Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Nálunk mikor jelenik meg a kiegészítõ magyarul?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Azt nem tudjátok hogy random mappon nem lehet bállitani hogy lehessen várat választani?

j0nNyKa
NYILVAN nem fogsz kapni a kampanyban instant travelt......... az a lenyeg hogy at keljen menned a kapun, nem repkedhetsz csak ugy ...
ja es nem, nincs masik ut, mindent bejartam, meg a torpe kincstarat is... muszaj a postokon bemenni
Player on top :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
Nehanyan irtatok, hogy nehez ez a bizonyos palya. Hat, nalam igy alakult a dolog:

AtiRadish
Én mondtam h. lesz anyázás😄.
Na szal van az a vár ugye, és azt két oldalról helyõrség védi. Megnéztem mind a 2 oldalon ugyanannyi a lények száma. Sztem nézz szét a pályán az artifactokat mindet fölszedegettem és úgy átvergõdtem magam rajtuk.(Hozzá kell tennem én Freydánál végig a defensere gyúrtam, szal amikor elértem ahhoz a helyõrséghez 30!as defensem volt, szal azért a 25 fallen angel nem sebzett olyan nagyon). Na most 3 dolgot tudnék javasolni ott:
1.: szépen kifejlesztesz mindent a váradba, vársz jó pár hetet hagy legyen sok populáció és utána mész neki a helyõrségnek.(akármeddig húzhatod az idõt, nem fog nõni ott a sereg száma csak a tiéd gyarapszik, de a várból kitámad elég sûrûn a gép, azt vissza kell verni)
2.: ez a lehetõség nehezebben megvalósítható mivel lovaggal vagy, de meg lehet csinálni. Jó "szivató" varázslatokkal kell alázni az ellent, ilyenekre gondolok h.: hipnotizálás(puppet master) vagy frenzy.
De ha a kocsmába veszel warlockot, azt felgyúrod azzal is lehet vicces dolgokat csinálni, mint pl. empowered meteor shower, mindegy mit, a lényeg h. sebezzen nagyon.
3.: Van ez az instant travel dolog, ezt nem nagyon értem, én nem kaptam meg, de azzal át lehet teleportálni egyik helyrõl a másikra, szal ha ez neked meglenne "átugorhatnád" azt a kaput.
Szal jó skillek megválasztásával még ha gyengébb is a sereged akkor át lehet verekedni magad azon a kapun.
Te milyen skilleket választottál?

Atiradish, azon a haven 5. pályáján lévõ helyõrségen képtelenség átmenni, olyan gyér sereggel amid van lehetetlen. Én is ott vok, kell h legyen egy másik út.
NeoMaN
Ja. bocs
azt álmomban sem gondoltam, hogy valaki már a kieg 5.-rõl nyomja a rizsát
😄

Lynx_TWL
istenem ekkora egy szart, ez hihetetlen. mióta van kint a játék? több mint fél éve és még mindig nem voltak képese egy kibaszott hibátlan multit írni desync nélkül... a szimultán mód is felettébb érdekes...
x kör után azt mondta a játék túl közel kerültünk egymáshoz ezért turn basedre váltott (kurvára nem voltunk közel egymáshoz) vissza persze nem váltott sehogy...

๏̯͡๏﴿

TreDoR
Jah, ok, sry, csk azt hittem nekem nem tölt be!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

bocsi😊
j0nNyKa
1 hszbe suritsd plz, thx
jovoheten igerem ujracsinalom a bannert, meg a faqt, csak most sok a munka :[

És az is érdekes h ebben a birodalomban senki nem veszi észre h a gonoszt szolgálja mint a Laszlo, meg az Archbishop Alaric?
mer az a Fallen Angel is életet szív el, tehát csak gonosz lehet...
Nem én most az 5. pályán vok, az eddig tapasztalat alapján ezeket a lényeket a gonosz királynõ vezeti (akit az elõzõ részben megszállt az ördög). És a törpök sem engedték át a "a bizonyos határon" a "bizonyos pályán" a piros egységeket csak a simákat.
AtiRadish
Freyda a jó oldalon van ja, de a játék során egyszer lesz majd csak olyan h. lesz egy haven várad és megveszed az egységeket, és azok átalakulnak ezekké az újakká. Nem nagyon lehet õket sehol felbérelni, max joiningolnak hozzád. Inkább a gép fog majd folyton velük támadni. De nem tom h. ezek feltétlen gonosz lények lennének-e.

AtiRadish kérdeztem tegnap csak nem jött válasz hogy ez a gonosz, áruló Red Haven egységek mért szolgálnak Freyda között? A Freyda az pont a jó oldalon van nem?
AtiRadish
Na végigtoltam a kieget, némelyik pálya eszméletlen könnyû volt de vmelyiket meg 10szer töltöttem be h. végigszenvedjem magam rajta. Nagyon jó volt a sztorija, jó pár poén is volt (fõleg a törpöknél). Tetszik az új nép, a törpök, jók a semleges lények is, és jók az új pályák is custombe+multiba. Jah meg tetszik a havennek ez a "gonosz" változata is, bukott angyal miegyebek. Ha vki elakadt volna, vagy formázott, vagy elvesztek a mentései vagy akármi az szólhat nekem, ha kell neki full mentés.

TreDoR
Hi! Valaki be tudná dobni azt a linket amire a banner mutat? Mert nem jön be a flash THX!

ivan924
Oh-la-la. Nehéz volt megállni, hogy bele ne kezdjek a kieg.-s hadjáratokba. Meg kéne várni a magyarítást hozzá, mert addig nem annyira élvezhetõ. Helyette single pályát kezdtem, és eddig levett a lábamról. Viszont azt már most, az elején látom, hogy ha nem sikerül relatíve hamar kristály- és gyémántbányát szerezni, akkor késõbb igencsak macerás lesz fejlõdni a törpökkel. Hiába, õk már csak szeretik az ilyesmit. Annak viszont kifejezetten örültem, hogy pénz dolgában egy picit jobban állnak (Capitol 10k helyett 8k). 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

nagyon kössz

AtiRadish
Kössz

precision

Bazinga!

Legalábbis ha a renegát szó azt jelenti😊
Halljátok a játékban a Red haven sereg, pl: Enforcer, Fallen Angel, azok és a sima Haven egységek között mi a különbség? Mer azt olvastam a PC gurun, hogy azok árulók, de akkor mit keresnek Freyda között?
ivan924
Hmm... a válasz gombot mindig elfelejtem. Bocsesz. A pontokat pedig egybõl kiszúrtam. <#wink>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Köszi a linket <#eljen> máris nézem.

mikor lesz fordítás?

AtiRadish
Kiadták a reloadedos változatot is, szal aki kínlódott az új daemonnal meg a yasuval az szedje le ezt. Na de wareznak télleg vége innentõl

precision
Heroes.of.Might.And.Magic.V.Hammers.of.Fate-RELOADED

Bazinga!

scorpeeon
<#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

chalezlopez
Ezzel a géppel érkeznek a dwarfok...?<#idiota><#idiota><#idiota>
...hát nem biztos, hogy célhozérnek....

Vamos Argentina!

solle
íjjjjj most nézem hogy ez ne maz a topic 1000 sorry

j0nNyKa
szerintem meg wareztemat fejezzuk abba

Szerintem már kérdezte valaki bocs h nem olvasom vissza, de a magyarosításra kell még várni pár hetet nem? Mer igazából értenem kéne egy nyelvvizsgával de nagyon kell figyelnem az átvezetõknél😊
scorpeeon
Tom, de ha már wanadoo, akkor ne a lopott oldalról, hanem a rendes netiparos oldalukról. De most már tényleg warez off. Amíg nincs rendes crack, azt meg lehet majd említeni 😊 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

De figy én nem mondtam h ez nem lopás, meg drága is😊, le lehet szedni a mininováról, meg egy csomó publikus trackerrõl. Csak válaszoltam
scorpeeon
nem atw, az lopás. Onnan is le tudod szedni, de elvbõl nem hazsnálok ellopott oldalt amit ilyen szemetek üzemeltetnek... #11632->ez 1 link csak észre kell venni 😊

Wanadoo (atw)
scorpeeon

ivan924
Megnéztem, de letölthetõt csak torrentest adott. Semmi fizetõs ftp, vagy ilyesmi, ahol relatíve hamar le is jönne. Azért köszi szépen.

j0nNyKa
google

ivan924
Honnan szereztétek meg a kiegészítõt? Boltból, vagy egyéb (torrent, mittudomén...stb)?

AtiRadish
Magyarországon is 24.én fog megjelenni?

még nem jött ki hozzá.majd jövöhéten

Hali! Ha esetleg meg volna valakinek a kiegészítõhöz magyarosítás küldje el. köszi [email protected]
Egyébként nagyon állat a kiegészítõ

AtiRadish
A kiegészítõ haven 5-sérõl beszéltem, ott lesz egy kemény border post amin át kell törni h. bejuss egy várba aminek shipyardja van.
(sztem te az alapjáték haven 5-sére gondoltál amikor egy várat több ezer inferno egység véd)

j0nNyKa
nagyon jo az uj kampanyok tortenete, valoban izgalmas lett !
random map generator, uj faj, uj palyak...
fene tudja, talan megeri a penzet

NeoMaN
Haven 5-ösnél nem lessz anyázás, ugyanis nem kell nekimenni a többezres védõseregnek, elég elolvasni a scenario infot...

AtiRadish
Én easyn viszem, de tom az a csata nekem is kínkeserves volt.
Hát sztem ez 1 jó tanács: mivel bizonyos idõközönként boostol a gép(növeli a saját seregét), ezért célszerû minél hamarabb odaérni amíg nem olyan nagy a serege(persze akkor még neked sincs olyan nagy sereged); amúgy én az egyik skillnek mindig a logisticot választom, és így hamarabb be lehet fejezni a küldiket/felfedezni a pályát. Meg pláne ha egy XL-es pálya van akkor hajamat tépem ha nincsen expert logisticem.
Na szal ha a jelenlegi mentett állásoddal nem megy akkor kezd újra és légy gyorsabb, vagy ha úgy se megy akkor vedd le a szintet, majd késõbb visszateszed.(DE mint mondtam haven 5-ösnél nagy anyázások lesznek😄)

Lynx_TWL
expansionben van már szimultán multi?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;