Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Észrevettétek ti is a Haven 4. küldijében a pályán elrejtett tankot??
Miután megvetted a térképésztõl a fenti szárazföldek térképét 20000 aranyért, a bal alsó sarokban láthatóvá válik.
Szerintem elég jó poén...
a
játék😉
driver mar inkabb
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Némi áldozattal jár pár alskillnél, megér ennyit nektek?
Gondolom vagytok, akik infernoval is multiztok, szal van fogalmatok. 😊
Én gondolkodóban vok, nem 1 rossz dolog, bár nekem ami fáj az a dark magicnél való alskill áldozat.
köcce 😊
Ja és ksz a segítséget 😊
Van -e élet a halál elött?
ha ugy nem szagat, akkor egyertelmuen VGA
Átolvastam a FAQ-t és visszafele egy csomó hozzászólást.A gépem Intel P4 3000 1024 ddr (400)Ati radeoon 9250 se és a legkissebb felbontáson is szaggat ezen segít e a patch ?vagy gyenge a videokarim vagy a windowsal van e a gond?Tudom bármelyik lehet,csak érdekelne hogy valakinek volt e ilyen baja és hogy oldotta meg.
Van -e élet a halál elött?
Nos, lenne egy problémám.., kinek nincs?😊
Érdekes dologra lettem figyelmes..: most a 4. kampályt csinálom, a 2. pályán tartok - ez a dungeon-ös faj.., szépen építkezgettem, harcolgattam, stb.., akkor lépett fel a gond, amikor a Shadow Witch-ek 'házát' szerettem volna felhúzni a városban: amikor kijelöltem az épületet, a gépem nagyon csúnyán kifagyott (nem csak le, hanem sípolt is).., ezután, amikor nem tudtam mire vélni a dolgot, megpróbáltam újra, kicsit tovább vittem, de amikor ismét meg szerettem volna építeni az említett épületet, ugyanaz a kifagyás történt..
Jah, és mindkét esetben a save-ek valószínûleg sérülhettek, m be sem tudom õket tölteni, a töltés felénél kidob egy Win hibaüzenettel a gép..
Valószínûnek tartom, h egyedi a problémám, de remélem, h valaki tud nekem segíteni. Tény, tudnék a Shadow Witch-ek nélkül is játszani, de hátha van rá vmi más megoldás..😊
Ha minden igaz, a patch-et fölraktam már.
XP Sp2-m van.
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Feltelepítettem a gammát, de mikor elindítom kijön egy hibaüzenet, h az .exe fájlal baja van. Letöltöttem egy másik Crack-et, de azzal se volt jó!
PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lehet hogy azt kéne elõbb felrakni a patchet a játék telepítése után és csak az után kéne magyarosítanom.
Szerintetek így menne?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
tudna esetleg valaki segíteni?
Bazinga!
1:Lehet saját hõst csinálni a játék folyamán?
2:A legelsõ pályának a végén ven egy kapu ami nem enged át hanem kiír vmit ott mit csináljak hogy átengedjen?
Destiny. The design is clearly ancient.
steam, origin: ACE_hun
ez tényleg így van?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá