14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
vikinkee #14645 hello!tudna vki segíteni?hogy kell cheatelni? egy csomó leírást próbáltam már.de egyik sem megy.előre is köszi. -
duhajdaniel #14644 Igen van patchelve. A verzióm: 1.60
A sarokban lévő kaput nem Godric-kal győztem le, de szerintem ez nem lehet probléma. Szerintem megpróbálom újrakezdeni a pályát. -
#14643 Ez bizony bug (van petchelve a játékod?), Goldric eltűnése után Nyikolájra nem kell várni, a nap végén feltűnik ott, ahol Goldric lelépett.
Néhány nap kell neki, amíg elér a démonokig, a vörös hős helyzetétől függően Izabellának már lehet harcolni sem kell (a várat kell megvédeni Nyikoláj megérkezéséig).
Nagyon régen én is jártam így, hogy Nyikoláj nem akart jönni, de az még szerintem patch nélküli játéknál volt - vissza kellett tölteni egy régebbi mentést. -
duhajdaniel #14642 Először is köszönöm válaszod!:)
Godriccal igen az alsó kapun mentem át, legyőztem a kis sereget, és Godric el is tűnt a térképről. Ám Nyikoláj nem jelent meg! Lenyomtam vagy 50 kört, de addig sem jelent meg a hős. Most mit tegyek? -
#14641 Picit el vagy tévedve, nem oda kell menni Goldriccal, ahol a hatalmas démonsereg van, azok számodra legyőzhetetlenek (bábjátékos sötét mágia varázslat, szerintem olyat nem is lehet ezen a pályán megszerezni)
A csel, hogy a démonhorda előtt Glodriccal tovább kell menni egy másik őrhelyig, ami nincs messze, s ott lényegsen kevesebb démon lesz - legyőzöd őket, s legyalogolsz a térkép sarkához (lényegében Goldric kilovagol a monitorod látóteréből).
Goldric eltűnik, megjelenik Nyikoláj, ő fogja legyőzni outroban az irdatlan démonsereget, Izabellával addig kell tartani a várat, amíg Nyikoláj odaér a démonokhoz (néhány nap a megjelenésétől számítva) -
duhajdaniel #14640 Látom írtatok erről vmi bábjátékos varázslatot, de nekem olyan nincs. Aki végigvitte már azt a pályát, az írjon pls, hogy hogy csinálta.
Köszi! -
duhajdaniel #14639 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Heaven campaign uccsó pálya. A leírás szerint, amikor elküldöm Godric-ot Nyikolájért vége lesz a küldetésnek. Nekem nem lett vége... Kiírja küldetésként, hogy tartsam meg a várat és a Isabella és Godric élje túl. Az ellenfél várát őrző kapuban kb mindenból 500-1000 darab van démoni seregből... Mit kell csinálni?
Remélem valaki tud segíteni:) -
kmartin #14638 szia
abban a várban amit utoljára foglaltál el,építs hajógyárat és vegyél hajót,onnatól már elhajózhatsz.(itt én is sokat szívtam mert én se tudtam,hogy mit kell) -
#14637 a 3-az és az 5-öt már szétjátszottuk, és most akkor a 6 következik -
Andrews2007 #14636 Might and Magic Heroes VI új logo és név és egy lichszerű lény rajza.
http://img195.imageshack.us/img195/2735/artwork1.jpg
Ja és lesz dzsungeles terület gondoltam éreztem ez még hiányzott Talán egy mocsaras dzsungeles vár is visszaköszönve a 3. részből Az 5. részben a Nagák külön frakciót kaptak volna meg egy egyiptomias nép is lett volna,
az Academy vár hasonlósága miatt nem lett gondolom mégse semmi. Talán majd most.
http://img706.imageshack.us/img706/8180/hm6qb.jpg
Most már biztos ,hogy Heroes VI lesz. Egyelőre alig látszik fejlődés a grafikán. Azért szép lesz. Egy kép nem a világ
Tündék megint lesznek úgy látszik. Kicsit szebb lett az árnyékolás élesebbek a textúrák. Háttérben mélység jelzés.
http://newsletters.ubi.com/EMEA/M&M_H6_EMEA_100811/uk_index.html
Itt meg biztos hogy az új háborúra utalnak.
Most szerdán/csütörtökön lesz a bemutatója és hivatalos bejelentése a játéknak. -
foldi6 #14635 sziasztok
A Tote-ban a 3. hadjárat (Atyáink dicsőségére) 2. küldetésén (1 kán, 1 klán) nem tudok tovább jutni. Elfoglaltam 3 várat, kettőt a főszigeten, egyet a kis szigeten ahova hajóznom kellett. De a következő vár a főszigeten egy hegy másik oldalán van ahova nem tudok eljutni se szárazföldön, se tengeren.
Esetleg, ha vkinek rémlik a pálya kérem segítsen.
köszi előre is. -
steweee #14634 van olyan nagyon jól megírt rajongói pálya, ahol intelligensen játszik a gép ? akkor feltenném nosztalgiából egy party kedvéért :)
én anno a sima háromhoz nagyon jó kis mapokat szerkesztettem, de ott hülye volt az AI, csak egymás elleni harcra -
syberia2 #14633 lenyomva tartod a shiftet -
#14632 Hello mindenki!
Tudja valaki melyik gombal lehet szétszedni az embereket? kettészedni ugyan azt a falytát, ilyesmi.. -
Kilop #14631 ja,és ami 3.1-es verzioval megy -
Kilop #14630 A kelet törszeihez tud valaki jó magyaritás/magyar nyelvű fájlokat/linket küldeni?:) -
#14629 Hello!
Szoktatok multiban játszani esetleg? Ha igen, hol? -
#14628 Ha jól rémlik van auto patchere a játéknak, azt indítsd el, az leszedi a megfelelő patchet. -
#14627 Valószínűleg egy másik kiadású (angol-USA/angol-UK/német/lengyel/stb..) peccsel próbálkozol, mint a játék? -
#14626 Na még egy problem. tök eredeti heroesnél azt írja az összes féle patch, hogy nincs telepítve a gém? why? -
#14625 Na ez is megoldva mielőtt írt volna valaki....
Viszont most meg lett véve eredetibe és akad varzslatok közben a csata mint állat. Nem raktam fel egyik patchet sem. Az lehet a baj? -
#14624 Sziasztok.. Utolsó kampány utolsó pályán a fő várban a fő csatánál kilép a gém windowsba ahogy elkezdem a csatát.. ellen lép. mikor lépek én is akkor kilép. Mi lehet a gond? patchek fent vannak. -
#14623 A szupersereg által védett kapu felé vezető úton van egy kút. A kút mellett van egy rész, ahol át tudsz menni a sziklás területre. Ott megkerülheted a kaput és szépen elfoglalhatod a várat. -
donatus13 #14622 Fekete mágia legfelső egyik legfelső spellje rárakod az ellenfél egységére és azt irányítod. -
semetka #14621 Miaz hogy bábjátékos varázslat?
azt hogy kell? -
donatus13 #14620 Bábjátékos varázslattal lehet ott normálisan végig jutni, más taktikát én nem nagyon ismerek. -
semetka #14619 igen jön több démon is
az a pálya amikor izabellát kiszabadítom a börtönből és ott mellette lévő várat el kell foglalni
utánn meg jön több démon is de nem egyszerre és mindig hamarabb odaérnek a várhoz mikor elmék
A Király Bukás a pálya az.
És a érkép jobbalsó sarkában van egy kapu és ott rengetegen vannak
majdnem mindből 1000 db
Pls segítsetek. -
#14618 ha jól rémlik akkor ott azért olyan erős az az ellen, mert azt nem kell legyőzni, nem is lehet, csak menekülni előle és megtalálni valami kaput.. lehet akármennyi lényed a csata előtt neki a gép úgyis 3x-4x annyit generál azért, hogy meg en ölhesd (későbbiekben találkozol még vele és lesz szerepe, ezért jönne ki hülyén ha te meg megölnéd) -
donatus13 #14617 megvettem eredetiben az összeset de még csak az alapot nyomtam:D abban tudok segíteni. -
syberia2 #14616 a tote-ban az első küldit hogyan lehet megcsinálni? ott mindíg jön a hős, nekem meg nincs elég emberem... 2 orkot kiszabadítottam, de tovább nem megy -
donatus13 #14615 Az a pálya amikor jön a démon ? az ellen a bábjátékos varázslat kell nem cheat. -
semetka #14614 Sziasztok
Az lenne a kérdésem h van vki aki kiakasztotta cheat nélkül a heroes 5-öt?
Mert nem tudok továbbjutni az 1. felvonás utolsó pályánál.
Az ellenségnek 1000 van minden lényéből,és képtelenség megcsinálni.
Tud valaki cheatet ami jó?
Előre is köszönöm. -
syberia2 #14613 Hello
a tote demó van meg nekem, és ott tényleg csal inferno meg ork van a játékban? Valahogy aktiválni lehetne, hogy az összes többi faj meglegyen? -
sirdond #14612 szerintem várj egy kicsit hátha lesz napi akcióban
most mindent leáraznak és talán megkaphatod a goldot 5 euróért -
bigbigle #14611 Köszönöm a válaszokat!Meglátom mi sül ki belőle majd. -
Me Ga #14610 Steam-en is érdemes körülnézni sztem. -
#14609 Nálam az ATi Radeon 9600XT-vel (128MB), és az 512MB RAM-mal elég jól futott. Inkább nagyobb térképeken volt szaggatás, amikor a nézetet automatikusan akarta egyik helyről a másikra vinni. Egyébként nem volt élvezhetetlen. Neked jobb VGA-d van, szerintem próbáld meg.
-
#14608 igen... a mostani gépeden élvezhetetlen lenne ha egyáltalán elindulna... -
bigbigle #14607 akkor majd ha lesz új gép csak akkor érdemes inkább nem? -
#14606 ja várjá 1giga memória minimum, a doboz hátára van írva...