14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#11640 íjjjjj most nézem hogy ez ne maz a topic 1000 sorry
-
#11638 szerintem meg wareztemat fejezzuk abba -
Ádesz #11637 Szerintem már kérdezte valaki bocs h nem olvasom vissza, de a magyarosításra kell még várni pár hetet nem? Mer igazából értenem kéne egy nyelvvizsgával de nagyon kell figyelnem az átvezetőknél:) -
#11636 Tom, de ha már wanadoo, akkor ne a lopott oldalról, hanem a rendes netiparos oldalukról. De most már tényleg warez off. Amíg nincs rendes crack, azt meg lehet majd említeni :) :) -
Ádesz #11635 De figy én nem mondtam h ez nem lopás, meg drága is:), le lehet szedni a mininováról, meg egy csomó publikus trackerről. Csak válaszoltam -
#11634 nem atw, az lopás. Onnan is le tudod szedni, de elvből nem hazsnálok ellopott oldalt amit ilyen szemetek üzemeltetnek... #11632->ez 1 link csak észre kell venni :) -
Ádesz #11633 Wanadoo (atw) -
#11632 ... -
#11631 Megnéztem, de letölthetőt csak torrentest adott. Semmi fizetős ftp, vagy ilyesmi, ahol relatíve hamar le is jönne. Azért köszi szépen. -
#11630 google -
#11629 Honnan szereztétek meg a kiegészítőt? Boltból, vagy egyéb (torrent, mittudomén...stb)? -
#11628 Magyarországon is 24.én fog megjelenni? -
IceTom #11627 még nem jött ki hozzá.majd jövöhéten -
zsoltikám #11626 Hali! Ha esetleg meg volna valakinek a kiegészítőhöz magyarosítás küldje el. köszi [email protected]
Egyébként nagyon állat a kiegészítő -
#11625 A kiegészítő haven 5-séről beszéltem, ott lesz egy kemény border post amin át kell törni h. bejuss egy várba aminek shipyardja van.
(sztem te az alapjáték haven 5-sére gondoltál amikor egy várat több ezer inferno egység véd) -
#11624 nagyon jo az uj kampanyok tortenete, valoban izgalmas lett !
random map generator, uj faj, uj palyak...
fene tudja, talan megeri a penzet -
#11623 Haven 5-ösnél nem lessz anyázás, ugyanis nem kell nekimenni a többezres védőseregnek, elég elolvasni a scenario infot... -
#11622 Én easyn viszem, de tom az a csata nekem is kínkeserves volt.
Hát sztem ez 1 jó tanács: mivel bizonyos időközönként boostol a gép(növeli a saját seregét), ezért célszerű minél hamarabb odaérni amíg nem olyan nagy a serege(persze akkor még neked sincs olyan nagy sereged); amúgy én az egyik skillnek mindig a logisticot választom, és így hamarabb be lehet fejezni a küldiket/felfedezni a pályát. Meg pláne ha egy XL-es pálya van akkor hajamat tépem ha nincsen expert logisticem.
Na szal ha a jelenlegi mentett állásoddal nem megy akkor kezd újra és légy gyorsabb, vagy ha úgy se megy akkor vedd le a szintet, majd később visszateszed.(DE mint mondtam haven 5-ösnél nagy anyázások lesznek:D)
-
#11621 expansionben van már szimultán multi? -
#11620 De jó nektek, legalább megvan a kiegészítő. -
IceTom #11618 ja és a kiegröl beszélek a hammers of fate-röl -
IceTom #11617 normal.de a 3.at hogy csináltad meg? -
#11616 Én csak a Haven uccsó pályáján ütköztem olyan nehézségbe h. vért izzadtam h. nyerjek, nem tom h. hardon azt h. a retekbe lehet megnyerni.
Milyen nehézségi szinten viszed? -
IceTom #11615 vki eljutott a 3. pályához? ott hogy kell legyözni akit lekell gyözni?:P mert 3x akkora serege van és növekszik hiába van 3 váram -
donatus13 #11614 random map generatort az editorba talaljateok az megy crack nelkül is:D -
#11612 Hát ettől azért nagyobb viharra számítottam a kieg. megjelnését követően...
Azon azért erősen morfondirozok, hogy megvegyem-e most eredetiben a mission disc-et, vagy várjak vele, amig leesik az ára. A 15 pálya + 1 új nép nekem kicsit kevésnek tűnik. Miért nem lehetett bele tenni 5-6 kampányt legalább? Vagy ha már csak enyi fér bele, úgy egy picit sokallom érte a 7000 Ft-ot.
A random map-ok engem nem hoznak lázba, mert teljesen jellegtelenk, semmi jó ötlet, sőt sok esetben még játékmenti hibákat is tartalmazott. Igaz ezt csak a korábbi részek alapján írom, itt lehet, hogy gyökeresen más lesz a helyzet. -
#11611 Nekem is ezt nyavalyogta amíg rá nem jöttem h. a legújabb daemon kell mindenképp hozzá. Szal ha nem a daemon 4.06-tal tetted fel akkor a kieget töröld le, és tedd fel ezzel a daemonnal, más virtuál meghajtós kütyü ne legyen fenn, csak ez az egy. Nekem úgy megy h. a sima fenn van, de azt még be se crackeltem, semmi patch, semmi magyarítás, és erre rápakoltam a kieget, 4.06-tal, yasu.exe 2 katt, és megy is.
De ha nem menne így se, itt már van egy multi no dvd, és egy sima 1.4-es no dvd a simához, hátha jó lesz. Ha meg nem akkor úgyis 1-2 nap és jön a reloaded. -
#11610 Két félét szokott, az egyik az, hogy tegyem be az eredeti dvd -t (ez akkor van ha nincs bemountolva az image fájl). Ha be van mountolva, és azzal a kis exe -vel indítom akkor meg azt írja hogy dvd ellenőrzés sikertelen. -
#11609 mmmm, kampany story odabasz eddig -
#11608 Milyen hibaüzenetet ír ki?? -
#11607 Mekkora szarháziak ezek a Nival-nál! Az alap verzió custom pályáihoz nem választhatók a törpék, illetve a vár az igen, de kezdő hős hozzá nem(és a tavern-ből sem), így csak a néhány új pályán lehet/érdemes velük játszani. Remélem csak egy figyelmetlenség és peccsel kompatibilissé teszik a többi maphoz is. -
#11606 nekem azzal sem megy, reloaded változatra, 1.3as patchre raktam fel, és nem megy... -
#11605 Én is az EU-s verzióhoz csaptam hozzá a kieget, minden rendben működik.
Amúgy 2 különböző exe-t "kapunk", szal ha kieget indítod el akkor csak annak a campaign-ját tudod elindítani, de természetesen custom gameben ott vannak az alap játék pályái és a +5 single+10 multi. (a verzió szám alul 2.0).
No DVD okosságról annyit h. még nincs, azzal a yasu toolal kell elindítani és asszem a képnek be kell mountolva lennie daemon 4.06-ba -
donatus13 #11604 majd lejön meg keresem benni
-
#11603 van vkinek nodvd okossága a kieghez? -
Razak #11602 Na azt hogyan hozod elő vagy hol található? -
#11601 Már kijött a kieg, hivatalosan is. Nekem sajna még nincs meg. Az EMUDVD-Unleashed "kompatibilis" vajon az EU-s Heroes5-el? Csak magyarítás van meg, patcheket nem raktam fel. Ismeri valaki ezt a kieg. verziót? Minden rendben működik benne? -
donatus13 #11600 random map generator a lényeg és az meg elvileg van benne -
#11599 remélem is :) -
#11598 öhm van szimultán multi kiegben?