14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Shiwo
    a heroes.hardwired.hu -n van végigjátszás, ha elakadsz, jól jön
  • Zeusz310
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a Will of Asha 1. küldetésében hol van a a kulcs 2. felét mer én nem találta se hol magyaritáshoz link: http://gamesmagyaritas.atw.hu/forum/viewthread.php?thread_id=170
  • imigreen
    Sziasztok!
    A minap Heroes 5 online része után keresgéltem infót és eközben találtam egy böngésző alapú Might and Magic: Kingdom nevű játékot.
    Ismeri vki ezt a játékot esetleg játszotok vele? Ha játszanak magyarok szívesen csatlakoznék!
    ...ha esetleg nem halottatok még róla:http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com
  • Papóóó
    Sziasztok! Hol tudom most a legolcsóbban megvenni az alapot és végzet pörölyeit magyarul? A Cd galaxynál a gold edition 3990+posta ktg, ennél van jobb ajánlat? Üdv!
  • Picar77
    hali ^^

sima alap heroes 5 normális magyarositást hol találok ?
    néztem már párat de mindegyikből hiányzik az "ő" meg az "ű" és csak egy üres hely van a betü helyén

ha valaki tud segiteni előre is köszi ^^
  • Viktor01
    Szia!

Köszönöm. Megpróbálom ez alapján megcsinálni.
  • Carmang
    Talán ez segít:

http://www.maps4heroes.com/heroes5/campaign5_sylvan_mission3_defence_eng.php
  • Viktor01
    Sziasztok!

A kérdés volt már, de választ nem találtam rá. Tehát. Az elf kampány harmadik pályáján tartok és a csudának nem akar tovább engedni a játék. Csináltam már úgy is, hogy mindent elfoglaltam, úgy is, hogy csak az egyik várat(elf) és nem engedi teljesíteni a küldetést mikor kiszabadítom a két elf hőst. Egyedül azt engedi teljesíteni, hogy gyűjtsem össze a seregeket. Úgy is csináltam már, hogy először összegyűjtöttem a seregeket és utána szabadítottam ki a hősöket és fordítva is. Nekem a teljesen alap játék van meg (V 1.0) lehetséges, hogy ez egy bug? Vagy én csinálok valamit rosszul? Előre is köszönöm a választ.
  • TrollBalint
    Most volt szerencsém látni az egyik ellenfelet, és megtámadta az egyik lényt a térképen. Az is eltartott neki egy darabig mire lenyomta. Most mértem az időt, 19 perc volt, mire újra sorra kerültem.
    Az első időszakba nem volt egyébként semmi gond, nagyon gyorsan sorra kerültem, aztán a 2-3. hónaptól kezdődött egy lassabb lenni :(
  • Kheled
    sajnos ugyanigy vagyok én is, ha egy letöltött pályával játszok.ott elejétől fogva lassan lép a gép, ha viszont egy meglévő single playernél.akkor ott minél tovább játszok az adott pályán ott egyre lassabb lesz, nekem is nemrég óta van új gépem, gondoltam itt majd normálisan fog menni,de sajnos nem
  • TrollBalint
    Sziasztok,

régebben mikor játszottam a Heroes 5-tel a gép borzasztó sokáig lépett. Akkor be tudtam, hogy a gyenge gépemnek. Azóta a gépet lecseréltem, és gondoltam most már tuti jó lesz. Kicsit csalódtam, 15 perc mire újra rám kerül a sor. Mi lehet a gond? A térkép méret? A legnagyobbon játszom, de van 10 Giga ramom, a Win szerint csak 1,3-at foglal le.
    Amúgy a Tribes of the East 3.1-es verzójával tolom (magyarul), valaki tud ötletet adni, hogy mitől ilyen lassú a gép és hogy lehetne felgyorsítani?
    Előre is kösz.
  • Celeronikus
    Nem volt maradandó a zenéjük? a 4. résznek a legjobb a zenéje, de az 5ben is volt pár nagyon jó, de a 4. részé még a 3. rész zenéit is felülmúlja.
  • Carmang
    Szerintem a 3-ban mindig újra kezdte. A 4-ben, 5-ben nem tudom, talán ott kevésbé figyeltem erre, mert nem volt annyira maradandó a zenéjük...
    De hát ha újra kezdi... Ííííírtónagy probléma :D
  • Celeronikus
    Megnéztem, nálam is újra kezdi mindíg... elég szar, mert ugye vannak játékosok akiknek fontos a zene is pl nekem és így elég nehéz elmélyedni a vár hangulatában ha mindíg előről játsza a zenét...
  • Kheled
    nem.mert az alapjátéknál mindig ottfolytatja ahol utoljára abbahagytam, sokszor volt hogy direkt gyorsabban csináltam a dolgaimat hogy végre a refrénhez érjen, még a hammersbe is jó.de a tribes of the eastnél már nem.. a 3-ba, 4 be se kezdte újra meg újra akárhányszor bementél a várba. nálam legalább is nem.szóval csak a Tribes of the eastnél van ez, és nemtom ez ellen van e vmi.de akkor gondolom nincs
  • Carmang
    Tehát ha jól értem... Ahányszor belépsz a várba, annyiszor előröl kezdi a vár-zenét, nem pedig ott folytatja, ahol legutóbb kiléptél?
    Mert ez teljesen normális.
  • Kheled
    hali, olyan kérdésem lenne, hogy valamiért mindig újrainditja a zenét ha bemegyek a várba. ehez nincs vmi javítás? másnál is csinál ilyesmit?.
  • Celeronikus
    Aki szeretne multizni ellenem annak itt az msnem: [email protected] csak olyan jelentkezzen, aki jobban ráér, nem szeretem, ha 1 játékot több hétig tart lejátszani, mert napi fél órára ér rá az illető...
  • Shiwo
    ha tört, akkor hamachi-val
  • adam19997
    nekem az lene a kérdésem hogy lehet vele online-n játszani?
  • Shiwo
    nyomd a shiftet és úgy húzd át egy üres helyre
  • Zeusz310
    hello az lenne a kérdésem hogy hogy lehet szét szedni mondju 10 zöld sárkányt 5-5 zöldsárkányra
  • Shiwo
    hamachi-val
  • elitehun
    A tört verzióval lehet vhogy mutlzini?
  • Carmang
    Nekem így jó, ahogy most van.
    Köszi.
  • j0nNyKa
    sziasztok

most nézem, hogy nincs karbantartva rendesen a topic, sorry

tettem be egy bannert hirtelen, meg kivettem a nem létező linket

van valami tartalom, amit szivesen látnátok a bannerben?
  • wolf magic
    http://heroes.hardwired.hu/ olvasd el itt
    (:
  • viktor25
    sziasztok! két kérdeésem lenne az első sima heroes v. 1.4-es verzió vándor hadjárat és a 3-as védelem küldetés a leírtak alapján mindent megycsináltam és mégsem enged a következő pályára.
    Kelet törzsei: 3.0 verzió Asha végrendelete 5-ös pálya sötétség szíve.
    Négy nagyerejű nekromantával bonthatom le a mágikus falat a négy kijelölt oltárnál, ez mind meg is van, de itt sem enged tovább. Persze ez attól is függ, hogy a progi mit ért nagyerejün, és mettől kezdve számít nagyerejűnek.
  • Ádesz
    Sziasztok!

Előző két hozzászóló apropóján, valaki meg tudná mondani hamachin keresztül, hogy, s mint lenne a történet?
  • Carmang
    Nem játszottam ezzel multiban, de nektek nem a Hot-Seat kell. A Hot-Seat az, hogy egy gépen többen játszotok, mindig az ül a gép elé, akin a sor van.
    Hamachin keresztül nektek LAN, vagy ilyesmi módot kell elindítanotok.
  • SAS2335
    Az a kérdésem lenne,ha nincs meg egyikünknek se az eredeti Heroes 5,de multizni szeretnénk azt,hogy kell?Mert hiába megyünk host-seat-re és kapcsoljuk ki a tűzfalat,és vagyunk hamachin is csatlakozva,nem látjuk egymást,ha van valami megoldás,akkor kérlek segítsetek.
    Köszi
  • w77d
    asszem nem pont ott van ahol a térkép jelöli, az csak az irányvonalat adja meg.. járd végig a környéket és áss...
  • necroman
    Üdv,
    valaki találkozott már azzal a problémával, hogy Zehir hiába keresi Asha könnyét, nincs sehol? Megvan a térképen jelzett hely, körbejártam centiről centire, de nem találom. Nem aktív sehol az ásás gomb...létezik ilyen? Gyári discről játszom, de attól lehet ez bug?
    Kösz a választ!
  • pandaandy
    Köszi a tippet, sikerült! :)Kár, hogy ez volt az uccsó pálya:(
    Várom a Heroes VI-ot :D
  • Janicsillagasz
    Sziasztok!
    Bocs hogy ideírok de az összes többi topic már döglött.
    Az lenne a kérdésem (jó tudom, sokszor fel lett már ez téve de EGYIK KÉRDÉSRE sem lett válaszolva normálisan így nagyon nem lehet rájönni a megoldásra) hogy a Heroes of Might and Magic III-ban a single player módban mikor csinálok egy random mapot, akkor hogyan lehet beállítani a szövetséget. Pl. hogy egy gép legyen velem 3 másik ellen. Próbáltam már mindenhogy, de semmit sem fogad el. Már felmérgel a végére. Tud valaki segíteni?
  • Fantusz
    A végigjátszás során a kiegben már lehetőséged van (általában 2000 arany ellenében) képességeket cserélni, így ha másképpen nem tudod Biarát legyőzni, Zehirrel érd el a misztikus mindenttudás képességet, s az összes létező varázslatot gyakorlott szinten lesz képes használni.

Biara sötétmágiát használ, Zehir tömeges megtisztítással leszedheti az átkot, illetve ő is használhat sötétmágiát az ellenfél lényein, s neki ott van még az idézés is.
  • pandaandy
    hali mindenkinek!segítséget szeretnék kérni.tribes of the east kiegészítővel játszok, Zehires kampány 4. küldetésénél a legvégén Biharát kell megölni.Segítsetek légyszi hogyan tudnám végre befejezni ezt a pályát.
    köszi
  • wolf magic
    legjobb gyakorlás beteszel 7 easy gépet és elvered őket...
  • vikinkee
    kösz
  • sirdond
    gyakorolj többet és akkor nem kell cheatelni ;)