Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egységei egyébként nagyon jol támogathatoak a life magic-el,és csináltam már vele 8 fös pályán irdatlan fönixet is<#eplus2>#eplus2>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Sõt az lenne a legjobb ha j0Nyka felrakná a faq-ba, ha megoldható neki is átküldeném.
Lapozz visza a #10801-es hozzászóláshoz és már meg is találtad a megoldást.
A power of speed hastje milyen magas haste varázslatnak minõsül? (olyan mintha expert light magicem lenne??), és 1 unitra lehet rátenni, vagy mass-os? ill. csak a mana igénye ami ingyen van, vagy a kezdeményezésbõl sem vesz le?
Thx! 😊
Meg a Ghostok... 50%os találati aránnyal nagyon durvák... Fõleg ha lenne Soldier's luck, valszeg az növeli ezt a dolgát, bár ebben nem vagyok biztos, ezt tudja valaki??? (mondjuk ez is ability, azért gondolom)
Még az 5-6 ezerre felhízott skeleton Archerek is tudnak ölni, amúgy a többi egység mind egy nagy rakás kaki... Talán a Vraightek... De a sárkány... loller.. 😄
Tipikus sok lúd disznót gyõz esete a nekró.. 😊 De pl. az hogy a Vámpír tölti magát, és repül is, a ghost is, az nagyon kemény. 😊
És látszik, hogy a nerkónak varzslónak kell lennie, mert az egységei önmagában elég gázok. 😊
A Haven ezért van jó helyzetben, nagyon jók az egységei, nem muszáj annyit varázsolnia...
És azért nagyon szép Light varázslatok vannak, amennyiben sikerül a knightnak kivarázsolnia, akkor szuper... 😄 Csak én fenntartásokkal kezelem a knight varázslási képességeit, bár a védõvarázslatok nem gond neki. Szal a Lightmagic szuper neki... Annyi Manája meg van is, hogy felvarázsolja, csak ha ügyesebb varázslóval áll szemben, akkor Lehet cumi, naaaagy cumi. 😊
A legdurvább ha expert light és dark magic is kéznél van. 😊 Csak spell kell...
Egy expert haste és expert slow az elég masszív. De csak dark magices ellen az expert slow is brutál, mert ugye nincs cleansing... Light magicnél meg van, és az elég brutál cucc.
Szal én erõsebbnek érzem a lightot, jobban lehet überelni vele a darkot, mint fordítva. Csak nem találtam olyan fajt, amely normálisan ki tudná varázsolni a lightmagicet... Egy 0-0-0-600 statú wizard ne röhögtessen már. 😞
Elfek sem brutkók.. 😊 Egy rangerrel se lehet nagyon varázslásra mászni. :-/
Na de elég volt ennyi.
😊)
Biztos lesznek reakciók 😊
Fõleg ha ráddob az ellen pár fireballt, meg stb stb... 😄
A resurrection/raise dead ezért is nagyon jó, mert van, amikor tutira vesztesz, ha 100*os a túlerõd, akkor is... 😊
Arról nem is beszélek, ha nagyobb a túlerõ, és pótolni kell az egységeket. 😊 Bár ha akkora a túlerõ az ellenfélnek, akkor az expert magices élesztés se elég 😊))
De asszem van egy valamilyen hõs, aminek épp ez a speckója, hogy ellene nem lehet csak 1* használni 1 varázslatot, na ott cumi van. 😄
Én nemvok vmi jó játékos 😄D De mint mindenki, a minimális veszteséget szeretem. Inkább védekezõbb beállítottságú vagyok. H3ban nem hiába voltam az elfekkel. 😄 De ott kicsit jobbak voltak, mint itt.
Itt a nekróknál van az, amivel meg lehet testesíteni a megfelelõ védekezést, igaz az egységek jóval gyengébbek, fõleg támadásra... De itt jön be a Dark magic, mely azért meg tudja támogatni a harcot rendesen. Megfelelõ varázslatokkal...
Bár nem tudom milyen lenne egy másik mágus ellen harcolni, nyilván kemény lenne. 😄D Pl. egy kifejlett warlock valszeg porig zúzna, de lehet más, dark magicet használó is simán... 😊 Pl. ha amúgy jó varázslatok lennének, a Havennel is lehetne mászni a dark magic felé a light magic mellett, expert mass haste és expert mass slow az úgy együtt elég durva lenne. 😄
Csak mondjuk egy knight nehezen vehetné fel a harcot egy nekró mágussal... Bár kérdés mire fejlõdtek.
Én nekróval most épp 1v1ezek haverral (Õ Haven), és Vladimirrel indultam (nem a Lukréciával, nehogy azon múljon a játékom, hogy nem sikerül megvenni Vladimirt, bár valszeg ment volna, de úgy döntöttem, hogy most nem cicózom, maximális élesztést produkálok nekik feláldozva 1 skill ágat...
Lehet szívás lesz. 😊
Mert Enlightment + Dark + summon + Sorcery a cél. És akkor csak egy marad...
Kéne a logisztika, mint mindig, de be kell áldozni, mert semmilyen harci skillem nincs így. 😊 Vagy attack, vagy def, vagy luck lesz. Haven ellen mondjuk nem kell óriási varázslásokra számítani, annál inkább fizikai támadásra, szal lehet a def lenne a legjobb megoldás, és akkor megfelelõ varázslatokkal azért jól lehetne tartani magunkat.
Vagy Attack, hogy ki legyen egyenlítve a gyenguska nekró attack... És a Battle Frenzy kicsit megtolná a felhízott bone archer sebzését. 😊)
De lehet ha lehetõség szerint a meglévõ relatíve nagy DEF mellé még rakom a defensive skilleket is, akkor jól le lehet redukálni a veszteségeket, tovább maradok fenn, és sok lúd disznót gyõz talán. 😊)
A luck meg önmagáért beszél. támadásra, védekezésre is jó skill... Nem is akármennyire jó. Duplasebzés, felesebzõdés... Persze nem mindig adja be Experten sem... Védekezésnél a 30%os közelharci és 20%os távolsági az az arany középút, de az attack részét is nagyban növeli!
De az is igaz, hogy durvább csatához készülõdve fel lehet szedni útról is luckot, meg artifactból is jöhet...
Nem tudja valaki hány darab Luck és Moral milyen %ban teszi lehetõvé a sikeres morált, és szerencsét?? Mert akkor lehetne kalkulálni 😊 Mondjuk nekem expert luckkal elég sokszor bejött a luck, szal... 3 luck már elég jó lehet. 😊
Remélem ennyi elég volt perpill. 😊)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Segítsetek, mert már nem tudom mit teszek a gépemmel...
Vagy ötödjére játszom végig az akadémia hadjárat 3. küldetését (Map 3 - A triumvirátus) de semmi! Minden vár az enyém, Godrick szabad, mégsem tudok továbblépni. Findannal sem találkoztam.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Én egyelõre csak a nekróval zúzok, de a Havennel is megy.
Academyvel egészen bányákig zúzok, de utána más hõs ellen kevésnek bizonyulok a kevés spellpower + att/deffel...
Dungeonnek se érzem azt az ultrabrutál dest. magicét, pedig maxon volt a dest és a többi is... (hiányzik a resurrection és egyéb társai (dark v. lightmagic).
elfeket se sikerült megszeretni... 😊
Nekró a legszimpibb, azzal tudok azonosulni. 😊 Bár szeretem a light magices resurrectiont is (nekróknál a rise dead üt), de perpill nem látok semmi olyan fajt, amivel jól lehetne használni (magas spellpower és light magicre hajlandóság).
A jó kis Dungeont lehetne segíteni resurrectionnel, de lightmagichez másik vár szükséges...
található
Be kell írni a szoba nevét, és a jelszót hozzá, kis-és nagybetûkre figyelni kell, majd join. Ennyi.
Játékon belül a LAN-t kell választani, és aki veled egy szobában van Hamachin, az ezután minden további nélkül csatlakozhat a játékodhoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Azután érdeklõdnék,hogy az 1.01-es patch-el müködik a magyarítás?
www.guillotine.atw.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha nem menne, akkor esetleg egy reinstall segít (vagy egércsere) <#nyes>#nyes>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Szóval most hogy gyakoroltam az infernállal, úgy érzem kezdek ráérezni bár végig nem tudtam játszani egy hard pályát mert tul sok idõ, de azért jól tartom magam, azok az egységek lettek a kedvenceim akikre nem is gondoltam ...a hell chargerek(nightmarek), mivel nagyon gyorsak egy lassub egység ellen van hogy akár 3 szor is jönnek(vagy még többször) csak meg kell ütnia a célpontot elötte egy gatingelt egységgel(mondjuk gatingelt hell chargerrel/nightmarrel) és ugy sebzést se kap, nagyon jók(régen azt hittem hogy a succik és a pit lordok,de sajnos a pit lordok tul lassuak mig õk sebeznek egyet addig már a pacik rengetegszer tudnak támadni)...
A másik korábban már irtáttok hogy inkább dark magic kell nekik, ez igy van, bár szerintem a destrut nekik szánták a készitõk de ahhoz kevés a spellpowerük viszont a dark magic ultrabrutal, szerintem messze legerõsebb varázslat tipus a játékba
a rossz 2s, tehat sztem ebbe a dologba ne nagyon menjunk bele :|
olvass utana kulfoldi forumon, ne itt csaljunk
konzolt kell lehivni, es oda beirni, a tobbit megtalalod
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Egy olyan kérdésem lenne hogy nemtud valaki olyan csalást vagy valami megoldást amivel küldetést lehet átugrani mert kitlödtek a mentéseim és nincs türelmem megint eljutni addig ahol tartottam!
Nagyon nagy segitség lenne!
Elöre is köszönöm!!
lehet ugyesen jatszani veluk, de az, hogy lassuak, szerintem nagyon nagy hatrany
mindenesetre az elozo reszekhez kepest meg igyis erosebb lett
Mi a ráknak kell cseszegetni? Kevés a sávszélesség? Mé ne írja le akkor azt, ami éppen eszébe jut??? Ráadásul normálisan disztingvált Vucli testvér. . .
Bár az elején nagyon tuti tud lenni, de az 1-2. szintû csávókat upgradelni kell... majdnem 2* olyan erõsek lesznek. 😄
A gating is nagyon jó az elején, bár középtájban nem éreztem a power, hisz feladom a kezdeményezésem, ha rögtön nyomok.. ha meg nem... De ezt biztos máshogy kell nyomni. 😄
A necronal érzem a powert eddig egyedül 😄D
De amúgy a Haven se rossz, de én azért szeretek varázsolkodni... Erre jó is lett volna az Academy, de nem volt túl masszív...
A necro az egyetlen, ahol spellpower + def jön, és nekem pont ez kell, mivel jobban szeretem a védekezést. 😄
Jah, azt nem tudjátok, hogy hogyvan a sebzésképlet megfelelõ def és attack függvényében? Mert azt látom, hogy nem egyenesen arányos, de azt is, hogy ha pl. 2* akkora az attack mint az ellen defe, akkor a sebzés is hasonló... De ha 40 az attackom és 0 a def, akkor se üt 40* akkorát. 😄DD
De nyilván ha X*kal nagyobb valamelyik, nem túl sokkal, akkor azért az elég masszív, és egyre csökken a sebzésbónusz (v. ellentétesen, a malusz)
Thx