Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor valamivel kiakasztottad, de nekem nevetségesen könnyû volt és 1.5-ös javítás
de az táposság, hogy a titánjának a támadóereje 99999?
akármit egy csapásból leszed
akármit egy csapásból leszed
ilyenkor célszerû kódozni->cheatland
Akkor ez bug lehet.
mikor legis lelõször próbáltam legyõzni Godricot akkor 20. szint felett volt. de legutóbb semmit nem fejlesztettem rajta így maradt ott ahol hagytam. 5 nap alatt (a játék ideje szerint) megcsináltam
Vagy túl táposra nevelted Godric-ot. Akkor nem is fogon soha legyõzni, és ez nem a patch hibája.
1.5-tel a nekro 5. pályája nagyon brutál.
A végigjátszás elolvasása elõtt megpróbáltam magam átvinni, de Godric várát Izabellel próbáltam megtámadni, mert a patch miatt õ és a serege legyõzhetetlen, de a várcsata legelején befagyott a pálya.
Utána elolvastam a végigjátszást és aszerint próbáltam. A várat már Markallal támadtam, de Godric serege is legyõzhetetlen. A két titána pl. végtelen sebzésû.
Egyáltalán akkor minek vannak a patchek? Hibajavításra vannak, nem?
A végigjátszás elolvasása elõtt megpróbáltam magam átvinni, de Godric várát Izabellel próbáltam megtámadni, mert a patch miatt õ és a serege legyõzhetetlen, de a várcsata legelején befagyott a pálya.
Utána elolvastam a végigjátszást és aszerint próbáltam. A várat már Markallal támadtam, de Godric serege is legyõzhetetlen. A két titána pl. végtelen sebzésû.
Egyáltalán akkor minek vannak a patchek? Hibajavításra vannak, nem?
Mindne eesetben ez sem igaz. A Blizzard is rengeteg patchet készít a játékaihoz, igaz, ezek nagyrészt a balance-ot tökéletesítik, illetve új tartalmakat hoznak.
Tedd fel az alapra a patcheket,mert utána már nem fogja az alapot patchelni hagyni,ha 1.0, csak ha már 1.4es legalább.
Ha akar valaki új FAQ-t csinálni, nyugodtan megteheti, csak nekem már nem nagyon van idõm (sem türelmem) a 86. patchel is szórakozni.
Egyébként mindid is úgy voltam vele, ha egy gamehez sok patchet adnak ki, akkor már régen rossz (mert ez azt jelenti, hogy az alapban rengeteg hiba van), 1-2 még belefér, de már nemtudom hanyadikat adják ki (és gondolom még mindig nem fognak leállni).
Egyébként mindid is úgy voltam vele, ha egy gamehez sok patchet adnak ki, akkor már régen rossz (mert ez azt jelenti, hogy az alapban rengeteg hiba van), 1-2 még belefér, de már nemtudom hanyadikat adják ki (és gondolom még mindig nem fognak leállni).
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
-nem 😊
keressél csak nem vissza és megfogod találni 😊
nem olyan régen elkezdtem a újból a nekromanta kampányt és most Markal nekem 11 oldal varázslatot tud de csak sajnos 50 manája van.
ott van fent, piros betükkel..nekem müxik a 2.1-es patchel...csak valami file-t kikell törölni..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Valaki akinek megvan a Hammers of Fate 2.1 magyarosítása, fel tudná tölteni valahova vagy elküldeni a [email protected] -ra? Nagyon fontos lenne! Elõre is köszi!
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
beírod a googleba, hogy Warhammer Dawn of war gépigény
a másik: Heroes V gépigény
Ha tudod a gépigény angol megfelelõjét még jobb vagy 😊
a másik: Heroes V gépigény
Ha tudod a gépigény angol megfelelõjét még jobb vagy 😊
Hi all! Melyiknek nagyobb a gépigénye a warhammer dawn of war-nak vagy a heroes V-nek????
Elõre is Kösz a választ!
Elõre is Kösz a választ!
fúúú ilyen helyõrséget még sosem láttam mint utolsõ kampány utolsó pályáján van 10000 rendfenntartó(menedéki lázadó)
inkább élvezetesnek mondanám, mint nehéznek 😊
Az egyetlen ami nehézséget tud okozni az az idõhatáros pályák...de az is csak azért mert szeretem a maximumot kihozni a hõsbõl (azaz szintlimit, és maxos tulajdonságpontok begyûjtése a pályán).
Kiváncsi leszek a következõ kiegre.
Az egyetlen ami nehézséget tud okozni az az idõhatáros pályák...de az is csak azért mert szeretem a maximumot kihozni a hõsbõl (azaz szintlimit, és maxos tulajdonságpontok begyûjtése a pályán).
Kiváncsi leszek a következõ kiegre.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
én az elsõ két hadjáratot végig normál szinten és végigjátszás nélkül játszottam. Az utolsõ hadjáratban kénytelen voltam visszavenni a szintet mert nagyon nehezek de az elsõ három pályát még mindig végigjátszás nélkül játszottam
jó hogy megszerezted a hammers of fate-t viszont a hadjáratai elég nehezek. Fõleg a 3. hadjárat utolsóelõtti pályája én is most azon tartok és képtelen vagyok végigjátszást alkalmazni, mert hetenként támadnak. ismerkedj meg a rúnamágiával és sok jó lénnyel amik újak a heroes V-ben (Menedéki lázadók csoportja)Nagyon tetszeni fog
nem kell, vmilyen szinten különálló a kieg tõle, csak a lényeg, hogy fent legyen az alap is, mind1 milyen verzióval
Gyerekek most telepitettem fel a HOMM5-ost es kaptam a Hammers Of Fate expansiont.
Ha feltelepitem az expansiont akkor kell meg a sima HOMM5 osszes patchet is feltegyem?
Ha feltelepitem az expansiont akkor kell meg a sima HOMM5 osszes patchet is feltegyem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mivel 4 váram is volt a 3. pályán ezért felnyomtam mindegyik 5-ösre így minden varázslatot tudtam szinte.
Én a Godric elleni csatában nem is nagyon varázsoltam, ha jól emléxem (már rég volt), a haven vár összes lényét átnyomtam élõholtnak a necro várban, így egy akkora hadsereg gyûlt össze a határidõre, hogy Godricnak esélye sem volt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
az a baj hogy én a 4. küldetésnél nem a bábmestert választottam. De viszony tud markal láncvillámot villámcsapást meg stb..
Nem kell elkapkodni, én az utolsó héten repültem át hozzá. Addig meg fejlesztgettem Markalt meg a persze a várakat. Jó a bábmester meg a földrengés varázslat, de egyik se létfontosságú. Markal legfontosabb varázslatai /amit már alapból tudnia kell ezen a pályán/: halottak feltámasztása és a fantom erõk. Ezekkel jól gazdálkodva meg lehet nyerni a csatát. Nálam még a fõnixidézés játszott, ezt is bevetve alig volt veszteségem.
Neked kell tudnod, miylen varázslatokra van még szükséged.
Ha ennyire nehezen megy, akkor talán érdemesvégigjátszást használni. Én nem csináltam ezt a küldetést, tehát saját tapasztalattal ebben nem tudok segíteni.
Ha ennyire nehezen megy, akkor talán érdemesvégigjátszást használni. Én nem csináltam ezt a küldetést, tehát saját tapasztalattal ebben nem tudok segíteni.
Puppet Master - varázslat, amivel átveszed az ellenfél egysége felett az irányítást, Level 7-es lényekre viszont expert szinten sem hat.
A lényeg. A videokártyának megfelelõ legfrisebb drivert.
Legújabb javítás és a DirectX-bõl is a legújabb.
Legújabb javítás és a DirectX-bõl is a legújabb.
Pontosan!
A lényeg, hogy a zombikat felveszed lent és utána rögtön mész is a csajt elhozni és viszed a vár felé. De közben angyalok jönnek, amit Bábmesterrel legyõzöd veszteség nélkül. (Mert persze közben természetesen támasztod õket fel). Utána gyorsan egy új hõssel cipeled az addig megépített épületekbõl a lényeket és repülsz is át és meg is támadod.
De arra vigyázz, hogy kemény harc lesz. Elõször a titánokat és a varázslókat üssed le, de arra vigyázz, hogy a Titánt nem tudod Bábmesterezni így vagy egy földrengést nyomsz rá vagy egy túlvilági átkot, ami eléggé megviseli a seregüket.
Ha legyõzted akkor még lesz egy Heaven hadsereg ugyanabban a csatában. Itt is egy túlvilági átok az elején és a sereg megvan tizedelve.
Ha nem fejlesztetted neki ki az Õrangyal képességet, akkor elméletben már senkit nem támaszt fel és nyertél!
Nekromancia jelét pakolj gyakran, mert a végén amikor kell a mana akkor nem lesz.
A lényeg, hogy a zombikat felveszed lent és utána rögtön mész is a csajt elhozni és viszed a vár felé. De közben angyalok jönnek, amit Bábmesterrel legyõzöd veszteség nélkül. (Mert persze közben természetesen támasztod õket fel). Utána gyorsan egy új hõssel cipeled az addig megépített épületekbõl a lényeket és repülsz is át és meg is támadod.
De arra vigyázz, hogy kemény harc lesz. Elõször a titánokat és a varázslókat üssed le, de arra vigyázz, hogy a Titánt nem tudod Bábmesterezni így vagy egy földrengést nyomsz rá vagy egy túlvilági átkot, ami eléggé megviseli a seregüket.
Ha legyõzted akkor még lesz egy Heaven hadsereg ugyanabban a csatában. Itt is egy túlvilági átok az elején és a sereg megvan tizedelve.
Ha nem fejlesztetted neki ki az Õrangyal képességet, akkor elméletben már senkit nem támaszt fel és nyertél!
Nekromancia jelét pakolj gyakran, mert a végén amikor kell a mana akkor nem lesz.
Jólvanna, hát fullra nem értek hozzá... 😞
Én tudok. Múlt héten csináltam meg.
Konkrétan mit szeretnél tudni?
Konkrétan mit szeretnél tudni?
Tudtommal a kiegészítõ akkor jelent, meg amikor az alap 1.4-es volt.
Elméletben az alapot arra frissíti fel, de utána még megjelent az 1.41-es és az 1.5-ös, amit érdemes külön-külön feltenni
A kieghez pedig megjelent a 2.1-es javítás szóval azt érdemes feltenni
Elméletben az alapot arra frissíti fel, de utána még megjelent az 1.41-es és az 1.5-ös, amit érdemes külön-külön feltenni
A kieghez pedig megjelent a 2.1-es javítás szóval azt érdemes feltenni
akkor hogy vársz tõlünk segítséget, ha nem tudsz adni megfelelõ információkat?
Hanyas verziód van fent és milyen VGA-d van?
Mert barátnõmnek is hasonló volt a problémája Geforce 2-n, amin elméletben el sem indulna a játék, de amikor felraktam az 1.1-es javítást és a legfrisebb videókártya drivert akkor nem volt már probléma
Mert barátnõmnek is hasonló volt a problémája Geforce 2-n, amin elméletben el sem indulna a játék, de amikor felraktam az 1.1-es javítást és a legfrisebb videókártya drivert akkor nem volt már probléma
Hát nem tom... 😞
Hát nem tom... 😞