Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az h állandóan kifagy az alap verzió?mert nem tettem fel eedig semmi patchet?
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Neked van vmilyen jól bevált módszered?
Csak sajnos én nagyon sokszor gyors csatában játszom. és az ilyen bonyolultabb csatákban nehezen ismerem ki magam.
Meg véletlenül a kelet törzseivel keztem el a játékot és nem a hammer of fate-el, és az elõbbi biztos az utóbbira is épül.
Akkor a fõ vár ellen ezek szerint Zefirrel kellesz majd mennem...
Akkor felerõsítem a seregét, mennyi titánnal érdemes neki indulni?
Most még ott járok, h a fölsalatti démonvárat sikerült legyürnöm, de a másik hösömet megint nekiangedi a gép egy démon vár ellen és az nagyon brutális.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Csak egyre idegtépõbb csatákkal kell szembenéznem...
Mikor lesz már vége????????
:-)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Régen eljutottam az alapjátékban a Mage kampány elsõ küldetéséhez,de újratelepítettem gépem és nem maradt meg a mentés sem.Valaki esetleg tudna küldeni egy mentést a Sylvan kampány utolsó,vagy a Mage kampány elsõ küldetésérõl?
Elõre is THX!
emlékszel esetleg arra, h hogy sikerült neked ezen a részen átjutni?
Nem akarlak elkeseríteni de ha ezen valahogy túljutsz, még nehezebb lesz, de mindenre van megoldás. Nekiugrok újra ennek a pályának mert
nem emlékszem mindenre pontosan. Talán így te is végig tudod majd vinni.
Ez akkor van amikor feljövök a felszinre és el kell jutnom a pálya másik végére, de utközben leblokkol egy nagyon erõs sereg és sehogy sem tudom megverni, nagyon kevés varázslatom és emberem is van.
elõre is köszi.
Ettõl függetlenül tényleg a peccs segít a dolgon, mert a régi (hibás) verzióban nem jött a démoncsaj. Miután felpeccseled kezd újra a pályát, ne kimentett állásból folytasd!
Az lenne a problémám, hogy a heroes 5 alapjátékba az Erdõlakó kampányba elakadtam az elsõ küldetésnél. Meg tudom tartani a határt, de nem jön sokáig semmi. A határt pedig nem léphetem át. Eg végigjátszásba olvastam, hogy a második hónap elsõ heteiben jön a démonúrnõ. De nem jött. Felraktam patch-eket 1.5ig és olvastam hogy abba a pályán megváltoztattak valami küldetést. Szóval aki tud lécci segítsen!
Elõre is köszi.
Tényleg csak kitartás, meg nagyon nagy odafigyelést igényelt...
Meg eléggé megszerettem ezeket a runa varázslatokat.
Köszi a tippet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De nagyon köszi az infót, majd irok, h ment.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
csak hogy valaki válaszoljon 😊
Bár én sem vagyok nagy tudor ebben, szóval...
A szimultán körök valami olyasmi, hogy megadott idõ áll a játékosok rendelkezésére egy kört teljesíteni. De ezt mindenki egyszerre teszi meg. Ha lejár az idõ, akkor a gép lejátsza mindenkinek újra a történteket, immáron "egybevágva" mindenki lépését.
(ebben nem nagyon vagyok biztos inkább nézz utána, hátha van leírás).
A dinamikus csata Singlében is van (beállításoknál bepipálod). Egy lépésre asszem 15 másodperced van, tehát nincs idõd sokat gondolkodni. Utána jön a következõ lény.
A többire nem tudok válaszolni.
- hálózati játéknál pontosan akkor mit is jelent ez a kisértet-mód ? régebben olvastam róla valamit ,de nem teljesen tiszta...
- mire jó a "szimultán körök" opció bekapcsolása
- dinamikus csata az ha jól értelmezem azt fedi, hogy multiba csak X ideje van lépni a csatában a lényekkel a delikvensnek...ez kb mennyi idõ lassú/közepes/gyors verzióban ?
Térkép létrehozásánál a következõk érdekelnének
- mi a manó a "föld alatt" résznél a távol és a jelen
- a sablonok pontosan mire jók, és ha érdemes õket használni, akkor tudtok-e ajánlani párat
- Kelet törzseibe is még összehozta azt a gép, hogy 4 random várból 3szor nekrót kaptam, úgy látszik ez notóriussan megmaradt benne..van rá valami mod, hogy arányosabban hozza ki a várakat, kb egyenlõ eséllyel ?
nekem egy olyan problémám van hogy felraktam a Heroes 5-öt (a simát) és felraktam hozzá a a patch-eket is az 1.6ost is! és valamiért nem akar menni mert mikor elakarok kezdeni egy kampányt kiirja hogy standard mode, duel mode, duel 3X3 és egyiket sem tudom kiválasztani:S
ha valami megoldást tudnátok mondani örülnék és megkköszönném!
Léteznek vhol magyar text pak fájlok 2.01-es HoF-hoz?
A kelet törzseibe elakadtam a Az utolsó lélek pályán (élöhelottak elsõ pálya)
Elkel foglalni egy zöld várat amibe pokolszörnyek vannak, de levan omolva a hid és nemtok odameni a várhoz, mi a megoldás?
Elöre is ThX!
A játékod fenti könyvtárában találod a városok zenéit .ogg formátumban, csak át kell konvertálnod mp3-ba.
LOL
A heroes patchek alap heroes hez van, de ez a tribes független elvileg.. vagyis az mert csak azt tettem fle és müxik.. akkor most tegyme flel a h5-t is és patch?
Vkinek megvan mp3 ba a faq oldal elf városzenéje?
Az rendes hogy egy 8800 GTS 640 mb + E6320 alapon + 2gb ddr2 800 mhz el felszerelt gép minden maxon 1280 ba ha egyik sarokból átnézek a másikba vagy 6-9 fps el laggol a gamme? Mert haver aszondja hogy kizárt. Neki mondjuk E6850 e van gtx mellett, 4 gb rammal... akkor nem elég a gépem neki maxon, vagy õ a hülye, esetleg a winem szar és win reinstall kell?