Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
bár nem tom honnan szedték..valszeg vmi bétatesztbõl, vagy nem tom..
A legközelebbi várhoz teleportál..és sajnos már nem is lehet kijátszani mint régen (azaz beállítottál egy hõst a várkapuba, és akkor a következõ legközelebbihez vitt).
Szal megtanulhatod, vagy megkaphatod ajándékba is, de, bár jó dolog, nem feltétlen fogja megoldani a problémát. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De nemtudom pontosan, majd valami profi megmondja. 😊
Na az a kérdés ezt hogy lehet elõhozni?Építeni kell hol?Infernó hadjárat 4. küldetésnél vagyok a föld alatt Ne U..blabla várban!
Valaki segítsen!
http://gaborszantai.co.uk/
I can eat death like nobody\'s business.
Ötlet?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Szerintem marha kevés hely van a vinyódon. Na és persze az említett töredezettség mentesítést ne feledd végrehajtani.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ez a kezikonyv nincs meg valahol magyarul? Arra lenne szuksegem
A silver edition-t vettem meg, a hozza adott konyvecske=0. Nincs valami hasznalhato kezikonyv magyarul amit le lehetne tolteni?
Vagy ha tudnatok adni hasznos linkeket ahol jol megtanulhatnam a jatekot, trukkoket stb.. azt szivessen vennem. A FAQ-ban nem lattam semmi hasznosat
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha meg neha lassulna csak be azt mondanam ok, csak maga a terkep mozgatasa eleg lassu mar sajnos.
Nincs toredezettsegmentesitve a HDD, de mar amugy is ujraakartam telepiteni mar a Win-t, az egyuttal toredezesmentesit is, ugye? Maskulonben az XP-vel lehet es nem kell hozza kulon program? swap file- ezt nem ertem?
A +1GB az sokat lenditene egy ilyen konfig mellett a teljesitmenyen szerinted is? Alig erzekelheto gyorsolas miatt nincs kedvem kidobni ra penzt
Egy 1280*1024 medium-al nagyon elegedett lennek
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Grafikat legalacsonyabbra veve is elvezhetetlenul szaggat, egyszeruen nem ertem, raadasul ugy mar a graf sem tul szep. Ugyan nincs egy izom gepem, de pl.: a Civ4, HL2 es a NFS szinte full graffon szaggatas nelkul elmennek vele, nem ertem miert nem tud megbirkozni egy ilyen jatekkal.
Gepem: AMD XP 3200+, Radeon X850 Pro, 1GB RAM. Mi lehet a gyenge pontja, ha nyomnek bele egy kis ramot az lenditene? Hasonlo geppel rendelkezoknek is van ilyen problemajuk?
most láttam ay MM-ben akciosan kiegeszitovel 7k korul volt ami eleg baratinak tunik
Olyan játékot keresek amivel párommal eltudnánk játszani...
Még az új (második) kiegészítõ sem jelent meg az V.-höz!
Honnan tudnánk akkor a VI.-ról?
Gyanítom hogy még a Ubi sem tervezi.
ha lesz akkor mikor?
köszi elöre is
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Újrakezded a nekro kampányt (vagy visszatöltesz), és NAGYON odafigyelsz arra, hogy a lovagot ne neveld ki tápos félistenné. Maradjon csak kis csíra és akkor simán lenyomod a nekróval.
Lehet, hogy durván hangzik, de jobb ötletem nincs.
Lehet, hogy egy kicsit off-topic, és inkább a Hammers of Fate fórumba tartozik, de talán itt is tud nekem segíteni valaki. a HoF 3. kampányának utolsó pályáján akadt egy kis gondom. Amikor átmegyek a második törpök által õrzött helyõrségen, a kamera elindul északra, ahol áll egy hõs, és egy karaván. Szerintem valamelyik lépni akar, de a másiktól nem tud, megáll a játék, csak a kis homokóra látszik, semmit nem tudok csinálni, csak a feladatkezelõvel kilépni. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi lehet a megoldás? Próbáltam már azt is, hogy várok egy hetet, és utána megyek át a kapun, de ugyanez a helyzet... Elõre is köszi a segítséget!
Bubba
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha a játék "elõreheladott" állapotában van, hogy fél percet kell várni a gépi ellenfelekre az egyáltalán nem probléma.
Egy frissen kezdett játéknál viszont ez elég csúnya. Mondjuk minél nagyobb térképen játszatok annál durvább amíg a gépre kell várni.
nah a kieg-is felraktam, crackeltem az alap verziót, felraktam ezt a magyarosítást, ami itt van kint az oldalon, ahol jelszót is kér.Utána felraktam az 2.1patchet, crackeltem, kitöröltem azt az egy fájt amit írtak a FAQ-ban, és angol maradt. Akkor még mást is kikell törölni, és gondolom a dataa1-bõl nem?
Legújabb driverek, stb.
Ubisoft oldalán van egyébként egy ilyen teszteld le a gépet, hogy megfelel-e a játékhoz, és mindegyik a recommended szintjén volt, szóval nem lehet vele túl sok gond.
Van elég memóriád? Elég üres hely a vinyón a swap-nek?
Nekem 512M memóriával közepes/nagy méretû térképeken is max 1 perc amíg az összes AI-t lerendezi a gép.