Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivan924
De jó nektek, legalább megvan a kiegészítõ. <#beka3>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ja és a kiegröl beszélek a hammers of fate-röl

normal.de a 3.at hogy csináltad meg?

AtiRadish
Én csak a Haven uccsó pályáján ütköztem olyan nehézségbe h. vért izzadtam h. nyerjek, nem tom h. hardon azt h. a retekbe lehet megnyerni.
Milyen nehézségi szinten viszed?

vki eljutott a 3. pályához? ott hogy kell legyözni akit lekell gyözni?😛 mert 3x akkora serege van és növekszik hiába van 3 váram

random map generatort az editorba talaljateok az megy crack nelkül is😄

3P
Hát ettõl azért nagyobb viharra számítottam a kieg. megjelnését követõen...
Azon azért erõsen morfondirozok, hogy megvegyem-e most eredetiben a mission disc-et, vagy várjak vele, amig leesik az ára. A 15 pálya + 1 új nép nekem kicsit kevésnek tûnik. Miért nem lehetett bele tenni 5-6 kampányt legalább? Vagy ha már csak enyi fér bele, úgy egy picit sokallom érte a 7000 Ft-ot.
A random map-ok engem nem hoznak lázba, mert teljesen jellegtelenk, semmi jó ötlet, sõt sok esetben még játékmenti hibákat is tartalmazott. Igaz ezt csak a korábbi részek alapján írom, itt lehet, hogy gyökeresen más lesz a helyzet.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

AtiRadish
Nekem is ezt nyavalyogta amíg rá nem jöttem h. a legújabb daemon kell mindenképp hozzá. Szal ha nem a daemon 4.06-tal tetted fel akkor a kieget töröld le, és tedd fel ezzel a daemonnal, más virtuál meghajtós kütyü ne legyen fenn, csak ez az egy. Nekem úgy megy h. a sima fenn van, de azt még be se crackeltem, semmi patch, semmi magyarítás, és erre rápakoltam a kieget, 4.06-tal, yasu.exe 2 katt, és megy is.
De ha nem menne így se, itt már van egy multi no dvd, és egy sima 1.4-es no dvd a simához, hátha jó lesz. Ha meg nem akkor úgyis 1-2 nap és jön a reloaded.

precision
Két félét szokott, az egyik az, hogy tegyem be az eredeti dvd -t (ez akkor van ha nincs bemountolva az image fájl). Ha be van mountolva, és azzal a kis exe -vel indítom akkor meg azt írja hogy dvd ellenõrzés sikertelen.

Bazinga!

j0nNyKa
mmmm, kampany story odabasz eddig

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AtiRadish
Milyen hibaüzenetet ír ki??

McW
Mekkora szarháziak ezek a Nival-nál! Az alap verzió custom pályáihoz nem választhatók a törpék, illetve a vár az igen, de kezdõ hõs hozzá nem(és a tavern-bõl sem), így csak a néhány új pályán lehet/érdemes velük játszani. Remélem csak egy figyelmetlenség és peccsel kompatibilissé teszik a többi maphoz is.

Mess with the best, and die like the rest...

precision
nekem azzal sem megy, reloaded változatra, 1.3as patchre raktam fel, és nem megy...

Bazinga!

AtiRadish
Én is az EU-s verzióhoz csaptam hozzá a kieget, minden rendben mûködik.
Amúgy 2 különbözõ exe-t "kapunk", szal ha kieget indítod el akkor csak annak a campaign-ját tudod elindítani, de természetesen custom gameben ott vannak az alap játék pályái és a +5 single+10 multi. (a verzió szám alul 2.0).
No DVD okosságról annyit h. még nincs, azzal a yasu toolal kell elindítani és asszem a képnek be kell mountolva lennie daemon 4.06-ba

majd lejön meg keresem benni

precision
van vkinek nodvd okossága a kieghez?

Bazinga!

Na azt hogyan hozod elõ vagy hol található?

ivan924
Már kijött a kieg, hivatalosan is. Nekem sajna még nincs meg. Az EMUDVD-Unleashed "kompatibilis" vajon az EU-s Heroes5-el? Csak magyarítás van meg, patcheket nem raktam fel. Ismeri valaki ezt a kieg. verziót? Minden rendben mûködik benne?

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

random map generator a lényeg és az meg elvileg van benne

scorpeeon
remélem is 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lynx_TWL
öhm van szimultán multi kiegben?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

AtiRadish
Mindenki a kieggel jáccik, azé van ilyen csend😄

scorpeeon
Most látom csak véletlenül egy oldalon h kijött a hammers of fate! itt meg nincs nagy élet... ejnye... Senki nem tud róla h kijött vagy mivan? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ivan924
http://jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200611&id=30 a kiegészítõrõl, magyarul, ha érdekel valakit 😊

nekem nem kért semmit.. simán feltettem az ujonnan telepitett 1.0-ra..

j0nNyKa
en felraktam az 1.04-et, mivel az magaban foglalja az elozo patcheket is
igy nem volt semmifele rinya, indult azonnal a kieg

Szerintem fel kell patch-elnie a kiegnek, de ha meg feltelepíted akkor úgyis majd nyavajogni fog, hogy fõ kell tenned.

15 új küldetés és egy új faj a törpék személyében

AtiRadish
Most akarom feltenni a kieget, de mivel már régebben letöröltem az alapot, azt is most tettem fel, na szal a kérdésem az h. feltegyem hozzá a patcheket vagy a kiegészítõ megpatcheli a dolgokat az alapban?

AtiRadish
<#idiota><#idiota><#idiota>
Gonosz vagy😄

j0nNyKa
igen 1,5 gigaban bennevan az eredeti is, sot, az elozo heroes-ok is !

Heroes of Might And Magic V Hammers of Fate EMUDVD-Unleashed ez csak küldilemez vagy az alapjátékot is tartalmazza és plusz kiegészíés?

és mivel tud majd többet mint az eredeti játék, vagyis hány új küldetés lesz benne?
Biztosan lelehet szedni. 😊 Csak amikor kiadnak egy javítást akkor mindig várni kell amíg felfrissítik arra a verzióra.

és le lehet majd szedni a magyarítást ha pl nekem az angol verzió lesz meg?
AtiRadish
Release Notes:

New faction: Introducing the brand-new Dwarves faction, made up of
heroic warriors and rune magic adepts who stalk Ashan's deepest
mountains and most hostile regions.

A brand-new adventure: Featuring 15 new missions, new heroes, and
improved cut-scenes, the new campaign will lead players even deeper into
the dramatic events that began with Heroes of Might and Magic® V.

Extended game experience: Includes a wealth of new spells and abilities,
five new single-player maps, 10 new multiplayer maps, new buildings, new
artifacts, and new neutral creatures, Heroes of Might and Magic V:
Hammers of Fate gives players the tools to develop new tactics, and
further their game experience both online and offline.

Improved mechanics and gameplay: Thanks to new features such as caravans
and a random map generator, players will enjoy unlimited replayability
and an even smoother gameplay experience. In addition, the simultaneous
turn feature will speed up online games.

j0nNyKa
honnan lehet letolteni kerdesek moderalva lesznek

igen.
1 vagy 2 hét késéssel állítólag

a kiegészítõ is magyarul jön ki?
Nincsen magyar? 😞
És akkor mikor lesz majd az 1.04-eshez kiigazított fordítás?

AtiRadish
Magyar warez verzió nincs, de letöltheted az angol verziót és azt lehet magyarítani.

AtiRadish
Én még Nforce-on nem látom, te hol láttad?

juhíííííííííííí <#taps>
precision
izé, ez a rilodid -re is felmegy vajon?

Bazinga!

precision
w00t !!!

Bazinga!

Kandurex
Heroes.of.Might.And.Magic.V.Hammers.of.Fate.EMUDVD-Unleashed

Hát ez bizony kijött 😊

1.47gb

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most én vagyok tényleg ilyen vak vagy tényleg nem lehet letölteni a magyar kiadását a Heroes 5-nek?

Ha én jól értelmezem azt jelenti, hogy hibás image fájlt adtál meg neki

haller!!
biztos felmerült már nem 1szer, csak lusta vok végigolvasni+blabla
a telepítésnél vagyok elakadva még mindg és segghülye vok a géphez kb..
a daemonnal szedetném szét a virtuális izéét, s ezta hibaüzenetet v mit kapom:Unable to mount image. Invalid image file.
ha vki tudna segíteni hálásan köcöngetném+😊

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

Vagy nem lehetne valahonnan magyar verziót letölteni?