Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
War. War never changes.
eltünek ezok a gyönöyrû vároksok mint 3ban a rampart, necropolis, meg a mocsárváros..
ha az 5 3ds lesz, akkor a csatákban olyan szintû graf kéne minimum mint etherlordsban
๏̯͡๏﴿
EN anno 11e HUF-ert megvettem csak az elsot, amikor magyarul megjelent, es egy percig sem bantam meg! Ha ezt el tudnam adni, en is megvennem ezt a csomagot siman!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
FÚÚÚÚÚJ!!!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
heroes5 szvsz legyen már végre monumentális! mint a múvikban pl Restoration of Erathia bevezetõje, nem?! amikor titán seregem van, v. sárkány, v. behemot akkor belül borzongás van, nem? és bamm, feszüljenek egymásnak, kis repkedõ seregek repkedjenek, nem kell limit, jó az ha számmal jelzik, csak ez kell. a grafika meg szvsz fontos, DE nem a legfontossabb, igy van. legyen a heroes5 monumentális a csatákban, mint ahogy a sztorik, a lények, és már maga a sorozat is. megyek is..csá
Fõleg a legvége, az a szomorú, csendes, feneséges befejezés...én a 'békés enyészet' megnevezést találtam legtalálóbbnak. A negyedik rész nerco zenéje meg sem közelíti szvsz. Az egyetlen Heroes4-es zene, ami igazán tetszett, az a tenger volt.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
War. War never changes.
igazából nekem az lene a faxa, ha lenne egy 'temple of the elemental evil' szintû kaland térkép, és a csaták pedig full 3d, de kb. olyan magasról hogy a titánok vs.sárkány csata monumentális legyen, a rendszer maradhatna a h4-é. én speciel a 2-est csippantom a leg., és a 3, és aztán a 4. de azé királyak mind, csak maradjon meg a körös rendszer. hali 😊
Nekem voltak dolgok, ami a 3. reszben megalkotottak szerint tetszett jobban, es van olyan ami a 4. reszben megvalositottak szerint tetszett jobban.
A 4. resz elkeszitesenel alapveto valtozasakot akartak, hogy ne mondjak a 4. reszre is azt, hogy ez is, egy Heroes 3.x. Volt olyan ujjitas ami javitot, es volt olyan ujjitas, ami idegen volt a stilustol.
Osszhatas szempontjabol ugyan nekem is a 3 tetszett jobban, de a 4. resz is vitathatlan erdemeket vonultatott fel, pl az egysegek kezebe megjeleno varazskonyv, atalakitott magiarendszer...
A Heroes 5-tol azt varom hogy a jatekosok eszreveteleibol sokat belevegyenek, es ne rugaszkodjanak el a Fantasy korokre osztott stilustol.
Sokan irjak, hogy a valos 3D arthat a jateknak. En ezzel sem ertek egyet, mert az izometrikus 3D-n tulhaladt a vilag, nem, hogy 2005-re...
A mai 3D gyorsitok mar kepesek hozni azt a vizualis elmenyt, amit a regi jol bevalt izometrikus 3D, ellenben szamos olyan effektel birnak, ami csak szebbe teheti a jatekot, pl viz tukrozodese, termeszeti elemek, arnyekok, sorolhatnam...
Varjuk bizalommal az Ubi Soft gondozasban megjelentett Heroes of Might & Magic V-ot. A sikerre remelem bizotsitek lesz a jatek fejlesztoje a New World Computing, amely mar a kezdetek ota fejleszti a jatekot.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én mindegyik résszel nagyon sokat játszottam (részben a hot seat multi miatt, összesen több, mint ezer órányi játék van mögöttem - részenként...), és emlékszem, hogy a harmadik rész mennyire nem tetszett elsõ látásra. Kellett egy hét, amíg megszoktam.
Amikor kijött a 4, már eleve óvatosabb voltam, adtam egy kis idõt a játéknak, pláne, hogy az újítások nagyon tetszettek. És egyáltalán nem bántam meg, szerintem abszolut lenyomja a hármat, csak a talaj grafikai megvalósítása nem tetszett, na meg hiányoltam a háromból a nekro vár szenzációs zenéjét... (Az a hegedûs rész zseniális volt.)
Az egész rendszer valahogy sokkal emberközelibb, ráadásul messze nem olyan monoton, mint a 3. Nekem ez a rész sokkal inkább visszadta egy fantasy történet hangulatát, míg a 3 inkább meseszerûnek tûnt.
Hozzáteszem persze, hogy azért a 3 is nagy király, ahogy az egész sorozat.
Mindenesetre én azt kívánom, hogy a 4. részben megcélzott irány legyen a kiindulóalap az új verziónál is.
A negyedik rész, bár pénz és ebbõl kifolyólag idõ hiányában nem tudott grafikailag olyan szintet hozni, mint a három, játékmenetében messze a legkiegyensúlyozottabb és élvezetesebb volt a sorozatban. Nincsenek ostoba csalások irracionálisan gyenge városok -mint a háromban-, mindenkinek megvannak az elõnyei és hátrányai. Természetesen itt is vannak nagyon eltalált kombinációk,de egyik sem annyira ütõs, hogy ne lehetne valahogy csinálni vele valamit. A varázslatok is jobban átgondoltabbak és jóval sûrûbben lehet õket alkalmazni mint régen, változatosságuk miatt.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Persze a 3 is nagyon ász!!!
Bazinga!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
War. War never changes.
Reméljük azért ezt sem rontják el és egy jó kis körökre osztott stratégia lesz belõle és nem rontják el mint anno a Pyro a Commandos 3-at vagy az Illusion Softworks a Hidden and Dangerous 2-õt.
A második a nekrok fõvárosa.
A harmadik pedig egy bánya.