Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Hello!
Miért van az h állandóan kifagy az alap verzió?mert nem tettem fel eedig semmi patchet?

Na ezért szép ez a játék, mert sok megoldási lehetõség van, mindenki többet is kipróbálhat.
dalmar
Én 80 vihartitánnal 140 csatamágussal és az erõsítésbõl az angyallal,küklopsszal csináltam meg,rossz volt a morálom ha a többit is felvettem.A csatában ajánlom a bábjátékos spellt.A pályán található sötét mágia könyv is.Egyébként pedig a titánra fantomerõt alkalmaztam,ha valamelyik ördög kijött a várból azt megvakítottam.Ezzel a taktikával le lehet gyõzni.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Nekem 230 titánom 247 csatamágusom volt. a misztikus mûhelyben a váramban nagyon erõs varázstárgyakat lehet már csinálni, brutál életerõt védekezést és támadást ad. Biara vára elõtt pedig kapsz mindenféle erõs egységet. Így simán levertem a csajt és ezzel vége is lett.
Na eljutottam Biarához, remélem már csak vele kellesz megküzdeni :-)
Melyik lénynek milyen varázstárgyat érdemes csinálni?
Neked van vmilyen jól bevált módszered?
Én is nagyon szeretem a Heroest, már vagy 8 éve játszom vele.
Csak sajnos én nagyon sokszor gyors csatában játszom. és az ilyen bonyolultabb csatákban nehezen ismerem ki magam.
Meg véletlenül a kelet törzseivel keztem el a játékot és nem a hammer of fate-el, és az elõbbi biztos az utóbbira is épül.
Akkor a fõ vár ellen ezek szerint Zefirrel kellesz majd mennem...
Akkor felerõsítem a seregét, mennyi titánnal érdemes neki indulni?
Köszönöm, h utánanéztél.
Most még ott járok, h a fölsalatti démonvárat sikerült legyürnöm, de a másik hösömet megint nekiangedi a gép egy démon vár ellen és az nagyon brutális.
Már csak két komoly, az elsõ egyszerûbb csak varázslás kérdése, a második a középsõ fõ vár ellen na az húzós. Sok titán kell és a váradban ami nemsokára jön, a varázstárgy kereskedõnél jól összeállított erõs varázstárgyakat kell az egységeidre tenni és akkor megoldható. Ezért szép ez a játék. Én az elsõ rész óta imádom. Írj ha megint elakadsz én újra végig vittem ezt a pályát.
TreDoR
Soha.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nagy nehezen sikerült.
Csak egyre idegtépõbb csatákkal kell szembenéznem...
Mikor lesz már vége????????
:-)
TreDoR
Én úgy csináltam, hogy amint elindultak egybõl elkezdtem kattintgatni a hõs képén (azon amelyik elõl megy), folyamatosan és gyorsan, elõbb-utóbb megállította õket. Ha viszont nem akkor load és próbálkozni kell.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Igen akkor van, de hiába próbálom átvenni az irányitást bármelyik hös felett nem engedi a gép, mert dolgozik- homokóra megy , és utána rögtön megindul a csajszi a vár felé....
Ez akkor van amikor két hõs áll a várnál de a csaj támadja meg? Mert ha igen akkor az a megoldás hogy mikor megjelenik alul az ikonjuk rákattintassz. Így mielõtt megtámadja a várat átveszed az irányítását, találkozol a másik hõssel / neki mellesleg 900 küklopsza van és jóval erõsebb varázskiáltásai / átpakolsz hozzá még egypár erõs egységet és vele támadod meg a várat. Így már sétagalopp az egész.
adios
Hello!
Régen eljutottam az alapjátékban a Mage kampány elsõ küldetéséhez,de újratelepítettem gépem és nem maradt meg a mentés sem.Valaki esetleg tudna küldeni egy mentést a Sylvan kampány utolsó,vagy a Mage kampány elsõ küldetésérõl?
Elõre is THX!

Köszi, h segitesz. Képzeld sikert átjutnom a hidon, meg megküzdeni az erõs piros sereggel, úgy hogy vártam vagy 2 hónapt és minden héten idéztem 4 titánt, így már elég nagy lett a seregem. De ahogy átértem a porálom az eddig játszott hõsökkel kellett egyenként csatát vivnom a piros ellen. de te is biztos erre gondoltál, h csak egyre nehezebb lesz... Így is lett, már sikerült vagy 5X-re megvivnom két csatát, de a Kulin csajjal, vagy hogyis hijákkal sehogy sem boldogulok, pedig már sokszor nekifutottam. Nem vagyok elég erõs(szintén), megcsak a csatakiáltásaimmal tudok "varázsolni", ami szintén kevés,
emlékszel esetleg arra, h hogy sikerült neked ezen a részen átjutni?
Nem tudok róla hogy kéne hozzá patch, mivel a versio száma 3.0.
Nem akarlak elkeseríteni de ha ezen valahogy túljutsz, még nehezebb lesz, de mindenre van megoldás. Nekiugrok újra ennek a pályának mert
nem emlékszem mindenre pontosan. Talán így te is végig tudod majd vinni.
Két ut vezet a hídhoz, de akár merre megyek megtámad egy erõs piros sereg... már teljesen elvesztettem a reményt, h sikerül-e valaha megcsinálnom, mert kb. 5x erõsebb az a sereg, nekem szinte semmi használható varázslatom sincs. hiába van 500 manám...Már arra gondoltam, h nem jó patch van fenn...
Nekem nem jött sereg, simán átjutottam a pályán, ha jól emlékszem egy híd vezet át a következõ térképrészre.
Még lenne egy kérdésem, h a rögtön utánna következõ csatát, h sikerült megvivnod?
Ez akkor van amikor feljövök a felszinre és el kell jutnom a pálya másik végére, de utközben leblokkol egy nagyon erõs sereg és sehogy sem tudom megverni, nagyon kevés varázslatom és emberem is van.
elõre is köszi.
Carmang
Megvan, az ATB fölött megtaláltam. Aszittem elõször, hogy varázslatszerûen kell használni, varázskönyvbõl.

Carmang
Halló, kérdésem lenne: HoF törpe kampány elsõ pályán le van tiltva a rúna használat? A varázskönyvben ki van szürkítve, pedig van elég nyersanyagom hozzá.

Ja tényleg. Kösz
TreDoR
(khm, 1.6-hoz nem kell crack)

Tudom, hogy van 1.6os is. De ha felrakom akkor nem indul csak ha crackelem. Még találtam hozzá 1.5ösig cracket, de 1.6ost már nem. Vagy azzal a crackel kell lecrackelni ameik eredetileg megvan?
Carmang
Van újabb peccs is, rakd fel azt.
Ettõl függetlenül tényleg a peccs segít a dolgon, mert a régi (hibás) verzióban nem jött a démoncsaj. Miután felpeccseled kezd újra a pályát, ne kimentett állásból folytasd!

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy a heroes 5 alapjátékba az Erdõlakó kampányba elakadtam az elsõ küldetésnél. Meg tudom tartani a határt, de nem jön sokáig semmi. A határt pedig nem léphetem át. Eg végigjátszásba olvastam, hogy a második hónap elsõ heteiben jön a démonúrnõ. De nem jött. Felraktam patch-eket 1.5ig és olvastam hogy abba a pályán megváltoztattak valami küldetést. Szóval aki tud lécci segítsen!
Elõre is köszi.
Egészségedre! ((-:
Sikerült!Sikerült!!!
Tényleg csak kitartás, meg nagyon nagy odafigyelést igényelt...
Meg eléggé megszerettem ezeket a runa varázslatokat.
Köszi a tippet.
Shiwo
valaki tudna linkelni olyan modot, amely lecseréli a HoF hátteret valami statikus képre ? én csal TotE-hez találtam a heroescommunity-n

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Húha, még nem használtam ezeket a varázslatokat, de majd csak rájövök, h milyenek. Kicsit szokatlanok nekem még.
De nagyon köszi az infót, majd irok, h ment.
Használd a sereged lényeinek a runa varázslatait is. Igy többet, nagyobbat sebeznek és le tudod venni róluk az ellenfél gyengítõ varázslatait is. Nem könnyû de nekem így sikerült leverni az ellent.
Ha valakinek sikerült már megcsinálni az utolsó pályát, mikor elfoglalod a 3 aranybányát, és megjelenik a törpehõs, és megtámadja a démonvárat. Mert nekem még nem, ha tudsz segiteni, vagy valaki tudna nekem némi infoval segiteni az jó lenne, mert már régóta próbálgatom, de nem sikerül.
Elõre is köszi.
Sikerült neked már megcsinálni az utolsó pályát, mikor elfoglalod a 3 aranybányát, és megjelenik a törpehõs, és megtámadja a démonvárat. Mert nekem még nem, ha tudsz segiteni, vagy valaki tudna nekem némi infoval segiteni az jó lenne, mert már régóta próbálgatom, de nem sikerül.
Elõre is köszi.
Carmang
Üdv,
csak hogy valaki válaszoljon 😊
Bár én sem vagyok nagy tudor ebben, szóval...

A szimultán körök valami olyasmi, hogy megadott idõ áll a játékosok rendelkezésére egy kört teljesíteni. De ezt mindenki egyszerre teszi meg. Ha lejár az idõ, akkor a gép lejátsza mindenkinek újra a történteket, immáron "egybevágva" mindenki lépését.
(ebben nem nagyon vagyok biztos inkább nézz utána, hátha van leírás).

A dinamikus csata Singlében is van (beállításoknál bepipálod). Egy lépésre asszem 15 másodperced van, tehát nincs idõd sokat gondolkodni. Utána jön a következõ lény.

A többire nem tudok válaszolni.

Shiwo
kisértet-módra találtam leírást, a többi továbbra is érdekelne..

Shiwo
lenne néhány kérdésem:

- hálózati játéknál pontosan akkor mit is jelent ez a kisértet-mód ? régebben olvastam róla valamit ,de nem teljesen tiszta...

- mire jó a "szimultán körök" opció bekapcsolása

- dinamikus csata az ha jól értelmezem azt fedi, hogy multiba csak X ideje van lépni a csatában a lényekkel a delikvensnek...ez kb mennyi idõ lassú/közepes/gyors verzióban ?

Térkép létrehozásánál a következõk érdekelnének

- mi a manó a "föld alatt" résznél a távol és a jelen

- a sablonok pontosan mire jók, és ha érdemes õket használni, akkor tudtok-e ajánlani párat

- Kelet törzseibe is még összehozta azt a gép, hogy 4 random várból 3szor nekrót kaptam, úgy látszik ez notóriussan megmaradt benne..van rá valami mod, hogy arányosabban hozza ki a várakat, kb egyenlõ eséllyel ?

Hello!

nekem egy olyan problémám van hogy felraktam a Heroes 5-öt (a simát) és felraktam hozzá a a patch-eket is az 1.6ost is! és valamiért nem akar menni mert mikor elakarok kezdeni egy kampányt kiirja hogy standard mode, duel mode, duel 3X3 és egyiket sem tudom kiválasztani:S
ha valami megoldást tudnátok mondani örülnék és megkköszönném!
Shockmaster
Hali,

A HMM5 TotE-ben az elmentett videókat hol tudom visszanézni?

Üdv!

Léteznek vhol magyar text pak fájlok 2.01-es HoF-hoz?
A következõ linket tudom ajánlani http://heroes.hardwired.hu/
Csáo.
A kelet törzseibe elakadtam a Az utolsó lélek pályán (élöhelottak elsõ pálya)
Elkel foglalni egy zöld várat amibe pokolszörnyek vannak, de levan omolva a hid és nemtok odameni a várhoz, mi a megoldás?
Elöre is ThX!
TreDoR
Esetleg VGA drivert frissíts, meg directX-et.

Akkor win reinstall kell? Esetleg vmi szar a gépbe?

TreDoR
Hiába rakod fel az alapot és patcheled, az a TOTE-n semmit sem fog változtatni, mert mint te is írtad a Tribes egy standalone verzió.

...Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\music\AdvMap-Campaign\

A játékod fenti könyvtárában találod a városok zenéit .ogg formátumban, csak át kell konvertálnod mp3-ba.
Havernak igaza van. E6420 + 8600GT + 2 gb ddr2 800 full maxon röcc nélkül.
o.O
LOL
A heroes patchek alap heroes hez van, de ez a tribes független elvileg.. vagyis az mert csak azt tettem fle és müxik.. akkor most tegyme flel a h5-t is és patch?

Várjunkcsak megnézem patchek segitenek e a helyzeten o.O
Vkinek megvan mp3 ba a faq oldal elf városzenéje?

Hali!
Az rendes hogy egy 8800 GTS 640 mb + E6320 alapon + 2gb ddr2 800 mhz el felszerelt gép minden maxon 1280 ba ha egyik sarokból átnézek a másikba vagy 6-9 fps el laggol a gamme? Mert haver aszondja hogy kizárt. Neki mondjuk E6850 e van gtx mellett, 4 gb rammal... akkor nem elég a gépem neki maxon, vagy õ a hülye, esetleg a winem szar és win reinstall kell?