nem tok átmenni a kapun aminél egy kék szellem van és ami mögött található a fővár amit el kéne foglalnom...
  • Varikova
    hali!
    nekem egy olyan gondom lenne, hogy amikor elindítom a játékot (tejesen "szűz"!) akkor nem akar mozogni az egerem. már újraraktam háromszor, az egeret is kicseréltem. egyszer sikerült összehozni hálóban, amikor ment az egér, de most ugyanaz azzal az egérrel nem csinál semmit, csak a kesztyűs kéz ott van a képernyő közepén. amikor az elején az intrót nyomná, akkor a kattintással át tudom ugrani, de mást nem csinál. Amikor föl akartam pecselni, akkor kiírja, hogy nincs telepítve a játék, pedig előtte 2 perccel telepítettem! ezt minden patch-nél eljátssza.
  • Rollee
    Bocs a hülye kérdésért, de hogyan lehet átállítani többjátékos módban, hogy ne ffa legyen hanem dm, hogy szövetségbe lehessek a barátaimmal
  • uniu
    Szuper a TOE magyaritasa, de a hosszu őű betuk nem latszanak a jatekban. Tud valaki valami megoldast ?
  • kismajomm
    1.5 patch van fent
    leírásom van
    köszi
  • Carmang
    Fel van peccselve a játék? Most olvastam utána, hogy bugos.
    Amúgy nem ugrik be melyik pálya ez, de itt egy leírás, hátha segít:
    http://www.maps4heroes.com/heroes5/campaign2_inferno_mission3_conquest_eng.php
  • kismajomm
    bocs itt a pályacím
    Inferno kampány: 3. A hódítás

• kismajomm
    sziasztok
    elakadtam a 2 hadjárat 3 pályáján. Agraellel vagyok és a feladat hogy megöljem Gilraent már vagy 4 szer kezdtem újra mert nem sikerül. csináltam azt hogy egyből megöltem, azt is hogy mindent elfoglaltam és utána öltem meg. nem sikerül. az egész pályát elfoglaltam és megöltem minden lényt felszedtem mindent s eel is foglaltam. még sem tudok tovább jutni
    feladatok:
    - Kelj át a határon!
    - Foglald el az összes elf várost
    - Győzd le Gilraent
    - Agraelnek életben kell maradnia
    minden megvan
    miért nem enged tovább?
  • Samsu
    egy kérdés: a "kelet törzsei" kieg barbár hadjárat utolsó pályáján nem kellene Kujin-ak is szerepelni??? Mintha végigjátszásban ezt olvastam volna, ennek ellenére csak Gotai mesterrel gyilkolászok....
  • AtiRadish
    Alapjáték 1.5 vagy 1.6 os patchéhez vki feltolná a magyar nyelvi fájlokat?
    Fórum keresöjében talaltam 1 linket, de 99%nal folyton megall a letoltes
    Elore is thx
  • DrMazsi
    köszönöm!
  • Carmang
    Asszem csak akkor ajánlja fel ezt, amikor elfoglalod a várat, majd kilépsz. Ha ekkor nem konvertálsz át, akkor később nem tudod, csak ha hagyod, hogy elfoglalja az ellen, majd visszafoglalod.
  • DrMazsi

Sziasztok!Elakadtam a necropolis hadjárat 3. pályáján.Meg tudnátok nekem mondani ,hogy hogyan kell használni a túlvilág botját?
    A hősömnél van a bot, a kezében, és hiába lépek ki a városból, meg be, nem tudom átkonvertelni a várost!!
    Előre is kösze a segítséget.
  • Samsu
    Hát, pedig Raven-t még fel kellene tudnod bérelni. Egyik várban sem lehet? Akkor lehet hogy bug, addig nem kéne Valériát kiszabadítani (vagy válassz más teleportot) amíg nincsenek meg a nekró hősök.
  • nikolcd
    Köszi, szépen az eddigi tippeket, de még nem sikerült a megoldásra rájönnöm. Van egy lovag hős ( Valéria ) ,Ornella ,Arantir, Kaspar, Naadir.
  • Lolozan
    Nickold - Nézd meg itt: http://heroes.hardwired.hu/ végigjátszások
  • Samsu
    Csak annyi necro hősöd lehet, amennyit bele kell küldeni a pentagrammákba. Szóval Ornella lesz az egyik.
  • nikolcd
    Sziasztok!

Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East

Valaki tudna segíteni nekem?
    Én a Nekromata kampány utolsó pályán akadtam el.Valaki megtudná mondani hogyan lehet áldozatot hozni, hogy egy 4. hőst tudjak létrehozni???

Pontosaban mit aldozak fel hogy tugyak meg necromacereket Venni.

Választ előre is köszönöm!!
  • kabel15
    ismét köszönöm!
  • Carmang
    Q betű, és egyik oldalon lesz a Puzzle fül.
  • kabel15
    Hello!

Nekem az a gondom hogy nem találom azt a menüpontot ahol azt a térképet tudom megnézni amit az obeliszk ad meg! Annál a pályánál járok ahol ki kell ásnom valami varázstárgyat és elvileg az lenne a térkép! Csakhogy egyszer megnéztem de nem nagyon jegyeztem meg a körülötte lévő tágyakat :S
    Remélem tudtok segíteni!
  • paci600
    Megtudná valaki mondani melyik mappában van a mentés?
  • donatus13
    Nincs olyan random map generator a heroes 5 höz ami olyan pályát csinál ahol választható a vár ? és nem előre fix ált.
  • Carmang
    Asszem a Windows Dokumentumok > My Games > Heroes...