Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Itt van sok fenn!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Akkor a demo crackje lenne felrakva?
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mondd meg miket talaltal meg es megmondom hol a 3.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Inkabb megveszem
Most raktam fel a HAmmers of Fatet de nincs hozza crack-em Tudnatok adni egy linket ahonnan letolthetnék egyet?<#help>#help>
Nekem az alap Heroes 5 van meg,de 0.9es változatban.
Azt lehet patchelni 1.0-ra?Vagy szerezzek be egy másik verziót???
Elõre is köszi!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Elõre is kösz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Lehet hogy béna vagyok de nem tudom feltenni a hammers of fate magyarosítását. Leírná valaki hogy kell megcsinálni. Elõre is köszi.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Most ismerkednék a game-val csak az baj, h indításkor a következõ hibaüzenet fogad:H5_Game.exe-Unable to Locate Component
This application failed to start because d3dx9_25.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem.
Ha tudtok gyógyírt a bajra lécci írjátok le.
Elõre is köszi.
aki tud segitsen??!!
A triumvirátus-akadémia hadjárat.
Feladat:1, találkozz frindannal................hol????
2, szabaditsd ki godricot........kiszabaditás után miért nem fogadja el a küldetést.
minden tanácsot szivesen fogadok.
help????
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A heroes "fíling" pedig minden embernél mást jelent, én pl. a 2-vel kezdtem, de csak a 4-nél éreztem azt, hogy több idõt játszak vele.
Ami marhára tetszett a H4-ben az a rengeteg variációs lehetõség még a hõsökkel is. Ehhez képest tényleg "más" a H5. Szerintem sok embernek akik a negyedik részt fikázzák egyszerûen "túl sok volt" és átláthatatlan.
Én imádtam pl. a Barbárral kezdeni, mire elfoglaltam a bányákat már mehetett egyedül felfedezni, a sereg mellé meg beraktam egy lovagot. Aztán ha lehetett begyüjtöttem egy Academy mágust...szóval jó volt az a rész, csak az összetettebb rendszer miatt nehezebb volt megszeretni.
Hidd el, tanultak a 4 hibaibol, es annak alapjan csinaltak egy fantasztikus jatekot.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
gecinehez.
ha nem balfaszkodnak, es beleszolnak a fejlesztesbe olyan szinten, hogy marpedig ne terjen el gyokereben a 4 a 3tol, lehet nem lettek volna fosban...