Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Sokan nem, mivel nagyon tápos hõst lehetett csinálni, aki aztán gyakta a mobokat, de ha 2magas szinten lévõ hõssel nyomtad jól fejlesztve, akkor tény hogy szemöldöklobogtató csatákat lehetett vívni...tom hogy Might and Magic világ, de azért az átlag fantasy játékos ahoz van szokva hogy egy sárkánnyal, sõt Sárkánnyal egy jól tápolt csapat szokott megkûzdeni odafigyelve, nem egyet lõve egyet rugva intézi el 😊))
Én csíptem a H4-et, mert sok minden tetszett benne, de ez tényleg kicsit zavaró volt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Agamemnon
Mi negatívum volt abban, hogy a hõssel is lehetett harcolni?

Én teljesen pozitívan éltem meg, Te nem?

A magyar rajongói oldalon elõ is lehet rendelni a játékot. Az ár várhatóan (nem tuti 11.900 FT). A megjelenés angol s orosz nyelven 2006.május.19. Egyenlõre ez a legtutibb info. MAJD MEGLÁTJUK.

...a magyar verzió 2-3 hónappal késõbbre várható...

Remélem nem sértettem szabályt!! Ha esetleg igen. Sorry
3P
Na igen a hõs harcol/nem harcol örökzöld téma a 4. rész megjelenése óta, s téma lesz ez még jó darabig...
Az hogy nyáron jön, csak 1 infó a sok közül, ami biztos(abb)nak látszik az a 2006 Q2, de hallotunk már konkrétabb idõpontról is, mint pl. április eleje. Mindegy, jön amikor jön, csak tökéletes legyen! 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Agamemnon
Olvastátok a cikket?

Heroes V - PC Dome

Azt mondja, hogy csak nyáron jön ki, és hogy olyan lesz, mint a III volt. Azért azt sajnálom, hogy nem lehet a hõssel közvetlenül harcolni... azt nagyon szerettem a IV-ben.

3P
Némi türelem, mert még nem jött ki...

Mayday
Meg 1-2 honap... talan 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nyami
<#bdead>

L2Goku
Sziasztok Levagyok Maradva Most akkor hogylehet nyomni a HMM 5 ot ?xD
Mikellhoza ?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Mayday
En is megertem angolul (megha nem is anyanyelvi szinten beszelem), megis nagyon orultem, hogy magyarul megjelent, es ugy tudtam megvasarolni.
Nem ertem, miert kell szanalmasozni, gagyizni. Orulj neki, hogy egyre tobb jatekot kiadnak magyar nyelven.
Szoval orulunk, tudomasul vettuk, hogy nagyon jol beszelsz angolul, es koszonjuk a hozzaszolast...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

jazzy
Szvsz egyedul annak illuziorombolo aki angolul szokta meg, ugy jatszott eloszor. Nekem speciel nehezseget okozna magyarral jatszani mivel fogalmam sincs rola, hogy a szamos meg mittudomen egyeb ilyen dolgok mit jelentenek mert nem igy szoktam meg. Aki meg tud nemetul, olaszul, gorogul meg istentudja milyen nyelveken csak angolul nem, az meg lusta, igaz?
robotnyk
akkor a tajvanban, koreaban, kínában gyártott tvd/monitorod/telefonod/dvd lejátszód/kamerád leszel szíves a gyártó ország nyelvére átállítva használni? =)
b-type
Ez már egyszer felmerült, akkor az én érvem spec a tesóm 10éves fia volt a HMM sorozatra.
Az most is jó lesz ide.
Ezen túl sem hiszem hogy csak az ember, és 'igazi' Heroes rajongó, aki beszéli az Angol nyelvet, több könyvet is olvastam már ami remek volt a Magyar fordításában, ez érvényes filmekre is...egészen nyugodtan ide ér a számgép játék is.
Kicsit gáz a hozzáállás, az is hogy az értékrended általános minimumnak fogod fel, de ennél jobban gáz volt a szánalmas jelzõ, szal belefér 😊.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mainruler
Aki lusta megtanulni angolul, igen.
Szerintem az lenne a minimum, hogy úgy fogyassz egy terméket, ahogy a készítõi gondolták.
Pizzára kecsap, tudod... 😉

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

b-type
Nem szánalmas, nem gagyi, talán valóban illúzióromboló.
Van rá igény.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mainruler
Mert szánalmas, gagyi és messzemenõleg illúzióromboló. <#smile>

mét nem jó a madzsár? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RaZoK
<#mf1>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

te max warezrajongó lehetsz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sheltem
heroes.hardwired.hu

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

RaZoK
megadnád annak a híres fan sitenak a címét?
restellem Heroes rajongó létemre nem ismerem :Ð

Cobra.
Szerintem itthon semmi esély nincs rá, max E-Bay-rõl vagy más ilyen oldalról esetleg. Itthon szerintem eredetiben használtan se fogsz találni, nincs olyan elvetemült (remélem), aki eladná a példányát <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mainruler
Ha már szóbakerült: Megvenném én a Heroes IV Complete-et, de az a baj, hogy magyarul lehet csak kapni (SevenEm a kiadó), legalább is én csak úgy láttam mindenhol. Nem tudna valaki segíteni? Normális áron angol nyelven...
Elõre is kösz!

Sheltem
Holnaptól azaz péntektõl elõ lehet rendelni a játékot a hardwired heroes fanoldalán-n.
Soha nem szoktam reklámozni, de a legjobb magyar heroes fanoldal megérdemel ennyit szerintem(pláne hogy konkrét címet nem írtam 😉 ).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

RaZoK
való igaz, én voltam a paraszt, de nincs kedvem vitázni!

j0nNyKa
nezd, vannak az ertelmes emberek, az ertelmes hiroz rajongok, meg vagy te a buntetopontoddal es a tirpak faszparaszt stilusoddal... szerinted kinek kene tavozni ? :\

nyami
omg az ilyen bunkó <#kocsog>-ön még midig elcsodálkozom :c

RaZoK
én is így gondoltam :Ð

mi meg téged szarunk le, ennyi 😊 bunkókám...

RaZoK
-.- azt leszarom.

van rendes boltja is..., látni is kéne nem csak nézni...

RaZoK
tudom miért ajánlották hidd el!
a zene cd-ket is on-line rendelem, de egy játékot nem vennék meg neten..
😊)))

lala12
Én kb. egy hete vettem meg, és szerintem nagyon megérte. Heroes 3 rajongó vagyok, de nekem a 4 is ugyanúgy tetszik.

Mayday
Ez nagyon jo ar, es boven megeri!
En meg full aron vettem oket, es egy percig sem banom!

3P
Hidd el mindenki tudta, hogy mire célzol, de gondolkodj el azon, hogy miért ezt ajánlották mégis!

bld
inkább egy nullával kevesebb😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

RaZoK
smsweb (a gyengébbek kedvéért) -.-

aszontad nem baj ha fizetõs...

RaZoK
nem pont erre gondoltam :Ð

3800HUF a két kiegészítõvel együtt, magyarul...

link

http://gaborszantai.co.uk/

RaZoK
Nekem kéne a IV is valaki dobjon egy linket ahonnan le tudom szedni, nem baj ha fizetõs thx..

igen..ezt kérdeztem..😄 amúgy sztem is jobb a mostani..nekem a mostani a Dungeon nem tetszik..mert kicsi..meg háát..😄

precision
ja, az alphaban nézett ki így, tény hogy megváltozott
de nem is baj, jól néz ki a mostani is

Bazinga!

ott a link..nézd meg...a régi bétaban(vagy alfa) ott ez volt a haven vár...de a mostani bétában teljesen máshogy nézd ki..amúgy itt van újra a link.ha nem látnád😄

http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/vandal_news/20050707/15/996739532.jpg

j0nNyKa
te mirol beszelsz ? 😄DD

http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/vandal_news/20050707/15/996739532.jpg
emlékeztek? a régi haven vár..háát elég jól megváltozzott..szerintetek melyik nézett ki jobban? 😊 és miért cserélték ki egy újra??:S

SLICK
nah lassan átállok Heroes õrületbe 😛

3P
Mégis csak ünnap nap lesz április 4? 😊
(Na jó ez így picit idétlen vicc volt.)