Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És különbözik vmiben a 0.9es és az 1.0ás?

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

Szerintem igen. A demo exe verziója volt 0.9-es. Amikor az elsõ feltört gámák megjelentek a H5-bõl, akkor használták hozzá a demo exéjét, kisebb-nagyobb sikerrel.
Mayday
www.maps4heroes.com

Itt van sok fenn!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nemtom nekem teljes.
Akkor a demo crackje lenne felrakva?

Saccard
Hi! Lenne egy kérdésem. Megvan eredetiben a játék, csak nagyon kevés a multis pálya. Nem tudtok véletlenül map packet hozzá? Van egyáltalán? Kössz!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

köszönöm megtaláltam

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

AtiRadish
1 van fenn csutkara eszakkeleten, egy nagyon lenn delnyugaton, es egy van a palya kozepen, amit jo sok csonti ijasz ved.

Bocs ne haragudj, de 2 az tök egyértelmûen a vár közelében van, egyik észak keleten, a másik egy kicsit délre, és elég közel, a harmadik van valami trükkösebb helyen, mert nem találom

Lebeszélni? Nem mondtam semmit<#circling> Csak beírtam egy weboldalt <#nyes>
AtiRadish
Es megis melyik a 3.??? Honnan tudjuk te melyik kettot talaltad meg??
Mondd meg miket talaltal meg es megmondom hol a 3.

Hello valaki mondja meg légyszi, elsõ kampány ötös pályáján, hol a harmadik obeliszk?

scorpeeon
ha már rászánta magát h megveszi, mért akarod lebeszélni róla?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gamecopyworld.com
scorpeeon
Jó ötlet <#eljen>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kösz
Inkabb megveszem
Hi
Most raktam fel a HAmmers of Fatet de nincs hozza crack-em Tudnatok adni egy linket ahonnan letolthetnék egyet?<#help>
De igen. Nem a demo crack-jével kéne kisérletezni, tele van a net normális törésekkel.<#idiota>
AtiRadish
Ha jol emlekszem az a verzioszam csak a demonal volt nem?

Hali!
Nekem az alap Heroes 5 van meg,de 0.9es változatban.
Azt lehet patchelni 1.0-ra?Vagy szerezzek be egy másik verziót???
Elõre is köszi!

j0nNyKa
vedd le minimumra az osszes grafikai beallitast

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

aham. hát a proci nincs felhúzva. azon egész pontosan mit értesz,h ne maxon használjam kis a videókártyát?
ivan924
Ha pl. fel van húzva a proci, akkor szokott ilyet csinálni. És jó, ha kezdetben a videókártyát se a max-on használod ki.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Kösz a segítséget. a játék elindul, fut is rendesen, csak nemtom miért teljsen random lefagy. Próbáltam többféle grafikai beállítással, desemmi. Ha erre is tudnátok mondani vmi megoldást hálás lennék.
Elõre is kösz.
TreDoR
A FAQ-ban is benne van.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Töltsd le a wrar-t avval kicsomagolod beírod a jelszót és behúzod a tartalmát a dataa1-be
Én tom hogy rakd fel csak ne töröld az üzenetemet jonnyka
SEGÍTSETEK!!

Lehet hogy béna vagyok de nem tudom feltenni a hammers of fate magyarosítását. Leírná valaki hogy kell megcsinálni. Elõre is köszi.
ivan924
Esetleg... 😊 egészen biztos!!, hogy azt a directX-et amit a játék a telepítés során felkínál, fel kell telepítened. Nálam is ez volt anno a gond.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

j0nNyKa
esetleg telepits directxet ..

Hello!
Most ismerkednék a game-val csak az baj, h indításkor a következõ hibaüzenet fogad:H5_Game.exe-Unable to Locate Component
This application failed to start because d3dx9_25.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem.

Ha tudtok gyógyírt a bajra lécci írjátok le.
Elõre is köszi.
mooo
értem,ok<#wave>
Bocs, eggyel lejjebb akartam nyomni az elõzõ hsz-hoz...

mooo
mivan?
HELP!!!
aki tud segitsen??!!
A triumvirátus-akadémia hadjárat.
Feladat:1, találkozz frindannal................hol????
2, szabaditsd ki godricot........kiszabaditás után miért nem fogadja el a küldetést.
minden tanácsot szivesen fogadok.
help????
az száx 😉

TreDoR
Szeretem a várostromokat az 5ben és 3ban 2ben is szerettem, fõleg mikor a katapult 10 körön keresztül nem hajlandó belõni se a kaput, se a falat, a lényeim meg állnak a váron kívül mint egy zsák sz*r és nézik ahogy bedarálják õket, jaaaaaa, természetesen a teleportálás varázslat csak gyakorlott fénymágiával müxik falon keresztül, fõleg ha az 800 imp elszívja az összes manát és még teleportálni sem lehet.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Teljesen egyetértek <#eljen>, jó volt a H4 (mivel uj, más fajta játékmenetet hozott, de ez is lett a veszte, fõleg a vár ostromok, na az kaki volt rendesen), de azért jó hogy az 5. nem rá hasonlít jobban...

scorpeeon
Én a Heroes 3-al játszottam még eleinte az olyan gépemen amin éppen elfutott 😊 Nem keveset nyomtam, nagyon megtetszett. Aztán megjelent a 4, de 2 indok miatt fel sem tettem: szídták mint a bokrot, és el sem futott volna a gépemen valószínûleg. Aztán amikor már új gépem lett, a H4 eszembe sem jutott, hogy feltegyem rá, hallottam róla elég rosszat. Viszont ez az 5 ez tényleg üt, és mivel a 3at szerettem nagyon és ahhoz hasonlít )nem a 4hez) így nagyon tetszik ez is, a grafikája is olyan, hogy jobb nem is kellene, gyönyörû az egész. (fõleg fullon)

ivan924
Na igen. Nálam is hasonlóképp volt. Annyi különbséggel, hogy a 2-vel szerettem volna sokat játszani, de késõn ismertem meg, nem sokkal utána jött a 3. Az is jó volt, és akkor szerettem vele játszani. De amikor meglett a 4, na az már egész más volt. Pár hónap után is támadtak újító ötleteim pl. stratégiát, stb. illetõen. Ráadásul magyar volt, és emiatt plusz a rendkívül összetett játék miatt évek múlva is le tudott kötni, hosszú éjszakákra is. Szerintem ez is sokat jelent. Ha valaki kevésbé tud. pl. angolul, akkor nem annyira jön át a heroes-érzés. Nehezebb beleélni magunkat a sztoriba, stb. H4-ben inkább a single-mapok, H5-ben pedig az összefüggõ hadjáratok fogtak meg inkább.

TreDoR
Hát igen, a 4 sokkal részletesebben ki volt dolgozva (itt nem a grafra gondolok). Az 5 és a 3 nyomába sem ér ebbõl a szempontból.

A heroes "fíling" pedig minden embernél mást jelent, én pl. a 2-vel kezdtem, de csak a 4-nél éreztem azt, hogy több idõt játszak vele.

Érdekes vita. Akko' én is leírom a véleményem :-)
Ami marhára tetszett a H4-ben az a rengeteg variációs lehetõség még a hõsökkel is. Ehhez képest tényleg "más" a H5. Szerintem sok embernek akik a negyedik részt fikázzák egyszerûen "túl sok volt" és átláthatatlan.
Én imádtam pl. a Barbárral kezdeni, mire elfoglaltam a bányákat már mehetett egyedül felfedezni, a sereg mellé meg beraktam egy lovagot. Aztán ha lehetett begyüjtöttem egy Academy mágust...szóval jó volt az a rész, csak az összetettebb rendszer miatt nehezebb volt megszeretni.
Mayday
Ez sajnos a 4-ben volt kicsit elszurva, ott tulsagosan ki lettek emelve, tul lettek tapolva, nehany megatapos hossel ezres seregeket lehetett bomlasztani. Jobb ez igy.

Hidd el, tanultak a 4 hibaibol, es annak alapjan csinaltak egy fantasztikus jatekot.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Mi benne a bonyolult???

De nemcsak ez hanem az is hogy a hõsök szerepét háttérbe szorították😞!

j0nNyKa
de mi benne a bonyolultabb? ugyanugy egerrel kell, ugyanugy gombokat kell nyomkodni
gecinehez.

A Heroes 4 megfogott viszont az 5 nem tudott!

Szörnyû a gyártási rendszer túl bonyolított!Miért nem lehetet úgy megoldani mint a 4-ben?

Így értem😊

j0nNyKa
na igen de mar elotte is hanyatlottak ugymond
ha nem balfaszkodnak, es beleszolnak a fejlesztesbe olyan szinten, hogy marpedig ne terjen el gyokereben a 4 a 3tol, lehet nem lettek volna fosban...

scorpeeon
Ennyi erõvel már a Kings Bounty is New World Computing volt 😊 A 3DO a 4-en bukott be, ez tény, az tudta volna kihúzni a sz@rból, de messze alúlmúlta az összes addigit. Az más kérdés h a 3DO fejlesztette-e vagy adta-e ki. De már a legelsõ is NWC -s volt 😊