Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Most igy a kerdesed lattan kedvet kaptam ujra nekiugrani a dungeon campaignnek 😄
Meg jobban fel kene gyurni Raelagot, meg tenyleg megcsinalni a warlock's luckot mert vele nem arra talentoltam.
Azota az utobbi par napban lenyomtam vegul az academy campanyt is , ami azert valahol tul konnyu volt , igaz en az alapfokozaton kezdtem el az egesz kampanyosdit , szoval nemtom a tovabbiakon mennyire lehet nehez. Gondolom az olyan palyak ahol szamit az, hogy mennyi asvanyod van kezdesnel , azok eleg nehezek lehetnek. De mondjuk egy olyan palya , mint az academybol az utolso.... -gondolom az egysegek szama fixen van megirva , a gép nemhiszem , hogy okosabban jatszana , de ha megis , gondolom meg ugyis butus. Szal egy ilyen palyan mit nehezit a heroic?
Leiras nelkul mentem vegig , de melohelyen elotte beleolvastam , hogy kb mire kell szamitsak. Mindenhol a fõnix idezese varazslat volt emlegetve Zehirnel , hogy azt elkene erni , meg a level 28 at az utso palya elott. Hat en 26 os voltam , fõnix idézést nemtudtam csinalni sajna , hiaba volt maxos a summoning magicem. Maradtak a tamado varazslatok. Valoban nemkonnyu a csata amit megkell vivni , de siman meglehetett csinalni leny idezes nelkul is , persze gondolom a leiras a legnehezebb fokozatra vonatkozik , es ott valoban nehez lehet fonix nelkul.
Mindenesetre az eddigi heroesok kampanyai kozul ez volt a legelvezetesebb , rendes angol verzioban jatszottam vegig , egyik animaciot se skippeltem , total jovolt az egesz.<#eljen>#eljen>
Kiegnek is valamikor nekifogok , bar nemtom honnan lehetne beszerezni , a jatekboltokat leszamitva<#szomoru1>#szomoru1>
de csak ennél, illetve pár játék telepítés után nem indult el(moha)
de sok nagy gépigényû játékkal tökéletsen fut, gta-sa, morrowind stb.
sztem vírusos a gépem és van amit megakaszt játék alatt
Szóval érdekes.....
DirectX? lehet, hogy a beállítások mentek el és azért lassú.
meg néhány opció nem jól jelenik meg csak krixkraxok.
az invert mouse opció megint jó lett, vagy az x, vagy az y tengely pont fordított mint szeretném. remek megoldás
csakhogy trainereltem annak idején mert már untam pár pályát, és most a gyõzelem után azonnal lefagy, sztem mert 60 black dragonom van a seregbe
tudna vki segíteni?
amúgy a collectors edition mivel több mint a sima ?
telepítéssel kapcsolatos észrevételeim
az alapjátékra tetepítve a hof-et nem peccseli 1.4-re, mert az 1.41-hez kéri az 1.4-re való peccselést
másodszor a CE-re nem megy rá az 1.5, mert nem találja telepítve. furi, de ez van. gondolom csak a "sima" verzióra megy rá
a 2.01 peccs a hammerhez rátelepül szerencsére
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mindenesetre kosz a gyors valaszt.<#eljen>#eljen>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tegnap hosszu ido utan elovettem megin a H5-t , es folytattam a mentesemet , ami a (rampart vagy termeszet) campaign utolso palyajanal volt. Namost a kuldetes info szerint megkell kuralni a 'Nicolai' nevre hallgato necro hõst. Namost nalam ez a hõs beallt 6k csontvazzal , illetve tovabbi tetemes egyseggel az egyik ilyen "two way" es teleport kapuhoz , ahova az undergroundbol valo tavozas utan jutunk. (a felszinen kb a terkep kozepere visz a kapu).
Namost gyujtogettem egy darabig a csapatot , vegul nekieestem egy jokis 400 master hunter 200 druid , stb stb eleg jo brigaddal. Sikerült agyonvagni a hõst , annak árán hogy elbuktam a 35 sarkanyom (inkabb azt aldoztam be , minthogy elbukjam a 400 hunterem - tavolsagi büntetes nelkul lõ a hõsöm összes egysege , ranged sebzes fullon , brutalra fejlesztett luck - szoval asszem egyertelmu a dolog.
Na de a problemam az , hogy sikerult ugy levernem a hõset , hogy nem futamodott meg vele es lehuztam az osszes artifactjat , stb. Ezutan beadott egy jokis animaciot , amiben nemigen tortent semmi. Namost ezutan megneztem es a "mission objectives" -nel tovabbra is ottvan az , hogy "destroy nicolai" - es nincs bepipalva , hiaba nyirtam ki. Raadasul a harc utan nem ugrott ki semmi , hogy lenne e uj mission objective. Namost eleg keso volt mar , szoval leleptem aludni , mindenesetre erdekelne : Hogy ez valami bug , hogy nem ert veget a palya , vagy lekell tekerni kb az egesz mapot ,gep osszes varaval / hõsével együtt , hogy teljesüljön az utso map?
Illetve egy masik kerdes: Adott egy secondary objectivet , hogy valameien õsi artifactot kene megtalalni. Az jelen esetben az obeliszk kiasasa lenne , vagy ez valami tok masra vonatkozik.
valoszotok elore is kosz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Van olyan varazslat amit ha ranyomok egy ellenseges egysegre akkor minden tovabbi varazslas ra dubla sebzest okoz.
Nos ez eddig 4 ellensegnel egyszer jott csak be. Miert van az hogy nem mindig teljesul? Igy nem sok ertelme van...
Az meg micsoda?
hogyan tudok ásni, amikor Asha könnyét kell megtalálni valahol?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az AI-nak nincs annyi esze hogy átcsoportosítsa a lényeit, így elakadt ott hogy az összes helyet elfoglalták a fejlesztett lényei, így nem tudta hova tenni a karavánok által szállított alap lényeket..azaz nem tudott kijönni a várából 😄D
Az más kérdés hogy a feljárójánál ott állt egy másik magas szintû hõsöm (aki az AI hõse volt még az elején csak levadásztam-visszavásároltam), egy frankón nagy sereggel (oda mentek az 1-2-3szintû lények, a fõhõsnél meg a magasabb szintûek), szal sokat akkor sem tudott volna menni 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jaja, mindent a fõhõssel intéztem el, azért is húzodott el a 7. hónapig.
Kitakartam a kisképet, mert nem akartam spoiler-rel elrontani a játékot, de kétszintes XXL-s pálya nehéz szinten nyomva.
A 6 váramból 5-bõl jöttek a karavánok hetekig 😊
Szal a 170 sárkány még jóval több is lehetett volna, ha sikerül összegyûjteni az egész szaporulatot.
Kicsit szeretem én is a nagy csatákat 😊 De ez nem nagyon lett az, mivel asszem két kör alatt darálta le a sereg a védõket (ezért jó a magas kezdeményezés/morál/luck).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kicsit elhuztad, de szeretem en is a monumentalis csatakat amikor nagy hordak feszulnek egymasnak
Szép nagy pálya, nincs rajta egy deka szintnövelõ fa...az összes szintet harcból kell kilépni.
Vmint ismét egy példa az AI lököttségére 😄DD
Ez pedig a végsõ csata, leginkább a saját jó kezdeményezésre, illetve az ellenfél kezdeményezésének rontására van beállítva a taktika:
az eredménye, kevesebbbõl is kijött volna, de végsõ csata volt:kép
A hõs:kép
Szal a nagy lények négy kockát foglalnak el, így az egykockás pajzsgárdistával beálltam egy olyan helyre ahol nem ért el csak egy.
Ott volt egy anyagtalanság runa elhasználásom, és a többit csak védekeztem, és runából feltámasztottam a 40%-t.
Volt balliszta, de csak szimplán a hõssel is levertem volna szépen leütögetve...így annyi volt a különbség hogy a pajzsgárdistámhoz nem odaférõ hidracsoport nem tétlenül álldogált, hanem csépelte a ballisztámat (1000hp).
Nem volt egy nagy csata, csak egy jó példa arra hogy az AI nem az 'eszét' használja, hanem csal a szerencsékkel/morállal/lények tulajdonságaival.
Az AI az egyetlen amivel nem vagyok kibékülve, néha automata csatában kihoz olyan eredményeket hogy csak nézek..és vigyorgok, mert ilyenkor magánakcsal a lököttje 😄DD ...ha én bemegyek a csatába, akkor másképpen osztja a szerencséket, meg a lények különleges tulajdonságait.
Viszont máskor meg ritka béna, pl:
38db pajzsgárdistával mentem neki a 49 hidrának, ha automata csatát választok akkor simán bukja a csatát, ha bemegyek és én kûzdök, akkor mindenféle õszülés vagy gond nélkül gyõzõk:
automata csata:
saját csata:

Idõközbe felmerülnek az igények és azt beépítik és ha valakinek elõkerült valamilyen hiba akkor pedig azt javítják.