Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tote-ban az elsõ küldit hogyan lehet megcsinálni? ott mindíg jön a hõs, nekem meg nincs elég emberem... 2 orkot kiszabadítottam, de tovább nem megy

every damn day

Az a pálya amikor jön a démon ? az ellen a bábjátékos varázslat kell nem cheat.

Sziasztok
Az lenne a kérdésem h van vki aki kiakasztotta cheat nélkül a heroes 5-öt?
Mert nem tudok továbbjutni az 1. felvonás utolsó pályánál.
Az ellenségnek 1000 van minden lényébõl,és képtelenség megcsinálni.
Tud valaki cheatet ami jó?
Elõre is köszönöm.
Hello
a tote demó van meg nekem, és ott tényleg csal inferno meg ork van a játékban? Valahogy aktiválni lehetne, hogy az összes többi faj meglegyen?

every damn day

szerintem várj egy kicsit hátha lesz napi akcióban
most mindent leáraznak és talán megkaphatod a goldot 5 euróért

How much can you take,before you snap?

Köszönöm a válaszokat!Meglátom mi sül ki belõle majd.
Steam-en is érdemes körülnézni sztem.

Carmang
Nálam az ATi Radeon 9600XT-vel (128M😎, és az 512MB RAM-mal elég jól futott. Inkább nagyobb térképeken volt szaggatás, amikor a nézetet automatikusan akarta egyik helyrõl a másikra vinni. Egyébként nem volt élvezhetetlen. Neked jobb VGA-d van, szerintem próbáld meg.

w77d
igen... a mostani gépeden élvezhetetlen lenne ha egyáltalán elindulna...

akkor majd ha lesz új gép csak akkor érdemes inkább nem?
w77d
ja várjá 1giga memória minimum, a doboz hátára van írva...

w77d
támogatni támogatja, csak legfeljebb lassú lesz mint a bûn...

Akkor még 1 kérdés: nvidia geaforce 7300 1Gb-os videókarival és 512Mb
RAM-mal elfut-e vajon?
w77d
szerintem igen... tény hogy amikor én vettem akkor akciós volt, de így is marha jó. Pont mostanság is ezzel nyomulok 😊 a kiegeknél még nem tartok de az alap is király 😊

Most már 6000Ft de annyiért is megéri?
Köszönöm hogy szóltál 😊
w77d
igen... CDgalaxisban vettem pár hónapja...

azt amiben van az alap és a kiegek? (HOL?)
w77d
micsoda??? én 4000ft-ért vettem...

Szerintetek megéri a gold edition 10000Ft-ért?
ok, de mégsem jött az a nyamvadt banya (Biara)
Narxis
Warezoltra is felmegy a patch...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

w77d
nnnaugye 😊

Megvettem az eredeti játékot, felraktam a patch-eket, és MEGJÖTT Biara!
<#mf1>
Üdv!

Tud valaki eredeti magyar Heroes V-höz "angolosítás"-t?
Sziasztok!
Heroes 5 alapjátékom van és amikor online akarok játszani rákattintok az Ubi.com-ra, és ott kér egy online kódot... Mi az? És honnan szerezhetnék olyat?
Már regisztráltam az Ubi.com-on de ott nem találtam...
Köszi
Blinkye
Na sikerült rájönnöm. Az install végén fagyást és a játékból eltûnt menüket a windowsblinds csinálta nálam. kikapcsoltam. hibátlanul feltelepült aztán bekapcs és jó minden.

3Ds MAX :)

Sziasztok! Már sokszor volt kérdés, elolvastam a megoldásokat, mégsem mûxik. HOMM V alapjáték, Ranger kampány elsõ pálya (Refugees). Feltettem az összes elérhetõ patch-et, újból kezdtem a pályát 3x is, mégsem jön Biara. Van valakinek bármi ötlete?

Köszi
Blinkye
senki? 😞

Blinkye
Sziasztok. Nekem egy olyan problemem van, hogy az install végén az alap játéknál valamiért nem lép vissza windowsba. A játék mûködik ugyan de nem tudok hadjáratban játszani és egyedi játéknál meg nem lehet lényeket venni. uninstall nem mûködik. csak rendszer-visszaállítással tudom újrarakni a játékot. Párom gépén hibátanul mûködik ugyan ez.. Mi lehet a gond? Idõm sajnos nincs visszaolvasni. Köszi elõre is a segítséget.

Sziasztok!
Nekem az 1.06-os patch után az alapjáték esetében nem látszódnak a hosszú ékezetes betûk. Tud valaki valami megoldást erre?
Sziasztok!

Ha csináltam egy teljesen hibátlan pályát a kelet törzsei-s Map editorral akkor azt a játékban hol érem el?
Direkt több személyesre állítottam, hogy Hot-seat-ben tudjunk játszani, de sehol nem találom a játékon belül... csak a játék mappájában a Map könyvtárban...

Valaki tud segíteni?

Elõre is köszi!

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Csibusz
Hali az mitõl van, hogy mikor idõt nyomok, hogy jöjjön a következõ játékos, akkor fekete képernyõ van, nem látom a h mit tevékenykedik a gép, csak alul egy icipici csíkon... köszi a helpet..
a magyar verziót is fel lehet patch-elni?Köszi
wolf magic
heroes.hardwired.hu/ itt a link van kampány végigjátszás leirva ez majd segit

Az alapjátékban a Könnyek Ossirért-1 küldetésben, hol lehet megtalálni Asha könnyét, mert már jópárszor végig jártam a pályát.
Tud valaki segíteni??????
w77d
de ennél a játéknál minek??????? egy félõrült hörcsög is simán végignyomja cheat nélkül...

cheatelni akar.

w77d
passz nem tudom hogyan kell... de minek kéne a konzol?

sziasztok
az alapjátékban nem tudom elõhívni akonzolt, ahova a kodokat kellene írni. mindent ugy csináltam, a hogy levan írva. tudna nekem segíteni valaki. köszönöm
Carmang
A hõs Leadership (zászló, trombita) képességén belül van egy olyan ability, hogy Diplomacy (galamb, koszorú) ez befolyásolja. Persze vannak a kampányban olyan seregek, amiknél fixen be van állítva, hogy megtámad, vagy csatlakozik.

húúú. bocsánat, visszaolvasta a helyesírásomat megbuknék 4. általánosban 😄
illetve egy olyan mentés PLS valaki töltsön fel ,amint végigvitte a kampányt!

Mert format C volt a gépemen és nem maradt meg a mentésem... még 3 missszió maradt! Nagyon köszönöm nektek!!!
Sziasztok!

Az alábbi problémûm van:

Tört Heroes V Hun verzió . 1.0 patch és crack simán megy .. felpecccseltem 1.5-ig minden ok. 1.5 crackjével el indul,de a mapokat nem tölti be és nicns map editor sem,csak ha a krekkel oda teszem!

vki tudna dobni egy linket egy JÓ 1.5 Crackre? az 1.0-s Crack 22mb az 1.5 12??? HÁT NEM 😊

ha van valakinek official heroes v-je és 1.5 patchje és feltenné azt is megköszönném!

Elõre köszi!
Köszi! és mi befolyásolja ,hogy csatlakozik e hozzám az egység a pályán ha meg akarom támadni? mert a hadvezetés az tudom,hogy növeli az esélyét de van más tényezõ is?

Carmang
Magas morálnál nagy az esélye, hogy egy egység újabb támadási lehetõséget kap akcióra, vagyis hogy "mégegyszer õ jöjjön".

A morál mit csinál a játékban ? vagy hova számít be? sebzés ?

Shiwo
1) lényegében igen, én úgy vettem észre, hogy csak a kampányok nincsenek benne a KT-ben

2) jó kérdés, elvileg igen...legalábbis a régiekben lehetett..mi speciel valahogy megmaradtunk a hot-seat megoldásnál 😊
neten keresztül egyszer próbáltam, az mondjuk az alapjátékkal volt, és ott elõfordult, hogy pár óránként megszakadt a kapcsolat, és nem vettük észre, mert a gép átvette a játékos helyét (és még jó sokáig el is vacakolt a körével..) viszont ezt betudható annak is, hogy ahol játszottam, ott nem volt épp a legjobb a wifi térerõ, s lehet az okozta a dolgot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok! Nekem két kérdésem lenne:
1) Az ötödik rész Kelet törzsei (Tribes of the East) kiegészítõje az alapjáték nélkül használható, sõt ha jól vettem észre a Hammers of Fate kiegészítõben megjelent fajt is tartalmazza. Tehát ha az egyszeri játékos csak "egyalkalmas" pályákat (avagy nem kampányt) szeretni játszani (akár multiplayerben), akkor bõven elég neki a Kelet Törzsei játékot megvennie és feltelepíteni? Ismerõseimmel szeretnénk (neten keresztül) hálózatban játszani és nem mind1 hogy ~6000 forintot kellene kifizetnie a játékért, vagy 2000ret.😊

2) A multiplayerben játszott játékokat továbbra is el lehet menteni, majd késõbb folytatni? (alkalmanként csak 1-2 óránk lenne a játékra, annyi idõ alatt egy nagyobb térképet pedig nehézkesen /vagy inkább egyáltalán nem/ lehet lejátszani).
w77d
úgy mi értelme van a játéknak? ne bazd vele össze a játékmenetet inkább élvezd ezt a jó játékot...