Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello mindenki azt szeretném megkérdezni,hogy a tribes of the east játékhoz van-e olyan cheat amivel katonákat lehet rakni a hõs seregébe?mint az alapjátékban pl.
tudnátok a játékhoz esetleg hangulatos pályákat/kampányokat ajánlani, amivel az ember egyedül elbíbelõdhet ? (linkelni még jobb lenne 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az alap mapok nekem is rumlisak...viszont tölöttem le hozzá...
találtam egész profikat...
találtam egész profikat...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
huh nem vqalami aktív ez a forum..😞
Ja az alapjátékról van szó de gondolom ap atch verziójából mindenki rájött... aki heroes 5 el játszik, egyszerüen nem olvassa be a mapokat
Hello én bemásolom a maps nevü mapába a letöltött térképeket és utána a játék indításkor az elsõ megjelnõ képnél kifagy 4xrányomok a bezárásra és utána megy tovább de egyedi játékban meg multiban sem látom az általam bemásolt térképek egyikát sem 1.6 os patch van fent... mi lehet az oka és h kell korrigálni, jah és bármelyik mappot megpróbálom mappeditorban elinditani valami hibát dob ki és nem tudom miért nem hajlando visszatölteni azt sem amit készuítek és lementek ugyan azt a hibát dobja ki...
Köszönöm a segítséget!
Még egy segítséget kérnék: Kellene nekem az alapjáték mágus hadjárat elsõ pályájához egy mentés. Nagyon megköszönném.
Még egy segítséget kérnék: Kellene nekem az alapjáték mágus hadjárat elsõ pályájához egy mentés. Nagyon megköszönném.
sziasztok, bocsi h csak így témától függetlenül bevágok, de enm tudna nekem vki segíteni egy kis cheatesléssel kapcsolatban 😄 nemtudom h h kell átírni vagy micsinálni az autoexec.cfg mert ha megakarom nyitni azt kéri h tallózzam :S és én nem merek addig semmit se csinálni még vki nem segít 😄 elõre is köszönöm 😊
Olvasd el a quest leírást, ha jól emlékszem meg kell törni az éjszakát (valamivel), mert csak nappal sebezhetõ.
Vagy valami ilyesmi 😊
Vagy valami ilyesmi 😊
Hello a nekromata invázió pályán megcsináltam mindent van vagy 30 csontsárkányom mégse ismeri el hogy kész a feladat és nem enged cyrus után.tudnátok valami tanácsot adni.
© raulgonz:a konzol nekem bejött de nem tudtam vele csinálni semmit de itt egy link ez jobb mint a cheat: http://www.pcpult.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=81
© raulgonz:a konzol nekem bejött de nem tudtam vele csinálni semmit de itt egy link ez jobb mint a cheat: http://www.pcpult.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=81
Magyar billentyûzet esetén a Nulla gombot kell megnyomni. A fájlokat jól átírtad? Arra figyelj, hogy más-más fájlok tartozik az alapjáték, és a kiegészítõk mellé.
Amúgy nem szabadna problémának lennie vele.
Amúgy nem szabadna problémának lennie vele.
Sehogy sem tudok kódot beírni! Nem jelenik meg a konzol akármit csinálok. Már átírtam az összes input fájlt, ezer féle gombra átállítottam a konzol gombját, de így sem! Az sem tudom milyen a konzol, mert nem jelenik meg! HELP!!
A Heroes V-ben a legutolsó hadjáratban a mágus küldetés elsõ pályáján jártam. Bedöglött a gép. Most már ok, de nincs meg a mentésem. Nem tudtok küldeni hozzá egy mentést, hogy ne kellessen végigjátszani újra? A címem: [email protected].
Elõre is köszönöm, és boldog új évet! Fontos lenne...
Elõre is köszönöm, és boldog új évet! Fontos lenne...
Hello
Most kezdtem el játszani és a The Siege küldetésnél nem tudom mit kell csinálni. Valaki tud küldeni képet, hogy merre találom a "kiutat"?
Kösz
Most kezdtem el játszani és a The Siege küldetésnél nem tudom mit kell csinálni. Valaki tud küldeni képet, hogy merre találom a "kiutat"?
Kösz
every damn day
Milyen release? Milyen Windowson próbálod elindítani?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sziasztok!
Akkor már ketten vagyunk, mert anno nekem sem ment az eredeti kulcsokkal a multi! Nekem azt írta, hogy nem fogadja el a szériaszámot vagy valami ilyesmi. Megoldást akkor nem találtam. Na hátha most közös erõvel!
Akkor már ketten vagyunk, mert anno nekem sem ment az eredeti kulcsokkal a multi! Nekem azt írta, hogy nem fogadja el a szériaszámot vagy valami ilyesmi. Megoldást akkor nem találtam. Na hátha most közös erõvel!
én megvettem a gold packet és megérte... a lentebb írt probléma is csak az volt, hogy túl hosszú lett volna az elérési út 😄
Rá kellene szánni azt a pár ezrest, és megvenni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Helló ! Letöltöttem a Tribes of the East c. kiege-t. Már eleve úgy töltöttem le h felvan telepítve de amikor el akarom indítani a játékot ezt írja ki a HOMM V hibát észlelt ezért leáll. Az adatok, melyekkel éppen dolgozott valószínûleg elvesztek. Mit kellene csinálnom h elinduljon?
Sziasztok! Telepíteném a kelet törzseit, de ezt kapom:
Mi lehet a baj?? légyszi segítsetek....
Mi lehet a baj?? légyszi segítsetek....
Sziasztok!
A multi résszel én is bajban vok, pedig azért vettem meg eredetiben.:S
Odáig eljutottam h be kellett volna tölteni a szervereket de ez már nem történt meg. (pontosan már nem emlékszem miért nem sikerült, h irt-e vmi hiba üzenetet mert kb fél éve probálkoztam ezzel)
Most h megláttam ezt a forumot gondoltam megkérdezem h esetleg tudja-e vki erre a megoldást mert már kiprobálnám a multirészt is szivesen!!!
Szoval ha vki segitene annak elõre is THX!!!
A multi résszel én is bajban vok, pedig azért vettem meg eredetiben.:S
Odáig eljutottam h be kellett volna tölteni a szervereket de ez már nem történt meg. (pontosan már nem emlékszem miért nem sikerült, h irt-e vmi hiba üzenetet mert kb fél éve probálkoztam ezzel)
Most h megláttam ezt a forumot gondoltam megkérdezem h esetleg tudja-e vki erre a megoldást mert már kiprobálnám a multirészt is szivesen!!!
Szoval ha vki segitene annak elõre is THX!!!
Nincs külön online kulcs, ha a TotE kell a multizáshoz, akkor annak a kulcsát írod be. Én legalábbis így tudom, a multit még nem próbáltam. Ha így sem megy, legfeljebb feltelepítem én is, és kinyomozzuk.
Sziasztok! A Heroes V Gold van meg eredetiben és az online kódot kéri az ubi.com-os többjátékos módnál. A játékhoz 3 DVD-key-t kaptam, semmi mást. Hol található az online kulcs vajon? <#rinya>#rinya>
Az összes démoni egységet meg kell semmisiteni a pályán, akkor fog majd jönni az ellenséges hös
Szevasztok, abban kellene nekem egy kis segítség, hogy nemrég ujrakezdtem a Heroes5 és, a Lovagoknál a 3.küldetésben elakadtam, ha jól emlékszem anno itt vmire reagálva jön elõ a "piros" ellenfél, de már nem tudom h hogyan kell elõcsalni..!
Kérem valakí segítsen, mert baromira idegesít...😄
Kérem valakí segítsen, mert baromira idegesít...😄
Próbáltad crack nélkül?
Sziasztok
Én megprobáltam, felraktam az alapot+patcheket(1.06ig), kiegeket+patcheket, de ugyanugy mikor elindítanám a betöltõ képernyõmön kiirje, hogy a Heroes5 hibát észlelt és ezért leállt, hibajelentés küldése vagy mégsem opciokat feldobva.
Megnéztem a hiba forrását ezt irja ki a paraméterekre:
szAppName : H5_Game.exe szAppVer : 1.60.0.51 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
Szóval én a crackre gyanakszom, bár megpróbáltam az 1.0-1.6 os mindegyik patchével, de ugyanezt irta ki...
A gépemen régen fent volt csak elõ akartam venni egyet játszani.
Ha vkinek van vmit trükje, tippje sz kérem segítsen mert én kifujtam..
üdw földi
Én megprobáltam, felraktam az alapot+patcheket(1.06ig), kiegeket+patcheket, de ugyanugy mikor elindítanám a betöltõ képernyõmön kiirje, hogy a Heroes5 hibát észlelt és ezért leállt, hibajelentés küldése vagy mégsem opciokat feldobva.
Megnéztem a hiba forrását ezt irja ki a paraméterekre:
szAppName : H5_Game.exe szAppVer : 1.60.0.51 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
Szóval én a crackre gyanakszom, bár megpróbáltam az 1.0-1.6 os mindegyik patchével, de ugyanezt irta ki...
A gépemen régen fent volt csak elõ akartam venni egyet játszani.
Ha vkinek van vmit trükje, tippje sz kérem segítsen mert én kifujtam..
üdw földi
Nem találja az eredeti exe fájlt, gondolom krekkelt verziód van.
Mielõtt krekkelsz akármit is érdemes az eredeti exe-t átnevezni, és meghagyni, vagyis nem felülírni a krekkelt- exe-vel. Ha késõb peccselni akarod, akkor törlöd a krekkeltet, visszanevezed az eredeti-t, amire már hajlandó lesz felmászni a peccs. Ha ezután újabb krekket akarsz alkalmazni, akkor értelemszerûen meg kell ismételni az átnevezési procedúrát.
Mielõtt krekkelsz akármit is érdemes az eredeti exe-t átnevezni, és meghagyni, vagyis nem felülírni a krekkelt- exe-vel. Ha késõb peccselni akarod, akkor törlöd a krekkeltet, visszanevezed az eredeti-t, amire már hajlandó lesz felmászni a peccs. Ha ezután újabb krekket akarsz alkalmazni, akkor értelemszerûen meg kell ismételni az átnevezési procedúrát.
Ha egyik patchet sem tudom feltenni mert kiírja hogy az eredeti játék nem található, akkor mi a gond?...
patch nélkül
nem mûködnek a kódok, kijön a konzol,de nem fogadja el a kódokat...mit tehetek?
patch nélkül
nem mûködnek a kódok, kijön a konzol,de nem fogadja el a kódokat...mit tehetek?
Ja, én csak 1.05-ig raktam, nem tudtam, hogy nem kell crack 1.06-hoz. Így, hogy már kieg is fent van, nem engedi felrakni. Majd egyszer, ha winreinstall lesz akkor megcsinálom.
Így, így. Nekem is így megy.
Tedd fel mindet és menni fog. Alap h5, h5 patchek, majd kieg(ek) és rá kieg(ek) patchjei. Sorrendben h5, hammers, toe.
Mármint alapjátékot, patchet és aztán a kiegészítõt? Így mûködik mindkettõ?
És hogy csináltad? Elõször felraktad az alapjátékot aztán a kiegészítõt?
PC Guru-n ezt írják:
Figyelem! A patch kizárólag a Heroes of Might & Magic V alapjátékra telepíthetõ, A végzet pörölyei küldetéslemezzel rendelkezõk nem lesznek képesek gépükre tornázni.
És tényleg nem megy fel, azt írja a patch, hogy nincs feltelepítve a Heroes of Might and Magic 5!
PC Guru-n ezt írják:
Figyelem! A patch kizárólag a Heroes of Might & Magic V alapjátékra telepíthetõ, A végzet pörölyei küldetéslemezzel rendelkezõk nem lesznek képesek gépükre tornázni.
És tényleg nem megy fel, azt írja a patch, hogy nincs feltelepítve a Heroes of Might and Magic 5!
Szia!
Nekem megy mindkettõ gond nélkül.
Nekem megy mindkettõ gond nélkül.
Ahhoz már nem kell crack mert kiveszi a másolásvédelmet. Viszont én azt olvastam, hogy az 1.06 feltelepítése után a Hammers of Fate--tel nem lehet játszani...ez igaz?
szevasztok
a heroes 5 1.06 veziojához szeretnék egy mûködõ cracket, mert ami nekem van nem jó, már a gamecopyword-ön is néztem, de az sem mûködött...
a heroes 5 1.06 veziojához szeretnék egy mûködõ cracket, mert ami nekem van nem jó, már a gamecopyword-ön is néztem, de az sem mûködött...
CSásztok!
Szereték érdeklõdni h egyáltalán lehet e hamachin keresztûl H5 TOE -ni és ha igen akkor hogy?
Válasz elöre is kösz!
Szereték érdeklõdni h egyáltalán lehet e hamachin keresztûl H5 TOE -ni és ha igen akkor hogy?
Válasz elöre is kösz!
Mi akadályoz benne? Mit csinál?
Sziasztok!
Egy amatõr kérdésem lenne:
Az alap Heroes 5-ben hova kell bemásolni a letöltött térképeket, hogy mûködjenek?
Egy amatõr kérdésem lenne:
Az alap Heroes 5-ben hova kell bemásolni a letöltött térképeket, hogy mûködjenek?
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy mikor az alap Heroes 5-höz felraktam az összes patchet 1.6ig utána miért ne, lehet Hadjáratban játszani?
http://www.startlapjatekok.hu/strategia/1/
Monsters Dens
Érdemes 3 íjász és 1 papot. Papnak csak életerõ, íjászoknak dextery-t adni. Pap van elõl, többi hátul.
Ha van kérdésed irj, és még le is menti kb 3-4 helyen. Megint behozod akkor onnan folytathatod a mentésekbõl.
Monsters Dens
Érdemes 3 íjász és 1 papot. Papnak csak életerõ, íjászoknak dextery-t adni. Pap van elõl, többi hátul.
Ha van kérdésed irj, és még le is menti kb 3-4 helyen. Megint behozod akkor onnan folytathatod a mentésekbõl.
Van egy kicsit off kérdésem.
Nincs ilyen HOMM. vagy Kings Bounty féle flash-en játszható játék?
Nyár van és kevés bent az irodában a meló, de csak weben futtatható játék jöhet szóba. Szóval ismer valaki ilyet?
Nincs ilyen HOMM. vagy Kings Bounty féle flash-en játszható játék?
Nyár van és kevés bent az irodában a meló, de csak weben futtatható játék jöhet szóba. Szóval ismer valaki ilyet?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Már nem kell köszi, megtaláltam.
Sziasztok!
Valaki el tudja nekem küldeni e-mailben a játékhoz való skillkereket?
Valaki el tudja nekem küldeni e-mailben a játékhoz való skillkereket?
Hali.
Remélem valaki tud segíteni. A Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East-hez lenne szükségem magyarosításra. Elõre is köszi!
Remélem valaki tud segíteni. A Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East-hez lenne szükségem magyarosításra. Elõre is köszi!
FORZA PARMA!!!!!!!!!
Mitõl lenne legerõsebb az embereké? Nincs nép ami ezt verné le símán?