Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Egy kis segítség kéne. Barátaimmal játszanánk neten, de midnanyian csak virágbolti játékkal rendelkezünk. Mi a teendõ? Ezer bocs, ha benne van a FAQ-ban én nem találtam, és a keresõ sem segített ki...

Shiwo
még "jó", hogy rossz táblázatot tettek ki hozzá...kiváncsi vok, mikor javítják..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
akkor tegnap tették ki a linkelésem után 😊

AtiRadish
Mar az infernot is kittettek arra linkre amit adtal!

Shiwo
jah megvan..
innen...

a Sylvan is megvan itt...

Shiwo
H 5 köv kiegjének dungeonos alternatív ápgrédjei

bár nem tom honnan szedték..valszeg vmi bétatesztbõl, vagy nem tom..

Shiwo
nem kell hozzá summon mágia, legalábbis nekem nem volt, mégis megtanulta a hõsöm...

Köszike a gyors segítséget!
b-type
Jóság, de nem feltétlen oldja meg a problémád.
A legközelebbi várhoz teleportál..és sajnos már nem is lehet kijátszani mint régen (azaz beállítottál egy hõst a várkapuba, és akkor a következõ legközelebbihez vitt).
Szal megtanulhatod, vagy megkaphatod ajándékba is, de, bár jó dolog, nem feltétlen fogja megoldani a problémát. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wantonly
Ez egy megtanulható varázslat és legalább 20-as szint kell hozzá + talán még az idézõmágia is feltétele. A városban fel kell építeni a mágia iskolát és talán az V. szinten tanulható. Ez is olyasmi mint a summon creatures, azzal meg lényeket idézel a várból.

De nemtudom pontosan, majd valami profi megmondja. 😊
Helló Fanok!LEnne egy kérdésem hozzátok!Tolom a játékot és naon bejön meg minden nem áradozni akarok, csak olvastam a neten, hogy van olyan, hogy Town portal ,városi portál aminek az lenne a lényege hogy ne kelljen a vár mellett gecsolni ha jön az ellen hanem kalandozol és ha ott van akkor teleport és harc!
Na az a kérdés ezt hogy lehet elõhozni?Építeni kell hol?Infernó hadjárat 4. küldetésnél vagyok a föld alatt Ne U..blabla várban!
Valaki segítsen!
írtam PM-et

http://gaborszantai.co.uk/

Lilithn
Nincs valakinek egy eredeti, angol nyelvû példánya amitõl szeretne megszabadulni természetesen anyagi ellentételezéssel. Vagy ha gondolja cserével valamelyik játékra: STALKER v. Neverwinter Nights 2.

I can eat death like nobody\'s business.

Most raktam fel ujra gamet (patchek magyarositások , kiegnél is .), régen nemvolt semmi gond vele , most meg megy a game , kb 10-20 p t és kifagy.
Ötlet?
Sarapetike
de ez nem települ fel mert azt irja hogy nem találja a játékot

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

www.maps4heroes.com/heroes5/patch cimen van 1.5 Hungarian verzió
Carmang
Nekem a tiédnél sokkal gyengébb gépem van (AthlonXP 2500+, 512MB RAM, Radeon 9600XT) mégis "High" grafikai beállításokkal simán megy.
Szerintem marha kevés hely van a vinyódon. Na és persze az említett töredezettség mentesítést ne feledd végrehajtani.

Sarapetike
hogy lehet magyarosítani az 1.5 verziot ??

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

pdf-ben megtaltam a hivatalos manualt de sajnos csak angolul -221 oldal
Ez a kezikonyv nincs meg valahol magyarul? Arra lenne szuksegem
Koszonom a segitseget mindenkinek, lesz egy winreinstall mar ugy is kijart a gepemnek, remelem utanna gyorsabb lesz esetleg veszek majd meg bele ramot.
A silver edition-t vettem meg, a hozza adott konyvecske=0. Nincs valami hasznalhato kezikonyv magyarul amit le lehetne tolteni?
Vagy ha tudnatok adni hasznos linkeket ahol jol megtanulhatnam a jatekot, trukkoket stb.. azt szivessen vennem. A FAQ-ban nem lattam semmi hasznosat
Töltsd le a legujabb ati drivert, legujabb directXet és nemártana a heroest is megpatchelni legfrissebbre. Az általad említett gépen gond nélkül kéne max grafikán mennie optimális esetben...

b-type
Egy rendszerkarbantartás sztem elsõnek, utána jöhet a memo.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ha meg neha lassulna csak be azt mondanam ok, csak maga a terkep mozgatasa eleg lassu mar sajnos.
Nincs toredezettsegmentesitve a HDD, de mar amugy is ujraakartam telepiteni mar a Win-t, az egyuttal toredezesmentesit is, ugye? Maskulonben az XP-vel lehet es nem kell hozza kulon program? swap file- ezt nem ertem?
A +1GB az sokat lenditene egy ilyen konfig mellett a teljesitmenyen szerinted is? Alig erzekelheto gyorsolas miatt nincs kedvem kidobni ra penzt
Egy 1280*1024 medium-al nagyon elegedett lennek
Cobra.
A belassulás (ésszerû beállítások mellett) grafikától független. Nekem X800GTO2-m van és 1280*1024 mediumon játszható, igaz 2Gb ram és 3700+. Sajnos az AthlonXP-nek elég lassú a memóriakezelése, szerintem az is közbejátszik. Viszont minimum grafikán mennie kellene rendesen szerintem. Elég nagy swap file van engedélyezve, illetve rendesen töredezettségmentesítve van a HDD?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

peeter22
Nem keveset segít neki még 1giga, nagyon eszi a ramot, úgyhogy azt nyugodtan rakhatsz bele a többivel nincs gond.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Megvettuk a jatekot. Hat nem vagyok elegedett😞
Grafikat legalacsonyabbra veve is elvezhetetlenul szaggat, egyszeruen nem ertem, raadasul ugy mar a graf sem tul szep. Ugyan nincs egy izom gepem, de pl.: a Civ4, HL2 es a NFS szinte full graffon szaggatas nelkul elmennek vele, nem ertem miert nem tud megbirkozni egy ilyen jatekkal.
Gepem: AMD XP 3200+, Radeon X850 Pro, 1GB RAM. Mi lehet a gyenge pontja, ha nyomnek bele egy kis ramot az lenditene? Hasonlo geppel rendelkezoknek is van ilyen problemajuk?
Akkor ne is keressél tovább, mert ezzel nagyon jól eltudtok játszani! 😊

Szerintem már rég tervezi....... 😊

Nem ismerem a játékot: ezzel lehet ketten játszani külön-külön csapattal mint pl.: a CIV 4-el a hot seat modban? Ha igen akkor milyenek rola a tapasztalatok?
most láttam ay MM-ben akciosan kiegeszitovel 7k korul volt ami eleg baratinak tunik
Olyan játékot keresek amivel párommal eltudnánk játszani...
Carmang
LOL.
Még az új (második) kiegészítõ sem jelent meg az V.-höz!
Honnan tudnánk akkor a VI.-ról?
Gyanítom hogy még a Ubi sem tervezi.

Lesz heroes 6?
ha lesz akkor mikor?
köszi elöre is
TreDoR
Ez attól függ milyen fokozaton jáccol.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Carmang
Hááááát
Újrakezded a nekro kampányt (vagy visszatöltesz), és NAGYON odafigyelsz arra, hogy a lovagot ne neveld ki tápos félistenné. Maradjon csak kis csíra és akkor simán lenyomod a nekróval.
Lehet, hogy durván hangzik, de jobb ötletem nincs.

elakadta: a nekromanták utolsó pályályán, egyszerûem ne tudok elég hadsereget kiálltani, hogy legyõzzem a lovagot, meg kell szerezni a amulettet. nem lenne vkinek vmi tippje?
*ezekután

Neten szokott valaki játszogatni kiegészítõvel, konkrétan az érdekelne hogy lehet-e normálisan játszani már, mer az alapjátékkal amikor utoljára próbáltunk akkor 3ból 3szor, kábé a játszma felénél megfagyott a gép egyik hõse, és ennyi volt, amint egyikünk (haver, vagy én) kilépett, varázslatos módon továbbment a játék... ééérdekes, de ekekután elment a kedvünk a további próbálkozásoktól <#szomoru1>

a kiegészítõ dungeonos küldetésében az utólsó pályát, hogy kell megcsinálni?
Sziasztok!

Lehet, hogy egy kicsit off-topic, és inkább a Hammers of Fate fórumba tartozik, de talán itt is tud nekem segíteni valaki. a HoF 3. kampányának utolsó pályáján akadt egy kis gondom. Amikor átmegyek a második törpök által õrzött helyõrségen, a kamera elindul északra, ahol áll egy hõs, és egy karaván. Szerintem valamelyik lépni akar, de a másiktól nem tud, megáll a játék, csak a kis homokóra látszik, semmit nem tudok csinálni, csak a feladatkezelõvel kilépni. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi lehet a megoldás? Próbáltam már azt is, hogy várok egy hetet, és utána megyek át a kapun, de ugyanez a helyzet... Elõre is köszi a segítséget!

Bubba
TreDoR
Nincsmit!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

sikerült magyar, köszi még egyszer!😄

ok, megpróbálom megint😄

Mi most játszottunk a szobatársammal Hot Seat-et, már csak 4 gép maradt és a az egyik 30 percet ! lépett. De nem vettem észre, hogy ha az egyik elintézzük akkor gyorsabb lenne a körváltás... mintha az õ idejét átvenné valamelyik másik. hihtetlen

Carmang
Aha, teljesen korrekt a konfigod.
Ha a játék "elõreheladott" állapotában van, hogy fél percet kell várni a gépi ellenfelekre az egyáltalán nem probléma.
Egy frissen kezdett játéknál viszont ez elég csúnya. Mondjuk minél nagyobb térképen játszatok annál durvább amíg a gépre kell várni.

TreDoR
Igen a dataa1-bõl ezt: p3-texts.pak.

TreDoR
Az lehet, hogy van de sajna semmit nem jelent (mint általában egyik játéknál sem).

Nem nem. Egészen pontosan annyit értek alatta, hogy ugyebár ketten játszunk. Párom az elsõ, én a második, és ez után jönnek a gépi játékosok. És jó 1 1/5 perc tellik el, mire megint a párom jön.

Nah akkor felraktam az alapot, rápatcheltem 1.41patchig, crackeltem, és magyarosítottam, az jó. igaz már csak az 1.5patchez kéne magyarosítás, de remélem majd lesz.
nah a kieg-is felraktam, crackeltem az alap verziót, felraktam ezt a magyarosítást, ami itt van kint az oldalon, ahol jelszót is kér.Utána felraktam az 2.1patchet, crackeltem, kitöröltem azt az egy fájt amit írtak a FAQ-ban, és angol maradt. Akkor még mást is kikell törölni, és gondolom a dataa1-bõl nem?

Intel Pentium 4 3,2 GHZ 1GB RAM Gef 6600GT (256 M😎
Legújabb driverek, stb.
Ubisoft oldalán van egyébként egy ilyen teszteld le a gépet, hogy megfelel-e a játékhoz, és mindegyik a recommended szintjén volt, szóval nem lehet vele túl sok gond.

Carmang
Mit értesz azon, hogy "egy körváltás"? Amíg az egyik gépi játékos lép? Tehát 4 gépi játékos esetén az már 2-4 perc, amíg újra te jössz?
Van elég memóriád? Elég üres hely a vinyón a swap-nek?
Nekem 512M memóriával közepes/nagy méretû térképeken is max 1 perc amíg az összes AI-t lerendezi a gép.

TreDoR
Mit jelent nálad az, hogy jó gép? A h5-nek van gépigénye, nem is kicsi (mármint más, vele egyidejûleg megjelent játékokhoz képest).