14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Amiga
    Sziasztok! Fut a Heroes 5 windows 7 alatt? A neten ellentmondó infókat találtam.
  • adeeeka
    Sikerült rájönnöm és segítség képp le is írom a többieknek. A chain-lánc lehetőség csak a béta verzióba, volt, és mivel tul bonyolultnak tartották, ezért leegyszerűsítették Ha ugyanazzal az elemmel támadsz amilyen az ellenfél is magam akkor nincs bónusz, sem lánc, csak akkor van bónusz ha az ellenkezőjével.
  • adeeeka
    Asszem értem, a többiek megsegítésére írom le, hogy az azonos elemek nem csinálnak nagyobb láncokat-chain-t az csak a béta verzióban volt, és mivel elég bonyolultnak tartották, ezért leegyszerűsítették, hogy az ellenkező elemmel tudsz nagyobb sebzést csinálni
  • adeeeka
    Valaki meg tudná mondani hogy PONTOSAN, hogyan müködik az elemental chain képessége a Warlocknak? Amennyit ki tudtam hámozni az angol oldalakból hámozni, az annyi, hogy az ellenséges egységek kapnak egy elemet a 4közül és ha az az elem ellenkezőjével támadom(melee, ranged or magic) akkor bónusz sebzést szenved, eddig világos. De mintha olyat is olvastam volna valahol, hogy ezeket valamilyen chain-lánccal lehet erősíteni, mégpedig úgy, hogy ugyanazzal az elemmel megtámadod, és aztán az ellenkezőjével is, így érhető el még nagyobb sebzés. Érdekel hogy így van e?
  • buhera73
    Sziasztok! Az utolsó pályán (Zehir reménye), amikor Biara citadelláját megtámadom, és elpusztul Biara első lénye, akkor hibaüzenettel leáll a játék. Más is tapasztalt ilyet? Az 1.4 patch van telepítve.
  • imuniquelady
    Sziasztok! A Tribe of The East-el játszom, 3.1-es patchen. Sikerült elakadnom a hadjáratokban, és hiába vagyok tisztában azzal, h valójában mi lenne a feladatom, valahogy mindig ellámáskodom. Ha esetleg valakinek van mentése és eltudná küldeni, annak nagyon örülnék :)
  • kissssss
    lehet hogy pont egy olyan hetet kaptál ki amikor minden lénynek és ereklyének az ára duplázódik.
  • kovalik
    Vki találkozott már azzal, hogy a várban a lények jóval többe kerülnek, mint ami szokott lenni ? Pl. az arkangyal 3500 és két kristály helyett 5900-ba és 3 kristályba került.Ez bug ?
    Köszi!
  • patrikdg
    ha a játékbna új profilt kezdek törlődik a régi??
  • patrikdg
    Már nem kell segítség megoldtam aproblémát. Cheat enginnel nyúltam bele:D. Egyébként akinek még ilyen problémája van hogy nem mennek a cheatok annak a cheat engine-t ajánlom. Itt egy link ahonnan le tudjátok tölteni:http://www.cheatengine.org/. És egy kis videó hogyan tedod használni a játékban:
  • patrikdg
    Az előző uzim felejtsétek el már rájöttem miért van ez. Most viszont a cheatokkal lenne problémám. Az a helyzet ogy infernonál a 3. pályát nem tudom kivinni ( bár sztm képtelenség :D)ezért akarok cheathoz folyamodni. A problémám az hogy bemásoltam az autexec-be azt amit kértek a cheatokhoz ugy hogy jegyzettömbé alakítottam. És elvileg ezzel a jellel kéne előhoznia a konzolt:~ Amit uygebár az AltGr+1 kombinációval lehet. De amikor én ezt probálom beütni a játékban semmi nem történik. Jah és ezt nem patchon hanem eredetin próbáltam. Help lécci.
  • patrikdg
    Én nem patchal hanem az eredeti gemaval tolom, és az mükszik normálisan.De ha patchot akarok felrakni akk nekem is azt írja ki h nincs fönt a game.Peidig képigény nekem si megvan bőven, szal én is kiváncsi lennék ez mitől van.
  • j0nNyKa
    Minimum System Requirements

CPU: Pentium 4 1.5 GHz / Athlon 2000+ or higher
    RAM: 512 MB or higher
    Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card
    CD/DVD-ROM speed: 32x
    Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
  • zoleee20
    Sziasztok!

Mitől lehet, hogy a gépen megfelel a minimum system requirements-nek (INtel Celeron 2,67 Ghz, 1 Gb Ram, 128 Mb Geforce Mx4000) mégis mikor a kampányt tölti be a játék, akkor utána kidob a windows-ba? Feltettem az eredeti játékot, és közvetlenül utána az 1,5.ös patchet, erre kiírja, hogy nincs telepítve a játék???
    Ez meg mitől van?

Elképzelhető, hogy 3d-s kártya kell neki, mert az mondjuk nincs nekem.
  • Laczyi
    Itt találsz leírásokat a végigjátszáshoz
  • patrikdg
    Hello all. 1 gyors segítség kéne. A H5-ben elakadtam AZ Első résznél a 3. pályan. A pályan elvileg van EGY ellenségem de Mar elfoglaltem es felfedeztem AZ egész térképet es Semmi. megnéztem EGY videót es Ott mikor megöli a csávó a főszörnyet bejön NEKI 1 kisfilm es megjelenik AZ ellenség. DE mikor Én AZT a szörnyet leöltem tartózkodás jelent MEG Semmi, es ezzel mar másnak is volt baja. NEM tudja valaki mi ilyenkor a teendő?? HELP PLEASE!!
  • TreDoR
    Sztem kb. sehogy, hacsak nem találsz olyan h5 fant aki a legmagasabb szinten hackeli a játék indító és dll fájlait. De erre kb. 0 az esély (lásd h5 the role playing edition és h5 new AI patch).

Gót: ez attól fugg, hogy milyen verzióval játszol, alap h5-nél lehet, hogy ennyi elég, de pl. TOTE-nél pár dolog megváltozott. Az autoexec_a2.cfg filet kell módosítani a játék mappájában, és az input_a2.cfg fájlt a "User"/My Games/Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East/Profiles/"Játékos neve" mappában. Ha a játék mappájában próbálod meg az utóbbi változtatásokat, szintén ezzel a fájllal, a console nem fog mukodni.
  • kovalik
    Sziasztok !
    Vki meg tudja mondani, hogy multiban a szimultán mód miért kapcsol ki, illetve , hogy lehet visszaállítani ?
    Köszönöm !
  • Gót
    Helló!

Cheatelni szeretném a játékot, mert már elég sokat játszottam vele alapból, kicsit őrültködni még jó lenne.
    Olvastam egy helyen (x-cheats), hogy az autoexec.cfg fájl belekontárkodásával elérhetők lesznek a csalások. Végülis belemásoltam amit írtak, de nem jön elő (~) aminek kell.
    Hogy lehet ezt működésbe hozni? Tudnátok segíteni? Köszi előre is!
  • theshark
    Tényleg..
    Köszönöm a segítséget :D
  • Shiwo
    működik az, csak rosszul próbálod... shiftet nyomva rákattintasz a lényre, és úgy próbálod meg áthúzni egy üres helyre (miközben végig nyomod a shiftet)
  • theshark
    A shift+katt nem müxik :S
  • Carmang
    -Shift + katt az egységen, amit szét akarsz bontani.

-Nem lehet.
  • theshark
    Sziasztok !
    Nekem lenne két kérdésem:

- Hogyan lehet a harcosokat szétosztani (mondjuk ha van 25 gyalogosom, hogy legyen belőle egy 10es meg egy 15ös csapat)???

- Le lehet-e helyezni pár harcos valahova védekezni, de nem várba vagy bányába, hanem csak úgy az útra kirakni, hogy ha jön vmi ellenség ne tudja kikerülni ??? És ha igen akkor hogyan ???
  • myvalentin
    Lol ezt a képet még nem láttam, ami ide ki van téve róla. Mindemellett én nem szeretem a heroes V-öt. Multiban játszhatatlan, és azért a H3 volt a tökéletes. Jobb úgyse lesz. a IV is jó volt, de a hősrendszere... mindegy. Az 5 az halott.
  • Shid
    Egyébként itt is körülnézhetnél: http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/modok.php
  • Shid
    Úgy tudom, hogy ha a két kiegészítőt is feltelepíted akkor azok az alapjátékot automatikusan patch -elik 1.6 -ra.
  • mnorbi
    most vettem cd galaxistol magyar gold edition ha ez mond valamit
  • MaRee
    Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy ha fel van telepítve mind a két kiegészítő, akkor az alapjátékban is választhatóak legyenek az újabb frakciók? Tehát hogy a törpék az alapban is benne legyenek, ne külön kelljen elindítani.
  • Shid
    Milyen verziójú a játékod? Angol v. magyar, esetleg gyűjtői változat? Ugyanis mindegyikhez külön patch-ek kellenek.
  • mnorbi
    felmenni felmegy , de lent bal alsó sarokban azt irja hogy 1.0 nem pedig 1.6
  • MaRee
    Nekem letöltött verzió van meg és gond nélkül felment rá az összes patch 1.6-ig.
  • mnorbi
    valaki találkozott avval a problémávl , hogy nem lehet felpatchalni a magyar h5 öt ? hiába megy fel rá a patch , nem frissiti fel még 1.0 rol 1.1 re sem . Természetesen gyári termék , és ugysem...
  • MaRee
    HOF-ben megtaláltam, rá kell nyomni a custom gamenél arra hogy mutassa a multiplayer mapokat is, ott lehet válogatni.
  • Shiwo
    elvileg van hozzá random map generátor, az alapjátékhoz tán valami patch formájában jött ki (ha kijött hozzá) de a kiegekben már tuti van
  • BoneDragon
    Elvileg a nem működő cheat lett volna a problémám, de azóta már megoldottam. :) Tudom kicsit érthetetlen volt...:D
  • MaRee
    Ebben nem lehet úgy játszani mint a 3-ban mondjuk hogy random mapok vannak vagy legalább sok map? Mert custom gameben kb 5 map van az alapjáték 1.6-hoz nálam, és ott sem tudok választani hogy én mivel akarok lenni meg az ellenfelek stb..
  • Zeusz310
    még valami map készítőhöz létezik magyarítás és a igen hol?
    választ előre is kösz
  • kissssss
    esetleg ha a problémát is le írnád :-DDD plz!!!
  • BoneDragon
    Lenne egy kis problémám. Elakadtam egy résznél, mert iszonyat nehéz és mindig megdöglök, ezért probáltam cheattal probálkozni, de nem müködik! Pedig fájlokba beírtam a dolgokat, elő is tudom hozni a konzolt, de nem megy...esetleg valami ötlet/megoldás?