Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Elõre is kösz.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
amit imélben átküldtem?
azon mit töltesz le?
tedd fel a 1.3-at!
¥ xfire: kistekila
Köszi !
Bazinga!
Már nem emlékszem tisztán a pályára, de minden pályán jó ha:
-olyan ellenfeleket támadsz amik lassúak, sosem erõs és/vagy lövõ egységet..kivéve ha esély van rá hogy beállnak
-külsõ lénytermelõ helyeket látogatni.
-ha van rá pénzed, akkor hõst felvenni, lehetõleg olyat akinél sok lény van, pár hõs uis kell, akkor miért ne segítsen mindjárt az elején.
-okosan fejleszteni a várat, nem mindjárt eldurrantani a pénzt olyan dolgokra amik nem 'elsõ hetes' dolgok...ha sokat dob a dolgon akkor inkább lénytermelõ helyeket venni mágus vagy pénz vagy védelmi/szaporulat,..esetleg egyéb épületek helyett.
-ballista is elég sokat lendít a dolgon.
- ha hõst találsz aminek van (viszonylag) jó serege, ballista-ja, esetleg frankó speckója, az elég jó tud lenni. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha valaki tudja, hogy hol van az a pont, amikor a legnagyobbat lehet bukni(idáig) légyszi írja meg és azt is, hogy hogyan lehet elkerülni azt a bukót!
Elõre is köszi!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Olyan problémám lenne h. a skillwheel (1.0) segítségével végigfejlesztgettem úgy a heroet a campaignben h. kijöjjön a superabilityje. Nah nem sikerült, pedig mindent úgy csináltam ahogy kellett volna, és asszem a 31. szint is meg volt szal, nem hinném h. attól több szint kéne h. az meg legyen. Valaki tudna nekem új skillwheelt adni, mármint h. honnan lehetne letölteni, vagy lécci egy példán vezessétek már végig hogy hogy jön ki a superability( a wizardnal). De tuti jól csináltam szal nem ez lesz a baj, de azért megköszönném ha valaki végigvezetné h. is jön ez ki.
Ez így nem túl faxa...
u.i.: leszedted már? az a gyári magyar? (nekem csak a feliratok magyarok,magyarítással) hello.
jelszó: heroeshun
ide föltöltöttem a Torrentet nem tom hogy ez e az én is csak most szedem!
Az AMD legyen veletek!
azt a kaput ne támadd, másik oldalon van egy kissebb kapu amin keresztül kell Godric-al menni ,ez az egyik feladat, és elmegy Nyikolájért...ha jól emlékszem...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha akarsz, keress meg MSNen... Én várlak 3 napja. 😊
Hamarosan játszunk.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Szeretnék kérdezni: Még az elején vok, azt hiszem a Király bukása a cím, v vmi ilyesmi, és megkéne keresni "Asha Könnyét" nem találom sehol, hol van? merre keressem?
köszi. hello.
u.i.: van egy kapu ahol 385 nagy dögjr van meg több 1k-s 'gyengébb'teljesítményû démon...na azzal mit, hogyan? köszi szépen. jó játékot.
Nem rossz, bár ha közelebb van ellenfél, meg gyengébb, akkor a lövés jobban megéri.
Apropó, mikor játszunk?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Mint ahogy Malakai is mondta. 😄D
De kétségkívül erõs volt a raise deade a nekrónak hosszú csatában, így viszont most már annyira jól nem használható... De veszteségminimalizálásra attól függetlenül még jó.
Resurrection viszont emiatt sokkal erõsebb lett, igaz picivel az is több mana.. De pl. egy jó kis wizard így jobban tudja tartani magát, sõt... 😊
Bár szintén közel sem úgy, mint anno..
Azért így is színesebb lett a játék, másfajta eszközökhöz kell sok területen nyúlni a változások miatt.
Kezdjük ott, hogy nem véletlenszerûen adja magának a skilleket. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szerintem full fölösleges 😄
Egyébként az ice boltra is vonatkozik, az pedig található a mage guildben... 😊
Raise dead... ugye 20%kal csökken a lény HPje ha varázsol.
Én azt hittem csak 1*... De volt hosszabb csata, és élesztgettem is, és akkor láttam, hogy miért lõ le a torony 66 csontit... hát, mert már 1 HPja volt loooool 😄
Azért ezzel jóval gyengült a nekró faj, nemkicsit... 😄
De talán az óriási elõnyük most így el is szállt, fel is lehet így fogni... 😊
jeget tápoló ability meg az attacknál az a coldos támadás?? annak nincs köze hozzá.. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
latom van itt szepen info, patch, -lesz- kieg, van mapeditor; helyes, helyes
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De kipróbáltam összes népet 1 pálya erejéig, tetszett mindenben valami, de legtöbb a nekrókban tetszett. 😊
Az a lényeg, hogy tetszen, amit csinálsz, és élvezd...
Én tudom élvezni... Bár megmondom õszintén a gép ellen uncsi is, szal max. néha multizom 1-2õt... 😊
Szal lehet ezért is nem uncsi, mert nem játszom sokat... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )